Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hétfõn gondolom a Lottózok se lesznek nyitva,ugye?
WuFraZselic
2-0

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Blueblood
Sevilla, ugye nem fogsz megfosztani egy 14-es eredõ oddsú meccstõl:S?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Blueblood
Tudom, csak téged már felsoroltalak a szakikhoz😊

Köszi szépen a véleményeket Shep,Wufra, meg a sérült listát, a nagy tétû szelóm marad az amit írtam, a kis tétûbe én hagyom a Bayernt, visszatért Robben és gyenge ez a MU Rooney nélkül, ha Drogba kezdett volna, akkor lehet, hogy ez simább gyõzelem. Mellécsapok még akkor egy Inter gyõzelmet is, végülis a Chelseat is verték idegenben, azért nem rossz ez az Inter.
Nem néztem a meccset, (inkább Arsenal-Barcat) de a stat és az elmondottak alapján Akinfeeven múlt, hogy nem dõlt még el a továbbjutó sorsa.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

dragon11
csak sikerült eljuvéskodni..

havernak kéne a gyõzelem, hajrá..

Blueblood
faszom anderlecht 2-2....

WuFraZselic
a zárójeles szöveg az 1. bekezdésben természetesen az arsenalra utalt 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
én is Interes vagyok, nem csak fsgh kolléga <#vigyor2>

a barca gyõzelem szinte biztos (épp hogy nyertek a wolves ellen most is, és kedden egy kicsit színvonalasabb lesz az ellenfél, gallas-fabregas-arshavin nélkül a csapat gerince "eltört", nem látok sok esélyt hogy esetleg x-re húzzák)
Lyon is durva lenne ha elbukná, bár fene tudja mennyire tartalékoltak a rennes ellen. viszont a hazai bordeaux vereség lehet hogy a nagy tartalékolásra utal, de szerintem max 2-1re nyernek, szóval a lyon továbbmegy)

Inter meccsrõl meg annyit, hogy visszatér Lúcio és Motta, Sneijder bokasérülése sem bizonyult komolynak, már ma is beállt fél órára a bologna ellen. ráadásul a 4 alappillér (Zanetti, Maicon, Eto'o, Lúcio) amúgy sem játszott ma, méginkább pihentek. (tudom, a cska-nak sem volt meccse a terrorcselekmény miatt). gólt nem hiszem hogy kapunk, krasic sem játszhat, a védelmükbõl kiesett aldonin is, én 2.15ért nagyon jónak érzek egy Inter gyõzelmet. kizártnak tartom, hogy 1nél többet kapjunk, és hogy ne lõjünk legalább 1 gólt...

MU-ról pedig annyit, hogy ma is átaludták az 1. félidõt, 2.ban játszottak igazán színvonalasan, nem lehet megmondani mire számíthatunk a bayern ellen. bár elnézve berbatovot lehet semmire, és egy 0-0al kiesnek

Shep
Az a kettõ amit rakni akarsz az jó szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
re

faszomat a Genoába, 12ezres szelvényt vitt el. mind1, Lyon jött, igy 0szaldós legalább a nap

látom közben juve sem hoz szégyent magára

buldozer99
Barca henger beindult megint😄
4-0

Forca Barca

Blueblood
Az lesz😊 Matt, Wufra, Shep véleményét kikérem, meg az interesekét (FSGH pluszban) meg nem tudom kit hagytam ki😊 (Dean már mondott véleményt)

Blueblood
10. 2-1😄

Attila8805
Hûû Porto meccs jól indul.
1. perc 0-1
4. perc 1-1

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

dragon11
Akkor inkább várd meg a szakik véleményét.😊 én még nem vagyok pr0.

Blueblood
Jó elhiszem, kicsi pénzes szelvényre megy is. Csak én most 2 fikszet (Barca gyõzelem és Lyon tj.) kerestem, mert most nagy pénzel fogok játszani (húsvéti zsebpénzkiegészítés😊, tehát min 10 ezer és azért az szíven ütne ha elbuknám...

