Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jézusom fletcher park összjáték gól
te úristen ez elég szégyen a poolra nézve
Lényegtelen,azért bíztam benne. Félreértés ne essék,nem hibáztatom WuFra-t,mert ennyi erõbõl én is hülye vagyok,hogy hallgatok rá. Nem nagy katasztrófa,200Ft nem a világ vége 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Matthew Prosac
na errõl a stílusról van szó

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
jah kész vicc 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Shep
Ha azt mondja ugorj a kútba azt is megteszed? Nem szentírás az sem amit õk mondanak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fabio Capello
Slovan 2-0 😊

WuFraZselic
hát ja, cagliari otthonába eddig nem igen jártak nyerni 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mert WuFra is rábólintott,gondoltam mehet...<#ticking>

<#hehe>

blum ezért kérdeztem hogy ez miért is h???
Banano
Én pedig aszittem hogy házastársi viszonyban vagyunk matt.<#fejvakaras>Sajnálom,legközelebb nem öcskösözlek le,habár mondjuk legalább 2x idõsebb vagyok nálad.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
a Lazio az elmúlt 10 meccsébõl csak 1-et nyert meg. Mit vártatok, majd a kedvetekért minden hétvégén lefekszik ? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Fabio Capello
SLOVAN GÓÓÓÓL!!!! 😊

de ez mi, lazio miért most játszik jól, ááá
Lazio 0-2 xDDD Jólvan,ez a nap is bukta.

banok
gyerünk Milan még egyet.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
ilyenre nem tudsz rakni mi?

Shep
Utolsó pénzed inkább költsd az élet fenntartásához nélkülözhetetlen dolgokra. pl.: víz, meg kenyér. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Cagliari tuti nem rug 3-t :S:S
dragon11
Igazad volt, valóban 3esélyes meccs.😛

Matt vagy Wufra,van utolsó 10 euróm... Feltenném 1-2-3 meccsre,max 2-es szorzó jöjjön ki,de 1,5 is jó (ebben az esetben max 2 meccs) Tudnátok valamit mondani,amire feltennétek utolsó pénzeteket ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Bari nagyon gyorsan csináljon vmit mert mérges leszek...
Matthew Prosac
hát 0-2 😄

Fabio Capello
47' Slovan Bratislava 0 - 0 Senica

nagyerünk Slovan, nagyon kell a gyõzelem!

hát ez a Cagliari nem ugy játszik mint aki akar vmi azon a meccsen:S
Matthew Prosac
34' Mjällby 1 - 0 GAIS
Ezaz, nagyon kell!

Fabio Capello
fejes volt.

Gondolom Inzaghi bombagólt rúgott!
GYERÜNKMÁR CAGLIARI!!!44444négynégy!!

ronaldinho újabb mesteri labda hát ez itt a baj
nembaj napoli gól<#eljen>
samp
valencia
motpelier
wolsbug gól kell még
napoli verjen egyet azt a 80.ban egyenlítsen a milan és kész vége.
Fabio Capello
Milan 1-1

Forza Italia
Inzaghiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 1-1
gyerünk Milaaaaaaaaaan

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
1-1 -.-

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jézusom inzaghi:S:S
Shep
1-1

Matthew Prosac
egyes 😊

gólszerzõ miatt vagypedig bíztosítani akarod a vendég sikert?
Matthew Prosac
71' SpVgg Unterhaching - Werder Bremen II 0:1
bekaphatják :|

Shep
Hát nagyságrendekkel jobb meccs, mint a szar MU-Liver "rangadó"

WuFraZselic
érdekes lesz figyelni a játékvezetõk tevékenységét. ha sokáig 0-1 marad, kiállítanak valakit a napoliból, 11est adnak a milánnak, etc

kösszi matt én is megraktam napoli gólt
meg a x2 is
Matthew Prosac
Lavezzi... igazán beakadhatott volna 😞

milan 0-1 😄 miért nem lepõdök meg ezen?
x2 jól áll.
Shep
Hát most már legyen is :9

WuFraZselic
ez is a cél, 5.25ért

ez az ollózás is majdnem bentvolt :o
Forza Napoli 😄

Fabio Capello
akkor jó... kérdés hogy a livescore egyáltalán a jó eredményt közvetíti e... 😄

inter94
senica ellen játszanak😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Shep
Hú de szarulj játszik a Milan, ha nem kapják magukat össze csúnya vereség lehet a vége.

"nem. egyszerûen csak nem vagyunk ilyen viszonyban"
kb ezt írtam én is neki 😊
tudod van egy mondás. " okos enged ... "
WuFraZselic
mindjárt 0-2 lesz ez 😄