Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kispeki
Ez csupán egy szarkasztikus megjegyzés volt az elõzõ hozzászólásokra 😊

SoF II: C4z0rla

Na tegnap szépen lejöttek a meccseim,látod Wufra a Genk azért csak behozta,én biztos voltam benne még ha volt 0-1,de sima lett 😊

Go ahaed-Telstar:H
Düsseldorf-Ahlen:H
Genk-Lokeren:H
Inter-Sampdoria:H
Newcastlte-Preston:H

10.000-->57.515ft

Na mára már csak a kastély és inter gyõzelem kell ebbõl!

bazz mivan a bucuspor mecsen?
1-1
most meg 2-1et irtak de visszavonták??? nekem 2.5 over kell szal nem jó igy átverni az embert :@
Shep
Fejezétek már be ezt a bundázást, nem minden bunda még ha annak is tûnik.

Amúgy meg a 7-0 nem bunda mivel a Litex elsõ ligás csapat ráadásul ugye nem is rossz 😊 a Krivodol meg egy B ligás nevenincs csapat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kispeki
70. perc: Litex Lovech - Botev Krivodol 7-0 😄 (bunda??? 😄)

Basszus mekkora Everton helyzet :S

REAL MADRID

1 gól még 😊 tudod mit ? legyen 0-2 sanyi góljávak 😄
kispeki
Peterborough - Sheffield Utd. : Elhalasztva

Plusz a Blue Square Preimerbõl is egy csomót elhalasztottak.

Rostock 0 - 1 Augsburg 54.perc...eddig ez nekem jo 😊

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Vezet az augsburg is
pépör 😄

REAL MADRID

1.5 over kipipálva
everton gól kipipálva xD
1:1
Shep
Na 1-1 jó kis meccs ez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kispeki
1-1

Köszi a válaszokat 😊

REAL MADRID

1.00 odds!
am online vagy sima papír alapu ?😄 mert akkor hétfõn ne nagyon akard kivenni a pénzt ha nyersz mert ha elhalaszott meccs van akkor az több idõ még a rendszerbe kerül 😞
hááá közben vezet a mu 😄 mekkkora vicc ez már 😄
smith09
1.0 odds és ennyi 😊

én kivettem a bayern és dortmund gyõzelmet. illetve a Veszprém gyõzelmet és a Pick szeged vereséget. ( mind a 2 kézilabda ).
1000 ért.
Shep
Na 0-1 az MU, le is lehet fújni!

kispeki
1.00-es odds-ként számolják el, olyan mintha nem is tetted volna meg 😊

nem nagyon érdekel az orosz maffia 😄

REAL MADRID

Rangers meccs elhalasztva. Ilyenkor Tippmixnél mi van? 1x odds, vagy ha 1-2 napon belül lejátszák akk marad az eredeti?

REAL MADRID

Shep
Feltecher öcsém 😞

kispeki
Bocs, Monoton-nak ment 😄 Lényegtelen 😄 Vegyétek semmisnek az üzit 😄

Wait. Wut?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Shep
Te jól összekevertél itt mindent 😊

kispeki
Maszatka: Ha végigolvasod lesz egy-két örömteli perced, hogy néha milyen emberek járnak a fórumokra... Szent meggyõzõdése WuFraZselic-nek, hogy az orosz maffia a világ összes meccsét megvette, és innentõl õk nagyot szakíthatnak a tippmix-en, fõleg Magyarországon!

