Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Köszi szépen a véleményeket Shep,Wufra, meg a sérült listát, a nagy tétû szelóm marad az amit írtam, a kis tétûbe én hagyom a Bayernt, visszatért Robben és gyenge ez a MU Rooney nélkül, ha Drogba kezdett volna, akkor lehet, hogy ez simább gyõzelem. Mellécsapok még akkor egy Inter gyõzelmet is, végülis a Chelseat is verték idegenben, azért nem rossz ez az Inter.
Nem néztem a meccset, (inkább Arsenal-Barcat) de a stat és az elmondottak alapján Akinfeeven múlt, hogy nem dõlt még el a továbbjutó sorsa.
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
a barca gyõzelem szinte biztos (épp hogy nyertek a wolves ellen most is, és kedden egy kicsit színvonalasabb lesz az ellenfél, gallas-fabregas-arshavin nélkül a csapat gerince "eltört", nem látok sok esélyt hogy esetleg x-re húzzák)
Lyon is durva lenne ha elbukná, bár fene tudja mennyire tartalékoltak a rennes ellen. viszont a hazai bordeaux vereség lehet hogy a nagy tartalékolásra utal, de szerintem max 2-1re nyernek, szóval a lyon továbbmegy)
Inter meccsrõl meg annyit, hogy visszatér Lúcio és Motta, Sneijder bokasérülése sem bizonyult komolynak, már ma is beállt fél órára a bologna ellen. ráadásul a 4 alappillér (Zanetti, Maicon, Eto'o, Lúcio) amúgy sem játszott ma, méginkább pihentek. (tudom, a cska-nak sem volt meccse a terrorcselekmény miatt). gólt nem hiszem hogy kapunk, krasic sem játszhat, a védelmükbõl kiesett aldonin is, én 2.15ért nagyon jónak érzek egy Inter gyõzelmet. kizártnak tartom, hogy 1nél többet kapjunk, és hogy ne lõjünk legalább 1 gólt...
MU-ról pedig annyit, hogy ma is átaludták az 1. félidõt, 2.ban játszottak igazán színvonalasan, nem lehet megmondani mire számíthatunk a bayern ellen. bár elnézve berbatovot lehet semmire, és egy 0-0al kiesnek
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
faszomat a Genoába, 12ezres szelvényt vitt el. mind1, Lyon jött, igy 0szaldós legalább a nap
látom közben juve sem hoz szégyent magára
1. perc 0-1
4. perc 1-1
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Arsenal nem valami biztos, a Wolvesnak hazain alig rugtak, oké, BL az más.
CSZKA nem tuti az a gól, jó ez az Inter, õk képesek arra, hogy 0-0-t játszanak. Megjátszható, de nem biztos tipp.
Lyon esélyes, sztem nem flegmáskodják el a visszavágót.
De az enyémeimhez mit szólsz? (Barca gyõzelem, Lyon tj. nagy pénzel, másik szelót átgondolom, most is kikap a Bordeaux, szal inkább Bayern tj, Lyon gól, Barca gól, CSZKA gól), ezek mennek kis pénzel).
UDINESE (4-4-2): Handanovic; Ferronetti, Zapata, Lukovic, Pasquale; Isla, Inler, Asamoah, Pepe; Sanchez, Di Natale.
A disposizione: Belardi, Cuadrado, Sammarco, Badu, Siqueira, Floro Flores, Corradi.
JUVENTUS (4-4-2): Manninger; Zebina, Legrottaglie, Cannavaro, De Ceglie; Camoranesi, Sissoko, Felipe Melo, Marchisio; Amauri, Del Piero.
A disposizione: Pinsoglio, Grygera, Grosso, Candreva, Giovinco, Trezeguet, Iaquinta.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
bayern lõ gólt
arsenal lõ gólt
cszka lõ gólt
lyon lõ gólt.
kb lehet ezt a 3at! lyonra meg lyon tj-ra keveset fognak fizetni sztem szal ez felejtõs.
mont-monaco meccshez egy kis adalék.
egy rossz hazai széria szakadhat vagypedig tovább megy a hazaiak vesszõfutása a mumus ellen?!
12szer találkoztak egymással az 1998/1999 es idénytõl és csak a 2001/2002es szezonban végeztek egymással döntetlenre! szóval a montpelie egyszer sem tudott nyerni a monaco ellen :|
odavágó 0-4 lett 😊
Egyébként te mit fogsz rakni? Szeretném már kedd délelõtt feladni a BL-es szelvényeimet, mert a Barcara el fogják kapkodni az oddsot, a Bayernt viszont hagyom, hadd vigyék fel a MU továbbjutás oddsát kicsit 😊
másikon meg a bord gyõzelmet 😄
sztem is a bayern megy tovább! inter sztem nem fog nyerni idegenben...
palermo lõjjön már 2 gólt 😄
akár 2 jogtalan büntetõ is megtenné ^^
Meg egy másikon már kisebb téttel Bordeaux gyõzelem, Bayern továbbjutás, Inter továbbjutás.
lyon sztem ikszelni fog...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
mit nem adnék egy palermo 2-2ért...

REAL MADRID
már 0-5 nél akartam tenni h a kövi gólt a hazaiak lövik 3.2ért de nem mertem 😄 ezek szerint jól döntöttem.
mostmár lehet érdemes lenne a hazai gólra fogadni 😄
"
Elmaradt a péntek délutánra tervezett Nyíregyháza – DVSC-TEVA bajnoki, mivel meghibásodott a Sóstói Stadion világítórendszere. Klubunk vezetõi nem tétlenkedtek, Debrecenbe érkezés után azonnal az MLSZ-hez fordultak.
- Amikor tegnap este visszaérkeztünk Debrecenbe, küldtünk az MLSZ-be egy faxot, amiben kértük, hogy a mérkõzést kedd este játszhassuk le, de valószínûleg ez nem jön össze – mondta honlapunknak Szilágyi Sándor cégvezetõ. - A mai állás szerint kedd délelõtt 11 órakor ül össze a Versenybizottság, és dönt a mérkõzés új idõpontjáról. Klubunk szeretné, és kéri is a szövetséget, hogy minél hamarabb lejátszhassuk a Nyíregyháza elleni találkozót." /DVSC.hu/"
REAL MADRID