Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
a 3/4 kombim eddig jól áll, csak a Reading gyõzelem kéne oda, hogy bejöjjön mind a 4...
ha Arsenal és Reading is behúzza, az meg csodás
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
3-3 :D
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ez az Arsenal ma sem csalódtam bennetek :D:D
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Németek meg nem tudnak emberelõnyben gólt rúgni? :D
enyémet is ellopta régen effe888 néven írogatott
de nem én vagyok muffrazselé, mondom majd figyelgesd a modi topikot:)majd õk megmondják neked:)
sunderland és leyton gól szépen jött ma. úgyhogy kurva jó a mai nap és még nincs vége:)
muffrazselé nem én vagyok
muffrazselé tippmix945 alrege, de ha nem hiszed kérdezd meg a modikat, nézzék meg az ip-t te barom, és mára leállhatsz már, ezért se írok már ebbe az elbaszott topikba, mert neked mindig van valami bajodD:D:
az õ utolsó látogatási idõpontja pont a te üzeneted elõttije :)
logó"lopás": enyém használta mufra, aztán az igazi wufráét, majd szomferi :D
hogyhogy nem a tied? Te velem voltál vitában, és aztán szomferit szapultad folyamat. Minden jel arra irányul h te vagy az. Még1szer ha nem te vagy akkor meghajolva kérek elnézést, de erre rohadt kicsi az esély :) Anno mikor vitánk volt akkor is volt egy tag aki más nevében írt csetre matt blogjánál, ezek szerint õ tért vissza :) No meg pár hete az off topicban még meglévõ csetben is valaki irogatott más nevében :D Szánalmas egy alak, bárkirõl is legyen szó
Jó lesz ez a hétvége is! :D:D
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa