Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Leeds ellenfele pirosat kapott 80.perben!!!

Fákjúal!

Ramox
QPR 2-1!!!

ffxi
És Leeds! Nem!

Fákjúal!

dragon11
á, 3-1.. esélytelen..

dragon11
köszönöm nottingham, nagy szó lenne ha kérnék egy aberdeen gyõzelmet is pls?:S

Forza Italia
nem tom mért de Pompy gyõzelmet érzek

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ffxi
Legalább ne kapjon ki a Leeds. 😞 Akkor még versenyben van a szelóm.

Fákjúal!

Forza Italia
Cardiff elmegy a süllyesztõbe. Ezekre nem vagyok hajlandó többet tenni. Féreg egy csapat

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Milan bhv
Sziasztok!

Kéne egy kis segítség. 😊
Több ember véleményére is kíváncsi lennék...
Portsmouth - Stoke City meccsen szerintetek ki esélyesebb a gyõzelemre?

Elõre is thx!

www.milcse.hu

nottingham gól ezaz!!!pedig arról a szelóról már kezdtem lemondani 😊
Shep
Hát én ebbe jól belenyúltam, két ilyen világszegyene csapatot. 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
nemis 😞

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Forza Italia
az nagyon jó😄

WuFraZselic
vezet a nottingham =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

newcastle köszi a megnyugtató gólt,na akkor ma már csak egy Inter kell !!!
WuFraZselic
qpr gólt

dragon11
nemhát, sz@r mindkettõ.

Blueblood
Akkor mire lehet fogadni😄?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

WuFraZselic
hu, hál isten hogy nem adták meg a boro gólját xD

Shep
Cardiff meg Leeds nem akarnak hazai pályán gólt lõni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ehehe 😊 kis mókaficek :d

majdnem buktam sokat mert kiakartam választani pár csapatot aki gólt lõ és sok pénzel megrakni! a hamburg közte akart lenni ...
Forza Italia
Ejj mér nem övrebö vezette a bayern meccset akkor tuti jött volna

Matthew Prosac
következõleg egy csomag pézsét is hozz magaddal, legalább az ezévi szexuális életed is le lesz tudva ^^

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

néha olyan jó beülni egy zacsi csipszel és kis üditövel amikor pangás van h szidjátok a csapatokat reménykedtek csalódtok...tiszta szappanopera nagyon jó 😄😊 XD<#idiota><#banplz>

Matthew Prosac
Sose fogadj németekre. Ha papírformára raksz, meglepetés születik, ha meglepetésre raksz, papírforma lesz.. Eltalálhatatlanok..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kispeki
Dortmund 4-1re vezet, és valszeg meg is nyerte

SoF II: C4z0rla

nekem csak a hamburg kéne:s mert westham newcastle jönn:s
ffxi
Westham és Newcastle 2-0-ra vezet 😊 De Leeds sehol sincs 😞

Fákjúal!

kispeki
Nah valszeg Bayern és Hamburg elbaszta a tippmixemet :\

WuFraZselic
basszameg már 😄

Newcastle 2-0

dragon11
könyörgöm cardiff..

mind1, esélytelen.. legalább egy nottingham gyõzelem és esélyes a kombináltom.

buldozer99
qpr 1-1 nagyszerû, nem is érdekel ez az egész, mentem filmet nézni...

Forca Barca

hát hamburg münchen(ami nem meglepõ) meg a mainz is x lesz:S
WuFraZselic
QPR 1-1 =/

1 gólt a bayern és dortmund meccsen
300 ból jönne 2800 ^^
miért van olyan érzésem hogy hamburg is bokó?...
na kb 5 perce van Klose-eknak...
dragon11
Cardiff és Aberdeen ismét behúzza a tippmixem, ezt már nem hiszem el..

ezek a szarok..

Blackpool bezzeg most is meg fogja nyerni, szokásához híven.😄

kispeki
Dortmund 3-1 Hannover

dragon11
gg cardiff, qva anyátok..

added to black list^^

buldozer99
nah cardiffon elment még 1 szelvényem...

Newcastle,QPR,Inter,PSG,wolfsburg

ez van márcsak életben...

Forca Barca

A bayern 3 szelvényen is rajta van..tök jó mindenkit megver csak akkor nem ha fogadok rájuk...na de ne legyen igazam...😊
banok
meg a Hamburg

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Forza Italia
Dortmundtól féltem azt 3-0

kispeki
Dortmund vezet 3-0-ra

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Forza Italia
Bayern is rúghatna igazán egyet

ezért remélem a stuttgart 5 kap a barcatol nem lett volna nekük elég az 1-1??,
Stuttgart nagyon tolja😄