Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 ember 1 fiók. nem tudsz küldeni egyikrõl a másikra pénzt sajnos
na de most olyan van hogy az egyik fiókomon a lakcímem található a másikon pedig a tartózkodási helyem . A gond annyi lehet hogy az ip cím megegyezõ . Mindegy , aki tudná esetleg tudok-e fiókok között küldeni pénzt megköszönném ha írna és elmondaná hogy tehetem meg
egy olyan ember próbál lehülyézni, aki szerint minden sport szar, kivéve a foci
te egy fogyatékos vagy, de meg is érdemled hogy ha ilyen hülye vagy akkor soha ne éld át azokat az élményeket amiket azok, akik élõben követik ezeket. nézd meg minden este a bl meccset, aztán verd ki, és aludj
te egy fogyatékos vagy, de meg is érdemled hogy ha ilyen hülye vagy akkor soha ne éld át azokat az élményeket amiket azok, akik élõben követik ezeket. nézd meg minden este a bl meccset, aztán verd ki, és aludj
Sziasztok!
Sziasztok!
A mai napon ismét világbajnoki selejtezõket játszanak Európában is, így adott a lehetõség egy mélyebb lélegzetvételû elemzés elkészítésére.
Esetemben a kazah - svéd illetve olasz - cseh meccsrõl.
Kazahsztán - Svédország
Világbajnoki selejtezõ, C csoport
Asztana, 2013 szeptember 10., 18:00 (helyi idõ szerint 22:00)
A kazahok megszerezték elsõ gyõzelmüket a selejtezõcsoportban, úgy, hogy 0:1-rõl fordítottak (Kazahsztán - Feröer-szigetek 2:1). A svédek szintén fordítottak, õk azonban idegenben és papíron is erõsebb ellenfél ellen (Írország - Svédország 1:2).
A svédek a csoport második helyére pályáznak, azonban ez nem mindig elég, mert csak a 8 legjobb csoportmásodik játszhat pótselejtezõt. Ebben a svédek a 7. helyen állnak 8 ponttal (a hat csapatos csoportokból csak az utolsó ellen szerzett pontokat nem számolják), mögöttük a bulgárok 7, majd a norvégok 5 ponttal. Szóval a biztos pótselejtezõs hely érdekében szükséges a pontgyûjtés, fõleg a már tovább nem jutható kazahok ellen.
Mindkét csapatban 4 hiányzó:
Kazahsztán: Kirov, Chichulin, Nurgaliev, Gridin.
Svédország: Safari, Wendt, Rasmus Elm, Holmén.
Várható kezdõcsapatok:
Kazahsztán: Sidelnikov, Yuri Logvinenko, Aleksandr Kirov, Viktor Dmitrenko,Mark Gurman,Kairat Nurdauletov,Maksat Baizhanov,Heinrich Schmidtgal
Svédország: Isaksson, Jonas Olsson, Per Nilsson, Mikael Lustig, Martin Olsson, Anders Svensson, Erkan Zengin, Sebastian Larsson, Oscar Hiljemark, Johan Elmander, Zlatan Ibrahimovic
A tippem, hogy a svédek a késõbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében begyûjtik a 3 pontot!
*106 Kazahsztán - Svédország V 1.30*
Olaszország - Csehország
Világbajnoki selejtezõ, B csoport
Torino, 2013 szeptember 10., 20:45
Az olaszok egy gyõzelemmel biztosíthatják helyüket a VB-n. A következõ két meccs pedig a kísérletezésrõl szólhatna.
Utolsó meccsükön Bulgáriát gyõzték le otthon, 1:0-ra. Az olaszok utoljára a spanyoloknak nem rúgtak gólt, elõtte pedig pont a csehek elleni odavágán a csoportban végeztek 0:0-ás döntetlenre (20 meccs alatt 3 rúgott gól nélküli meccs).
Visszatér Balotelli és Osvaldo is az eltiltás után, valószínûleg kezdõként kapnak lehetõséget.
A négy hiányzó ( Barzagli, Abate, Antonelli, Marchisio) közül Abate és Marchisio a fontosabb. Barzagli a Konföderációs Kupán is eléggé gyenge volt, szerintem van nála jobb védõ is.
