Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Fog az nyugi, nekem is kell.

w77d
áhhh nem számít.... mostantól úgy is taktikát váltottam 😄D Nem végeredményekre fogok fogadgatni hanem egyébb játék közbeni dolgokra 😊

buldozer99
Graz
Salzburg
Benfica

800ft-al küldtem meg, jött 4800ft😉, végre vmi😊

Forca Barca

Fabio Capello
Hát ez király, jelenleg

Barca bukó
Norwich bukó
Charlton bukó
Leeds tököl

EZEK KURVAGYORSAN SZEDJÉK ÖSSZE MAGUKAT!!!!!44négy

WuFraZselic
]72 Klagenfurt - Salzburg 2.m. V 2.34
10.000 > 23.400

ha viszont nem nyer a leeds-norwich duó, akkor -3ezerbe zárom a napot =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Blueblood
Szóval szerintetek máskor nem érdemes az angol liga 1-2-re fogadni?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

dragon11
könyörgöm szépen kérlek, félidõ után fordíts Norwich..😞

Kell egy J. Blake gyõzelem, egy Barca gól, Leeds, Norwich, Man UTD gyõzelem.

pls:d

buldozer99
ezaz végre bejött 1 szelvényem!😊

Forca Barca

Fabio Capello
király, köszi

és azért sorry hogy elment a szelód 😊

WuFraZselic
hát még nekemm...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MU góól. Még1et köszi.

REAL MADRID

w77d
most lett vége 1-3

Fabio Capello
MU vezettt!!!!

WuFraZselic
MU milyen játékkal szerez gólt? aztageci

Blueblood
vezet a manure!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

áá baz norwich is szopat,angol 2 alkot ma is,MU ébresztõ
dragon11
Szted van esély h fordítanak? naon kéne.

MU gólokat és Barca gyõzelmet kérek 😄

REAL MADRID

Fabio Capello
azjó, akkor eredmenyek.comon alszanak az adminok... 😄

w77d
még nincs

w77d
Salzburg szépen elbaszta a szelóm :S

WuFraZselic
már vége

buldozer99
ugyanezt tudom énis mondani, ma mindenki ezt kérdezte tõlem, én mondtam nekik hogy necces lesz, és szerintem 1-1 lesz...😊

Forca Barca

Fabio Capello
Salzburgot fújják már le

Angol másod pedig kiba. gyorsan kapja össze magát...

dragon11
Norwich bazdmeg..

fenrob
Remélem igaza lesz a barátodnak és nyernek 😛😄

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

WuFraZselic
Norwich, a kurva anyád :S

Gyr
Bordeaux gól kipipálva.

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

Matthew Prosac
remélem a Milton nem húzza ma az idegeimet a 89.percig úgy, mint a görög 2 tegnap... fordítsanak 2-1-re, aztán a hosszabbításban kapjanak egy gólt 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Jó már csak 2 gól kell 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gyr
Nekem egy Bordeaux, egy Doncaster, egy Barca és egy MU gól kellene... 😄
Nem is olyan nagy kérés 😊

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

Shep
Na hát eddig az állás mindkét meccsen jó, csak hát kellenének még gólok legalább 3 oda ahol most még 0 áll 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
angol2be kéne a legtöbb változás 😄
ja és milton keyes minimum egyenlítsen 😊

Fabio Capello
mi? tényleg? királyság!!! 😄

Blueblood
Az angol harmadosztályra sem érdemes fogadni? A Norwich és a Charlton is hazai pályán ég.

Matthew Prosac
Barcás cimborám kérdezte ma, hogy rakok-e a katalánokra. Mondtam hogy nem, félek tõle hogy nem nyernek. Kiröhögött majd azt mondta: "Ne viccelj, országos 2-es!".. Eddig jól kalkuláltam 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Vezet a Bordeaux 😄D Jeee

REAL MADRID

akk a p.csába 😄 Ez a poénszelvény elment. Barca meg kapja össze magát másik szelvényemre.

REAL MADRID

Oziris666
Hát belehúzhatnának a franciák meg a görögök mostmár...

WuFraZselic
X, és ezzel én nyerek ha mindkét csapat lõ gólt bordó meccsen xD

Fabio Capello
na félidõ van, remélem guardiola rendet rak a fejekben.

Na Volán - Vienna 2-2 Akk tippmixen ez most X, vagy a hosszabítás is számít?

REAL MADRID

WuFraZselic
jó hogy figyelmeztettem mindenkit a barca meccsel kapcs 😄

Leeds, Norwich, MU gólokat, ez a mai nap legfontosabbja 😄

fenrob
:S nyert a Salzburg... 😄 kész vicc hogy a barca-n megy el a szelom:S

fenrob
😄😄 xD

Matthew Prosac
mármint salzburg. bocs 😊

Blueblood
vezet a brighton😞😞😞😞😞😞

Fabio Capello
Gyerekek az a kurvanagybüdös és szar helyzet, hogy a Barca egy fosh máma... Egyre inkább az az érzésem hogy kurvanagy mák kell hogy ezt behúzzák...

fenrob
XXXXXXXD na ha már csak a barca tudna nyerni nagyon boldog ember tudnék leniiiiii😄

WuFraZselic
Leeds, Norwich, ÉBRESZTÕ