Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banano
EZ MI ROMAAAAAA?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

róma 1-3 pff
Matthew Prosac
Pana 1-3 😮

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Uristen Roma mit csinal? 😄

REAL MADRID

Gyr
1-3 😮

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

1-3 😄DDDDD

You\'ll Never Walk Alone

Shep
Jó lesz ez megint úgy látom. Na tényleg befejeztem az EL-re fogadást.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blueblood
hát a mai szelóim közül (4-et raktam) mind elúszni látszik, persze még van 1 félidõ

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

csuxxxeee
Vezet a Marseille, na még 1-et legalább fiúk!!!!

bááááááááá
már eldobtam a szelón amin a pana-t raktam meg félidei vezetésre XDDDDD
ez mellé egy villareal vezetés kéne akkor 😄
mostmár romanak két gólt kéne lõnie h legyen esély a ho-ra :S átkozottul félek mert sk szelón rajta vannak 😞
Gyr
Pedig a Roma-nak kell nyernie :S

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

OL góóóól

REAL MADRID

Matthew Prosac
hát jól tippeltem hogy a Shakhtar és a Roma szopathat meg mindenkit 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fsgh
Mik vannak itt ma😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
no gyerekek, vezet a Pana

Oziris666
Roma parádé eddig 😄

AlieN911
Bzad.. Roma 1-2....:@

Honda - The Power of Dreams

Vezet a Pana, Psv gól.

REAL MADRID

Blueblood
basszameg 2-1-re megy a pana:S:S:S:S

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Matthew Prosac
mekkora Dzsudzsi góóóóóóóóól 😮OOOOOOO

csyta
😄 Annyira egyértelmû volt, hogy nagyon 😄

Roma-Panathinaikos @ Gólszerzõ bármikor Djibril Cisse (Pan)
1000->3600 Ft

Roma-Panathinaikos @ Djibril Cisse (Pan) mesterhármast szerez
100->3400 Ft

1-2. Ez az! Walk on! Dean kurva szarul áll a Pool vesztésre is meg sima kiesésre állnak 😛 😄DD

You\'ll Never Walk Alone

fsgh
valakinek jött a Cissé gólja😄

és vezet a pool

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

potyognak ám a gólok 😄

REAL MADRID

Oziris666
Ezaz Cissé itt a Pana gólom

AlieN911
ne.. Roma 1-1-

Matthew Prosac
Pool vezet

Matthew Prosac
Roma-Pana 1-1

Gyr
Akkor legyen 1-1, az neked is jó, és nekem is 😛

AlieN911
Shakharnak milyen eredmény kell a tj hez???
A statisztika nagyon az Õ oldalukon van, nem értem hogy a retekbe tudtak lõni 1et a Fulok.. wáá 2-1re kikaptak a Fuléknál..
Roma jó, a Hoki meg hajrááá

Gyr
Wolfsburg - Villareal
Itt szerintem lõ gólt mindkét csapat.

csyta
Salzburg-KAC 1-2

Matthew Prosac
nekem azért kellene egy atletico gól, én 1-1-et vártam 😄

9csöves9
kibaszott kurva európai kosár...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

1,85 most a fulhamra hogy továbbjut elég sok...pedig..
Gyr
Nekik lehet, hogy nem jó. De nekem tökéletes lesz a 0-0 😄

Shep
Hülye ukránok lõjenek már 1 gólt!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
nekem spec jó xD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
Fulham ---> 1lövés egész meccsen 1 gól😄
Shaktar ----> 9lövés és 0

WuFraZselic
hapoel - kazan, fener - lille, salzburg - liege szerintem biztos

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Atletico meg úgy játszik, mintha legalábbis nekik lenne jó ez a 0-0

WuFraZselic
akkor most Klagenfurt gólt (mert ugye shaktart kértem ,és fulham lett. fordított pszichológia 😄)

csuxxxeee
Hát nehogy nyerjen a Fulham, mert nem mertem megrakni, pedig meg akartam.

a 9kor kezdõdõ mecseken szerintetek melyik az a meccs ahol mindkét csapat szerez golt léci valaki mondjon valami jot😊
haha Fulham 😄

REAL MADRID

fsgh
Ott a Fulham!!😄

nem volt kis gól 😉

You\'ll Never Walk Alone

WuFraZselic
BÉMEG!

Matthew Prosac
na vezet a Fulham

akurvaéletbe Fulham vezet😞