Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
andi - Anderlecht
Timi - Timisoara <#ravasz1>#ravasz1>
szóval van különbség! Míg az elsõnél valóban egy rossz becenevet adtam neki addig a másiknál csak nem írtam le vég a csapatnevet mint pl. Liver vagy Bayern vagy Real 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
a másik kedvencem amikor az Anderlechtbõl "andi" lett. Dean valamiért nagyon szereti úgy becézni a csapatokat, hogy azokból nõi név alakuljon ki. Talán ez is egyfajta fetisizmus 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
033 Bröndby-RanderFreja H
037 Rosenborg-Start H
048 Betis Castellon H
Eredõ odds: 2,36600
Egy 500ast tettem rá.
Az volt a célom ezzel a szelvénnyel hogy a hétvégén elbukott 500asom visszahozza. Remélem bejön 😊 Szerintetek?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
2 millió fontot ritkán raknak emberek egy chievo - catania (alsóházi rangadóra) mérkõzésre 😊
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
1: szted bejöhet? remélem ezt akartad írni xD 300 Ft tettem rá.
(2: sokat tettem rá, még ha 200 Ft is lett volna, mert esélytelen)
Honda - The Power of Dreams
Ugye tegnap kérdeztem, hogy miért nincs bennt a fogadóirodák kínálatában a Chievo-Catania meccs. Elindult a vizsgálódás az ügyben, ugyanis Betfair-en 2 millió font gyûlt össze nagy hírtelenjében a döntetlen kimenetelre, és kb. 217.000 pedig az 1-1-es végeredményre, amit meglepõ módon szépen hoztak is a csapatok. 😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
109 Sevilla - Xerez 1.fi H 1,57
112 *(0-1) Werder Bremen - Augsburg H 1,91
116 West Ham - Wolves H 1,7
128 QPR - Derby H 1,8
odds: 9,17602
Nagyon gáz? 😄
Honda - The Power of Dreams
ha nehezen is de jött, szerencsére még él a szelóm
na mind1, azthiszem a 2 nagyobb szorzóst bennhagyom, a leeds-et meg nem teszem meg
amen
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Veendam - Oss H 1,64
Betis - Castellón H 1,30 ez még kérdéses
talán így 😄 bár én csak a betis-t hagynám meg 😊
szal rám ne hallgas a mai nap 😛
Am nagyon jó lett<#eljen>#eljen>
1.
17 Unirea Alba Iulia - Unirea Urziceni V 1.50
37 Rosenborg - Start H 1.35
33 Bröndby - Randers Freja H 1.40
Eredõ odds: 2.83500
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 2835 Ft
2. inkább poén:
55 Leeds - Millwall H 1.80
21 Slovacko - Slavia Praha V 1.91
33 Bröndby - Randers Freja H 1.40
56 Angers - Caen V 2.48
17 Unirea Alba Iulia - Unirea Urziceni V 1.50
30 Göteborg - Häcken H 1.58
faszaaaa 😄D
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Bröndby - Randers Freja H 1,40
Veendam - Oss H 1,64
Betis - Castellón H 1,30 ez még kérdéses
Düsseldorf - Lautern H 2,46
Leeds - Millwall H 1,80
Angers - Caen V 2,48
vélemény?
Nincs tuti tippem, nem vagyok jós és nem hordok üveggömböt sem magamnál. A világ egyik legkiszámíthatatlanabb sportágára fogadok, és rajtam kívül még több millióan értik mire gondolok, amikor azt mondom: Bundásliga. A hazai gyõzelmek megelõzik a vendégtippeket, és nem örülök, ha az újoncok összekeverik a systemet a kombival. Büszkén gondolok Barcára, a biztonságosra, a fogadók megmentõjére, Messire és Rooneyra. „Szeretem” a meglepetéseket, a jogtalan tizenegyeseket, az indokolatlan kiállításokat és Övrebot. Itt élek Európa szívében. Illegális fogadásban mi vagyunk a császárok és igen is nálunk történnek a legdurvább elcsalások. Sportfogadás! Én így szeretlek…