Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Értem.😄

mek feladom.😊

Swanseat én is megraktam, ugyanúgy mint a Coventryt, a Chelseat, és a Palermot. Az én szelvényemen még van egy Inter siker. 😊
kiki888
jó lesz az 😊
én is 6 meccset akartam tenni, de egyet elvetettem, babonából, mert mindig a 6.on ment el <#vigyor3>

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

dragon11
139 Chelsea - Aston Villa H 1.37
146 Bolton - Manchester Utd. V 1.37
150 Coventry - Sheffield Wed. H 1.86
161 Gyõr - Lombard-Pápa H 1.58
176 Palermo - Bologna H 1.51
156 Swansea - Ipswich H 1.84

200->3065

Vélemény emberek? Swansearól fõleg:S

Többet nem vagyok hajlandó elbukni 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

200Ft?
Holnap fasza meccsek lesznek,lehet tolok egy szelvényt egy 200-assal. 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bazzzz holnap mennyivel jobb mecsek lesznek
kiki888
én 😄 😄
én a swansea-tól félek, meg talán kicsit a palermo-tól, de hajrá nekik 😊

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

aston villa régóta veretlen és az utóbbi két iksz is azt sugalja ,hogy ma nem fognak nyerni sõt ikszre se lesznek képesek! Chelsea nyerni fog a mai napon.
dragon11
Swanseare vlki rakott Wufrán kívül?

milan odsát jól felviték de most sajnos sztem nyerni fog de mondjuk az x jó lenne
ááááááááááááá sztem x
Wolves - Everton

ez megéri a vendéget??

sztem igen max 0-1 többel nem nyernek ha nyernek
dragon11
Gondolkodom, hogy megrakom.. ha azt is bele rakom akk 3ezer jöhet 200ból.

MU ugye nem necces?😄

mu sztem neces
WuFraZselic
én mindkettõt H-ra mondanám, de a Swansea rég nem ikszelt, csupán emiatt mondom hogy benne van. amugy nekem mind2 megvan téve egy szelvényre, remélem bejön

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dragon11
139 Chelsea - Aston Villa H 1.37
146 Bolton - Manchester Utd. V 1.37
150 Coventry - Sheffield Wed. H 1.86
161 Gyõr - Lombard-Pápa H 1.58
176 Palermo - Bologna H 1.51

200->1665

csyta azt mondt,a Swansea otthon biztos nyerni fog.. <1x elvitte a szelóm, meg 2x mással együtt vitte> azt hagyjam ki inkább?

ty.

WuFraZselic
de persze fasztudja 😄 lehet jo ez így ahogy van

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
szerintem cseréld ki a swansea-t a coventry-ra (1.86os odds), abban újra átnézve benne van az X is. amúgy jó szelvény <#eljen>

dragon11
ez nagyon jól néz ki.. lehet megrakom én is..

na én végeztem 2 poén 2 "tuti"
kiki888
chelsea - villa H 1,37
bolton - mu V 1,37
swansea - ipswich H 1,84
gyõr - pápa H 1,58
palermo - bologna H 1,51

200-->1650 <#idiota>

kaposvár-paks 1 ez is naon tuti egy poén szelóra
WuFraZselic
17ezer

Riise jön és eldönti a találkozó sorsát 😄
amilyen szép eredményeket elér az inter ujabban a bajnokságban (azaz nem tud nyerni csak ikszelni) siman elképzelhetõ 3-1es hazai gyõzelem is! Igaz rangadón nem számít a forma ,na meg ez a találkozó roppant fontos hiszen ha a hazaiak nyernek akkor 1 pontra lenne az Inter ha meg az Inter nyer akkor növelné az elõnyét.

most nézem odavágón a roma vezetett idegenben majd Eto'o révén egyenlített az Inter.
nálam ez 1X de inkább a 2.5 overre fogadok sztem.

fsgh és wufa ti mennyivel dobtátok meg az Intert?
palermo-bologna -> itt egy gyenge vendég siker érzek a levegõben,csak mert a palermo odahaza veretlen és idegenben még egyszer sem nyert senki az egymás elleni meccseket illetõen. Na és 3 meccse nyeretlen a bologna! 2009.10.28 óta nem volt olyan,hogy 4 meccsig nyertlen legyen a vendég csapat.
Mondjuk a palermo meg dec. 6 óta ha 1 mérkõzést nem nyert meg akkor a következõt behúzta -> most 3 nyertelenségnél tart.
mind1 szumma = 3 esélyes ez a találkozó

Chelsea - Aston Villa
Háromesélyes fogadás
Tipp: Chelsea 1.38

Werder Bremen - FC Nürnberg
2 esély (ha a rendes játékidõben döntetlen lesz, akkor a tét összege visszajár)
Tipp: Werder Bremen 1.11

Palermo - Bologna
Háromesélyes fogadás
Tipp: Palermo 1.57

Benfica - Braga
2 esély (ha a rendes játékidõben döntetlen lesz, akkor a tét összege visszajár)
Tipp: Benfica 1.15

Nk Dinamó Zágráb - NK Inter Zapresic
Háromesélyes fogadás
Tipp: Nk Dinamó Zágráb 1.15

Austria Wien - SC Magna Wr. Neustadt
Háromesélyes fogadás
Tipp: Austria Wien 1.55

erre vélemény?
WuFraZselic
100ast megér, de inkább cseréld ki watford H, és hertha X-re 😄

coventryt látom sokan tesszük, kezdek kicsit aggódni 😊

<#gun> csak a rangadó a 2-2 nálam.

poénszelóféle.

