Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csabeda
barcelona(kézi)cska-inter 6-t sárga,inverness,huddersfield,tigre vélemények?

Amúgy az Arsenalban Alex Song sem játszik..😄
sportingbeten néztem
Matthew Prosac
köszi!
Bl-re nem merek túl sok dolgot gondolni. Ha muszáj lenne tippelnem, akkor az Inter meccsre 1-1-et mondanék, de úgy, hogy az olaszok továbbjutása nem forogna veszélyben egy percig sem: a Cska csak a végén egyenlítene, mikor már minden mindegy. A Barca-Arsenal meccsen talán egy vendégvezetés, aztán egy kínkeservesen kiszenvedett 1-1 után a végén kitámadnak az ágyúsok és megkapják a kegyelemdöfést: 2-1. Kedvenc csapatom Bayern elleni meccsérõl nem szeretnék érdemben nyilatkozni mert elfogult lenne, de azért.. Közel sem elképzelhetetlen egy német továbbjutás, és egy olyan kiesés a United részérõl, mint anno a Porto (és Mourinho ellen): 1-0 a végéig, majd 1-1. Rooney hiányában nem várok sok gólt a meccsen, Berba mindent elcsesz, talán Valencia vagy Giggs/Nani esélyes egy gólra - meglátjuk. Francia párharcnál hazai gyõzelem, de Lyon továbbjutás várható sztem, eredményben 3-2 a megérzésem 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Dean, hol van 0-2-es hendi a Barca meccsre?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sok sikert a fõsulin 😉
azért megmondanád,hogy a bl-el-ra te miket gondolsz?(még ha 10%os erõsségü akkor is 😊
Matthew Prosac
cáfolom, csak rengeteg a dolog továbbra is a fõsulin. beadandók, prezentációk, ami kell. néha benézek, de olvasásnál tovább nem jutok. hétvégén azért jelentkezem. szelvények vannak de nullszaldós mutatványokat produkálok, így nem érzem úgy, hogy feltétlen meg kellene osztani/be kéne tenni

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

banok
Barca gyõzelem szerintem tuti

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

balintka
Nekem nagyon tetszik! Szerintem eléggé esélyes.

dragon11
HÍREK

Robben: A nyomás a United vállán van
2010-04-06 15:26:25

Sir Alex nem kockáztat, Rooney biztos, hogy nem játszik

^^

kiki888
elképzelhetõ 😄

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Blueblood
Matt hogy eltûnt, lehet, hogy az agyára mentünk😄

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

na de vélemény?
vesszõt használhatnád mert így tök mást jelent a mondatod mint amit kéne 😄
"Akkor már mér nem rakod meg a 0:2 hendikepp helyett a 0:1 D-t? nem ugyanaz?"

a lényeg ha 0-2 vel vendéget rak akkor több az esélye mivel ha
vendég siker születik akkor is nyert
ha iksz akkor is nyert
ha 1 gólós hazai siker akkor is nyert!

ha 0-1 el ikszet rak akkor csakis akkor nyerhet ha
1 gólós hazai siker születik 😊 tehát ha iksz lesz vagy vendég siker már bukik is az illetõ!
lehet 3 megy az 1,89 es odsra
2 a 2.39 esre
Blueblood
Végülis igaz, oké, meggyõzõ érv volt😄

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

hát kúrvára nem lehet hogy 0-0 lesz
vagy nyer b-mü
Blueblood
1ébként ugye rá lehet bármit firkálni a szelvényre, attól még érvényes lesz, nem? (kivéve a vonalkódot természetesen)

rooney8
jah, nem azért mondtam, hogy nem jó 😄 csak nekem nincs 5ezrem, ezért 2es odds alatt nem igen raktam volna meg... de 5ezerrel tökéletes az az 1.89 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Blueblood
Akkor már mér nem rakod meg a 0:2 hendikepp helyett a 0:1 D-t? nem ugyanaz?

2,4 gí már jó?????,

CSZKA Moszkva - Inter
Ki jut tovább?
Tipp: Inter 1.15

FC Barcelona - Arsenal
Háromesélyes fogadás
Tipp: FC Barcelona 1.35

Girondins Bordeaux - Lyon
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.22

Manchester United - FC Bayern München
Hendikep 0:2
Tipp: FC Bayern München 1.25
rooney8
ha kijött vna a 2-es odds, akkor én is megrakom 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

off - sztem sok ember nem -favolta 😊 mondom ott leírod és tuti válaszolok 😊 pontosan min akadtál el és mi a pontos kérdésed (azaz hány kétesélyt szeretnél...stb) na - on
Blueblood
Nem tûnik rossznak.

