Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuxxxeee
jelenlegi formákból kiindulva a Real jobb szerintem.
Igaz, hogy mondtad, hogy más meccsekkel nem lehet összehasonlítani, de a hétvégén csak X-elt a Lyon. Ez jel lehet😄

Banano
Jó mindegy..majd meglátod.Ez nem az a Real akivel ezelõtt 6x találkoztak.Ez VIP öcskös.<#idiota><#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

ja pont a bl-ben 😄 pont azt a lyont ne vernék el akivel eddig 6szor találkoztak és egyszer se nyertek?😄 igazad van pont ezt a sz*r lyont fogják siman verni 😄 6ból 1szerse sikerült 😄 3 vereség mellett 2 iksz a mérleg.
LOL 😄
meg azért ne tegyük már össze a sevilla hétvégi rangadót ezzel a meccsel! két meccs se egyforma 😊
ha megint találkoznának a sevillával lehet h nem nyernének,nem lehet tudni 😊
csuxxxeee
Ha a Real továbbjutásra raktál volna, akkor meg biztosan ütöttél volna legyet.

mondjuk nekem a Lyon tj kell a bódogsághoz,mert akkor 2 "legyet" ütök egy csapásra 😄DD szopik a Real,és jön egy kis pénz is 😄D

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Banano
Várható volt h lexelnek..meccs elõtt 100x beírtuk,h most ki kell hagyni a barca-t,és a real-sevilla sem volt biztos.
Ettõl függetlenül 1-0 nem a világvége lyon-ban,szerintem 99,9% sima real gyõzelem lesz ma..ráadásul hendivel.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

csuxxxeee
Galliani: „Pato szinte biztosan kihagyja a visszavágót, a térde neki sem jött rendbe, de... - kezdte Galliani. - De Huntelaar, Borriello és Ronaldinho képes lehet elöl megoldani a góllövést."
Ezek szerint nem lehet akkora képtelenség, hogy igaz legyen

a Barca kiszopott egy köcsög Almeriatól(igen,számomra az iksz egyenlõ a vereséggel,kedvenc csapatról van szó),akkor hétvégén lazán kikapnak a Valenciától,plusz a Stuttgart ellen kiesnek??? ne a legutóbbi meccs alapján itélj,pláne a mai futballban!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

csuxxxeee
Miközben Adriano Galliani alelnök bizakodik, a Milan együttese fölött gyülekeznek a viharfellegek. Nem elég, hogy a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ visszavágóját 3-2-es hátrányból kezdik az Old Traffordon az olaszok, még az is megeshet, hogy az utolsó pillanatokban kidõl három alappillér. Bár Alessandro Nesta, Luca Antonini és Alexandre Pato is elutazott Manchesterbe, kevés az esély arra, hogy játszhassanak a United ellen.
Ez érdekes hír most, hiszen nemrég még arról szóltak, hogy Pato mégis játszik.

Real meccsrõl ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Matthew Prosac
Stoke nem fog nyerni ma. 1x a meccs. ha már így valaki kérdezte hogy mi a véleményünk róla.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

majd meglátjuk.... 😊

Banano
<#ticking>Sevilla-t elpicsázta 20perc alatt..szerinted majd pont egy lyon fogja megállítani..és pont bl-ben.😊😊😊
Najó mondjuk én a real-al elfogult vagyok,de akkor is sima hendi gyõzelem lesz.

nagy bátorság a realt hendivel megrakni, szvsz. simán sem fog gyõzni...

de durván 5óra múlva kiderül.

Banano
Mer egyszer már nyertek 😄...de madridban kb úgy fognak kiszopni mint tegnap a porto.

Shep

Na a Bursaspor megvan 2-es szorzóért 😊

össz szorzó: 7.00
Kasimpasa v Bursaspor <2.5 @ 1.75
Gamba Osaka v Henan Jianye <2.5 @ 2.00
Singapore Armed Forces v Suwon <2.5 @ 2.00

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

csuxxxeee
Real Madrid CF Olympique Lyonnais 1:1 29 % 31 % 40 %
Ez számomra érthetetlen. Miért adnak több esélyt a gyõzelemre a Lyonnak a Bernabeuban?