Blueblood
EZ nem jtöt be, vezet az Udinese😊

dragon11
de attól függetlenül Inter tovább jutás lesz, és talán gyõzelem is..

dragon11
CSZKA otthon olyan gólt fog verni, hogy füstölni fog..

Blueblood
Hm...ha a Bayern továbbjut (már pedig ezt én is így gondolom), akkor lõnie kell gólt, mer nem tudja 0-n tartani a MU-t, ezt még a Chelseanek sem sikerült, pedig az job védelem (igaz 2-0-nál kicsit kieresztettek).
Arsenal nem valami biztos, a Wolvesnak hazain alig rugtak, oké, BL az más.
CSZKA nem tuti az a gól, jó ez az Inter, õk képesek arra, hogy 0-0-t játszanak. Megjátszható, de nem biztos tipp.
Lyon esélyes, sztem nem flegmáskodják el a visszavágót.
De az enyémeimhez mit szólsz? (Barca gyõzelem, Lyon tj. nagy pénzel, másik szelót átgondolom, most is kikap a Bordeaux, szal inkább Bayern tj, Lyon gól, Barca gól, CSZKA gól), ezek mennek kis pénzel).

azt várom h juve vezessen és lehessen rakni nagy szorzóért az udinesere <#gonosz1>
jAsOn VoOrHeEs
És akkor egy Di Natale gól rendel. 😊

UDINESE (4-4-2): Handanovic; Ferronetti, Zapata, Lukovic, Pasquale; Isla, Inler, Asamoah, Pepe; Sanchez, Di Natale.

A disposizione: Belardi, Cuadrado, Sammarco, Badu, Siqueira, Floro Flores, Corradi.

JUVENTUS (4-4-2): Manninger; Zebina, Legrottaglie, Cannavaro, De Ceglie; Camoranesi, Sissoko, Felipe Melo, Marchisio; Amauri, Del Piero.

A disposizione: Pinsoglio, Grygera, Grosso, Candreva, Giovinco, Trezeguet, Iaquinta.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

nancy löjjön még1 gólt mert igaz csak 100 ft-al de megraktam a nancyt mint 4.gól szerzõje.
én mit rakok nem sok mindent találtam:S bayern tj-t tuti!
bayern lõ gólt
arsenal lõ gólt
cszka lõ gólt
lyon lõ gólt.
kb lehet ezt a 3at! lyonra meg lyon tj-ra keveset fognak fizetni sztem szal ez felejtõs.
Blueblood
Ja és azt tudom, hogy az Inter nem fog nyerni Moszkvában, de a továbbjutás meg lesz (kérdés, hogy mekkora oddsal adják, mer ha nevetséges 1,3 körüli, akkor inkább megrakom a CSZKA gyõzelmet)

bordo megtehet egy szíveséget rem nem lesznek bajnokok ha most nem x legalább
érdekesség.
mont-monaco meccshez egy kis adalék.
egy rossz hazai széria szakadhat vagypedig tovább megy a hazaiak vesszõfutása a mumus ellen?!
12szer találkoztak egymással az 1998/1999 es idénytõl és csak a 2001/2002es szezonban végeztek egymással döntetlenre! szóval a montpelie egyszer sem tudott nyerni a monaco ellen :|
odavágó 0-4 lett 😊

Blueblood
Tudom, hogy Arsenal drukker vagy, de elismered, hogy ha nincs a bíró, akkor valszeg a visszavágón 1,01-ért adták volna a Barca továbbjutást. Szeretem az Arsenalt, Angliában a Chelsea után a 2. kedvenc csapatom, mer szép focit játszanak, de azt bárki elismerheti, hogy ez a Barca lefocizta az Arsenalt a pályáról, szinte osztálynyi különbség volt kettejük közt. Idén nem is láttam még ilyen rosszul játszani az Arsenalt. Nyilván még1x nem lesz ilyen szar az Arsenal és a Barca is élete legjobbját nyujtotta (ahogy Guradiola is nyilatkozta, az elsõ félidõ tökéletes volt, ezt adom), de az odavágóval ellentétben nem lesz Gallas, Fabregas és Arshavin, ezt pedig az ágyúsok kerete nem bírja el...

