Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlieN911
Werder..1 :S 😞((( Juve 2..

Honda - The Power of Dreams

Blueblood
1-2 tippet én is szívesen elolvasnék😊 A Santandert pl mire alapozod?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Ramox
Leülhetsz, egyes!

fsgh
ezekhez hozzácsapom az Inter-t és megrakom poén szelónak😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
nézd már meg hogy mirõl beszélünk..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Blueblood
Nézem a Benfica-Marseilelt, lehet, hogy jönne a 1,5 over, de nem raktam meg, nem rosszak a csapatok.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Banano
De én azért megtehetem a gólt 10-el õ meg nem?<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Ramox
Az all in 25000, de okés 😊 Akkor honlapra csak 2ezret áldozok! Hétvégén elég jó meccseket láttam, de egyedül nem rakom meg... Álmodd majd meg kérlek szépen az eredményeket! 😊

Matthew Prosac
szerintem ne pénteken allinezzél, mert a másodosztályú meccsekben sosem lehet bízni. inkább szombatra tartalékolj, és ezt a pénteki három meccset mondjuk egy 1000-essel rakd - sztem.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Blueblood
0-2...kezdek kicsit rutinosabb lenni a fogadásokban😊 kéne a Juve és a Benfica gyõzelem és akkor jönne 1600 500-on😊 A Benfica necces lesz...

Ramox
Oks! 😄 Mivel szükségem lenne egy kis pénzre ez egy all in hétvége lesz úgy döntöttem 😄 Mert ha nem jön össze amennyit szeretnék úgyse elég semmire szóval nem igazán van mit veszítenem 😄 Ezzel a 3 meccsel kezdõdik a hétvége 😄

Banano
Egyébként itt ha nagyon érdekel:

Sporting Fingal v Sligo Rovers
Sporting Fingal schießt mindestens ein Tor
1.23-ért adják gamebookers-en.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
te: "sporting gólt érdemes lenne 10k-val?"
mire én: "mennyi a szorzója és hol lehet ilyenre fogadni?"

mire te kétszer bemásolod a háromesélyes fogadás hazai szorzóját. vágod már? végig azt kérdeztem hogy a HAZAI GÓLRA mennyi oddszot adnak, és hogy hol. Amúgy fognak gólt lõni, 90%. Feljutók és elsõ meccsük otthon, második forduló. Elsõ fordulóban x-re megtettem õket elõzõ héten a tavalyi bajnok (!) ellen idegenben, 75. percig 0-0 volt, 1-0 lett végül a Bohemiansnak. Feljutó csapatok erõsen kezdenek, fõleg elsõ meccs otthon... Persze kivételek vannak, de egy Sligo ellen szerintem a hazai gól nálam nem lenne kérdés. Még az 1x se.

juve gól is megvan.
mostmár benfica gól kell és kész.
igen ezt várom én is 😄 mindenki tolta õket mert a roma-t verték most meg lehet jön a meglepi! bár messze még a vége.
Banano
Hát basszus te másoltad be .:
114 Sporting Fingal - Sligo H 2,03

Gondolom valamelyik fogadóirodánál lehet gólra tenni.1.3körüli szorzóért.

Matthew Prosac
jó, akkor Tours,AGOVV,Sporting 😄

csak mert elég ritka hogy én pénteken a másodosztályú meccseken 3 darab 2x szorzójú meccset eltaláljak... AGOVV-nak alacsonyabb a szorzója, jók otthon és Manucharyan eléggé durván nyomja..

Blueblood
vezet a liege...sejtettem h a pana nem fog annyira könnyen nyeri ha nyer egeyáltalán, a roma elleni az fellángolás vt félig-meddig

Ramox
Húha... a választásokat nem szeretem... ha a holland mellett döntök akkor a francia jön be, vagy fordítva de be tuti nem jön 😄

nem érzem biztosnak, de sztem a fiorentina elleni idegenbeli ütközet erõt adott neki na meg az EL elõzõ köre 😊
2-1et érzek és a vv-on dõl el minden
Matthew Prosac
vasárnap:
221 Santander - Zaragoza H 2,13, egyes kötés 😮O lehet hogy rááldozok egy kisebb összeget

Blueblood
Lesz over 1,5 a Benfica-Marseille meccsen?

