Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Go ahaed-Telstar:H
Düsseldorf-Ahlen:H
Genk-Lokeren:H
Inter-Sampdoria:H
Newcastlte-Preston:H
10.000-->57.515ft
Na mára már csak a kastély és inter gyõzelem kell ebbõl!
1-1
most meg 2-1et irtak de visszavonták??? nekem 2.5 over kell szal nem jó igy átverni az embert :@
Amúgy meg a 7-0 nem bunda mivel a Litex elsõ ligás csapat ráadásul ugye nem is rossz 😊 a Krivodol meg egy B ligás nevenincs csapat.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
REAL MADRID
Plusz a Blue Square Preimerbõl is egy csomót elhalasztottak.
SoF II: C4z0rla
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
REAL MADRID
everton gól kipipálva xD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
REAL MADRID
am online vagy sima papír alapu ?😄 mert akkor hétfõn ne nagyon akard kivenni a pénzt ha nyersz mert ha elhalaszott meccs van akkor az több idõ még a rendszerbe kerül 😞
hááá közben vezet a mu 😄 mekkkora vicc ez már 😄
én kivettem a bayern és dortmund gyõzelmet. illetve a Veszprém gyõzelmet és a Pick szeged vereséget. ( mind a 2 kézilabda ).
1000 ért.
REAL MADRID
REAL MADRID
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
-.-
SoF II: C4z0rla
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
akkor inkább 4/3as kombit játszani és mindig ikszeket tenni bele.
de komolyan régen pár évvel ezelõtt mindig 3 ikszet toltam a bari mecseken azt álltalában jött is 😄
mostanában nem érzem a döntetleneket!
de az iksz helyett tehetsz hazait is ha nagy a szorzó ! (pl. ma everton)
Monoton.: ja olvasd el 😄 am csak arról volt szó hogy ha barátságos meccsen adnak egy büntetõt akkor az vszinü bunda!
de az elmúlt pár hsz-ban találhatóak szép tippek is 😛 (szelvények)
REAL MADRID
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
semmi ötletem nincs mára!
ezt raktam és kész
Gratulálok. <#lama>#lama>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
barátságos meccset megvenni mi értelme? 😄
most a 11es van vagy nincs -ilyet mért vennének meg?
azért h barátságos meccs attól ha vki véletlen szerel a 16oson belül és nem a labdát találja el (akarátn kivül) hanem a játékost akkor 11est kell adni!. 11est kaphatnak még ugyis ,hogy ha 16oson belül vkinek a kezére lövik a labdát és bumm 11es 😄 de van még rengeteg szituáció amibõl 11es születhet. Szóval ilyenre ne mond már kérlek,hogy bundazva van a meccs mert ma pont 2 barátságos mecsbõl mindkettõn volt 11es -.-
másrészt megvették a zenit-bayern mecset ( 😮 ) és 4-0ra nyertek a haziaak! egyrészt a bayern akkor sztem elég gáz állapotban volt 😄 másrésztha megveszik akkor nem lenne logikus a 4:0 hanem az eredményt ugy kellene igazitani h kb max 1 góllal nyerjen az egyik csapat! vagy tévedek?
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
2008.10.01-i cikk
az orosz maffia elég sok mindent el tud érni
kb 3 olyan hírt olvastam mostanában, ahol az orosz maffiát okolják a sok bunda miatt
Megvette az UEFA-kupát az orosz maffia?
http://sportgeza.hu/futball/2008/10/01/megvette_az_uefa-kupat_az_orosz_maffia_/
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______