Egyébként te mit fogsz rakni? Szeretném már kedd délelõtt feladni a BL-es szelvényeimet, mert a Barcara el fogják kapkodni az oddsot, a Bayernt viszont hagyom, hadd vigyék fel a MU továbbjutás oddsát kicsit 😊

elsõn remélem a barca gyõzelmet bukod el 😄
másikon meg a bord gyõzelmet 😄
sztem is a bayern megy tovább! inter sztem nem fog nyerni idegenben...
palermo lõjjön már 2 gólt 😄
akár 2 jogtalan büntetõ is megtenné ^^
FERNANDINHO1997
Góóóóól!

Blueblood
Hm...én BL-re Lyon továbbjutást és Barca gyõzelmet akarok nagy pénzel (10 ezer körül de lehet h többel is) meg rakni.
Meg egy másikon már kisebb téttel Bordeaux gyõzelem, Bayern továbbjutás, Inter továbbjutás.

Blueblood
Hajrá Barcelona, nem játszanak túl jól...

nem lehet 😊
lyon sztem ikszelni fog...
Szerintem is nagyon jó játékos. Nagyobb csapatban is megállná a helyét.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Blueblood
Kár érte, hogy átírták...ettõl függetlenül tartom amit mondok: gólerõs, magabiztos védõ!

Blueblood
Lyon fordított...Asszem megjátszok egy Lyon továbbjutást. Meg egy bordó gyõzelmet is a BL-ben. Kettõt gondolom egy szelóra nem lehet.

jAsOn VoOrHeEs
Öngól volt, nem Juhász fejelte. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Blueblood
Juhász gól! Remélem elviszik Rolit a nyáron, jobb bajnokgsában a helye (szándékosan nem csapatot írok, mer ez az Anderlecht végigveri a belga mezõnyt és a Hamburggal is pariban voltak)

balintka
Kösz, hogy felhívtad a figyelmem, elcsíptem 4x szorzóért a burnley gólt 😊

ott van végre a burnley gól 😄 most 3.6ért jött.
mit nem adnék egy palermo 2-2ért...
ott is van
palermo szépítést kérnék aztán egyenlítést!
az elözö 2 héten
nem csak ezek így jöjön_:d
Blueblood
Meg St.Ettiene gyõzelmet!

Közben megtaláltam hogy itt is 1x-es a szozó ilyenkor.

REAL MADRID

city aláz 😄 0-6
már 0-5 nél akartam tenni h a kövi gólt a hazaiak lövik 3.2ért de nem mertem 😄 ezek szerint jól döntöttem.
mostmár lehet érdemes lenne a hazai gólra fogadni 😄
x-re nem is húzhatta be!
"
Elmaradt a péntek délutánra tervezett Nyíregyháza – DVSC-TEVA bajnoki, mivel meghibásodott a Sóstói Stadion világítórendszere. Klubunk vezetõi nem tétlenkedtek, Debrecenbe érkezés után azonnal az MLSZ-hez fordultak.
- Amikor tegnap este visszaérkeztünk Debrecenbe, küldtünk az MLSZ-be egy faxot, amiben kértük, hogy a mérkõzést kedd este játszhassuk le, de valószínûleg ez nem jön össze – mondta honlapunknak Szilágyi Sándor cégvezetõ. - A mai állás szerint kedd délelõtt 11 órakor ül össze a Versenybizottság, és dönt a mérkõzés új idõpontjáról. Klubunk szeretné, és kéri is a szövetséget, hogy minél hamarabb lejátszhassuk a Nyíregyháza elleni találkozót." /DVSC.hu/"
Valaki #58654 ? Én úgy tudom kedden döntenek a meccs idõpontjáról, akkor bwin miért húzta be X-nek? Nem találtam sehol bwinen leírást, mi van akkor ha elhalasztanak egy meccset.

REAL MADRID

Blueblood
Egy Sturm Graz gólt kérek szépen!!!