Matthew Prosac
ezen kívül volt még 2 kérdésem, szia

Fabio Capello
na a storytvnek annyi 😄

Matthew Prosac
volendam és a tours közül válassz egyet, csapd hozzá a sportingot és a steauát, és úgy még jó is lehet 😊

AlieN911
A system fogadás olyan mint a tippmixen a 4/3???
Van egy ilyenem, 9,59-re írja a inter, elment a rubin, kiszámoltam, olyan 10re jött ki a 3 meccs... most ha a rubin is bejött volna, akkor kb 18, azt osztom 2vel, akkor kijön egy 9 körüli szorzó.. ezt a 10et akkor osszam el? 😊 akkor 5 körüli szorzó, akkor 7*5=35 dodó lenne 😊
jó lenne

System fogadás
3/4

Point Rubin Kazan - VfL Wolfsburg (Meccs)
Point OSC Lille - FC Liverpool (Meccs)
Point Valencia - Werder Bremen (Meccs)
Point Benfica Lisszabon - Marseille (Meccs)

WuFraZselic
story tv lefagyott, több millió romantikára vágyó nõ kapcsolt oda egyszerre 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Banano
Amit az elõbb írtál:

Ezt 10-el,meg még valamit mellé.DE CSAK GÓL ,nem fogadok csapatra.

Ramox
a Napoli - Roma óta nem fogadtam... azon az egy meccsen nyerhettem volna 70 ezer ft-ot.... de az elsõ 3 meccset holnap megdobom egy ötezressel szerintem.

Blueblood
A Juventust ennyire biztosnak érzed?

Matthew Prosac
az ír sportingra gondolsz? mennyi a szorzója és hol lehet ilyenre fogadni?

WuFraZselic
igen 😄 😄 akartam kérni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Hát így járnak a lassúak 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
én azért ettõl függetlenül kíváncsi lennék a szó etimológiájára.

Shep
Ja ok, tehát hol így, hol úgy = holos 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Banano
Kiütöttél öcskös..😛
#mettyú sporting gólt érdemes lenne 10k-val?

Shep
2/3 system
Atletico Madrid v Sporting Lisbon [full X or 2 @ 1.97
Lille v Liverpool 1 @ 2.80
Juventus v Fulham X or 2 @ 2.21

Tehát már nyertem vele, de ha a 3. is jönne akkor lenne teljes. Meg vannak még ilyen overek, meg gólok is

az,hogy ha várja az ember h nyerjen akkor nem képes rá. Ha azt várjuk h kikapjon akkor meg képes akár nyerni is! Ha várunk tõle 1-2 gólt akkor nincs ha nem várunk akkor meg van! kiszámíthatlanok.
mivan rajta?
Shep
Holos csapat, ez mit jelent?

Matthew Prosac
Kicsit elõreszaladva, holnapra ezeket ajánlom figyelmetekbe:

095 Tours - Sedan H 2,13
105 Volendam - Veendam H 1,95
099 Laval - LeHavre V 2,9

ebbõl is talán az elsõ kettõ hazait fokozottan, a másik kettõ már neccesebb.

Fabio Capello
hát akkor a mai nap az atléticonak hála viszlát, legalább egy kurva gólt lõhettek volna...

nah
az atletico nem egyszer játszott ilyet 😄 tiszta holos csapat nem is lehet rájuk fogadni!
viszont a lille gyõzelme jött mint a nap legtutibb mérkõzése 😄
hamburg meg számomra meglepetést okozott a 2 gólós gyõzelmükkel.
este juve hendivel iksz lesz sztem..
Shep
Mondtam neked, nem hitted el.

AlieN911
Fasza.....................................:@ ATLETIKO MADRID CSICSKUSZ SZARFOSOK VAGYTOK................................

Valencia és Benfica remélem behúzza, és akkor jön valami vissza..:S

Shep
Na eddig jól áll a kombim 😊

Blueblood
nem fognak, vüdös nagy csicskák, A MADRIRI CSAPATOK A VILÁG CSICSKÁI

Fabio Capello
atlético gyáááhhhhhh....

Nah fasza most nézem hamburg nyert is elég simán, este még 1 juve gyözelem kellene és akkor mai nap jó lenne
AlieN911
SPORTING 2 piroslapppppppppp faszom!!! lécimáá 1et basszatok 😄