Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
ha ráteszel 15ezret, egyáltalán nem soványka :)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fenrob
2.5 x odds :D ehhez még vmi barca gyõzelmet vagy gólt hozzá kéne tenni mert elég soványka..

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

fenrob
Walsall - Yeovil 1.83 / 3.20 / 3.45 H mondjuk nemis ismerem öket ..
VfB Stuttgart - Barcelona Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H
*(0-1) Benfica - Hertha BSC 1.86 / 3.55 / 2.80 H
vélemények ?:D mondjuk én Benficaba se bizok mutlkor is csak simán gyõzõtt nem hendivel

Shep
Na ok, akkor e szerint vizsgálódok :) Majd az eredményt közlöm.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Japep
Kössz! :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

WuFraZselic
131 Leeds - Oldham H 1.41
134 Swindon - Stockport H 1.35
133 Norwich - Southend H 1.36
ezek közül ki NEM szeretne nyerni? :)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

az esetek 90%ban ,vagy 70 vagy 51%ban.
a lényeg ezt mondtam anno.: az esetek döntõ többségében az a csapat lõ gólt aki pirosat kap :D mind1 énezt többször nem fogom mondani mert tényleg számomra is uncsi :)
Fabio Capello
meg se ismertelek, jóféle logo :)

Shep
Dean a szabályotok ugye úgy szól ,hogy aki pirosat kap az utána gólt lõ? Azért kérdem ,hogy nehogy utána ebbõl legyen a vita :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fenrob
Benfica ennyire biztos ? :D

Japep
Nekem mára ennyi, majd holnap... :D

Valencia v Getafe H (DNB)
VFB Stuttgart v Barcelona 1,5 gól fölött
Olympiakos v Bordeaux 1 csapat 0.5 gól fölött
Manchester United v West Ham 1,5 gól fölött
Fiorentina v AC Milan 2 csapat 0.5 gól fölött
Udinese v Cagliari 1 csapat 0.5 gól fölött
Aston Villa v Crystal Palace Aston Villa jut tovább
5.000 Ft ---> 17.500 Ft

VFB Stuttgart v Barcelona Mindkét csapat gólt szerez
CSZKA Moszkva v Sevilla Mindkét csapat gólt szerez
West Bromwich v Reading 1,5 gól fölött
Stoke v Manchester City Mindkét csapat gólt szerez
Aston Villa v Crystal H
1.250 Ft ---> 10.877 Ft

Benfica v Hertha Berlin 1,5 gól fölött
VFB Stuttgart v Barcelona 1,5 gól fölött
Scunthorpe Utd v Ipswich 1 csapat 0.5 gól fölött
Doncaster v Leicester City 1 csapat 0.5 gól fölött
Walsall v Yeovil 1 csapat 0.5 gól fölött
Charlton v Brighton 1 csapat 0.5 gól fölött
Manchester United v West Ham 1 csapat 1.5 gól fölött
5.000 Ft ---> 18.176 Ft

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Fabio Capello
20:45

Shep
Na jól van rászánom én magam csak azért, hogy bebizonyítsam a hülyeségeteket. :)

na ez fura :S
mind1 bízom Nikopolidisz bácsiban ! amúgy meg a 0 v 1 gól a legtutibb ezen a találkozon nálam és épp ezért tuti lesz vagy 3 :D szal 0 v 1 gólból kiindulva nálam ez a mérkõzés = az 1:0ás hazai sikerrel :S

mikor kezõdnek a Bajnokok Ligája találkozók akkor nem jövök ide mert az összefoglalót akarom megnézni és ott akarom leizgulni a meccset :D
nehéz lesz de remélem kibírom valahogy <#zavart1>
túl papír :( de azért hajrá !
am vicces ! egy bl nyolcaddöntõn 1.5os szorzót adni egy idegenbeli csapatra sztem bosszantó! nincs semmi hangsúly a találkozó/csapatok/ tét között :(

am estére barca 3-1es siker vagy 2-2 es végeredmény lenne a számomra legmegfelelõbb =D
Fabio Capello
durván 30-35 meccsbõl pusztán ötször nem lõtt gólt a Bordeaux ebben a szezonban, szerintem ez elég beszédes arra nézve, hogy lõnek e gólt

ja meg egymás ellen is utóbbi 6 mecsbõl 0 volt iksz szal én ezt csak ikszre dobom meg :D
shep.: sehogy :D nem hétvégében utazok hanem napi szinten :D szal többségében jön és kész! én igy látom te meg nem :D
WuFraZselic
na, ma a Salzburg gyõzelemre tettem fel nagyobb összeget

estére meg egy Oly, Barca X, Benfica Hendis gyõzelem

AlieN911
Manchester United - West Ham H
Stuttgart - Barcelona V
Benfica - Hertha BSC H
kéne ma nekem! Hajrá