Derby - Leicester : 1
2.60
Watford - Middlesbrough : X
3.25
Bayer Leverkusen - Schalke 04 : X
3.30
Hertha BSC Berlin - Borussia Dortmund : 1
3.30
4-es kombi
Teljes szorzó:
92.02
Összes tét (HUF):
100.00
Lehetséges nyeremény (HUF):
9202.05
WuFraZselic
én kizártnak tartom hogy az Inter újra x-eljen kb 8adjárá is az elmult 10-11 fordulóban, valamint azt is, hogy a Roma nyerjen 😊

lyon,palermo,totthanem,austria wien"",twente,,dinamo zagreb,werder"",benfica"",,chelsea

amin " ez van az 2 esély
ha megnézitek az inter neces mecsek 2,5 nél kevesebb
én egy 0-0 vagy 1-1 várok
lehet a döncit kéne húzni:d
Coventry City - Sheffield Wednesday
Háromesélyes fogadás
Tipp: Coventry City 2.00

Levski Szófia - CSZKA Szófia
Háromesélyes fogadás
Tipp: Levski Szófia 2.40

FC Sion - FC Basel
Háromesélyes fogadás
Tipp: FC Basel 1.75

Malaga - CD Tenerife
Háromesélyes fogadás
Tipp: Malaga 1.88

AS Roma - Inter
Hány gólt szereznek?
Tipp: Kevesebb mint 2,5 1.78
WuFraZselic
ha rangadó, akkor 2-2

vagy ha hétfõ esti bundesliga2

Shep
Már megint? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
1-3 lesz, szóval az over 2.5 jobbnak tûnik 😊

végeredmény 2:2 -> ezt várom ezen a rangadón
csak az roma-intert nemtom eldönteni vagy inkább ott azt rakom hogy 2,5 gól alatt
sztem nem rossz
poén szelónak kiváló😄

na egy iylen neceset szerintetek????,
Coventry - Sheffield Wed H
Levszki Szófia - CSKA Sofia H
roma-inter D
Malaga- tenrife H
sion-basel V
poénszeló
dragon11
najó, én ma sem rakok.. eszméletlen milyen szar a tippmix kínálata, csak 3esélyes meccsek vannak.. wtf..

egy 5ös eredõ oddst se tudok összehozni úgy, hogy az 99% biztos legyen.

gz to szjzrt..ezért élnek még.

WuFraZselic
olá

#55895bõl erõsítsd már meg némelyiket 😄

Shep
Hát ha mástól nem is, de legalább tõled el is vártam. (ez nem élcelõdés, ez most komoly)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Akkor még van remény a szelvényem számára 😊

Matthew Prosac
"reggel". ebben a témában melletted vagyok.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Forma 1 ben hamiltonnak van esélye szerintetek?
Vagy poénból megrakna 50-es odds ért.
Van igaza Shepnek is meg másnak is.
a mai világban sok mindent rövídítenek,ha vki a fórumon rövidít az nem gond sztem (ezt is én már régóta így irom és nem szerintemnek:S) hiszen a való életben sem mondják ki ,hogy papírzsebkendõ hanem pzs 😊 ha itt vki a hogy helyett "h-t" ír akkor is tudjuk mirõl van szó.
a lényeg,hogy egymás írásait eltudjuk olvasni és kész.Ha vki kiírja a szavakat akkor ki ha vki nem akkor nem.(ennek nem tudunk mit tenni ha valaki megszokta már akkor nehezen tudna visszaszokni a helyes útra) De ez még mindig jobb mint ha valaki az Atletico-ra atlétásokat ír...
helyesírási téma lezárva!

én mára nem érzek ihletet,majd talán live fogadásban gólókra fogadok ha olyan iramú mecseket látok.
2 hete is volt olyan nap (azt hiszem az is szombat lehetett) ,hogy felkeltem és nem éreztem ihletet de ennek ellenére fogadtam 😞 rosszul tettem mert pár ezer forintot eljátszottam és nem hallgattam a megérzésemre.
Ma is így vagyok,egyszerûen nincs ihlet,vmiért kedvem sincs most a kínálatot megnézni. De vmi kifogok tölteni az tuti csak max 500 ft értékben.
15.00 körül jövök és majd beírom mire is fogadok.
Eredmenyeken ránézek a mûsorra és beírom mire is tennék.Hangsúlyozom csak ránézek és amire gondolok azt irom.

aki nyerhetnek
chelsea-tottenham-derby-lyon-twente-palermo

aki nyerhetnek de félve raknám meg
standard-hertha-hearts-celtic-rizespor-besiktas

aki ikszelhetnek
watford-crystal palace-bordeaux-heracles-ZTE-leverkusen-bremen-roma-benfica-barcelona