Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blueblood
Ezt így egybe? Kicsit soknak tûnik
#54095: Sry, de rem nem, mer a Bristolt én hazaira raktam8-)

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Blueblood
Stat alapján?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

akkor ma sem nyerek? 😄
w77d
tess

Clermont Foot - AC Ajaccio 2
Sporting Gijon - Deportivo La Coruna 2
FC Sevilla - Xerez 1
AS Monaco - FC Sochaux 1
FC Dundee - Queen Of The South 1
Auxerre - Paris Saint-Germain 1

Matthew Prosac
az elsõ szelvény ezen ment el:
Bristol City - Barnsley V
a második meg ezen:
Chaves-Naval V

de azért hajrá 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

sziasztok!

még csak 2 hónapja játszom tippmixet, szinte minden nap. sajna még nem nyertem 😞( 😄

ma raktam 2 szelvényt:

Blackpool-Swansea D
Doncaster-Newcastle V
BristolCity-Barnsley V
Brescia-Cesena H

1000-bõl 30780 Ft-t

a másik:

Auxerre-Paris SG H
FF Malmö-Örebro H
Chaves-Naval V
Sp. Gijon-Deportivo V

1000-bõl 21.130 Ft
Matthew Prosac
ja hogy bennevan a kínálatban. jó tudni. ezt énis ajánlom:
136 Empoli - Mantova 1.69

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

124 Ipswich - Plymouth ez nálam döntetlen..
140 Padova - Grosseto ez is ..
107 Sevilla - Xerez hazai, más nem jöhet szóba..😄
090 Wacker Innsbruck - FC Vienna hazai.

a másik pedig:

096 Auxerre - Paris SG H
141 Piacenza - Cittadella X
123 Bristol City - Barnsley H
078 Calgary - Anaheim H
074 Tampa Bay - Carolina H
Matthew Prosac
szabad tudni mit tettél? mert akkor máris elmondom hogy kell-e izgulnod, vagy az esélytelenek nyugalmával várhatod az estét😄
#54086: mivel nem teszem meg a hazait, ezért gondolom hazai. ha megteszem akkor x2. de amúgy nem fogok rá fogadni. érted 😄

rooney8
vagy ha az nem akkor helyette vmi más ugyan annyi odds körül... 😄 (én szemezgetek a St. Johnstone-al és az Ancona-val is)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
Ross County - Hibernian
skót kupa vv.
kisebb csapat a hazai aki helytállt idegenben. odahaza sztem megszorongatja a Hiberniant

Ezt meg nem árta lefordítani a fogadók nyelvére 😄 Mi az hogy megszorongatja? Épphogy kikap? Döntetlenre menti? Gyõz?

rooney8
Matt te mit mondasz a Boro meccsre?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

w77d
nna most ez alapján dolgoztam ki az esti szelóm.... de ha így sem jön semmi, akkor el vagyok átkozva XD

Matthew Prosac
a Bremen - Augsburg-ra még pontos tippem is van. 4-2 😄 szép volt jó volt, de közük sincs a Werderhez játéktudásban.

Matthew Prosac
Honvéd-Debrecen
A mai nemzeti sport alapján úgy láttam hogy a Loki kicsit "B" csapatos lesz (elöl spec Feczesin-Vinicius csatárkettõs de hátrafele is vannak érdekes nevek pl a védelemben Korhut). Így az odavágó szerintem is Honvéd siker vagy döntetlen. Loki gyõzelmet most nem tartok valószínûnek.

Matthew Prosac
Quevilly-Boulougne
A hazaiak negyedosztály D-csoportjának 5. helyén állnak, eddig a kupában tényleg remekeltek, de a nagyobb csapatok ellen speciel az esélytelenek nyugalmával játszhattak, míg most szerintem maguk is elhiszik hogy a Boulogne-t elverik - na itt kezdõdnek a gondok. A gondok ott folytatódnak, hogy a Boulogne a Lyon elleni döntetlen óta idegenben megverte a Nancy-t (1-3), illetve otthon simán a Lorient (2-0). Saját vélemény 1-1, hosszabbításban 1-2 és továbbmegy a Boulogne.

csabeda
Middlesbrough - Preston biztosabbnak tûnik

Matthew Prosac
hali. azt ugye vágod, hogy a portugál kupánál ezek odavissza vágós meccsek. tehát az elsõ felvonás mindkettõ esetében.. továbbjutásról még egy kicsit korai beszélni 😄
+ Clermont - Ajaccio: a hazaiak egy négyes nyeretlen sorozat után gyõzedelmeskedtek az elõzõ fordulóban, nemhinném hogy újra kikapnak. viszont az Ajaccio is jó csapat, tehát ez nálam döntetlen.

rooney8
St. Johnstone - Falkirk vagy Middlesbrough - Preston??

dragon11
jah, dettó ez a véleményem.

