Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor reading-chelsea duó megy 😄 4-5kt szánok rá. chelseaban nagyon biztos vagyok! a hazai gólban meg pláne
St.etienneét én nem raknám ( nagy kedvencem pedig ) szerintem most megszopatják a népet mert idegenbe verték a Psg-t és most mindeki rakni fogja és hoppácska tolna egy xet ez így szokot lenni így van
A Chelsea meg csak behúzza már 2 meccse nem nyernek a permierbe és elég szégyen lenne ha ezt a Liverpoolt nem tudná megverni , ráadásul a City is megelõzheti ha nem nyernek
155 St-Etienne - Troyes H 1,36
232 Chelsea - Liverpool H 1,92
148 Reading - Norwich H 2,20
Eredõ odds: 5,74464
Salamon szigetek-Guatemala:4-3
Odds:
H-35
D-22
V-1.00
Eredmény:Fent!!!!!!!!!<#conf>#conf>
Bezzeg a sandhausen gól 1.77ert jott
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
azelõtt az én logómat használta, kapott felszólítást h nem lehet ugyanazon logója két embernek! Nem tudta... aztán elõvette wufra logóját és most szomferijét! Szóval már rég idõszerû lenne egy bann ennek !
gyanítom gerzson felhasználó is egy alreg!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Inverness-Hearts - kezdés szombat 13:00 óra
Még szerdán írtam errõl a mérkõzésrõl, szombaton lesz, azóta az oddszok nem sokat változtak.
Érdekesség a szebb napokat látott, jelenleg a skót bajnokság 9. helyén szerénykedõ Heartsról, amely hosszú ideje anyagi gondokkal küzd, állandó csúszások voltak a fizetésekkel és nyilván vannak is.
Már a nyáron bõven volt távozó, meggyengült, 23-as keretébõl 14-en 22 év alattiak.
Most közleményt adott ki a klub, melyben figyelmezteti szurkolóit, egyben segítségüket kéri, mivel felszólítást kapott 450 ezer fontos tartozása azonnali törlesztésére, amire nincs meg a fedezete.
A helyzet olyannyira vészes, hogy a közleményt idézve a „klub akár utolsó tétmérkõzését játszhatja november 17-én a St. Mirren ellen."
„Ez nem egy blöff, ez a valóság" – olvasható a vezetõség nyomatékosításában...
Bár régóta gondok vannak a Heartsnál, ez a friss negatív fordulat befolyással lehet a játékosokra, hisz kezd kilátástalanná válni a helyzet, kõkeményen csõd fenyeget, a Rangers sorsára juthat.
Esetleg ebbõl a meglehet próbálni hasznot húzni, persze észben tartva, hogy ettõl éppen küzdhetnek a futballisták a pályán, de ki tudja... A hétvégén a tabellán harmadik, öt ponttal többet gyûjtött Inverness otthonába látogat a csapat, az oddszok egál körül vannak.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Na akkor:
129 Augsburg - Dortmund 6.25 3.50 1.50 V
152 Aston Villa - Manchester Utd. 6.25 3.50 1.50 V
217 Atalanta - Internazionale 3.10 2.95 2.20 V
204 Levante - Real Madrid 8.60 4.40 1.30 V
eredõ: 6,43
15000ft -----> 96000ft
elegem lett a közép csapatokból, hátha a nagyok nyernek a hétvégén😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ha meg játékgépen basztad el a pénzed meg is érdemled ha annyira hülye voltál , mert ott jó h csalnak
Sejtem már valami játék megszívatott, és utána írkáltál ? 😄😄
alacsony szorzókat adnak ugyan,de neked megérné szerintem
MIért tiltottak ki?
amennyi pénzed van,gólokkal és 1.5 overekkel k*rva sokat nyerhetnél...
De vhogy nem merem
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
lokeren x
nálam,de legyen igazad!
Grödig - Pölten H
Sparta Rotterdam - Helmond H
Lokeren - Standard Liege V
all in motherfuckers