Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen táblázat????
Matthew Prosac
persze, most egyelõre a táblázatomat frissítem, kicsit lemaradtam, péntek óta nem írtam bele semmit, most pótolok mindent 😊
utána meglesem mit kínál a hét eleje.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Blueblood
BL tippeket írsz majd Matt? Meg h gyõz-e holnap a City, Bilbao kettõs, köszi!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

ó anderlecht 2-0<#eljen>
na márcsak a poto kell
Matthew Prosac
köszi, bár nem vagyok elégedett

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

dragon11
lemaradt a lényeg, gratta;-)

dragon11
hogy örülnék én még 800ftnak is -.-

forditani fog a fos real ha az atl.mad így engedi játszani õket
real lol
+5k se rossz
Matthew Prosac
csak úgy érdekességképpen még 2 tegnapi, 1 mai és egy vegyes nyertes szelvény, de senki ne boruljon a lábam elé, mert ez a hétvége is csak +5000 lesz kb <#szomoru1> jó tudom, ne sírjak, így is kerestem, örüljek hogy nem vesztettem, stb, de a Coventry-t még mindig nem tudom megemészteni... <#bdead>

hú tenisz szelóm már temettem de nadal fordit
meg a maradék 2 kosár másik szelon
inkább az x2õt 2.00 ért megrakni megint.
mindegy én anderlecht és porto gyõzelmet kérek:d
ja 1,25 hát úgy nem
hát most lehet fogadni hogy a real szerzi a köv gólt talán
lille vezet is
WuFraZselic
na bazdmeg, 500ft-ból 27ezres szelvényem (ha így marad a milan meccs) a kibaszott Kazanon fog elmenni...

pedig de szépen visszahozott volna a tegnap -22k után

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bazz villareal 2-0 utan raktam 2.5 overre és 90.percben 3-0 lett de betsson még mindig nem irta jóvá a nyereményt :S mind1. várok fél 11 ig ha addig se akkor firkantok egy mailt nekik.
Matthew Prosac
ilyen összetételû védelem (mint ma a Milané) mellett ez is ajándékszorzó volt.. szelvény:

fasza.
atleticot én x2re veszem 😄
egyébként lille 1-0...
nekem lille re kéne 1.5 over
realra 3.5 over (2.5 overre 1.3 volt a szorzó😞 )
milanra 2.5 over
500 ból 2000 jöhetne... nem esélytelen
Matthew Prosac
Lazio góóóóóóóóóóóól 😄
és vezet a Lille is!

Matthew Prosac
most az jön, hogy nyerjen a Lille. Vagy legrosszabb esetben x, de semmiképpen ne kapjon ki... 6100 jöhet

semmi komolyabb torzulás, csak a biztosnak látszó...

gólra raktál vagypedig végeredményben h nyer or iksz?
😄 és vezet az atletico 😄DDDD
Matthew Prosac
Atletico vezet, yess yess!

hát ezt majdnem kifogta
pf milan 11-es
barca ellen nem teszek az x
mu gól ajándék ods
inter H
man city H
nekem a lyon 1x
jó mu meg arsenal lõ gólt ez tuti 😄
én arsenal-t megrakom 1000el és kész. kétszeresen fogok örülni vagy szomorkodni és kész.
Blueblood
Na bemásolom mostmár amit írtam délután, és kérek véleményeket mindenkitõl, bárkitõl!

"Én a holnapi City-Wigan H és a Bilbao-Santander H mellécsapom a BL-t.
Asnl-Barca H
Inter-CSZKA H
Lyon-Bordeaux H (bár itt a D is benne van)
Bayern-MU-ra nincs ötletem, mer hiányozni fog Robery.

Gólok szempontjából:
Asnl-Barca mind2 szerez gólt H (tippem: 2-1)
Inter-CSZKA mind2 szerez gólt V (tippem 1-0)
Lyon-Bordeaux mind2 szerez gólt: ezt passzolom
Bayern-MU mind2 szerez gólt H (tippem 1-1)

Ti miket raktok? Matt? Ráér este is, csak szeretném már hnap reggel feladni a szelvényt, mer ezen a hétvégén is, de úgy általában is bõven vannak odds romlások."

"Vagy lehet ki kéne hagynom a 2 hétfõi meccset. A Wigan 5 fordulóvan ezelõtt döntetlenezett utoljára, bár a Citynek javítani kéne az everton ellenni 0-2 után.
A Bilbao meg nem egy gólerõs csapat, de hazai pályán jó. Viszont a Racing az utóbbi idõben idegenben meglepõ eredményeket produkált. Hm..."

Köszi!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep

Fixtures 28 March / Unirea Urziceni v Dinamo Bucharest / Match Odds The Draw Back 3.05

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én a b-münchen védelme miatt mondom fio alíg verték otthon
Kicsit fanboyságból is manchesterre fogadok. Bár lehet,hogy azokat a meccseket inkább kihagyom,mert én sem vagyok bennük biztos. Kedd még odébb van,addig ráérünk kifundálni...😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

arsenal-barca x lesz
inter nyer
mu x2
lyon ja H
a srác bayrn tj-t mondott nekem bár sztem téved.
de srácok ti most azért rakjátok a mu-t vendégre mert az elmúlt idõszakban a bajnokságban jobban szerepeltek mint a bayern? ha igen akkor hülyeség mert erre élõ példa a che-inter 😄
az odavágó után a bajnokságban a chelsea jobban teljesített míg az inter nem volt toppon.
Hmm,én már nézegettem Keddi napot. (Hétfõ szokásosan szar...)

Bayern-Manchester Utd V 2,35
Lyon-Bourdeaux H 2,10
Oldham-Brentford V 2,70
Cardiff-Leicester H 1,95
Veendam - Omniworld H 1,95

Nagyon finom szorzók lesznek! <#vigyor2>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

óóóóó olyan gól mint del piero szabdrúgás😄
anderlecht 1-0<#eljen>
sportklubon élõben
szucsy89
ha bwinen fagyasztva van egy számla, akkor azt idõ elõtt feloldani nem lehet?
na go anderlecht😄
köszönöm szépen. pm-ment 😊
dragon11
Nem (FireFox)

Nem (chrome)

REAL MADRID

kérdeznék vmit.
ha bejöttök a topicba akkor nektek is "befagy" a böngészõ?
300ftom vitte el,nagyon nem hozott lázba hogy nem nyert 😊 a lényeg jött ma.
dragon11
Nagyon kis odds van rá, fölösleges kockáztatni érte, amúgy se szuperál.

Real hendivel ment 15 ezerrel, sima gyõzelemmel is 2 ezer pluszba zárnék, kérném elintézni, köszönöm. :f

-d -é+á