Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kurszusz.blogspot.ro/
Ha kérdésed van, írj a [email protected].
Üdv
http://kurszusz.blogspot.ro/
barca 2.5over??? XD mármint a wolfsburg ellen , most..
mondjuk, dvscn a 2.5 overt is néztem és féltem 😄 1-2 után pláne
honvédnél néztem az overt de jött is a gól XD
norvég kupán szintén szemezgetek a félidõ overrel de attól is félek most
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ezeken a meccseken kell még a 2,5 over: PSG, Real, Schalke
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
65.percben 1.5
gondoltam 5 perc alatt 1.4re csökkenhet 😄
lol közben jön a hang,hogy gól lett az amazulu meccsen (õk lõtték) most meg visszavonták 😄DDD
Zenit gól
+8k
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Al Wehda
1 - 0
Al-Taawon
sztem under 3.5, 1.4ért jó lehet...
bár én sose rakok underre.
Csapat fele szarik az egészre már.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
számomra abszolút nem meglepõ ha idegenben nyernek, pláne h a zenit nincs vmi jó formában! Bajnokságban pl. jó pár mérkõzésen az utolsó percben szerezték meg a gyõztes, 3 pontot érõ találatot.
nekem félidõ 2.5 over kéne itt 😄 mert a zenit szépíteni fog..
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
ha nyernek, akkor is maximum 1 góllal szerintem