-.-

MA nem lesz Everton gyõzelem.... kár srácok
Shep
Szerinted hány komoly, ismétlem komoly tehát nem bwin és társai irodánál lehet ilyenre tenni ,hogy lesz 11-es 2 neve nincs csapat barátságos mérkõzésén?

fenrob
Röviden: Orosz maffia

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

dragon11
Tobeten a megtett szelvényeket h tom törölni?

köszii

fenrob
Vagy bejön vagy nem 😄 amúgy egy két ilyen "aprópénzes " próbát megér szerintem

nehéz 3 ikszet eltalálni.
akkor inkább 4/3as kombit játszani és mindig ikszeket tenni bele.
de komolyan régen pár évvel ezelõtt mindig 3 ikszet toltam a bari mecseken azt álltalában jött is 😄
mostanában nem érzem a döntetleneket!
de az iksz helyett tehetsz hazait is ha nagy a szorzó ! (pl. ma everton)

Monoton.: ja olvasd el 😄 am csak arról volt szó hogy ha barátságos meccsen adnak egy büntetõt akkor az vszinü bunda!
de az elmúlt pár hsz-ban találhatóak szép tippek is 😛 (szelvények)
Jajj mivan itt? Lenne értelme végigolvasni a 73 új üzenetet? :S

REAL MADRID

Mi a vélemynet arról amit írta? X for eva vagy mégse? <#lookaround>
és kb minden hozzászóllásában szerepel a "bunda" szó. Valami bundaszakértõ a srác gondolom

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Matthew Prosac
Maszatka. Kérlek. Ne erõltesd. Nálad minden egyes hozzászólásnál érvényesül az a mondás, hogy "ha hallgatál volna, okosabb maradtál..."

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Egy másik oldalon valakitõl most hallattam hogy csak X-re játszik és szépen jönnek neki... belegondoltam hogy ha 3 meccs már jön és így átlagba 3 odds van rjtuk akkor az 3x3x3 = 27 odds tehát 200 Ft-ból 5400- at hoz. és nem 6 meccset kell eltalálni csak 3-at és egy 200-asból is lehetne szép összeget kihozni.
Matthew Prosac
banplz <#szomoru1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

én lagymatag vok 😄
semmi ötletem nincs mára!
ezt raktam és kész
2008.10.01

Gratulálok. <#lama>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

nekem a mallorca
rooney8
hétvégére mit tartottok a legbiztosabb x-nek? 😄 Matt írt párat, de nem tudom kiválasztani a legtutibbat 😄😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ja hogy lefizetnek egy kapust rendben de hogy egy védõt hogy rúgjon fel valakit a 16-oson belül?<#buck> akkor már inkább a sporit
WuFraZselic
na én off, 5 felé re, addig kéne egy Nottinham X, QPR - Newcastle - Cardiff gyõzelem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hányan bukhattak ma 120 forintokat fejenként, mert megtették hogy nem lesz 11es?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jaja
barátságos meccset megvenni mi értelme? 😄
most a 11es van vagy nincs -ilyet mért vennének meg?
azért h barátságos meccs attól ha vki véletlen szerel a 16oson belül és nem a labdát találja el (akarátn kivül) hanem a játékost akkor 11est kell adni!. 11est kaphatnak még ugyis ,hogy ha 16oson belül vkinek a kezére lövik a labdát és bumm 11es 😄 de van még rengeteg szituáció amibõl 11es születhet. Szóval ilyenre ne mond már kérlek,hogy bundazva van a meccs mert ma pont 2 barátságos mecsbõl mindkettõn volt 11es -.-

másrészt megvették a zenit-bayern mecset ( 😮 ) és 4-0ra nyertek a haziaak! egyrészt a bayern akkor sztem elég gáz állapotban volt 😄 másrésztha megveszik akkor nem lenne logikus a 4:0 hanem az eredményt ugy kellene igazitani h kb max 1 góllal nyerjen az egyik csapat! vagy tévedek?
fenrob
Jólvan lebuktam Én vagyok az Orosz maffia 😄 írjatok bátran ma milyen meccs végeredményeket kértek 😛😄 ja és 40 % jön nekem

WuFraZselic
"mostanában..."

2008.10.01-i cikk

MaSzKa
olvasol egyáltalán híreket?
az orosz maffia elég sok mindent el tud érni

kb 3 olyan hírt olvastam mostanában, ahol az orosz maffiát okolják a sok bunda miatt

Megvette az UEFA-kupát az orosz maffia?
http://sportgeza.hu/futball/2008/10/01/megvette_az_uefa-kupat_az_orosz_maffia_/

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______