Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utána meglesem mit kínál a hét eleje.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
na márcsak a poto kell
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

pedig de szépen visszahozott volna a tegnap -22k után
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

atleticot én x2re veszem 😄
egyébként lille 1-0...
nekem lille re kéne 1.5 over
realra 3.5 over (2.5 overre 1.3 volt a szorzó😞 )
milanra 2.5 over
500 ból 2000 jöhetne... nem esélytelen
és vezet a Lille is!
semmi komolyabb torzulás, csak a biztosnak látszó...
mu gól ajándék ods
inter H
man city H
nekem a lyon 1x
én arsenal-t megrakom 1000el és kész. kétszeresen fogok örülni vagy szomorkodni és kész.
"Én a holnapi City-Wigan H és a Bilbao-Santander H mellécsapom a BL-t.
Asnl-Barca H
Inter-CSZKA H
Lyon-Bordeaux H (bár itt a D is benne van)
Bayern-MU-ra nincs ötletem, mer hiányozni fog Robery.
Gólok szempontjából:
Asnl-Barca mind2 szerez gólt H (tippem: 2-1)
Inter-CSZKA mind2 szerez gólt V (tippem 1-0)
Lyon-Bordeaux mind2 szerez gólt: ezt passzolom
Bayern-MU mind2 szerez gólt H (tippem 1-1)
Ti miket raktok? Matt? Ráér este is, csak szeretném már hnap reggel feladni a szelvényt, mer ezen a hétvégén is, de úgy általában is bõven vannak odds romlások."
"Vagy lehet ki kéne hagynom a 2 hétfõi meccset. A Wigan 5 fordulóvan ezelõtt döntetlenezett utoljára, bár a Citynek javítani kéne az everton ellenni 0-2 után.
A Bilbao meg nem egy gólerõs csapat, de hazai pályán jó. Viszont a Racing az utóbbi idõben idegenben meglepõ eredményeket produkált. Hm..."
Köszi!
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Fixtures 28 March / Unirea Urziceni v Dinamo Bucharest / Match Odds The Draw Back 3.05
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
inter nyer
mu x2
lyon ja H
de srácok ti most azért rakjátok a mu-t vendégre mert az elmúlt idõszakban a bajnokságban jobban szerepeltek mint a bayern? ha igen akkor hülyeség mert erre élõ példa a che-inter 😄
az odavágó után a bajnokságban a chelsea jobban teljesített míg az inter nem volt toppon.
Bayern-Manchester Utd V 2,35
Lyon-Bourdeaux H 2,10
Oldham-Brentford V 2,70
Cardiff-Leicester H 1,95
Veendam - Omniworld H 1,95
Nagyon finom szorzók lesznek! <#vigyor2>#vigyor2>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
anderlecht 1-0<#eljen>#eljen>
REAL MADRID
ha bejöttök a topicba akkor nektek is "befagy" a böngészõ?