Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
#56794: kosárhoz nem értek, a másik kettõrõl (bl) már leírtam a véleményem. sok pénzt ne tegyél fel rá mindenesetre.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
078 1 Caja Laboral - CSZKA Moszkva 1.80 / 12.00 / 1.96 vendég
079 3 Asseco Prokom - Olympiakosz 2.67 / 13.00 / 1.43 vendég
081 1 Real Madrid - Barcelona 1.84 / 12.00 / 1.92 vendég
105 1 Bayern München - Manchester Utd. 2.67 / 3.15 / 2.39 vendég
125 1 Lyon - Bordeaux Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.84 / --- / 1.65 hazai
REAL MADRID
szerintem valami hétvégi meccset rakok mellé, mert a hétközi kínálatban egyelõre nem látok olyan biztos fogadást, ami egy 10ezres szelvényre ráférne.
Na még 1 Ostrava gól jöhetne.
REAL MADRID
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
kellene a másikra a HIFK.
valamint estére City, Cambuur
mai napra ennyi elegendõ.
1-0 jelenleg.
079 3 Asseco Prokom - Olympiakosz 2.67 / 13.00 / 1.43 vendég
081 1 Real Madrid - Barcelona 1.84 / 12.00 / 1.92 vendég
105 1 Bayern München - Manchester Utd. 2.67 / 3.15 / 2.39 vendég
125 1 Lyon - Bordeaux Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.84 / --- / 1.65 hazai
srácok valami véleményt meg e tegyem 500 al eredö odds 23,66 öszeg 11832 ft
cesc fábregas
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
már 2-1...
és végül ikszet rakok 😄 hát eszem megáll..
cfr -re vendéget éreztem elõbb ott meg mostmár nagyon az iksz felé standálok.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Jégkorongal kapcsolatban csak annyit hogy azok közül a YIP mára elég esélyes szerintem,a HIFKel együtt.
Multkor a JYP-en sokan buktunk,de nekem 10böl 9és félszer jön.
És törjön le a karom de szlovákokat is föltettem a Slavia Prahat😊
szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.27
Lyon - Bordeaux Lyon szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.25
Arsenal - Barcelona
Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.52
Internazionale - CSZKA Moszkva H 1.38
erre gondoltam. 3.32 de egy ezrest sajnálok rá , úgyhogy még gyûjteni kéne keddrõl szerdáról oszt mehet a kis pézzel 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Nem mondtam hogy ez az egyetlen biztosnak tûnõ tippem a hétvégre 😊 Még csak az elején járok a hétvégi kutakodásnak..
#56764: tippmixre vagy online-ra?
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Kár hogy csak 1,2 körül adják majd az Arsenal hazait.. (bwin-en annyi)
3,6x volt a vendégszorzó. úgytûnik kezdek ráérezni valamire, amit már pedzegettem.
mondta egy öregember aki mellesleg svéd , hogy 1000% hogy Göteborg gyõzz rommá verik a kékpolós parasztokat , így mondta majd megrakta egy 10.000Ft-al. ajánlani tudom mindenkinek, én is megraktam 2000Ft hiszek a vénembernek😄
015 JYP - Kärpät 1.61 H
026 Brassó - CFR Cluj 1.90 V
062 Newcastle - Nottingham 3.25 D
066 Manchester City - Wigan 1.30 H
Glory Man United Go Kimi Go
A Birmingham otthonából eddig ha jól tom kevesen hozták el a 3 pontot a nagyok közül. Leszálló ágban vannak, a Liverpool meg pont most kezd bepörögni, de sztem 1 pontra jók lehetnek, ha az Arsenal ellen ment.
Rennes nagyon rég döntetlenezett, Lyont sztem megfogta kicsit a Marseille elleni vereség, plusz BL. Ezt érzem a legbiztosabb döntetlennek.
Schalke kikapott a kupában, sztem most pont fordítva lesz és nyeri fog a Bayern ellen, akik a MU ellen egy hajtós iramú BL meccset is fognak játszani (az angol foci mindig gyors)
Udinese nem túl jó, de a szar Juve nem fogja megverni idegenben.
Frankfurt-Leverkusent nem szívesen raknám be, mer német foci (bár a Schalke meccs is)
Dortmund-Bremen: 2 gólerós csapat, sztem 2-2 lesz, de ezt is kihagynám, igazából az a kérdésem, hogy az elsõ 4 jó-e.
pedig ez jó szerintem. a többivel már akadnak gondok...
Birmingham-Liverpool D
Schalke-Bayern H
Rennes-Lyon D (elég kevés volt a döntetlen az elõzõ ligue 1 fordulóban)
Udinese-Juventus D
Frankfurt-Leverkusen D
Dortmund-Bremen D
Az utóbbi kettõt tartom a legesélytelenebbnek, azokat vegyem ki?