Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dánián 2.5 overt vártam közben over 4.5 is jött a 2.félidõben 😄: D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
meg ismerem az összes csapatot,a játékosokat stb.
persze rakok én még sok bajnokságra,de erre a szelóra szándékosan csak PL meccseket rakok : D
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
na raktam egy ilyet!
Duisburg II v FC Köln II Féidõ 0,5 gól fölött
1.571
Lehetséges nyeremény 3.771 HUF
Összes tét: 2.400 HUF
amúgy a bónuszt már elbasztam, méghozzá a Bate gólon elsõsorban (a Spartak gól is vitt egy keveset), szerdai bl napra tettem fel 15öt, abból játszom most
de tudod, én tegnap is fiktívbe toltam az EL-meccsek alatt
Wigan - Reading H 1.85
Southampton - Newcastle V 2.7
ehhez a szelóhoz hiányzik még a Stoke-Fulham meccs,a hazait kizártam de az X és vendég gyõzelem között vacilálok kb.40-60%-ot mondanék rá jól jönne a ti véleményetek is.
ezt a mostani kirohanását abszolút nem értem! semmi olyan nincs,hogy pl. kamuzhass hiszen írtad is h bet365-n a bónuszból játszol 😄 ha követi vki folyamatosan a topicot akkor kb. tudja h mikre raktál mennyivel és h jöttek a szelód, ergo ez is sima ügy...
mondjuk a 100 számomra is sok ilyenre tenni (de értem,hogy miért rakod meg ezt) pl. anno elképzelhetetlennek tartottam, hogy 4-kt rakjak fel bármi overre , most meg van h 9-t is felrakok
régi téma ez a kép berakás kamuzás 😄
aki régóta itt van az tudja, hogy a régiek ilyenben nem hazudnak 😄 ellenben 1-2 alreggel ! Pl. képet kérek tõle aztán azóta a topiba be se írt be , bezzeg betudta nyögni,hogy 100k-t rakok noname liga over 3.5re 😄D szánalmas 1-2 troll, de sajnos ilyenek is vannak.
effe: pl. az independte gólod nem jött tegnap 😄 (képet tehetnél, hogy mennyivel raktad meg, mennyit buktál, hiszen ilyet még nem mostanában láttunk tõled)
jól van
azt hittem, hogy eddig csak kamuzolD:😄😄
franc se tudja itt már😄😄
gratulálok😄😄
alregem meg nincs, de ha gondolod jelezd a modiknak, hogy ki az alregem😊
sok sikert öreg😄😄😄
mentem focizni aztán estére talán sikerül valamit alkotni ...
közben al jaish 1-1 😄DD b+ ez is jött volna, f*mmm mindjart utalok be megint és hagyom a focit xD

miylen érdekes😄😄😄
csak a 200 forintos szelvényekrõlD😄:😄
de tudod, én csak fiktív fogadok, szóval tökmindegy 😄
al ain 1-4, nem gyenge... itt most lehetett kaszálni az overekkl ,bár az over 3.5et kb. 400ftal raktam volna meg de az is 1.5k ingyen pénz lett volna :S
1.9ért is jónak tûnik, erre is tennék 2k-t ha tehetném :S
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
30. percben is már 2.2 volt rájuk, nem szabadott kihagyni. remélem nem szopom be, 4bõl jönne 15
de ne legyen igazam.
sztem a dán-montenegron lesz még 1, ez nagyon biztos.
al sadd fi overen gondolkozom, bár emberhátrányba kerültek :S vendégek 1et vállalni fognak, és most fog csúfúlni a 7/7es mérleg
2k-t pedig csak a nasr meccs over 1.5re
szóval duplán fontos a nasr meccsen 1 gól
és ott van bazdmeg
3.000 HUF Vesztes Egyszeri 0 HUF Labdarúgás
Denmark U19 v Montenegro U19
Half Time Over/Under 2.5 Goals
Over
3.10 +2.5 Vesztes
ezt már lecsekkolták, ellenben az otelul nyereményt meg basznak jóváírni 😄DDD
ha lenne pénzem 😄
dánia 1-1 !!!!
14 perc marad még 1 gólra 😄 baszki , báááár csak jönne xD
Tét: 100000,00
Nyereség: 136363,00
ez kibaszott gyors volt