Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FERNANDINHO1997
SZÍVESEN!!!!<#banplz>

tippmix945
törökökben sosem szabad bízni 😄 😄 😄
celta x nekem is kell,persze ha nyer a cska 😄 😄 😄

WuFraZselic
én 0-2re gondolok, de mind1, csak nyerjen az Inter

eredeti 4/3 így nézett ki
Monaco
Poznan
Celta X
Zenit X

zenitrõl (is) lecsúsztam, helyettük a Trabzon lett megtéve, remélem nem azon fog múlni a 4/4 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

tippmix945
szerintem 1-3 lesz az Inter meccs,de amennyi eredményt mostanában eltalálok tuti nem annyi lesz 😄 😄 😄

w77d
pedig már kegyetlenül kibaszottul nagyon de durván kéne nyerni XD

WuFraZselic
nem vagyok benne biztos, hogy jobban jártál 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

w77d
utolsó pillanatban gondoltam meg magam és vettem le a szelómról a 2.5 overt... helyette az inter 2.5 overt tettem

tippmix945
zenit meccsre is vártam legalább 3 gólt,de inkább 5öt erre még mindig 0-0

demonsss
Jaja 😄😄

tippmix945
pedig a Real kivételével jönni szokott a papír <#hehe>

demonsss
Kazán is szépen nyomott egy 0-0-t 1,25-ért

WuFraZselic
faszom, lemaradtam a dinamo moszkváról -.-

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zaragoza - Celta Vigo
Mivel a zaragoza még nem ikszelt a bajnokságban ezért ezt a meccset csak is dnb hazaiba merném ajálani.

Parma - Inter
Parma hazai pályán eddig veretlen (3-3-0) míg az inter (6-0-1) idegenben eddig egyszer sem játszott döntetlent. Utóbbi 4 egymás elleni meccsükön rendre a hazai csapat nyert hendikeppel ! Az inter számomra mumus, ha mondani kellene valamit akkor 1X-t és ebben pici elfogultság is szerepet játszik. Egyébként egy jó kis 0-0t is kinézek ebbõl a meccsbõl. Szó mi szó, messze elkerülném ezt a mérkõzést.

Zenit Szentpétervár - CSZKA Moszkva
cszka 16 bajnoki mérkõzést követõen 13-0-3-as mérlegével az elsõ helyen vezeti az orosz bajnokságot. Utolsó 5 meccsét rendre nyerte és 12:3as gk-t produkált. Zenit Utolsó 6-7 mérkõzésén rendre a 89.perc környékén talált be és szerezte meg a vezetést. Szerintem ma az utolsó percbeni találat 3 pontot biztosan nem fog érni.
Igaz, hogy az odavágón 08.14-én idegenben 3-1re nyert a Zenit (43.percben már kialakult a végeredmény), de szerintem most hazai pályán ez a bravúr nem fog összejönni és a cszka lejátsza elsõ bajnoki döntetlenjét.

Moreirense - Sporting CP
ha mondani kell valamit erre a meccsre akkor egyetlen hazait gólt javasolnék. A sporting nincs valami jó formában, bár az elmúlt fordulóban hazai pályán sikerült megverni a braga együttesét 1-0 arányban.

Vaslui - CSMS Iasi
vaslui hazai pályán eddig veretlen, vendég csapat nagyon régen nem ikszelt. Hazai gyõzelemre 1.35os nevetséges szorzót kínálnak így itt lehet jön a meglepetés eredmény azaz x2 ám egy vendég gólt mondok eme meccsre.

FC Brasov - Steaua Bukarest
minden okfejtés nélkül én a brasovban látok annyi potenciált, hogy megverje a steaua-t.

Plzen - Jihlava
1.18as szorzóét bizonyára simán fog nyerni a plzen hiszen egy esetleges gyõzelemmel a tabella élére kerülhet s 2 pont elõnye lehet a Jabloneccel szemben. A kérdés vajon hendivel is nyerhet? Azt mondom, hogy ezt nem szabad megkockáztatni...

Aarhus - Midtjylland
hazai csapatnál nincs minden rendben! Elmúlt három bajnokiját rendre 2-0ás vereséggel zárta, igaz nem kis csapatokkal mérkõztek meg. (Köbenhavn,Nordsjallend, Horsens). Ugyanebben a felállásban 09.17-én találkoztak s akkor 3:2 arányban az aarhus bizonyult jobbnak. Ide egy bazi nagy döntetlent várok, 2-2es végeredménnyel! Mindkét csapat gólt lõ, elég jónak ígérkezik.

AEL Limassol - APOEL
igazi rangadót játszanak ma a ciprusi ligában!
A hazai csapat AEL hazai pályán míg a vendég APOEL idegenben veretlen eddig a bajnokságban. Utolsó 7 egymás elleni mérkõzésükön egyszer sem fordult elõ, hogy mindkét csapat gólt lõtt volna, sõt ami ennél is szebb utolsó 6 meccsükön a gólok száma egyszer sem érte el a kettõt! Valamiért mindkét csapattól gólt várok és kb. 2.5 overt! 2:1 v 1:2es végeredménnyel.

