Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hamilton-St.Johstone:H (2-0)
Bolton(1-0)-Mu:V (0-4 már)
Reading-West Brown😄 (1-1)
Roma-Inter:V (2-1)
Zaragoza-Valencia😄
és ez:
Tottenham-Portsmouth(0-1):H
Chelsea-Aston Villa(0-1):H
Bolton-Mu(1-0):V (0-4 már)
2000--12667ft
Ezek élnek még.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
siena szarabb csapat de nem beszélek le
dinamo?????
hát nálam mind2 x
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Utrecht - RKC Waalwijk
AEK Athén - Panioniosz
Fürth - Ahlen
Rubin Kazan - Terek Groznij
Lorient - St-Etienne
Real Madrid - Atl. Madrid
Juventus - Atalanta
Sampdoria - Cagliari
Dinamo Kijev - Metalist Harkiv
Hoffenheim - Freiburg
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
139 Chelsea-Aston Villa H 1.37
142 Tottenham-Portsmouth H 1.18
159 MTK-Nyíregyháza H 1.70
165 Lyon-Grenoble H 1.23
169 St.Gallen-FC Zürich H 2.46
200->2195
aprópénz, de mindig jól jön 😊
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
500-500 at akartam rárakni de az egyenleg 700ftra végzõdött igy nem akartam az egészbe belekezdeni 😄
nekem jött a Karlsruhe - Fortuna Dusseldorf Χ
350,00 Ft
3,20
1120,00 Ft
meg egy ilyen
Futball, Angol Premier League
Chelsea
Chelsea - Aston Villa
Meccs eredmény : Chelsea (Nyereményszorzók : 1,40)
Futball, Angol Premier League
Tottenham
Tottenham - Portsmouth
Meccs eredmény : Tottenham (Nyereményszorzók : 1,22)
Futball, Román I. osztály
Unirea Alba Iulia
Unirea Alba Iulia - Astra Ploiesti
Meccs eredmény : Unirea Alba Iulia (Nyereményszorzók : 2,75)
350,00 Ft
4,70
1645,00 Ft
meg hogy a mallorca-barca 3,5 nél kevesebb gól
inter-bolgna 2-0
bari -roma 1-1
48 Bolton - Manchester Utd.: Manchester Utd. szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.06
98 Austria Wien - Wiener Neustadt H 1.44
99 Austria Kärnten - Rapid Wien V 1.37
100 Mattersburg - Salzburg V 1.60
4 Bayern München - VfB Stuttgart: Bayern München szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.06
ez jött be, 200 -> 940, nem sok de 200-as pluszban vagyok általa 😊
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Mu lécci 1 gólt még legalább ti.
roma attól fog kikapni akitõl nem várnánk és ez álltalában így is van.
leverkusen is a nürnbergtõl kapott ki elsõre majd jött sorba és azóta képtelen nyerni (most is 0-2)
gépi is fasza 😄
6 találatom volt már nem egyszer. 6+1 is.de ez már a szerencsejáték topicba való 😊
Ráadásul ugye van még esélyük felkapaszkodni, és erre nyilván a legnagyobb lehetõség az, hogyha titeket megvernek, de legalábbis két pontot elvesz tõletek, szóval 10000% hogy felszívták magukat a meccsre.
Ti viszont bõ 3-4 hónapnyi magabiztos vezetés után olyan helyzetbe kerültetek, hogy a hibákat a másik két csapat könyörtelenül megtorolhatja, ezért óriási rajtatok a nyomás, nem vagytok hozzászokva hogy bármelyik csapat is a nyakatokban liheg, sokkal nagyobb a hibafaktor, lásd hogy született a Roma elsõ gólja.
Isten a tanúm, ez nem ellenetek szól, én így ítéltem meg ezt a mai meccset még a kezdés elõtt, remélem nem haragszol meg 😊