mint mondottam 4/3as kombiról van szó! ha az összes mérkõzés jött volna akkor kellett volna a 44es szorzóval számolni ! De mivel egy elment igy a helyes eredmények szorzóit összeszorzod majd megszorzod 100 al és kijön mennyit is nyertem valójában 😊
megérzés/logika/felidézzük,hogy mit játszottak az utóbbi idõben a csapatok.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

fecoka177
csak 63.685😄

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

úgy tesszük az ikszet mint ahogy te a hazait vagy vendéget 😄 ugyannnyi az esély az ikszre mint a hazai vagy vendég kimenetelre!
am törököknél bujuksehír sztem meglepit okozhat a besiktas otthonában.
NEm akarok kötekedni Dean de a 4\3 szelódon nem ovlt még egy meccs mert sehogy se jön ki a 44 odss.😄
tmp
Ti a döntetlent csak tippelitek vagy hogy tesztek meg egy meccsre x-et?

köszi

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Forza Italia
jha énis esélytelennek érzem de abba igaza van h a labda gömbölyû

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Az finom 😊

Forza Italia
ha jól számoltam akkor az odds neki 328😄
azaz 200 ból 65000

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fecoka177
kitudja rizikósnak rizikós de a labda gömbölyûûûûûûûû😊

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

😄 Bátor vagy.
Mennyit hozna?

Forza Italia
Bursaspor félidõ 2-0😄

esélytelen 😄
két bl 4 v több gólt várok
realon 2-1 vagy 3-1es hazai sikert
két bl meccsen egyiken félidõben vezet egyik csapat és 2.félidõre a másik fog nyerni! vmiért ezt érzem!
Blueblood
Azt, hogy erre 200-nál többet nem tennék fel
Bordeaux - Auxerre D: ez akár be is jöhet, de nem hiszem, hogy zsinórban 2 döntetlent megengedhet magának hazai pályán a bordó
Real-Lyon 4 v több: 2 gólerõs csapat, sztem 3:1 lesz a realnak
MU-Milan: az 1-0-ás és a 2-1-es vereség is jó a munak, de sztem gólt fognak szerezni, onantól meg lehet, hogy elmegy a kedvem a milannak a focitól
Burnley-Stoke: Sztem ez 3 esélyes
Reading-Derby: angol alsóbb osztályukban nem egyszer burol a papírforma, minél lejeb megyünk, annál esélyesebb, szóval jöhet a döntetlen.

Rizikós szevlény, az tuti😊

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

fecoka177
Bordeaux - Auxerre D
Mu - Milan V
Real - Lyon 4v több gól
Burnley - Stoke V
Reading - Derby D
vélemény?😊

hali! éjjelre raktam egy kombis szelót!
4/3ba 😊 a tuti iksz jött hálisten 😄
mu milan 1. fi V

500->2350 egy próbát megér😄
szvsz stoke

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Én is tettem.😄
Shep
Én tettem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rájöttem, a zöld az.😄
Blueblood
Én ezeket tettem mára:
Real-Lyon (0-1) H (a realnak 2 góllal kell nyernie, kül kiesik, kiv 1-0-nál, de gondolom nem akarnak hosszabbítsát, szal jobban megérte mint 1,4-ért a továbbjutásuk)
1000->1700

Meg 1 poénszeló:

Washington-Carolina H
Bordeaux-Auxerre H
BW Linz-Rapd Wien V
Charleroi-Lokeren H
MU-Milan mind2 csapat szerez gólt H
Real-Lyon jut tovább H

200--->2770

Meg tegnapról maradt egy ilyen:
Asnl-Porto jut tovább H
MU-Milan jut tovább H
Real-Lyon jut tovább H

500--->1245

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Jah azt tudom, de melyik mezben játszik?xD Zöld vagy fehér?😄
Bursaspor. Török

Melyik csapat a Bursas?😄
Manchester Utd. - Milan Milan szerez gólt: igen (H) 1,52

10000->15200
Forza Italia
Bursaspor kezdõdik
tett valaki rá???

Ezt én is megtettem 😛

REAL MADRID

Tehát esélyes a MU gól 😄

REAL MADRID

Forza Italia
jha felépült úgyhogy a Mu gól garantált

Fabio Capello
de, az uccsó pillanatban összedrótozták annyira, hogy játsszon 😊

Vki azt írta Rooney nem jatszik.

szerk.: Közben meg most olvasom, hogy mégis játszhat.

REAL MADRID

Forza Italia
Probable Lineup (4-4-2): Van der Sar, Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra; Valencia, Scholes, Fletcher, Park; Rooney, Berbatov

Probable Lineup (4-3-3): Abbiati; Bonera, Nesta, Silva, Antonini; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Ronaldinho, Borriello, Pato