Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legyen mu -bayern 2-1
mindenki boldog éas hosszabítás
w77d
de kibaszott gáz hogy nem tudom nézni, mert a diginet túlterhelt....

abban is bennevagyok csak kezdjék már el bazdmeg .o

w77d
ne egyet baszod hanem hármat XXD

Oziris666
Nani Joe Cole-tól tanulta a hétvégén ezt😄

bayern csak egy gólt lõj meg bordeaux meg lyon is létsziiii 😊
dragon11
Ott a Nani gólom. .én megmondtam.😉

Ezaz baby jön a MU +20k!😄
THeArrow
miröl beszélünk?! 2:0 11dik perc

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Shep
A Brewers is jön felfele, jó lenne fordítani!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
így már nem fog.... 50ezer pápáá.... rohaggyanak meg hiába a kedvenc csapatom, ezt nem lehet így csinálni...

na faszom neem a 2-1
3-2 jó de max egygólós mu gyõzelem
Shep
Márszejen meg is van az overem, Bordó meccsen is bekezdhetnének vagy 3 góllal így hirtelen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blueblood
Most ülök a géphez nézem, 2-0 😮😮???? na még 1 Bayern gólt és legyen ennyi a végeredmnény😄

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep
Ahogy Hajdú B. mondta, békafütty legyek ha itt nyer ma a Bayern.

Látjuk!!! 😛 Bocs! 😊
bordeaux-lyon mind 2 en lojetek gólt
bayern egy gólt rúgjáll
w77d
nah jo, én léptem sörözni....

:asdasd 2-0

REAL MADRID

2:0 gatyaaaaaa!!! 😄😄😄
bordó lyon bayern gólt aztán megyek is aludni azthiszem :o vagy berugni :o

WuFraZselic
2-0 IGEN

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
De lol, alakul az overem.

w77d
nna majd figyeljetek mostantól hogy fog megváltozni a játék 😊

w77d
nnadevááárj mintha múltkor is így kezdõdött volna XXXD

Úgy elpicsázzák ma itt a bayernt ahogy illik😄
Biztos? <#ravasz1>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Hopp és már gólpasszt is adott! 😄
és ki adta a gólpasszt?😮 Rooney😄
az igen ottt is az mu gól nah takarodj😄😄😄D
nah jóestét jó szurkolást .o

vazz,Rooney játszik? 😮

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

jeeeee -.-

503
Sajnáljuk, a szervereink jelenleg túlterheltek. Megértésüket köszönjük.

REAL MADRID

Mára Bordeux gyõzelem, Bordeux lõjje az elsõ gólt és mu bayern mind2 rúgjon gólt. Csak ennyit kérnék. Sajna nem tudom nézni mert megyek buliba uh majd csak reggel nézem meg milett😄 Azért nem lenne szar ha ez bejönne amiket most leírtam. Mindenkinek sok szerencsét a mai naphoz.<#eljen>
Shep
Na Robban szét robbasztja az egész Old Traffordot 😊

WuFraZselic
tobeten pl

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep

w77d
hol?

Shep
Lehet 😊

w77d
nem fog.. kkár hogy nem lehet arra fogadni hogy ki biztos nem rúg gólt 😄

Shep
Amúgy ki ez a Rooney egyáltalán?

Shep
Megrakom, de ha nem rúg, fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú 😄DDDDD

dragon11
okk😄

Shep
Fájdalmak, ugyan már beadtak neki pár kalmopirint, meg sem érzi 😊

Forza Italia
de biztos vagy benne
én most mondom tegyétek meg a Rooney gólt mert be fog találni😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Shep
Azért, mert akkor kiderült volna a turpisság, lebuktak volna. 😄

w77d
nem fogja 😊

Forza Italia
Aztán majd nehogy Rooney ejtse ki a bayernt

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

w77d
nem a jövõ heti tervezett nagy durrantás még nyugi XXXXXXXXD

hát én nemvok biztos hogy fergiék eljátszoták volna hogy nincs rooney mert akkor a chelsea ellen berakják nem adják el a mecset:d

na be is lépek digi mert utána nec lesz