Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Persze ha vállalkozó szellemû vagy, akkor beteheted a Genoat is.
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
A Zulte Waregem 4 fordulója folyton döntetlenezik...a Liege gyõzelem, vereség, gyõzelem, vereség a szériája az utsó 4 meccsen. Szal talán ez is 3 esélyes.
Hoffenheim-Bremenre egy X elképzlehetõ, nem? Gondolkozom egy kombin mára, kb így:
Udinese-Palermo H 2,3
Genoa-Cagilari 1,78
Hoffenheim-Bremen D 3
Valenciennes-Rennes D 2,85
Mi a véleményetek errõl?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Meg még gondolkozom a Genoa-Cagilari hazain 1,78-ért.
Vélemények?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
190. Rubin Kazan - Lokomotiv H 2.00
201. Ajax - PSV H 1.90
203. Livorno - Roma V 1.77
214. Rapid Wien - Austria Wien H 1.90
222. Almeria - Malaga H 2.00
odds: 25
utolsó pénzembõl lenne már..
meg szerencsére a maradék két szelvényem is, amelyeket sörözés miatt nem tudtam nyomon követni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
majd írjonn már ki volt az😄
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
úristen micsoda eredmények...
MU-Fulham H
Sunderland-Mancity V(Bolton hétközbe kapott egy 4est a Sunderlandtõl és ma mégis nyertek 4-0ra... sztem most a Sunderlanddel is ezlesz fordítva😄)
Hoffenheim-Bremen X
Ajax-PSV annyira H hogy az már V 😄
Köbenhavn-Bröndby H (legtutibb)
Z-Waregem-Standard békés X
Aarhus-Silkeborg teccetõs V
Denzilispor-Besiktas végül vmiért H-ra húzok
vélemények?<#lookaround>#lookaround>
az odavágós 4-3 ért és a tavalyi 6-2ért visszafog vágni az ajax!
utóbbi 10 meccsén 26 gólt lõttek és csupán 2-t kaptak :S
hazai mérleg 13 meccsen 46-3 as gk!
a psv eléggé megfogja szívni az Amsterdami kirándulást az tuti!
Így a psv nek csak 1 pontja lesz az ajax elõtt!
na sok sikert,byby
szerencse... iggen iramos volt a vége 😄
6.2 szeres pénzt fizetnek a depor gyõzelmére... ennyiért megéri megrakni egy 100assal 😄
ÁÁÁÁÁÁ 300ból jött volna 4ezer...
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
lyon 1-1 és Toualan felsõléc :S
nem mellesleg 3.75 rá a szorzó 😊
lyon meg lõjjön már egy gólt félidõben 😄
auxerre-t én is ikszre mondtam.
elsõre sima hazait gondoltam ,de aztán néztem a statot és egybõl mondtam,hogy akkor itt az iksz is lehetséges.
kurvák vére folyjon, csak bejött matt x tippje auxerre meccsre
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
bordeaux h áll? ha vége ird már be ne izguljak feleslegesen 10 percet 😄DD
szal bordeaux is kapjon ki vagy nyerjen ok? 274 ft-al megraktam.: 0.5 gól felett 2.4 ért 😄
Galatasaray Cafe Crown - Pinar Karºiyaka Felett/alatt Under 162.5 1,80 88-71
Pamesa Valencia - Real Madrid Felett/alattAz összes megszerzett pont. Under 149.0 1,90 67-78
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
azért auxerre jól megondtam,hogy bármi lehet ott és inkább a tuti: mindkét csapat lõ gólt!
wufa.: javítom na 1-1 et láttam és még most is 1-1 et írnak 😄DDD
hajrá lorient!!!!4
mondom mivan?😄 azt most van a góóóóóóóóóóól 😄 jeeeeeeeeee thx 😊