Honda - The Power of Dreams

Shep
Na, hogy áll a hétvégi összesítés piros ügyben? :D

H
H
V
V
H
:)

jól döntesz. sztem sokkal jobban bántana a dolog ha két nap két tuti és kétszer elkurod a lehetõséget!
szal sztem jól jársz.
Milwall 3 vagy max 4 mérkõzés után mindig játszik egy ikszet! Mint írtad te is 6 mérkõzése 0 döntetlen! szal sztem most jönni fog.
Milton Keynes - Millwall itt én azért nem hazait és ikszet tenném 5-5 ezerrel hanem a döntetlen és vendéget! mint írtam azért én inkább az ikszet favolom.
lehet benyomok egy kombót
milwal iksz
leeds nyer
mu nyer? nemtom még az ikszre tuti rakok vmit...

Leeds meg sztem hazai lesz! ebben az évben kétszer találkoztak az Oldhammal mindkétszer idegenben(egyszer bajnokság egyszer meg kupa) 2-0ra nyert a Leeds!
szóval nálam ez tuti hazai :D

am itt csak én vagyok az a barom állat aki nem vár Bordeaux gólt a mai napon ?<#ticking>

tényleg csak zárójelben mert kurva unalmas ez a stat amit beírok!
de Videoton piros -> majd lõtték a gólt -.-
Matthew Prosac
így is azért van benne kockázat, nem fokozom tovább :D
na megyek a lottózóba, megrakom, bár lehet hogy nagyon bánni fogom még :)

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fenrob
Kéne melléjük mi pl egy barca gyõzelem az megdobná még egy kicsit

Matthew Prosac
költõi kérdés volt. szerinted? örömtüzeket gyújtok és másnap reggelig éltetem a hazai csapatot... szerintem bepróbálom. nem tudom elképzelni hogy nyerjen a Millwall. Volt zsinórban 4 gyõzelmük, aztán most legutóbb egy vereség idegenben az utolsóelõtti Wycombe-tól. Ilyenkor szokott jönni a döntetlen, meg egy kis hullámvölgy... A Milton is jó formában van.. Nagyon csábító.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Gyr
Üdv.

Benfica - Hertha BSC
Olympiakosz - Bordeaux
Stuttgart - Barcelona
Doncaster - Leicester
MU - West Ham

Ezekre mik a tippjeitek? :D

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

fenrob
ÉS ha V lesz Xddd

Fabio Capello
Well, ez lett az általam összedobott félig poén félig tuti szeló :D

95 Olympiakosz - Bordeaux: Bordeaux szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.32
110 VfB Stuttgart - Barcelona: Barcelona szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.09
86 Benfica - Hertha BSC H 1.28
138 Manchester Utd. - West Ham H 1.17
8 J. Blake - T. Dent H 1.35
126 Charlton - Brighton H 1.50
133 Norwich - Southend H 1.36

Eredõ odds: 5.93417
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 1185 Ft
A fogadás ára: 200 Ft

Ha elmegy, akkor a két angol ligás meccs miatt fog, bár papíron mindkét csapat jó és hazain játszanak. Drukkoljatok :)

Matthew Prosac
most nézem hogy 1-es kötésben fogadható. lehet felrakok 5ezret a hazaira, meg 5-öt a döntetlenre. H 2,24 - X 3,05. Ha hazai lesz, akkor minimális plusz (+1e), ha döntetlen akkor megérte (+5ezer)... Még gondolkodom, tegnap a Lauternre ugyanezt terveztem. Még át kell gondolnom, születhet-e vendégsiker :)

Késõn szóltál :D Am csak poénszelón van rajta, de én esélyesnek találom õket.

REAL MADRID

Matthew Prosac
Leeds meccs nagy dilemma. (Tudom, csak nekem, másoknak sima hazai, ahogy elsõ ránézésre nekem is az volt). 4 meccse nem nyertek, ezzel már karikáztam is volna be a hazait, ha nem nézem meg hogy az Oldham meg 6 meccse nem döntetlenezett :| Inkább kihagyom õket, ilyen szar szorzóért..

fenrob
1.Olympiakosz - Bordeaux Bordeaux szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.32 H
2.VfB Stuttgart - Barcelona Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.61 H

Olympiakosz - Bordeaux 2.66 / 3.15 / 2.40 V az elsö helyet nemtudom vmi tippek tanácsok :D

Matthew Prosac
Épp nézem a kínálatot, úgyis beírom ha jön az ihlet, tudod jól :D

Matthew Prosac
Felhívnám a figyelmet hogy a mai Millwall meccs nagyon döntetlen felé húz.. Ha nem döntetlen, akkor meg hazai. Ezzel csak azt akartam mondani hogy a vendégre csak a vakmerõek fogadjanak..