124 Ipswich - Plymouth H 1.50
125 Nottingham - Crystal Palace H 1.58
096 Auxerre - Paris SG H 2.15
127 Middlesbrough - Preston H 1.72

eredõ:8,76

vagy

126 Scunthorpe - Peterborough H 1.88 ->ettõl tartok kicsit

eredõ odds: 7,6

Melyik a jobb mester?

ty a helpet!

Blueblood
Grat az írásodhoz, a Monaco gyõzelmet, az Újpest gyõzelmet, a Schalke tj-t én is bepróbálnám, csak az a gond, hogy ehhez még kéne kettõ, mer az UTE 5-ös kötés. Az Auxerre-PSG-t én inkább kihagyom, 1,58-ért nem éri meg a hazai továbbjutás, a Sevilla gyõzelmet pedig másik szelóra már feltettem.
Te miként rakod meg ezeket a meccseket? Abból majd kitalálom h melyik kettõt pakolom mellé.

errõl is akartam irni egy két sort.
9 meccset toltak egymás ellen és egyszer sem nyert a hazai csapat.elvileg meszakadhatna ez a jó sorozat de én itt egy ikszet siman látok a mérkõzésben.de egy vendég sikert is!
vajon ez a mecs lesz a tegnapi leeds replikánsa?😄
derby sorozata.
gyõzelem - 2 vereség - 2 iksz - most gyõzelemet várok.
a lényeg tipikus 3 esélyes mérkõzés.

tavaly mindkétszer a vendég csapat nyert 2-0ra.
szezonbeli odavágón 4-2re a QPR nyert úgy ,hogy 2-0ra vezetett a Derby 😊
dragon11
Amúgy valaki ma fogad QPR gyõzelemre Derby ellen?

kinéztem 1-2 mérkõzést ahol gólókra fogadtam.

FC Lahti - HJK Gólok száma: Felett 2.5 goals
1.82
Clermont - Ajaccio Gólok száma: Felett 2.5 goals
2.20
Sporting de Gijón - Dep La Coruña Gólok száma: Felett 1.5 goals
1.35
Sevilla - Xerez Gólok száma: Felett 1.5 goals
1.19
Werder Bremen - FC Augsburg Gólok száma: Felett 2.5 goals
1.52
Doncaster - Newcastle Gólok száma: Felett 1.5 goals
1.27
Nottingham Forest - Crystal Palace Gólok száma: Felett 1.5 goals
1.43
Middlesbrough - Preston Gólok száma: Felett 1.5 goals
1.29
QPR - Derby Gólok száma: Felett 1.5 goals
1.29
9-es kombi
Teljes szorzó:
29.55
Összes tét (HUF):
100.00
Lehetséges nyeremény (HUF):
2954.86

Shep
Hát gondolom, de ez engem már nem érdekel, nyertek és ez volt a lényeg. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

igen , drukkolok a magyarjainknak! Sándor remélem gyõztes gólt fog szerezni 😊A bréma meg nem fog tudni egyenlíteni mint ahogy tette a Valencia majd Bochum ellen.

Legia Warszawa 1 - 0 Ruch Chorzow
ha így marad az eredmény akkor jön a hosszabbítás melyben ha a vendégek gólt lõnek majd válaszol a hazai csapat akkor ugye idegenben lõtt góllal tovább megy a Ruch?
Shep
Hát 1,3 ellen érdemes rakni az már jól fizet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Forza Italia
sztem a Sevilla

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Shep
Ez az adjad neki, te vagy itt a fõnök! 😊

Forza Italia
nem baj a hosszúság fórumhoz tartozik😄
Amúgy grat szépen leírtad
Látom te is Augburg tovább jutást vársz😄
Én is.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

azt ír oda amit akar.
lehet aznap az volt az utolsó pénze és akkor mivan? Semmi.
ilyen hülyeségért ne kössünk már bele a másikba -.-
Shep
Amúgy mi a mai tuti fix amit mindenki megrakott? (rakok ellene 😊)

Én ezeket gondolom a mai/holnapi meccsekrõl. Sry a hosszúságért.

