Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Chelsea - Inter 1,65 3,3 5,75
majd 2hét mulva az az 5,75 is meg fog érni nekem pár forintot😄 hátha😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Kíváncsi vagyok hogy zárod ezt a napot.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
eddig dejó 😄 remélem a végén is örömteli lesz a mai nap 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A Wolfsburg, Anderlecht és Salzburg ha valamelyik kikap... 😄:S
Shakhtar Donetsk v Fulham Mindkét csapat gólt szerez 7.800FT
Roma v Panathinaikos Mindkét csapat gólt szerez 7.800FT
Wolfsburg v Villarreal H 7.605FT
6000 ---> 23.205
Salzburg v Standard Liege Salzburg jut tovább 7.590FT
Anderlecht v Athletic Bilbao H 6.270FT
Fenerbahce v Lille H 6.555FT
6.000FT --->34.836FT
Galatasaray v Atletico Madrid 1 csapat 0.5 gól fölött
Sporting CP v Everton 1 csapat 0.5 gól fölött
Roma v Panathinaikos 1,5 gól fölött
Wolfsburg v Villarreal 1. csapat nyer vagy döntetlen
Anderlecht v Athletic Bilbao 1. csapat nyer vagy döntetlen
PSV v Hamburg 1. csapat nyer vagy döntetlen 1.333
10.000FT ---> 45.396FT
CHELSEA FOOTBALL CLUB
most nézem én 2 helyen raktam csak psv gyõzelmet 😄
na mind1 félidõ h vége v nekem az is jó lenne xD
de hajrá psv...
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
nagyon hajrá Capitals, Salzburg, Roma 😄
Akkor hajrá Fulham! a 7órás meccsekbõl más nem kell
You\'ll Never Walk Alone
a psv meg félidõben egy 0-0ra is képes lehet :S bár 3 gól kéne nekem itt 😄
hát jõvõhéten vállogatot mecsek nincs bl szóval errõl ennyit
50 Salzburg - Klagenfurt (hosszabbítással) 3.m. H 1.48
60 Vienna Capitals - Alba Volán (hosszabbítással) 3.m. H 1.27
55.000 > 103.380
39 Sahtar Doneck - Fulham H 1.40
44 Unirea Urziceni - Liverpool V 1.68
8 Graz - Medvescak Zagreb 3.m. H 1.31
1500 > 4620
25 Galatasaray - Atl. Madrid D 3.05
31 PSV - Hamburg H 2.20
71 *(0-1) Bremen - Twente V 2.59
62 Sporting CP - Everton H 2.35
56 Juventus - Ajax D 3.25
53 Fenerbahce - Lille H 2.09
4/6 kombi
Tét: 15x 300 Ft
Max nyeremény: 140.315
9 Salzburg - Klagenfurt 3.m. H 1.78
11 Vienna Capitals - Alba Volán 3.m. H 1.52
20 Roma - Panathinaikosz H 1.38
48 Valencia - FC Bruges H 1.23
5000 > 22.962
mára ennyit, bár lehet megteszem simán a Kazant egy 5össel
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Graz - Medvescak Zagreb H 1.31
Salzburg - Klagenfurt H 1.78
Vienna Capitals - Alba Volán H 1.52
Kanada - USA H 1.85 (mióta megraktam lecsökkent 1.75-re)
*( 0-1 ) Marseille - FC Köbenhavn H 2.21
Eredõ: 14.49
Vélemény?
Shaktar, Roma vagy Liverpool meccsen lesz e gól az 1. félidõben?
igen van ilyen bwinen is
Vienna Capitals - Alba Volán
Kétesélyes (hosszabbítással és büntetõkkel)
Nem?
az összes EL közül max 2 mecsen nem lesz félidõben gól!
gólparádés az EL vagyis eddig az volt,remélem mai nap is az lesz 😄 mert oénból pár meccsr rádobtam a 2.5over lehetõséget.