Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vendégek 14(!) forduló óta nem döntetleneztek, így is biztosra mondod?
Egyébként a Chelsea szar formában van, már hazai pályán is csak 2-1-re verték meg a Pompyt, sztem 1,23-ért nem éri meg a kockázatot. Vagy szted igen?
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
#53493: sztem a Bristol.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Na,Matt tippjei alapján megtoltam ezt a szelvényt 1k-val.
Bröndby-RandersFreja-H 1,40
Rapid Wien Mattersburg H 1,30
FF Malmö-Örebro H 1,73
1000 -->3.150
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
123 Bristol City - Barnsley 2.10 H
vagy
181 Ried - Austria Wien 2.42 V
?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
tegnap 23:28 | privát | válasz erre | #53415
nhl san jose nyer
nba atlant
phenix nyer
nhl fos:@
nba 2 nap 6bõl 6 <#eljen>#eljen>
maradok a mai nba sztem mai foci is szar nhl meg amikor jönn a playoff mert ez már kula
mait már nem mert azt már megraktam.
ha érdekel valakit akkor belinkelem majd h mire jutottam
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
033 Bröndby - Randers Freja 1.40 H
056 Angers - Caen 2.48 V*
052 Düsseldorf - Kaiserslautern 2.46 H*
089 Gratkorn - Dornbirn 1.52 H
094 Rapid Wien - Mattersburg 1.30 H
102 FF Malmö - Örebro 1.73 H
107 Sevilla - Xerez 1.23 H
123 Bristol City - Barnsley 2.10 H
236 Lazio - Siena 1.70 H
227 Internazionale - Livorno 1.23 H
207 Portsmouth - Chelsea 1.23 V
143 Sassuolo - Albinoleffe 1.82 H*
181 Ried - Austria Wien 2.42 V
így elsõre ezeket hámoztam ki a kínálatból. ahol csillag van azt max poénszelvényre javaslom. egyelõre ennyi, majd még átnézem tüzetesebben, most más dolgom van.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
am meg nem is értem h mééé...
de azért köszönöm....
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
#53483: engem ne kérj ilyesminek a megtippelésére.
írjatok már tippet légyszíves!
Florida Marlins - Washington Nationals
kombinációs fogadások MLB Preseason 2 2 (3-5) 2.35
Philadelphia Phillies - Baltimore Orioles
kombinációs fogadások MLB Preseason 2 2 (4-5) 2.27
Kansas City Royals - Colorado Rockies
kombinációs fogadások MLB Preseason 1 törölve (11-11) 1.00
össz szorzó: 5.33
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
#53475: Rosenborgot énis azért hagyom ki, mert az induló bajnokságok elsõ 5 fordulója egy nagy körbeverés kb 😊
080 CSZKA Moszkva - Caja Laboral 1.28 / 14.50 / 3.35 H
081 Maccabi TA - Partizan Belgrád 1.16 / 17.00 / H
082 Olympiakosz - Asseco Prokom 1.05 / 21.50 / 6.65 H
083 Barcelona - Real Madrid 1.20 / 15.50 / 3.95 H
Bröndby ugyan nem túl acélos, de a Randers botrányos a bajnokságban, fõleg idegenben... 😄 Rosenborgtól meg tartok mert mégis 2 hete még otthon szanuáztak és heringet zabáltak, most kezdtek el focizni
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
386 Rosenborg - Start Kristiansand 1 1.40
399 FC Unirea Alba Iulia - Unirea Urziceni 2 1.55
263 Veendam - FC Oss 1 1.72
ez igy mehet?
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
a Rosenborg vagy a török meccs, de hát utóbbit ismerjük, norvégok meg épphogy elkezdték. Bröndby esetleg?
a Düsseldorfot elég biztosra veszem, de mégse tenném bele egy nagyobb pénzes szelvénybe, elvégre mégis csak német bajnokságról van szó 😊
lehet az egy vállakozó 3/4es szelón lesz Caen gyõzelem, Den Bosch X, Maastricht gyõzelemmel
#53465: én speciel hazait.
elõre is köszönöm..
át is ugrottam fölötte. nagyon jó kis szorzó. L-D-D-D-D az Unirea utolsó 5 meccsének mérlege a bajnokságban. Ideje nyerni a tabella utolsója ellen. Betist valahogy én sem érzem ma.
Philadelphia Flyers 1 Atlanta Thrashers 3
Matt. 😄 ezeket beszéltük tegnap 😊, megteszem 1se jön be mondom ezmi 😄
én a betist ma nem tenném meg
nálam amik játszanak
52 Düsseldorf - Kaiserslautern H 2.46
33 Bröndby - Randers Freja H 1.40
56 Angers - Caen V 2.48
44 Veendam - Oss H 1.64
45 Den Bosch - Volendam D 3.25
46 Emmen - Maastricht V 2.59
37 Rosenborg - Start H 1.35
17 Unirea Alba Iulia - Unirea Urziceni V 1.50
41 Bursaspor - Denizlispor H 1.23
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Betis - Castellon H
Elfsborg - Halmstad H
Bursaspor - Denizlispor H
Göteborg - Hacken H
Mit szóltok hozzá????
033 Bröndby - Randers Freja 1.40 H
048 Betis - Castellón 1.37 H
168 Panathinaikosz- Giannina 1.17 H (görög kupameccs)
189 *(0-1) Barcelona - Osasuna 1.42 H
227 Internazionale - Livorno 1.23 H
041 Bursaspor - Denizlispor 1.23 H
094 Rapid Wien - Mattersburg 1.30 H
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Tenerife - Villarreal 2.51 / 3.00 / 2.38 V
Tom Tomszk - Rubin Kazan 3.15 / 2.90 / 2.05 V
Mönchengladbach - Hamburg 2.80 / 3.10 / 2.13 V
Ezek közül melyikre mehetne 6k?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM