Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na bazd :d

WuFraZselic
2-3 xD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

lol :S
messi mesterhármas bajnokin
bl-ben csak 2 õt ver
bl utan jön egy bajnoki és megint mesterhármas 😄
jól tolja a srác 😄DD
juve meg kikapott amit vártam.
a legtutibbvolt 😞
kár h a standardot raktam helyette! :c
mind1.
most nézem volt egy ilyen szelóm is 😞

1. Sampdoria - Juventus
Fogadásod:1
2. Fulham - Man City
Hazai csapat elsõ gól , Fogadásod:Elsõ félidõ
3. Blackburn - Chelsea
Hazai csapat gólt szerez , Fogadásod:Igen
-- 11-
másik. - 14 es szorzó
1. Bordeaux - Lille 1
2. Montpellier - Valenciennes 1
3. Sampdoria - Juventus 1
4. Standard de Liège - AA Gent 1
Nyertes szelvények.:

7.82es szorzó
1. Eintracht Frankfurt - Bayern München
Gólok száma , Fogadásod:Felett 1.5 goals
2. VfB Stuttgart - Hannover 96
3. Werder Bremen - VfL Bochum
4. Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen
5. VfL Wolfsburg - Hertha BSC Berlin
Gólok száma , Fogadásod:Felett 2.5 goals
6. Ath Bilbao - Getafe
7. Dep La Coruña - Valladolid
8. Valencia - Almeria CF
9. PSV Eindhoven - FC Twente
10. West Brom - Preston
------------------------------------------------

10.49-es szorzó
1. Auxerre - Le Mans
Dupla esély , Fogadásod:1X
2. Fiorentina - Genoa
3. Palermo - Inter
Dupla esély , Fogadásod:X2
4. Eintracht Frankfurt - Bayern München
5. Sunderland - Birmingham
6. Wigan - Burnley
7. Arminia Bielefeld - SC Paderborn 07
8. Heracles Almelo - NAC Breda

WuFraZselic
megkéne legyen! 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
1500öt hagytam számlán, amibõl ezt raktam végül éjjelre/holnapra:

Szerintem nem lehetetlen 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Ki ne kapjon már barca, mert akkor ugrik mindhárom 😄

fsgh
3-0 után 3-1 😄DDd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Van az 58 is 😊

fsgh
durván 46plusz tisztán😊 Grat!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

jAsOn VoOrHeEs
Na Lyon is rúgott gólt, picsába...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

fsgh
Ma már nem megyek sehova, de holnap összefuthatunk 😄DDd

Na nekem ez volt mára!

😄😄

fsgh
Messi élete formájában van

Banano
De mégis standardot tettem meg 1X-el 1.15-é minthogy barcat 1.3-é.<#falbav>Üssön meg valaki!

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
Messi valami csítpléja az FM-bõl? Akárcsak Rooney 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

buldozer99
Horváth Feri: Messi az isten 😉😊

Forca Barca

WuFraZselic
"Messi az Isten"

Ismét Messi 😮

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

fsgh
Jó Én meg tudtam hogy Villa játszik, megraktam a Valenciát, lõtt is egy mesterhármast... aztán meg 4-4 lett😄dd

Fabio Capello
mekkorát lehetett volna akasztani azzal a 4.5-el :/

Matthew Prosac
asszem itt az ideje, hogy belsõs informátorokat béreljünk xD

WuFraZselic
hát ja, ráadásul aranyárban adták a gent gyõzelmet (4.5 körül)

nekem egész héten azt mondták, hogy Villa sérült, ezért megtettem a Werdert csütörtökön, persze hogy lõtt egy mesterhármast
Roma meccs elõtt olvastam egy 5-6 fõs sérült / eltiltott listát, mondom sima Udine gyõzelem, erre Vucinic (aki az említett listán volt) vágott egy triplát szintén 😄

Matthew Prosac
na ezért mondtam, hogy engem átb*sztak, mert ott szó sem volt arról hogy a hetedik még játszhat majd az európaligáért. kicsit gyanús volt hogy senki nem nyert azok közül, akiknek kellett volna. egyébként szívbõl kívánom hogy más érjen oda 7. helyre, mert ha valahogy mégis meglátom jövõre a Standardot a nemzetközi kupában, akkor kimegyek belgiumba és felgyújtok mindenkit 😄D

WuFraZselic
fú mit védett chimenti

WuFraZselic
hát ja, mindenkinek megfelezik a pontjait és nyomnak 6 (vagy 12? az sok lenne, nem hiszem hogy belefér a naptárba. vagy "párban" játszanak mint nba nhl?)meccset. ez még nem teljesen tiszta. de így végülis az alsóház egyik legerõsebbje a Standard, a Gent és Anderlecht pedig vélhetõen megszerzi a 2 európai helyet, így vmi gyengébbel kell játszaniuk. igy mondjuk érthetõ, hogy miért kaptak ki a píbe

rooney8
NÉMETORSZÁG: NOFV-Oberliga Dél
CZ Jena II 3 - 2 Gera

Gerának van csapata?😮<#idiota>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
mert ha jól értelmeztem, akkor a Zulte és a Standard sem véletlenül kapott ki most.

