Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
VfB Stuttgart - Barcelona Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H
*(0-1) Benfica - Hertha BSC 1.86 / 3.55 / 2.80
vélemények ?:D mondjuk én Benficaba se bizok mutlkor is csak simán gyõzõtt nem hendivel
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
134 Swindon - Stockport H 1.35
133 Norwich - Southend H 1.36
ezek közül ki NEM szeretne nyerni? :)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
a lényeg ezt mondtam anno.: az esetek döntõ többségében az a csapat lõ gólt aki pirosat kap :D mind1 énezt többször nem fogom mondani mert tényleg számomra is uncsi :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
VFB Stuttgart v Barcelona 1,5 gól fölött
Olympiakos v Bordeaux 1 csapat 0.5 gól fölött
Manchester United v West Ham 1,5 gól fölött
Fiorentina v AC Milan 2 csapat 0.5 gól fölött
Udinese v Cagliari 1 csapat 0.5 gól fölött
Aston Villa v Crystal Palace Aston Villa jut tovább
5.000 Ft ---> 17.500 Ft
VFB Stuttgart v Barcelona Mindkét csapat gólt szerez
CSZKA Moszkva v Sevilla Mindkét csapat gólt szerez
West Bromwich v Reading 1,5 gól fölött
Stoke v Manchester City Mindkét csapat gólt szerez
Aston Villa v Crystal H
1.250 Ft ---> 10.877 Ft
Benfica v Hertha Berlin 1,5 gól fölött
VFB Stuttgart v Barcelona 1,5 gól fölött
Scunthorpe Utd v Ipswich 1 csapat 0.5 gól fölött
Doncaster v Leicester City 1 csapat 0.5 gól fölött
Walsall v Yeovil 1 csapat 0.5 gól fölött
Charlton v Brighton 1 csapat 0.5 gól fölött
Manchester United v West Ham 1 csapat 1.5 gól fölött
5.000 Ft ---> 18.176 Ft
CHELSEA FOOTBALL CLUB
mind1 bízom Nikopolidisz bácsiban ! amúgy meg a 0 v 1 gól a legtutibb ezen a találkozon nálam és épp ezért tuti lesz vagy 3 :D szal 0 v 1 gólból kiindulva nálam ez a mérkõzés = az 1:0ás hazai sikerrel :S
mikor kezõdnek a Bajnokok Ligája találkozók akkor nem jövök ide mert az összefoglalót akarom megnézni és ott akarom leizgulni a meccset :D
nehéz lesz de remélem kibírom valahogy <#zavart1>#zavart1>
am vicces ! egy bl nyolcaddöntõn 1.5os szorzót adni egy idegenbeli csapatra sztem bosszantó! nincs semmi hangsúly a találkozó/csapatok/ tét között :(
am estére barca 3-1es siker vagy 2-2 es végeredmény lenne a számomra legmegfelelõbb =D
shep.: sehogy :D nem hétvégében utazok hanem napi szinten :D szal többségében jön és kész! én igy látom te meg nem :D
estére meg egy Oly, Barca X, Benfica Hendis gyõzelem
Stuttgart - Barcelona V
Benfica - Hertha BSC H
kéne ma nekem! Hajrá
Honda - The Power of Dreams
H
V
V
H
:)
szal sztem jól jársz.
Milwall 3 vagy max 4 mérkõzés után mindig játszik egy ikszet! Mint írtad te is 6 mérkõzése 0 döntetlen! szal sztem most jönni fog.
Milton Keynes - Millwall itt én azért nem hazait és ikszet tenném 5-5 ezerrel hanem a döntetlen és vendéget! mint írtam azért én inkább az ikszet favolom.
lehet benyomok egy kombót
milwal iksz
leeds nyer
mu nyer? nemtom még az ikszre tuti rakok vmit...
Leeds meg sztem hazai lesz! ebben az évben kétszer találkoztak az Oldhammal mindkétszer idegenben(egyszer bajnokság egyszer meg kupa) 2-0ra nyert a Leeds!
szóval nálam ez tuti hazai :D
am itt csak én vagyok az a barom állat aki nem vár Bordeaux gólt a mai napon ?<#ticking>#ticking>
tényleg csak zárójelben mert kurva unalmas ez a stat amit beírok!
de Videoton piros -> majd lõtték a gólt -.-
na megyek a lottózóba, megrakom, bár lehet hogy nagyon bánni fogom még :)
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Benfica - Hertha BSC
Olympiakosz - Bordeaux
Stuttgart - Barcelona
Doncaster - Leicester
MU - West Ham
Ezekre mik a tippjeitek? :D
\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!
95 Olympiakosz - Bordeaux: Bordeaux szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.32
110 VfB Stuttgart - Barcelona: Barcelona szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.09
86 Benfica - Hertha BSC H 1.28
138 Manchester Utd. - West Ham H 1.17
8 J. Blake - T. Dent H 1.35
126 Charlton - Brighton H 1.50
133 Norwich - Southend H 1.36
Eredõ odds: 5.93417
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 1185 Ft
A fogadás ára: 200 Ft
Ha elmegy, akkor a két angol ligás meccs miatt fog, bár papíron mindkét csapat jó és hazain játszanak. Drukkoljatok :)
REAL MADRID
2.VfB Stuttgart - Barcelona Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.61 H
Olympiakosz - Bordeaux 2.66 / 3.15 / 2.40 V az elsö helyet nemtudom vmi tippek tanácsok :D
REAL MADRID
2000-> 10000
022 3 Anorthoszisz Famaguszta - Pitsziliasz 1.08 H (3-0)
008 3 J. Blake - T. Dent 1.47 (17:00)
2000-> 9000
Unirea helyett a Leccét kellett volna megraknom, ott biztosabb voltam a döntetlenben, viszont a szorzója is csak 2,65 volt, ezért nem tetszett... Hát következõleg nem leszek finnyás.
Charlton-Brighton H (1,5)
Ol-Bordeaux mind2 csapat szerez gólt (1,76)
Cercle Brugge-Charleoi H (1,83)
(0-1) Aston Villa-Crystal Palace H (1,75)
Ezt kombiba raktam meg, kétezret nyerhetek
Meg van ez simán:
Benfica-Hertha H
MU-WHU H
A Vlla-Crystal palace H
Tottenham-Bolton H
Stuttgart-Barca Barca szerez gólt
Mondjuk ezt tuti szelvényként raktam meg, mer a tegnapi 2 bukásomat akarom pótolni. Pedig nyert a GAE, a valencia, az anorthosis hendivel, az estudiantes, már csak a muff kellett volna hendivel, és 2 szelvény is jött volna, csak hát hülye fener. Egyébként állítólag vizsgálni fogják, hogy nem bunda volt-e az a meccs
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Kössz, már régi csak most megint VIP lettem...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
am vki a valenciat hendivel hazaira rakta, komolyan egy getafe ellen hogy lehet hendire rakni a valenciat ezt nem értem :D én ezt kizártam alapból...
ikszet vártam :S
lautern meg 3-0 szép h a vendégek szépíteni se tudtak :( igy 1 gól és boldogság jött volna
stittard megérzésem is 4 perc alatt összeomlott :D
Villach - Linz 1.93 H
Alba Volán - Vienna Capitals 3.95 D
Klagenfurt - Salzburg 2.13 H
300->4870
REAL MADRID
Majdnem bejött a poénszeló, de végül az olasz meccseken bukott :/ :( Na sebaj, csak egyszer kell egy ilyennek beakadnia :D
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
500 ---> 5000
REAL MADRID