Rio Ave-Porto
portugál kupa melyben a rio ave a bajnokság jelenlegi második helyzettét ejtetette ki aki nem más mint a braga!
a porto igaz ,hogy 5-2 vel búcsúztatta a sportingot de mostanában elég gyér teljesítményt mutattak.
4-0 ás vereség Londonban,majd Benfica-tól 3-0ra kikaptak a kupadöntõben.
Sztem nem sok babér fog nekik teremni idén annak ellenére,hogy televannak jó-techinkás játékosokkal.
Itt hazai továbbjutást várok.
tippem.: fix egyes de kétesélybe aki tudja 1X-re rakja meg.

Chaves-Naval
hazai tj-t váro de csupán azért mert sztem az elsõ osztályú naval búcsúzni fog.
szimplán megérzés tehát ez kb 10%os tipp a részemrõl.

Clermont-Ajaccio
vendég sikert várok hiszen az Ajaccio jobb formában a hazaiaknál emelett ha nyer akkor feljön a tabella 4. helyére és csupán 3 pontra lesz a bronzérmet jelentõ 3.helytõl.
Viszont vigyázni kell mert az iksz is benne van,hiszen a vendégek ebben a szezonban idegenben 0 döntetlent játszottak.

Wisla-Lechia
odavágó 0-0
elvileg sima hazai,de én ezt nem játszom meg.
A vendégek még nem nyertek a wisla ellen (fogadoportal szerint) és így én akár egy vendég sikert is érzek a levegõben.
Emelett a kupában bármi megtörténhet.

Gijon-Depor
vendég de igazából 3 esélyes.
a depor képes idegenben ikszelni a sevillaval majd odahaza lõtt gól nélkül kikapni a valladolidtól, szóval bármi lehet.
Én vendég sikert várok hiszen tavaly a gijon oda-vissza verte a deport a bajnokságban míg idén az odavágón 1-1 es döntetlen született.

Sevilla-Xerez.
ez hazai. bár a sevillaból is kinézem azt amit a deporból...
odavágó 2-0. a sevilla 4 meccse nem nyert a bajnokságban ideje megint begyûjteni a 3 pontot.

Quevilly-Boulougne

itt hazai tj-t várok
a hazaiak olyan csapatokat ejtettek ki mint pl.
Pacy Eure - Saint Quentin (ez papír volt) - Angers-Rennes
ezt a kiscsapatot a döntõbe várom.Na meg persze elfogultság is van hiszen én jobban örülök ha egy többed osztályú csapat nyer vagy továbbjut egy nála esélyesebb csapat ellen.

Monaco-Socahaux
sima hazai!
Lyon-Bordeaux ,igen ezt a két csapatot ejtetetti ki a monaco a kupából!
bajnoságban is találkoztak egymással jan. 16-án akkor 2-0ás hazai siker volt. MOst is ezt várom el a Monacotól!

Honvéd-Debrecen
elsõ körben vendég sikert vártam,de megnézem az egymás elleni stat-ot; 8 meccs nem ikszeltek egymás ellen illetve ez az 1.mérkõzés ahol ha
ikszel a Debrecen nincs semmi gond hiszen lesz visszavágó is.

UTE-ZTE
sima hazai siker.
az útóbbi idegenbeli 4-1 számomra elég indok arra ,hogy a hazaiakat tegyem meg. Itt is ez az elsõ mérkõzés amit az Újpestnek megkell nyernie.

Brémen-Augsburg
vendég tj-t várok.
-3 mérkõzése nem kaptak gólt sem a kupában.
-kupában bármi lehet
-németeknél bármi lehet
-gogo sanyi 😛

Schalke-Bayern
elég kemény meccs mely egyben óriási rangadó is!
a hazaiaka a kupában gólt nem kaptak eddig.
Osnabruck Schalke 0:1
1860 München Schalke 0:3
Bochum Schalke 0:3 3.55
Germania Dattenfeld Schalke 0:4

míg a Bayern rendre minimum 2 góllal nyerte az eddig meccseit.
Bayern München Fürth 6:2 1.13
Frankfurt Bayern München 0:4
Bayern München Oberhausen 5:0
Neckarelz Bayern München 1:3

egyrészt a schalke tuti fog kapni gólt (ezzel megszakad a Schalke kapott gól nélküli sorozata),másrészt a
Bayern nem fog nyerni (ezzel a több mint 2 gólós gyõzelmi sorozatuk fog megszakadni).
Harmadrészt a Schalkét jobb csapatnak tartom a bayernnél.