Messi megint 2õt vállal :S megállíthatalan a srác 😮
Gyerekek mit csinált Messi megint te jó ég !!!

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Matthew Prosac
ez van írva, nem azt mondtam hogy te olvastad félre, énis most olvastam csak el elõször a wikin. én egy másik oldalon olvastam a szabályok után és ott nem ez volt, így azért mindjárt más a megvilágítás. gondold el, a Standarnak csak az alsóházat kell megnyernie, aztán játszani a harmadikkal, ebbõl a szempontból semmit nem vesztettek azzal, hogy "lentmaradtak", sõt.. Csakhogy ott ez nem volt írva (mármint hogy a 7. még játszhat a nemzetközi kupáért..). Ha az elsõ 6ba kerültek volna most, akkor viszont sokkal nehezebb elenfelek ellen kellett volna gyõzni és minimum dobogósnak lenni(?), ráadásul elég szar ponthátrányból. Jól értelmeztem?

Cassano iggen szép gólt lõtt 😄 Chiementi meg szépen bevédte 😄

Matt,Wuf.: thx
Blekk Síp
Sampdoria góól

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

WuFraZselic
hát pedig itt is szerintem ez van írva 😄

" Numbers 7 to 14 will play playoffs to decide which team can play against the number three of the championship playoffs for the last European ticket."

Matthew Prosac
végülis ez a Standardnak még akkor jó lehet. de én nem ezt olvastam egy másik oldalon az alsóházi dolgokról. akkor viszont engem átbasztak 😮

WuFraZselic
az elsõ 6 a pontjainak a felével "indul" a play-offban. a 7-14. hely közöttiek pedig szintén play-offoznak, és az alsóház gyõztese játszik a felsõház 3. helyezettjével az uccsó európai kupa helyért

amúgy wikipedia

90+2' Benfica-Porto 3-0 😄 köszi köszi köszi 😄
így legalább a mai nap is vmi szinten +os lett 😄 kb 750 ft.
Matthew Prosac
wikirõl:

Starting next season (2009-2010) the format of the Jupiler Pro League will be drastically changed. The league will be trimmed down from 18 to 16 teams and next season will see the introduction of Christmas time football and play-offs after the regular season. The new format has already been criticized heavily by many, mainly smaller, teams.

To incorporate the new format, after the current season the numbers 15 and 16, respectively FC Dender and K.S.V. Roeselare have to play the playoffs with Lierse SK and Antwerp FC to decide which team will get the last first division ticket for next season. RAEC Mons (18th this season) and AFC Tubize (17th this season) relegate to second division and STVV will promote to the Jupiler Pro League.

At the end of the regular season, the numbers 1 to 6 will play the playoffs for the championship, in which they start with half of the points they reached during the regular season. Numbers 7 to 14 will play playoffs to decide which team can play against the number three of the championship playoffs for the last European ticket. Number 15 and 16 will relegate to second division.

If this format will survive has still to be seen. Many already criticized the format and point out the Dutch Eredivisie where the playoffs are not being played anymore.

na vki segítsn már.
belgiumban akkor most volt az alapszakasz? és jön a play-off.
na már most ilyenkor mi jelentõsége van annak,hogy vki a 3. vagy 4 .helyen végez? (pl. a gent esetében)
illetve. ilyenkor nemtökmind1 hogy most vki 1 vagy 3 helyen végez?
errõl vmi infot ha vki ért hozzá ossza már meg legyen oly kedves.
Matthew Prosac
najó, Dallast hagyjuk inkább, viszont a Philadelphia is talán megér egy próbát.

WuFraZselic
szerintem megteheted a dallast, de csak hosszabbítással együtt 😄 x-et érzek ott 😄

Matthew Prosac
Phoenix is nyert zsinórban 8 meccset.. Nem akar ma véletlenük kikapni a Dallastól ? 😄

WuFraZselic
oww, i c

Matthew Prosac
San Jose Sharks.

bali789
mondjatok valami jo tippet estére pls .

Matthew Prosac
hát volt két ilyen, többek közt ezért:

illetve

kiki888
na én elteszem magam holnapra, mára már elegem van a meccsekbõl...
yooéjt mindenkinek

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

a legdurvább,hogy a standard gólra ha tudtam volna sokat felmertem volna tenni :c
mind1.
benfican kérek még1 gólt és kész a mai nap.
most meg gogo juve
WuFraZselic
amúgy te hogy a retekbe csináltál +10k-t, ha csak ma belinkeltél egy 6k -> 26k-s szelvényt, és egy csomó "aprót" szedtél élõfogadásba 😄
vagy mennyit tettél te liegere, 20-25öt? 😄

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
adom. 5v6 meccse nem nyertek. bár szerintem hazautalom a pénzem, hogy inkább ne is tudjak fogadni rá 😄 max egy 1000est hagyok a számlán