Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Dinamo Bucharest idegenben van, biztos jó 5let?

Na jött a hendis Partizan 😊

REAL MADRID

Matthew Prosac
gondolom vagy 60k-val 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
a holnapi szelvényemet már beraktam, ahhoz még max egy stabaek gyõzelem, meg bökj rá egy meccsre és tegyél rá 2,5 overt. jobbat nem tudok mondani most.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Ehhez mit szóltok holnapra:
FK Ventspils - FK Teteks H 1,50
Anorthoszisz - Sibenik H 1,45
Kalmar FF - Dacia H 1,40
össz: 3,04
Tigristank
Másodosztályú csapattól kapott ki. De amúgy igazad van, valóban elõfordulhat bármi, csak az a baj, hogy inkább érdemes ilyen meccsen is azt a csapatot megrakni, amely 10-bõl 9-szer megnyerné a meccset az erõviszonyok alapján, minthogy azon idegeskedni, hogy miért az ellenfelet rakta meg. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

dragon11
Megtanultam a leckét.

Tehet egy szívességet..

Holnapra tudnál mondani pár meccset, amivel visszahoznám a mai bukóm?

Matthew Prosac
ma 5 hazai gyõzelem született és 1 döntetlen, tegnap 8 hazai, 1 döntetlen, 2 vendégsiker. a hazaiak jól szerepeltek...

Matthew Prosac
ezért nem szeretek vendégcsapatra fogadni oda-visszavágós párharcoknál. majd otthon nyernek 5-0-ra és erre a mostani meccsre senki nem fog emlékezni. csak a fogadók, akik szoptak vele.

dragon11
Most Rosenborg is szopat 1,3ért.=)

bár ez tétmeccs, de látod leszarják.

Matthew Prosac
mert barátságos meccsen akárki megverhet akárkit. múltkor a Legia 2-0ról kapott ki 2-3-ra az utolsó 10percben valami nevenincs sokadosztályú lengyel csapattól, 1,25x szorzója mellett...

Hogy vesztetted el?😮

1barátságos mérkõzés ahol bármi megtörténhet.

ki gondolta volna ilyen elven ,hogy a Stuttart nem bírja megverni a Stuttgart Kickers-t?
mind1.majd máskor 😄
Matthew Prosac
így van.

Tigristank
Nem is tudom, miért gondoltad, hogy egy 3-ad osztályú középszerû csapat megver 1 EL döntõt játszó csapatot. 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

ezaz! miért nem elégedtem meg a 6os szorzóval ,mégha poénszelvénynek is szántam 😞
Na sikerült elveszteni az utolsó pénzeket is unibeten:S.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Tigristank
Fulham meccset nagyon benézted, de a másik 2 úgy néz ki, hogy bejön. 😊

dragon11
Jó neked...

fenrob
Fc Bogota 1.90 ért ?😄 erröl tud vki vmit ?😄

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Tigristank
De jó, hogy nem raktam meg õket. 😮

Áhh.. teljesen uralja a partizán a meccset 😄

Szerintem is.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

dragon11
nagyszerû, de ez a nyomorék Rosenborg viszi a szelóm..:@

anyám..

közbe 3-1 xD

elég furcsa meccs a partizán.. mindkettõnek vannak helyzetei még bármi lehet

gondolom ugy tolja mint én néha.
teszem fel egyenleg 5234 ft akkor a 34 ft-ot hozzácsapom a téthez tehát a tét lehet 734 vagy 1234 😊
ha az egyenleg 13850 ft és vmire fogad akkor a tét 3850, tehát kerekíti a bent maradó összeget! De majd megerõsít vagy cáfol Matt.
dragon11
Rosenborg jóvan, errõl ennyit.

jók vagytok haljak meg..

Ez az Ekranas milyen csapat, hogy elveri a Helsinkit? És ezek az összegek hogy jönnek ki?(nemnagyon láttam még tõled kerek összeget tenni valamire

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

fenrob
Ha pl ehez még hozzá rakok kettö olyat hogy ha döntetlen a mecs és tét viszajár...és véletlen mind2 bukta..és az alap kettö meg bejön akkor marad a 2 x ?

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

dragon11
Rosenborg gólt már..

Az a két partizán gól xDDDDD

Matthew Prosac
Agovv-Nec meccset idõjárás miatt törölték. Másik holnapra..

dragon11
Rosenborg gólokat a félidõ után.. meg Partizan el ne bssza.:S

Blueblood
Köszi Dean!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Na 2. félidõben még johetne par Partizan gol.

REAL MADRID

Ez a Partizan vedelem nagyon low

REAL MADRID

Majdnem 2-2 -.-

REAL MADRID

Az a rúgás gec xD

A legjobbkor hajrá Partizan!!!És persze Rosenborg.

dragon11
Partizan mekkora gól..

potya volt, de legalább jó.

Rosenborg gyerünk már:@

Fuu ez is mi gool 😄D

REAL MADRID

Rosenborgot nézte valaki? Hogy játszanak a fiúk?

Hát lesz mit izgulni ezen a két meccsen.

Ez a partjelzo se normalis, mar nem az elso lest fujja be ami nem is az volt ...

REAL MADRID

persze kihalt ,de mondom ha itt megemlíted akkor tuti ászaladunk oda,egyébként nálam +fav-ban van!
duplikált -> beirsz egy sor vmit azt már menni is fog 😊
de mindjart bemásolom oda!

kaszínó topikba pls nézzetek át!
Blueblood
Bocs hogy én is adom a munkát😊 egyébként nagyon kihalt a topik. mit jelent a duplikált üzenet? mer emiatt nem engedi elküldeni ott.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

faszom lol 1-1 xD nézem jólvan örülök 1-0 elmegyek wc re mondom mi ez a kiabálás ere nézem egy-egy

pffff örülni se volt idõm 😄
odanézek partizan 1-1 de villog a gól felirat az eredmenyeken -.-
dragon11
Partizan 1-1

LOL