Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Marseille, Osasuna és Real gyõzelem kell.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
khm... kicsit jó tippet adtam a Bristollal megint ? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

luzern,lyon,osasuna,bilbao õk kellenek még
cagliari aston villa,salzburg hendi meg van/lesz.
egyben reménykedhetek!
a freiburg hívei rendbontást fognak véghezvinni és akkor félbeszakítják a mérkõzést melynek eredményeképpen még nyerhetnék 😞
thx Hertha!!! idegenben nyersz otthon kikapsz, thx <#worship>

Forza Italia
Mondom én vicc ez hétvége

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
no, Osasuna, Wolfsburg, Porto, Marseille, Vienna Capitals gyõzelemmel igen szép napot zárnék!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dragon11
gg, elment..

hétvége mínusz, ennyi volt én befejeztem az egészet.

jAsOn VoOrHeEs
Már lefújták. 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

WuFraZselic
Bristol City - West Brom A. H 3.15
1700 > 5355

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
Napoli gyerünk mán =/

WuFraZselic
Bologna piros, érdekes 😄

Hahhaah piros 😄D

REAL MADRID

#40690 -.-
fio bazze hertha bazzze
herthan megy el a szelón bazzzze
roma meg rohadjon meg :S
filotam mit rakjak
hazait (mert mondom 1-0 lesz) vagy inkább 1.5 over?)mrt arra h a roma lõ 1 gólt nem lehetett fogadni :S szép 1-0 lett :@
Blueblood
mi az a capitals?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

dragon11
90' Nagy lehetõséget hagyott az Napoli. Christian Maggio bólintott a Siena kapuja mellé.

Vienna Capitals - Alba Volán

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

nemérdekel 😄

REAL MADRID

WuFraZselic
ha ezt befejeli a bolognás tag, kettéfejelem az asztalt

WuFraZselic
még vna vagy 5p + ráadás xD

jAsOn VoOrHeEs
5 perc ráadás még.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Fújják már le a Juve meccset 😄

REAL MADRID

Blueblood
mi az a capitals?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

dragon11
Napoli faszommá:@

WuFraZselic
ne legyen má' 😄

Shep
Na úgy fest igazam lesz és a Fior hozza a 2/1-et 28-ért. Olaszok...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
LOLL

WuFraZselic
Capitals 3. lett az alapszakaszba, Volán 6., viszont egyszer sem nyertünk még Ausztriába

Marseille nekem is az, de szerintem behúzzák!
Realra én 0-1 D-t mondanék

Matthew Prosac
Fulham gól azért nekem is jólesne...

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

dragon11
Nem bírom nézni a Napolit, el fogja vinni a 17ezrem.😄 mondjuk lehet, h a fulham is.

Blueblood
11/2 a napoli lövéseinek aránya😮

bazdmeg.mostnézem 1:1 lett a PSV...:@:@:@
Matthew Prosac
mondtam arra a meccsre, hogy x lesz..

Nem tudok dönteni,hogy mit tegyek estére... Utolso pénzem,megakarnám duplázni,de tanácstalan vagyok. :S Már a Real meccsben sem vagyok biztos,de õk kikaptak Bl-ben,szerintem tuti nyernek,viszont 2 meccs még kell . A Capitalst nem ismerem egyáltalán, a Marseille meg 1,4 kó szorzó,csak nem bizok bennük... Gyanús nekem az a meccs

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

WuFraZselic
i'm serious <#idiota><#bohoc>

Quagliarella, Hamsík, Deniz, Lavezzi, akárki, Napoli gólt!

Juve gólt mert szívrohamot kapok 😄

REAL MADRID

dragon11
jahm😄

Napoli és Fulham könyörgöm, 17ezret hozna.😄

Fabio Capello
fior csak megfordította 😊

mindj behal az egész forum 😄

FIorentinaaa
😄DD

REAL MADRID

Blueblood
bazeg h a fior nem bír helyzetet sem kialakítani a 10 emberrel játszó livorno ellen hazai pályán:S amióta emberelõnyben vannak kapu fele sem lõtttek

dragon11
fió gol, gg.. pls napoli.

Vezet a Fioooooooooo 😄

REAL MADRID

WuFraZselic
2-1 KECI!!!

gyerünk Catania, NAPOLI!

WuFraZselic
aggyá' permbant a többi topikba írogatónak 😄

Meg egy Fio gól.

REAL MADRID

jólenne egy megnyugtató juve gól..
Blueblood
MICSODA ÉRVÉNYTELEN?

Érvénytelen a semmmire!

Am meg ne írjatok ennyit mert lehal az oldal 😄

REAL MADRID