Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg én be tudom linkelni ha szeretnéd, hogy buktam rajta, te viszont az agyfasz tuti 5-ös cucckombós tippedrõl nem tudsz mellékelni képet, szóval ballagjál odébb döngicsélni.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nice - PSG V
Lyon - Montp. H
Valenciennes - Reims H
QPR - Villa H
Sturm Graz - valami random csapat H
Pool - Soton H
MTK - Kecskemét H
WHU - Chelsea V
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
1 vs utolsó
hazai csapat otthon nem kapott ki vs idegenbeli csapat idegenben nem nyert még meccset
egymás ellen 15 mérkõzés óta nem ikszeltek, anderlecht a bajnokságban is kurva régen ikszelt.
6 mérkõzés óta nem volt olyan, hogy mindkét csapat gólt lõjjön!
1.25ért én hazai gyõzelemre nem fogadnék, inkább tennék egy vendég gólt (szerintem 1.6-ot adnak rá) helyette. (mindkét csapat gól meg akkor kb. 1.65 lehet 😄)
merész tipp a döntetlen de így evidens a páros gólszám amit poén szelvényre javasolnék.
Szó mi szó hazai gyõzelem felejtõs, inkább jobb szorzóért vendég gólt kellene bepróbálni.
mint írtam én nem fogadok, most semmi kedvem sincs, jövõhéten is csak 1-2 mixet fogok feladni és kész. Ettõl függetlenül ha tudok s bárkit is érdekel a véleményem akkor elmondom 😄
#198850: ez szép volt, nem tudom a balázs gólt komolyan gondoltad-e de függetlenül jó tipp volt
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
189 Sturm Graz - Wiener Neustadt H 1,36
191 Feyenoord - RKC Waalwijk H 1,43
187 Olympiakosz - Plataniasz Chanion H 1,18
185 Valenciennes - Reims H 1,57
198 Zulte-Waregem - Germinal Beerschot H 1,52
Eredõ odds: 5,47646
ezt néztem 10-20k-val
163 Liverpool - Southampton H 1,39
183 Nice - Paris SG V 1,81
Pool gyõzelemben biztos vagyok, miután láttam hogy 4 alapember, köztük a legjobb csatár is hiányzik a Reimsbõl, így a Valenciennes is jó fogás lehet. a PSG meg... hát illene nyerniük
ezt most 20k bánta, pedig stat alapján elég biztos volt
148 Mainz - Hannover D 3,25
165 QPR - Villa H 2
166 WBA - Stoke H 1,98
3/4
5/3ba talán ezt tenném leginkább
153 Bristol City - Wolverhampton V 2,53
166 West Bromwich - Stoke D 3,25
165 QPR - Aston Villa H 2,00
160 West Ham - Chelsea V 1,83
Anderlecht, Leverkusen, Bayern, PSG is jó lehet, de azokat inkább 2esélyben, annyira nem bízom bennük
161 Arsenal - Swansea H 1,43
163 Liverpool - Southampton H 1,39
165 QPR - Aston Villa H 2,00
166 West Bromwich - Stoke D 3,25
167 Reading - Manchester Utd. D 3,85
175 Valencia - Real Sociedad H 1,63
174 Getafe - Malaga D 3,10
162 Fulham - Tottenham D 3,15
199 Juventus - Torino H 1,38
190 Twente - ADO Den Haag H 1,30
193 Ajax - PSV D 3,15
184 Lille - Bastia H 1,38
és ha választani kéne a "Ki szopat meg több millió fogadót az angol2ben?" mezõnyébõl, akkor a Watfordra tenném le a voksom
158 Watford - Barnsley V 4,45
szerintem jónak tûnik ))
149 Fürth - VfB Stuttgart V 2,33
180 Lyon - Montpellier H 1,83
183 Nice - Paris SG V 1,81
199 Juventus - Torino H 1,38
166 West Bromwich - Stoke H 1,98
174 Getafe - Malaga V 2,52
175 Valencia - Real Sociedad H 1,63
Eredõ odds: 248,86782
Tét: 1000 Ft