Fabio Capello
Mit ajánlanál mára, amibõl lehetne némi zsebpénzt kasszírozni? :)

Jaja Hajrá Blake, én is megtettem egy szelvényen.

REAL MADRID

Matthew Prosac
no, 17:00kor kezdõdik a Blake meccs, ma eldõl hogy ez a tegnapi kis hadmûvelet sikeres volt-e vagy sem:

036 3 Roosendaal - F. Sittard 1.63 H (2-1)
017 1 Unirea Urziceni - CFR Cluj 3.05 X (0-1)
005 3 A. Murray - I. Kunitsyn 1.03 H (6-2, 6-3)
2000-> 10000

021 3 Ethnikosz Aszterasz - Ethnikosz Pireusz 2.85 X (1-1)
022 3 Anorthoszisz Famaguszta - Pitsziliasz 1.08 H (3-0)

008 3 J. Blake - T. Dent 1.47 (17:00)
2000-> 9000

Unirea helyett a Leccét kellett volna megraknom, ott biztosabb voltam a döntetlenben, viszont a szorzója is csak 2,65 volt, ezért nem tetszett... Hát következõleg nem leszek finnyás.

Blueblood
Mára és holnapra van nekem szelvényem, mer mára elég gyér a kínálat:
Charlton-Brighton H (1,5)
Ol-Bordeaux mind2 csapat szerez gólt (1,76)
Cercle Brugge-Charleoi H (1,83)
(0-1) Aston Villa-Crystal Palace H (1,75)

Ezt kombiba raktam meg, kétezret nyerhetek

Meg van ez simán:
Benfica-Hertha H
MU-WHU H
A Vlla-Crystal palace H
Tottenham-Bolton H
Stuttgart-Barca Barca szerez gólt

Mondjuk ezt tuti szelvényként raktam meg, mer a tegnapi 2 bukásomat akarom pótolni. Pedig nyert a GAE, a valencia, az anorthosis hendivel, az estudiantes, már csak a muff kellett volna hendivel, és 2 szelvény is jött volna, csak hát hülye fener. Egyébként állítólag vizsgálni fogják, hogy nem bunda volt-e az a meccs

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

w77d
az Albának nyerni kell ma :D

Japep
3000-rel kezdtem de kis pénzbõl mindig csak szenvedek ezért feltettem még 20e-et és megindultam! :DDD
Kössz, már régi csak most megint VIP lettem...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

na japep elõször is honnan ez a nagy lendület ?:DD szép a logód ,megse ismertelek így elsõre.
am vki a valenciat hendivel hazaira rakta, komolyan egy getafe ellen hogy lehet hendire rakni a valenciat ezt nem értem :D én ezt kizártam alapból...
ikszet vártam :S
lautern meg 3-0 szép h a vendégek szépíteni se tudtak :( igy 1 gól és boldogság jött volna
stittard megérzésem is 4 perc alatt összeomlott :D
hoki játszik ma nálam, hátha alapon;D

Villach - Linz 1.93 H
Alba Volán - Vienna Capitals 3.95 D
Klagenfurt - Salzburg 2.13 H

300->4870
Fabio Capello
Istenem de jó ez bakter, a bwin öt napja ül a pénzemen, az szrt meg elméletileg elutalta, a számlára viszont még lószar sem érkezett...

Shep
Csak én nem érzem mára semmit, igaz raktam egy MU-Benfica kombót 1,7-ért, de hát ez nem sok.

Vezet a Kasimpasa <#confused>

REAL MADRID

Fabio Capello
Grat mindenkinek, aki nyert tegnap :)

Majdnem bejött a poénszeló, de végül az olasz meccseken bukott :/ :( Na sebaj, csak egyszer kell egy ilyennek beakadnia :D

Mai meccsekrõl valami véleményt? Szerintetek mit lenne érdemes..elég gyenge a kínálat :S Vagy csak én nem tudok dönteni? :D
w77d
nna... mi is a lényege? XD

Banano
<#idiota><#idiota> Próbáld ki az Xelõs taktikát ha sok pénzed van..ahhoz kell legalább egy milla.De 1000% hogy visszajön:P.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Ha ez bejön ...

500 ---> 5000

REAL MADRID