Várható kezdõcsapat: Buffon - Chiellini - Rossi - Bonucci - Giaccherini - Montolivo - Pirlo - Candreva - Maggio - Balotelli - Osvaldo
A csehek legutóbb otthon kaptak ki az örményektõl. Kutatásom alatt megnéztem az összefoglalóját a meccsnek. Az elsõ gól amit kaptak labdavesztés után, egy irdatlan bombát kapott Cech a jobb felsõbe. A második a 92. percben érkezett, egyszer megfogta a kapus, de visszapattant a csatárra. A rúgott góljuk szintén egy megpattanó lövés után született. Hiányzójuk nincs.
Várható kezdõcsapat: Cech - Limbersky - Kadlec - Sivok - Selassie - Darida - Plasil - Husbauer - Rosicky - Kadlec - Kozák
Nem érzem az átütõ erõt az olaszokban mostanság, de a csehek tüze sokkal halványabban lobog, bár az örményektõl elszenvedett otthoni fiaskó után illene javítani, de pont a Brazília felé robogó olaszok ellen nem sok esélyük van.
*131 Olaszország - Csehország H 1.50*
!!!A végére pedig egy-két gyors tipp amin el lehet gondolkodni.!!!
Ukrajna - Anglia, ha az angolok gyõznek is, elég kis különbséggel, de esélyes a döntetlen.
Fehéroroszország - Franciaország, franciák öt meccs óta gólt sem lõnek, tippem az elõzõhöz hasonló, vagy döntetlen, vagy (1:0) hendivel döntetlen!
Örményország - Dánia, nem lepõdnék meg egy hazai gyõzelmen, vagy döntetlenen sem!
Norvégia - Svájc, a svájciak elrontották az izlandi meccs végét, javítaniuk kell, de szerintem 2,5 gól alatt lesznek!
Jó szurkolást! {b}
Többi elemzés a fantasztippek.blogger.hu oldalon! 😊
Sziasztok!
A mai napon ismét világbajnoki selejtezõket játszanak Európában is, így adott a lehetõség egy mélyebb lélegzetvételû elemzés elkészítésére.
Esetemben a kazah - svéd illetve olasz - cseh meccsrõl.
Kazahsztán - Svédország
Világbajnoki selejtezõ, C csoport
Asztana, 2013 szeptember 10., 18:00 (helyi idõ szerint 22:00)
A kazahok megszerezték elsõ gyõzelmüket a selejtezõcsoportban, úgy, hogy 0:1-rõl fordítottak (Kazahsztán - Feröer-szigetek 2:1). A svédek szintén fordítottak, õk azonban idegenben és papíron is erõsebb ellenfél ellen (Írország - Svédország 1:2).
A svédek a csoport második helyére pályáznak, azonban ez nem mindig elég, mert csak a 8 legjobb csoportmásodik játszhat pótselejtezõt. Ebben a svédek a 7. helyen állnak 8 ponttal (a hat csapatos csoportokból csak az utolsó ellen szerzett pontokat nem számolják), mögöttük a bulgárok 7, majd a norvégok 5 ponttal. Szóval a biztos pótselejtezõs hely érdekében szükséges a pontgyûjtés, fõleg a már tovább nem jutható kazahok ellen.
Mindkét csapatban 4 hiányzó:
Kazahsztán: Kirov, Chichulin, Nurgaliev, Gridin.
Svédország: Safari, Wendt, Rasmus Elm, Holmén.
Várható kezdõcsapatok:
Kazahsztán: Sidelnikov, Yuri Logvinenko, Aleksandr Kirov, Viktor Dmitrenko,Mark Gurman,Kairat Nurdauletov,Maksat Baizhanov,Heinrich Schmidtgal
Svédország: Isaksson, Jonas Olsson, Per Nilsson, Mikael Lustig, Martin Olsson, Anders Svensson, Erkan Zengin, Sebastian Larsson, Oscar Hiljemark, Johan Elmander, Zlatan Ibrahimovic
A tippem, hogy a svédek a késõbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében begyûjtik a 3 pontot!
*106 Kazahsztán - Svédország V 1.30*
Olaszország - Csehország
Világbajnoki selejtezõ, B csoport
Torino, 2013 szeptember 10., 20:45
Az olaszok egy gyõzelemmel biztosíthatják helyüket a VB-n. A következõ két meccs pedig a kísérletezésrõl szólhatna.