Clermont - Monaco
utóbbi 4 egymás elleni meccsükön a monaco egyszer sem tudott nyerni, sõt még gólt lõni sem, a gólok rendre 1.5 under voltak. Ha a bajnoki átlagot nézzük akkor a 1.5 overnek jönnie kellene de bármi mást tippelni erre a meccsre nem tudnék.

Köszönöm,ez az 1,22 elég csekély érte,még kéne mellé rakni valamit,tudnátok esetleg valamit ajánlani mellé egy szelvényre?
demonsss
Így találod meg

Kapott gól nélkül játsza le a mérkõzést

FERNANDINHO1997
Gólok --> Kapott gól nélkül játsza le ? Midtjylland - nem

Vagyis kap gólt a mittyalland 😄

bet365ön hol találom azt az opciót,hogy az aarus lõ gólt? Mindenütt ilyen aarhus over 2,5 és under 2,5 van,de konkrétan olyan opció,hogy aarus gól olyat nem találtam...
tippmix945
én a Metalist-ra szavazok,az ukránok meglepõen megbízhatóak fogadás terén,a cseheket messze elkerülöm...

WuFraZselic
Kharkiv, Hapoel vagy Plzen?

Tigristank
Aarhus gól is jónak tûnik mára, 3 meccse nem lõttek gólt.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Kazan nem akar gólt rúgni?
demonsss
Már fel is tettem élõbe 😄

FERNANDINHO1997
Kajak. Iszonyat nagy bunda volt. Meccs elején 1.70 rõl 1.24 re leugrott az Anzsi oddsa.. 😊

Tigristank
A semmitõl jobb. 😄D
Na meg még lesz 6 nap + 321-bõl már lehet fogadni. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

demonsss
Kiforgattam 17 euroból maradt 321 Ft XD

tippmix945
nem hiszem,hogy az utolsótól fognak kikapni + most már ideje elkezdeni a felzárkózást,ki más ellen tegyék ezt meg? 😄
ha most sem nyernek,eláshatják magukat... 😄 😄 😄

Sporting szopni fog!A többi rendben!
nem hinném 😄 ilyenkor az over is 3.0 felett szokott járni...
FERNANDINHO1997
Aztarohadt. Most olvastam, másik fórumon, hogy az Anzsi meccs a 89. percben 1-1 nél 2.00 volt a Anzsi gyõzelemre. rá 1p. gól. VÉLETLEN!!?

Tigristank
Hát onnan, hogy a nyereményigénylésnél megjelent az az összeg, tehát felvehetném. 😄

demonsss
Akkor honnan tudtad h kiforgattad ? 😄

Tigristank
Semmit.

demonsss
Én is ahogy számolom nekem már rég kikelett volna forgatnom mert 83 eurot raktam fel és 17euro nyertem tehát bõven

Kiirt valamit amikor megforgattad ?

Tigristank
Na, nekem megforgatva, maradt 1430 Ft-om belõle, végülis a semmitõl jobb. 😄

demonsss
Hát minden esetre jó lenne tudni , h tényleg mennyit kell még kiforgatni 😄

tippmix945
Zaragoza-Celta Vigo D
Moreirense-Sporting CP V
Parma-Inter V
Zenit Szentpétervár-CSZKA Moszkva V

ehhez mit szóltok mára?

demonsss
azt én is megtaláltam 😄 de ott lófasz sincs

demonsss
Nekem is van még 11 euro és egyszer feltobtam 10 eurot egy pörgetésre neg 2eurokst meg rangeteg kis 0,2

Tigristank
Elindítod a játékot, és bal oldalon lent van 1 franciakulcs, és ott lesz, hogy "játékelõzmények", de mondom, szinte szart sem ér. 😄

Tigristank
Konkrétan nem írja ki, de azt írják, hogy a játékelõzményekben bal oldalt, lent lehet nyomon követni (bár én ott csak az utolsó 10 tétemet látom, azt nem, hogy még hány eurót kell megforgatni). Mondjuk most beadta a freefallt, úgyhogy megdupláztam a 7 eurót. 😄

demonsss
Hol van ez a Game History gomb valaki megtalálta ? 😄

demonsss
Nem tudod valahol meglehet nézni , h mennyit kell még rakni ?

0,43 amibõl aztán 1.4 euró lett, de mivel ruletten nem lehet forgatni így szépen vissza is vette a gép. Úgymond fél valódi pénzes játéknak tökéletes...
demonsss
Bár elég lehetetlen kiforgatni 😄

demonsss
Kösz h beírtad , nekem 17,66 euro jött össze 😄

Tigristank
Egy kis off:

Sportingbeten a kaszinóban a következõ 7 napban 7 különbözõ nyerõgépen adnak 7 ingyenpörgetést! A részvételi feltételeket érdemes elolvasni. 3-szor kell megforgatni, mielõtt ki lehetne venni.

(Nekem 7 euró jött össze.)

WuFraZselic
mára KHLbõl Dinamo Moszkva, Inter és Plzen VAGY Hapoel gyõzelmeken gondolkodom...
(ha már lemaradtam az Anzsi meccsrõl, azt hittem 2kor kezdõdik)

WuFraZselic
szrt-n 1.79 votl hazai gólra, és 1.13 asszem Anzsira

cszka 20 mérkõzés óta nem ikszelt 😮
Tigristank
Látom. 😊