Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
Lekhwiya meccsen kéne még 1 gól a félidõben

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

2. gólt jól összehozta a kapus 😄

GERA gól

demonsss
Na a Qpr tulajdonosa eddig bírta a balfaszságokat Redknapp lett a Qpr menedzsere ( bocs ha valaki már beírta )

WuFraZselic
-30k -.-

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

BBeno2
hát nem ösztönözte 😞

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

WuFraZselic
erre jön 2 vendég gól, de hátha ez ösztönzi a hazaiakat

WuFraZselic
Pescara - Crotone meccsen nagyon kéne egy 7. hazai gól 😄

WuFraZselic
40. perc, leverkusen ifi - schalke ifi 0-5
hazai gólra 1.6 van, csábító

WuFraZselic
mai "poén"szelvény, egyedül a Fürth meccsben érzek egy kis esélyt X-re, a többit jónak tartom. persze 900x oddsra nem lehet ilyet mondani, de nem tartom reménytelennek

WuFraZselic
😄 én azt akartam megtenni, hogy elsõ gólt a haziak szerzik 20al, de aztán inkább fõztem egy kávét 😄 a piros után 1 percre jött a vendég gól 😄

Jó kis ausztrál meccsen vendegeknek piros lap, na mondom teszek hazai gólt 😄 Azóta lõttek 2-t a vendegek 10 emberrel D😄😄:

WuFraZselic
MU meccsen over 2.5, mindkét csapat lõ gólt, vagy QPR+3at tegyek? 😄

bakkerman
veszélyes a netes fogadás,nyílván az ember könnyebben dobálózik a pénzzel,ha nem fogja a kezében,de a nagyobb kínálat és sokoldalúbb fogadási lehetõségek miatt mindenképpen nyereségesebb tudsz lenni hosszútávon neten mint tippmixnél

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
most kivételt tettem,bízom a Realban,de amúgy valóban nem szoktam rakni 3 esélyt. Rakok expekten valami gólos szelvényt is,ezt a Realosat mixen raktam. Ami tetszik az Arsenal és Chelsea-City meccseken over 1.5

Lehet egy 10est rászánok délután erre,ha tud vki segíteni h hová érdemes berakni
Van köztetek olyan ember aki online játszik és pozitív a mérlege, mert én megfogadtam h nem fogok neten fogadni de sima mixen nagyon gyér a kínálat. Viszont a kísértéstõl félek!Ha nyertek, még többet akartok, ha buktok vissza akarjátok nyerni?Lehet ebbõl pénzt csinálni?
WuFraZselic
pedig még a Ronaldo gól is jobban fizetne az 1.35el, mint ez 😄 ilyet se láttam nagyon még, 1.35 egy góllövõre...
amúgy nem tegnap mondtad, hogy 3 esélyre soha többet, és gólokra meg overre játszol jó ideje? szerintem azokból is simán összetudnál hozni 6k profitot, kisebb "kockázattal"

bakkerman
a Real nem hibázhat mert akkor bukta a bajnokság,egész egyszerûen muszáj nyerniük,na meg Ronaldo a Bilbao ellen nem lõtt gólt,ma biztos fog,és akkor nagy gond nem lehet. 6k profitot megér

WuFraZselic
hát, ezt lehet hogy biztosabb, és jobban fizetõ meccsre is rakhattad volna...

bakkerman
tegnap szépen hozott a paderborn meccs elsõ félidei gólesõje,így mára volt bátorságom tolni egy ilyet:

Real Betis-Real Madrid V 1.30
20,000--->26,000

DeerHunter01
privátba*

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Akinek van bet365-re valami bónusz írjon már légyszíves. Legfõképp valami pókeres dolog érdekelne, de ha más van az is jó.

\"Erről van szó!\"

ezt lehet bepróbálom holnap 😄

na holnapra durrantani kell😊
amik szerintem tetszetõsek
mu gyõzelem
aston villa - arsenal mind2 csapat lõ gólt v over 1,5 ; 2,5
gyõr debrecen H - bwinen hazai hendivel gyõr 1,34(all-in gyanús) - hétvége legnagyobb tutija nálam

Roppant magas színvonalú ez a szosziedad - suna meccs, rossz nézni... 😄

nyerteeeeeeem 😄DD

demonsss
Valaki magyarázza már el nekem az unibet bónuszát mert akárhogy olvasom nem értem , most a bónusz csak akkor kapom meg ha a befizetet összeget megforgatom 6szor ? addig egy rupót nem írnak jóv a számlán ?

w77d
Egy ilyet néztem ki holnapra

Sochaux - Nice V
Auxerre - Nantes V
Wolfsburg - Werder Bremen V
Sunderland - West Brom V
Palermo - Catania V

3/5-be jó lenne, mert 3 találat már duplázósnak számítana...

livorno rúgjon már egy gólt :S

WuFraZselic
Helmond Sport @ 2.40
2000,00 > 4800,00

Queen's Park @ 1.66
Helmond Sport @ 1.36
SCR Altach - felett 1.5 @ 1.14
3-as gyûjtõ, 1 bet * 10231,35 HUF
Nyeremény: 19669,8

demonsss
Nyugszik le az isten büdös fasza felbasztak ezek a férgek most nagyon

tippmix945
nyugi...

WuFraZselic
holnapra malaga, everton, palermo és psg gyõzelmet elég biztosnak érzem, mondhatni "törvényszerûnek"

demonsss
Rohadt szemét tetves mocsadék faszfej maastrich remélem nem jutnak fel ezek a tetvek az elsõ osztályba mocskos férgek

LOL nincs is büntetõ 😄DD
go ahead büntetõ 89.percben :S
bár belõnék
bocsi,ezt Wufrának szántam,nem téged akartalak bosszantani,azt gondolom,amit kigondolsz eredményt,az ellenkezõjét kellene feladnod
w77d
igazság szerint már nincs szisztémám.. akármit próbálok, akármire fogadok az elmegy

vesztes szériát gyõztes követ,gratulálok,jól mûködik a szisztémád vagy a megérzéseid!
w77d
Eindhoven is szopik... a helyzet változatlan, lehetetlen kategória hogy eltaláljak valamit..

w77d
Ejj Hamburg fordítás kéne... egyszer találták el a kapujukat és gól 😞

2,6ért raktam rá én is 1k-t

legiara most 500at (1900 jöhetne)
WuFraZselic
hm, nem adták meg... érdekes

WuFraZselic
St. Etienne - Valenciennes Félidõ over 0.5 @ 3.40
1000,00 > 3400>00

WuFraZselic
Queen's Park gyõzelmet 1.61ért élõben ajánlom
meg a Helmondot is, én még 2.40ért tettem élõben, most már csak 1.4 körül van sajnos

WuFraZselic
szerencsém volt, pont az jött be élõ közvetítésbe ahogy beléptem. aztán nézem, hogy 40. másodpercben már piros és szabi a 16os vonaláról (az egy brutális felsõléc lett)

w77d
már 1-1 :S

ebbõl az elsõ kettõ pont a 45.percben , nem kicsi mák az ilyen...
altach tippet köszi, ha nem írod be tuti nem veszem észre sztem
WuFraZselic
mindhárom jött, az igen