Ross County - Hibernian
skót kupa vv.
odavágó 2-2 lett ( 0-1;1-1;1-2;2-2)
kisebb csapat a hazai aki helytállt idegenben. Odahaza sztem megszorongatja a Hiberniant.

Dundee Utd - Rangers
hazai tj-t várok.
a vendégek az odavágón a 3-1es vezetést herdálták el és lett 3-3 a mérkõzés végeredménye.
Bajnokságban 7-1 és 3-0 ás Rangers gyõzelem született szóval lehet ,hogy mellé lövök a hazaiak továbbjutásával de hátha sikerül nekik a bravúr 😊

Auxerre - PSG
nálam hazai!
a psv egy többedosztályú csapattal is alig bírt.A hazaiak jó formát mutatnak szóval tõlük elvárom a kupában a tj-t.
bár erre se fogadok mivel a psg elég sokszor megtérfált már 😊

nálam ezek a legtutibbak.
Schalke tj
Auxerre tj
Monaco gyõzelem
Rio Ave tj
Sevilla gyõzelem
UTE gyõzelem
Forza Italia
xd

Shep
Jó ha odaírja, mert akkor hozzá nem megyünk kölcsönkérni 😊

dragon11
kk, megfogadom ^^

#54060: Most jöttél ide, én már itt vagyok pár hónapja.. halkulj elfelé... kiezapali..

Forza Italia
ne veszekedj😄
Had írja be. Most azt h odaírja h utolsó vagy nem kit érdekel 😄

THeArrow
remélem nemlátlak írni akkor pár évig! <3 kajak irritálsz még anno sro forumrol is xd

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Shep
Mi lenne ha egyszer nem 100 meccset raknál egy szelvényre hanem csak 1-2-t talán még nyernél is.

dragon11
bajod van ember? milyen állandóan? nem raktam mindig szelvényt, attól hogy betolok egyet, mert gondolkodom rajta, hogy megrakjam-e.

és ez az utolsó, ne ugass..

Forza Italia
remélem
formájuk alapján simának kell lennie😄

FERNANDINHO1997
szerintem ne tedd mindig 1 elmegy!!!!!!<#gun>

THeArrow
neked állandoan utolso,, istenem kajak kiégek miattad

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

dragon11
Vagy kinéztem még ezt is..

126 Scunthorpe - Peterborough H 1.88
130 Southampton - Hartlepool H 1.37
128 QPR - Derby County H 1.80
107 Sevilla - Xerez H 1.23

eredõ:23

utsó 200menne rá, ezért nem tudom hogy így egybe meg merjem-e rakni a 7meccset, viszont jól hozna.😄

FERNANDINHO1997
Auxerre-PSG meccsröl a véleményetek?
Szerintetek nyerni fog a rendes játékidõben a Auxerre?

Forza Italia
Ezaz Legia vezet 1-0

Matthew Prosac
mára én csak egy Mansfield és Empoli gyõzelmet tudnék ajánlani, ezek persze a tippmixen nem fogadhatóak.

dragon11
126 Scunthorpe - Peterborough H 1.88

Eredõ odds: 7,6

Ez mára ?😊

Barcelona - Real Madrid
Spanyol rangadó az Euroligában

A sors fintora, hogy a negyeddöntõben a Regal Barcelona az õsi rivális Real Madriddal küzd meg a továbbjutásért.

A spanyol bajnokságban is fej-fej mellett halad a két együttes. A gránátvörös-kékek 50 pontjukkal vezetik a tabellát, míg a madridiak mindössze 3 ponttal vannak lemaradva. A Barca a kiváló védõmunkájával utasítja maga mögé ellenfelét, ez lehet az egyik kulcsmomentum a mai találkozón. Emellett az is Ricky Rubióék gyõzelme mellett szól, hogy az Euroligában eddig az összes hazai meccsüket megnyerték, míg a királyi gárda vendégként csak 50 százalékos mutatóval rendelkezik.

nem követem a kosárlabdát egyálltalán,de én felrakok a real-ra egy 500ast. Ez lesz kb az 5. kosár amire életemben fogadtam.
Az indok amiért erre fogadok.:
- jó szorzó
- egy negyeddöntõben nem kéne a haziaknak ilyen kis szorzót adni
- rangadó
- idõszerû hazai pályán kikapni a barcának
- megérzés

ui.: egy kérdés.: hány meccs dönt a tj-ról ?
Forza Italia
Legia belehúzhatna és nyerhetne😄