Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is 6 meccset akartam tenni, de egyet elvetettem, babonából, mert mindig a 6.on ment el <#vigyor3>#vigyor3>
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
146 Bolton - Manchester Utd. V 1.37
150 Coventry - Sheffield Wed. H 1.86
161 Gyõr - Lombard-Pápa H 1.58
176 Palermo - Bologna H 1.51
156 Swansea - Ipswich H 1.84
200->3065
Vélemény emberek? Swansearól fõleg:S
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
én a swansea-tól félek, meg talán kicsit a palermo-tól, de hajrá nekik 😊
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
ez megéri a vendéget??
MU ugye nem necces?😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
146 Bolton - Manchester Utd. V 1.37
150 Coventry - Sheffield Wed. H 1.86
161 Gyõr - Lombard-Pápa H 1.58
176 Palermo - Bologna H 1.51
200->1665
csyta azt mondt,a Swansea otthon biztos nyerni fog.. <1x elvitte a szelóm, meg 2x mással együtt vitte>1x elvitte a szelóm, meg 2x mással együtt vitte> azt hagyjam ki inkább?
ty.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
bolton - mu V 1,37
swansea - ipswich H 1,84
gyõr - pápa H 1,58
palermo - bologna H 1,51
200-->1650 <#idiota>#idiota>
amilyen szép eredményeket elér az inter ujabban a bajnokságban (azaz nem tud nyerni csak ikszelni) siman elképzelhetõ 3-1es hazai gyõzelem is! Igaz rangadón nem számít a forma ,na meg ez a találkozó roppant fontos hiszen ha a hazaiak nyernek akkor 1 pontra lenne az Inter ha meg az Inter nyer akkor növelné az elõnyét.
most nézem odavágón a roma vezetett idegenben majd Eto'o révén egyenlített az Inter.
nálam ez 1X de inkább a 2.5 overre fogadok sztem.
fsgh és wufa ti mennyivel dobtátok meg az Intert?
palermo-bologna -> itt egy gyenge vendég siker érzek a levegõben,csak mert a palermo odahaza veretlen és idegenben még egyszer sem nyert senki az egymás elleni meccseket illetõen. Na és 3 meccse nyeretlen a bologna! 2009.10.28 óta nem volt olyan,hogy 4 meccsig nyertlen legyen a vendég csapat.
Mondjuk a palermo meg dec. 6 óta ha 1 mérkõzést nem nyert meg akkor a következõt behúzta -> most 3 nyertelenségnél tart.
mind1 szumma = 3 esélyes ez a találkozó
Chelsea - Aston Villa
Háromesélyes fogadás
Tipp: Chelsea 1.38
Werder Bremen - FC Nürnberg
2 esély (ha a rendes játékidõben döntetlen lesz, akkor a tét összege visszajár)
Tipp: Werder Bremen 1.11
Palermo - Bologna
Háromesélyes fogadás
Tipp: Palermo 1.57
Benfica - Braga
2 esély (ha a rendes játékidõben döntetlen lesz, akkor a tét összege visszajár)
Tipp: Benfica 1.15
Nk Dinamó Zágráb - NK Inter Zapresic
Háromesélyes fogadás
Tipp: Nk Dinamó Zágráb 1.15
Austria Wien - SC Magna Wr. Neustadt
Háromesélyes fogadás
Tipp: Austria Wien 1.55
erre vélemény?
coventryt látom sokan tesszük, kezdek kicsit aggódni 😊
poénszelóféle.
Derby - Leicester : 1
2.60
Watford - Middlesbrough : X
3.25
Bayer Leverkusen - Schalke 04 : X
3.30
Hertha BSC Berlin - Borussia Dortmund : 1
3.30
4-es kombi
Teljes szorzó:
92.02
Összes tét (HUF):
100.00
Lehetséges nyeremény (HUF):
9202.05
lyon,palermo,totthanem,austria wien"",twente,,dinamo zagreb,werder"",benfica"",,chelsea
amin " ez van az 2 esély
lehet a döncit kéne húzni:d
Háromesélyes fogadás
Tipp: Coventry City 2.00
Levski Szófia - CSZKA Szófia
Háromesélyes fogadás
Tipp: Levski Szófia 2.40
FC Sion - FC Basel
Háromesélyes fogadás
Tipp: FC Basel 1.75
Malaga - CD Tenerife
Háromesélyes fogadás
Tipp: Malaga 1.88
AS Roma - Inter
Hány gólt szereznek?
Tipp: Kevesebb mint 2,5 1.78
vagy ha hétfõ esti bundesliga2
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Coventry - Sheffield Wed H
Levszki Szófia - CSKA Sofia H
roma-inter D
Malaga- tenrife H
sion-basel V
poénszeló
egy 5ös eredõ oddst se tudok összehozni úgy, hogy az 99% biztos legyen.
gz to szjzrt..ezért élnek még.
#55895bõl erõsítsd már meg némelyiket 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Vagy poénból megrakna 50-es odds ért.
a mai világban sok mindent rövídítenek,ha vki a fórumon rövidít az nem gond sztem (ezt is én már régóta így irom és nem szerintemnek:S) hiszen a való életben sem mondják ki ,hogy papírzsebkendõ hanem pzs 😊 ha itt vki a hogy helyett "h-t" ír akkor is tudjuk mirõl van szó.
a lényeg,hogy egymás írásait eltudjuk olvasni és kész.Ha vki kiírja a szavakat akkor ki ha vki nem akkor nem.(ennek nem tudunk mit tenni ha valaki megszokta már akkor nehezen tudna visszaszokni a helyes útra) De ez még mindig jobb mint ha valaki az Atletico-ra atlétásokat ír...
helyesírási téma lezárva!
én mára nem érzek ihletet,majd talán live fogadásban gólókra fogadok ha olyan iramú mecseket látok.
2 hete is volt olyan nap (azt hiszem az is szombat lehetett) ,hogy felkeltem és nem éreztem ihletet de ennek ellenére fogadtam 😞 rosszul tettem mert pár ezer forintot eljátszottam és nem hallgattam a megérzésemre.
Ma is így vagyok,egyszerûen nincs ihlet,vmiért kedvem sincs most a kínálatot megnézni. De vmi kifogok tölteni az tuti csak max 500 ft értékben.
15.00 körül jövök és majd beírom mire is fogadok.
Eredmenyeken ránézek a mûsorra és beírom mire is tennék.Hangsúlyozom csak ránézek és amire gondolok azt irom.
aki nyerhetnek
chelsea-tottenham-derby-lyon-twente-palermo
aki nyerhetnek de félve raknám meg
standard-hertha-hearts-celtic-rizespor-besiktas
aki ikszelhetnek
watford-crystal palace-bordeaux-heracles-ZTE-leverkusen-bremen-roma-benfica-barcelona