Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
REALGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLL

WuFraZselic
3-1 realnak

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

leírtam 105,9-e szorzó volt,döbbenet hogy mennyin múlott ..
fenrob
ezt elb*sztam de nembaj 😄

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

fenrob
214 Wolfsburg - Schalke H 2.47
228 Bologna - Juventus V 1.80
244 Marseille - Nancy H 1.39
1000ftbol 6 ezer 😛

WuFra egy sörrel jövök neked 😄

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Blueblood
De 3. meccset holnap nem tudok...melyiket lehetne még megrakni?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Blueblood
Sztem a Fenert és a Valenciat lazán meg lehet rakni. Csütörtökön játszottak, volt idejük kipihenni magukat, ráadásul a Valencianak egy sporting Gijon elleni döntetlen után kell javítania. A Fenernek meg kell most a 3 pont, hogy visszavegyék a vezetést a tabellán (utóbbi 2 bajnokijukon ráadásul csak döntetlenre futotta, csütörtökön az EL-ben 2-1-re kaptak ki)

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Ramox
Az de kemény 😄 Mennyi volt a szorzó? 😄

300ból 31.780ft-ot hozott volna 105,9-es szorzó volt
gyerekek,felrobbanok,találtam egy szelót csütörtökrõl 14 meccses de mivel a bilbao nem nyert el is ment nem is foglalkoztam vele íme:

Bilbao-Anderleht:H (elment)
Düsseldorf-Ahlen:H (bejött)
GoAhaed-Telstar:H (bejött)
Genk-Lokeren:H (bejött)
Dortmund-Hannover:H (bejött)
Wolver-Chelsea:V (bejött)
Newcastle-Preston H (bejött)
Sturm-Mattersrburg:H (bejött)
Deportivo-Xerez:H (bejött)
Twente-Willem II:H (bejött)
Aston Vilaa-burnley:H (bejött)
Salzburg-LAsk(0-1):H (bejött)
Luzern-Bellizona:H (bejött)
Bilbao-tenerife:H (bejött)

14/13 no komment
WuFraZselic
erre jó visszatérni 😄 meglesz a 25k 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Blueblood
köszi 😊

Holnapra talán:

FC Kaiserslautern - FC St Pauli H (Paulinak ideje lenne már kikapni)
Crotone - Lecce V
Belenenses - Académica de Coimbra V

REAL MADRID

Matthew Prosac
3-0 az állás tehát menetrendszerû, hogy jön a 3-1 majd ...
Ha nem kapnak pirosat a hazaiak akkor ez már meglesz.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

dragon11
Blueblood
Hol lehet megnézni, hogy milyen meccsek lesznek holnap?

w77d
bárcsak a Real is ilyen sima lenne 😊

Matthew Prosac
Egészségedre 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Ramox
Nem akarom elkiabálni, de köszönöm 😄 3 szelvényedbõl 3al nyertem 😄 Durván 20ezer ft 3*500ból 😊

Fabio Capello
Porto 3, ennyiiii 😄

Matthew Prosac
Thx Porto, valahogy így gondoltam. És akkor most jöhet a harmadik is xD

Thx Porto, istenek vagytok! xDDDDDDDDDDDD Nem kell negyedik, csak mostmár ne csesszétek el 😄

zsííííír
PORTOOOOOOO 3-0 😄DD

REAL MADRID

Matthew Prosac
PORTO 3-0!!!!!!!!!!!!!!!

buldozer99
3-0!!

Forca Barca

Matthew Prosac
A Graz kivételével minden meccsem vagy 1-0-ra vagy 2-1-re jött... Ez most igazán jöhetne simábban.

Thx Porto, valahogy így gondoltam. És akkor most jöhet a harmadik is xD

Matthew Prosac
Porto bizony 😉))))))))))

Nemár folyton kilöktök 😄

PORTOOOO 😄

REAL MADRID

buldozer99
porto!!!!!!

Forca Barca

Matthew Prosac
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!

dragon11
Jól van, sok sikert Neked még a portohoz, reméljük hoz a konyhára fincsi 25ezret.😄

Majd írd már le a holnapi tipped a meccs után pls, türelmesen megvárom.😊

Köszi.

WuFraZselic
talán Dordrecht - Graafschap V, Lautern - St. Pauli D

hnap még átnézem, most a porton izgulok 😄

Matthew Prosac
Braga spílernek nagy szerencséje volt, hogy a bíró jószívû. Volt már sárgája és jóval sípszó után elrúgta a labdát (gólt lõtt 😄).. De megúszta.

dragon11
neem..xÐ

Okés, akkor megvárom a Te tippjeidet.😊 köszi;-)

Hát én török csapatra többet soha 😄

REAL MADRID

WuFraZselic
ezért kérdezted meg, hogy Monoton modi-e, hogy megmerj zavarni? 😄DDD

az a Valencia necces lesz, törökökrõl ne is beszéljünk

dragon11
Elnézést, hogy így a nagy izgulás közepette írom be, de ajánlanátok holnapra egy szelót..?

Én ezt néztem ki:

Rotherham - Shrewsbury H
G.A. Eagles - Den Bosch H
Valencia - Getafe H
Fenerbahce - Bursaspor H

?:S

WuFraZselic
jah, díjaznám. szinte nekem is csak 1-0, 2-1es meccsek jöttek be. leeht azért, mert ugyanazokat tettük?! 😄

ahm majd hnap f&b-n megkérdem havert, hogy akarnak e nyerni Fehérváron a fiúk 😄

Áhh nem találok egy értelmes Porto streamet.

REAL MADRID

remélhetõleg egy új bari jön ki a 2. félidõre és vhogy beszenvednek 1 gólt😄 real porto maradjon így, ahogy van!
Matthew Prosac
én már annak is örülök hogy vezet, ez a sok fordítgatás már sokat kivett az idegrendszerembõl 😄
A Graz kivételével minden meccsem vagy 1-0-ra vagy 2-1-re jött... Ez most igazán jöhetne simábban.

WuFraZselic
nagy itt a vidámság, pedig még csak 1-0ra vezet a porto 😄 egy kis komolyságot, és porto gólt kérnék 😄

Matthew Prosac

Fabio Capello
<#idiota>

3-4 havonta fel szokott nézni, lassan itt az ideje .D

REAL MADRID

Fabio Capello
Utolsó üzenet idõpontja: 2009. 12. 30. 14:20
Utolsó látogatás idõpontja: 2009. 12. 30. 14:20

ennek aztán írhatok... 😄

Matthew Prosac
pedig 1-0-t tippeltem a meccs elõtt 😄

WuFraZselic
azt én is díjaznám, nincs már cigim

Írj rá és kérdezd meg tõle 😄

REAL MADRID

Na akkor most lefújhatnák!

Porto-Real-Milan gyõzelem 8000 Hufot hozna...