Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
021 3 Boston - Tampa Bay 1.75 / 4.05 / 3.00 H
023 3 Columbus - Chicago 2.70 / 3.95 / 1.90 D
025 3 NY Islanders - Calgary 2.47 / 3.90 / 2.05 V
026 3 Philadelphia - Minnesota 1.82 / 4.00 / 2.85 H
NHL-fanok visszajelzését remélem<#zavart1>#zavart1><#banplz>#banplz>
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
nekem is van! hiszen nagyon brutál tutira érzem a napoli-t szóval én sok reményt nem fûzök hozzá h nyerek a hazaival 😄
2.5 over legyen azt kalap. most meg a bröndby ne hozza ikszre!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
X2 - 1.26
sztem most mindkettõt megéri megrakni mert itt a bröndby 3 gólt ugyse fog lõni 😄
azt most meg 0-2 ír ki mi ....????,
0-2 😄DDDD
nagyon kemény 😄DDDDDDDD
shep.: már mondtam a srác annyit mondott nyögvenyelõsen,hogy nyer a juve.
remélem most az egyszer tévedni fog.
na gyorsan még 3 gól és nyugodt lehetek
ma 14:57 | privát | válasz erre | #55331
ez az utóbbi idõk Bröndbyje... hát nemtom, de én ezekután már nem mernék rájuk tenni...
meg bröndby is kell:@
nme kúrjanak már fel mi a ... csinál ez a bröndby?????
Fuck!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
na errõl lemaradtam... remélem kikapnak 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
vagy legalább még1 gól jöjjön 😊
irigy vagyol?<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#circling>#circling><#circling>#circling>
Na azt hiszem a Real, Atlétások és az Ajax ellen fogok tenni, hogy hogyan azt még nem tudom. Valamint ez is tetszik, de a brazilok ma éjjel is kontrát nyomtak 😊 Gremio Prudente - Mogi Mirim 1
Na és a Randers meccs is érdekes lehet.
de ma van egy olyan érzésem hogy ez neces lesz
haton_fekve_fejelte_ki_a_labdat_a_vonalrol/
Ez szerintetek mehet all in-nel?
Teplice - Slovacko H
A. Madrid - A. Bilbao | Szerez gólt az 1-es csapat? Igen
Bröndby - HB Køge H
SSC Napoli - Juventus | Szerez gólt a 2-es csapat? Igen
CSZKA Moszkva - Caja Laboral H
odds: 3.74
ha ilyen ütemben haladunk akkor most is jön egy 5 gólós különbség 😄
Ajax Nijmegen 3:2HU
WHC Ajax 1:14
Dordrecht Ajax 1:2HU
Apeldoorn Ajax 1:2
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.