Fabio Capello
írj bele, és felugrik a topiklista tetejére 😊

Blueblood
Am ez a topik él még? Mer utoljára te írtál oda január 19-én...nem tudnád pm-ben elmagyarázni?

CSZKA Moszkva - Inter
Ki jut tovább?
Tipp: Inter 1.15

FC Barcelona - Arsenal
Háromesélyes fogadás
Tipp: FC Barcelona 1.35

Girondins Bordeaux - Lyon
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.22

ez 5000??????
igy van! igaz h 2008 az más tészta de akkor is az odavágón és a visszvágón is a CSZKA vezetni tudott az inter ellen! én elképzelhetetlennek tartom,hogy az oroszok ne lõjjenek legalább 1 gólt!
Blueblood
Köszi!

van

szerk.: nincsmit!
ha felteszed a pontos kérdést h miben kéne a help akkor úgyis fogsz találni olyat aki segít 😊
Fabio Capello
itt nem arról van szó, hogy lenézzük az intert, egyértelmûen õk a favoritok, viszont a CSKA bitangjó moszkvában, nagyon nehéz jól megcsípni õket, és kitömni a hálójukat...

Blueblood
Van külön topik a totóra? Mer régebben totóztam, de csak 1 esélyesekben, de most hallottam, hogy lehet párat kettõben és talán 3-asban is. Valaki el tudná magyarázni?

WuFraZselic
én is így vagyok vele, ezért zártam ki a cska gólt
Mourinho nyilatkozta, hogy bánja hogy csak 1 ment be múlthéten, mert most kockáztatni fog. 1 gól kell, és akkor megvan a továbbjutás (mondjuk nem mintha nem lenne meg anélkül is látatlanban 😄)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Blueblood
Sztem a simán az túlzás, de nagyon remélem, hogy nyernek idegenben is, mert megtettem a gyõzelmüket, nagyon erõs az Inter kezdõje, Lucio visszatér, tehát CSZKA gól kb kizárva. Vagy játszanak egy 0-0-t vagy 0-1 egy talált góllal az Internek a tippem.

rooney8
én is nézek, hogy mindenki leírja õket 😮 😄 mint az elõzõ hsz-embe is írtam, sztem simán tovább megy rajtuk az inter 😊

Blueblood
Rooney nem játszik a bayern ellen, ez már biztos.
Ennek ellenére nem mertem bajor továbbjutást rakni, nehezen tudom elképzelni, hogy európa 4 legjobb csapata közt ne legyen angol.

WuFraZselic
majd kiderül. mindenesetre itt a nagy többség úgy beszél az interrõl mintha esélytelenként lépne pályára, és kb az olympiakoson jutott volna túl az elõzõ körben 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

rooney8
szerintem meg az inter lefocizza õket és rúgnak vagy 2-3-at 😊 talán a 90+ percben a cska begyötör egy gólt, mikor az inter már nagyon ráült az eredményre 😊

Fabio Capello
szerintem hazai pályán hótziher lõnek egyet, fõleg hogy több játékos is azt nyilatkozta, nincsen vesztenivalójuk. Ki fognak támadni keményen, találnak is egy gólt, de utána mivel nagyon kitámadnak a továbbjutás reményében, kapnak egyet, és 1-1-el az inter fog továbbjutni.

uff, a delphoi jós szólott 😄

Blueblood
Sztem is, bár az az 1,03...inkább akkor már Barca tj 1,1 körüliért.

kiki888
köszi az infot 😊 lényeg h vezettek idegenben 😄

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

dragon11
ty;p

THeArrow
az utolsó pénzedböl rakd meg, 200al úgymég hoz is valamit
am sztem mehet 😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

dragon11
Hja, ezt akarom megrakni ... véleményeket kérnék:S

dragon11
072 Barcelona - Arsenal Barcelona szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.03 H
196 Manchester Utd. - Bayern München Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.56 H
172 Bordeaux - Lyon Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.63 H

eredõ:2,61

Lyon csak betalál😄

WuFraZselic
tudom, épp azért mondom

WuFraZselic
Sneijder is játszik, nincs hiányzója a csapatnak

én a cska gólt is kizárom, mindkét csapat gólt lõ V-t tettem

Blueblood
Én megraktam.

kraawz
sõt, az inter gól lõ 1.30-ért adják

nem tudnék vmirõl ? :o

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!