Utolsó meccsükön Bulgáriát gyõzték le otthon, 1:0-ra. Az olaszok utoljára a spanyoloknak nem rúgtak gólt, elõtte pedig pont a csehek elleni odavágán a csoportban végeztek 0:0-ás döntetlenre (20 meccs alatt 3 rúgott gól nélküli meccs).
Visszatér Balotelli és Osvaldo is az eltiltás után, valószínûleg kezdõként kapnak lehetõséget.
A négy hiányzó ( Barzagli, Abate, Antonelli, Marchisio) közül Abate és Marchisio a fontosabb. Barzagli a Konföderációs Kupán is eléggé gyenge volt, szerintem van nála jobb védõ is.
Várható kezdõcsapat: Buffon - Chiellini - Rossi - Bonucci - Giaccherini - Montolivo - Pirlo - Candreva - Maggio - Balotelli - Osvaldo
A csehek legutóbb otthon kaptak ki az örményektõl. Kutatásom alatt megnéztem az összefoglalóját a meccsnek. Az elsõ gól amit kaptak labdavesztés után, egy irdatlan bombát kapott Cech a jobb felsõbe. A második a 92. percben érkezett, egyszer megfogta a kapus, de visszapattant a csatárra. A rúgott góljuk szintén egy megpattanó lövés után született. Hiányzójuk nincs.
Várható kezdõcsapat: Cech - Limbersky - Kadlec - Sivok - Selassie - Darida - Plasil - Husbauer - Rosicky - Kadlec - Kozák
Nem érzem az átütõ erõt az olaszokban mostanság, de a csehek tüze sokkal halványabban lobog, bár az örményektõl elszenvedett otthoni fiaskó után illene javítani, de pont a Brazília felé robogó olaszok ellen nem sok esélyük van.
*131 Olaszország - Csehország H 1.50*
!!!A végére pedig egy-két gyors tipp amin el lehet gondolkodni.!!!
Ukrajna - Anglia, ha az angolok gyõznek is, elég kis különbséggel, de esélyes a döntetlen.
Fehéroroszország - Franciaország, franciák öt meccs óta gólt sem lõnek, tippem az elõzõhöz hasonló, vagy döntetlen, vagy (1:0) hendivel döntetlen!
Örményország - Dánia, nem lepõdnék meg egy hazai gyõzelmen, vagy döntetlenen sem!
Norvégia - Svájc, a svájciak elrontották az izlandi meccs végét, javítaniuk kell, de szerintem 2,5 gól alatt lesznek!
Jó szurkolást! {b}
Többi elemzés a fantasztippek.blogger.hu oldalon! 😊
iszonyatosan nagy balfasz vagy , az igazi sportok ugyanúgy élvezhetõk Élõbe , mint tv-be és képzeld el voltam már élõ kézin de szánalmasabb sport a világon nem sok van , + kosár ki az a farok aki kimegy egy magyar meccsre amilyen balherék h évente dobnak 2 db 3 pontost Hülye vagy te próbálod meg magyarázni a hülyeségedet
évek óta akit elviszek kosár / hoki-ra majdnem mindenki visszajár, akár bérlettel, és beszarnak hogy élõben mennyire odabassza a focit. de menj el, nézd meg, és belátod.
amit irtál abból látszik hogy te is kanapé elõl beszélsz, mert ha a hangulatot néznéd, egy amerikai sporton semmi nincs, az emberek ülve tapsolnak kb. itt meg már csak amiatt is megéri.
vagy nézd meg a csarnokok kihasználtságát. na ezért érné meg ezeket pénzelni, és nem a 800 fõ elõtt játszó botlábú faszokat.
amit irtál abból látszik hogy te is kanapé elõl beszélsz, mert ha a hangulatot néznéd, egy amerikai sporton semmi nincs, az emberek ülve tapsolnak kb. itt meg már csak amiatt is megéri.
vagy nézd meg a csarnokok kihasználtságát. na ezért érné meg ezeket pénzelni, és nem a 800 fõ elõtt játszó botlábú faszokat.
magyar kosár magyar hoki( mondjuk inkább európai kosár és hoki) maga a nagybetûs SZÁNALOM
kivéve mondjuk a KHL-t mert az minõség
de egy nba vagy nl meccs után belenézni egy magyar bajnokiba kosár-hoki
sírás kerülget olyan gagyiD:😄😄
mondjuk a magyar foci is szar ez is tény
kivéve mondjuk a KHL-t mert az minõség
de egy nba vagy nl meccs után belenézni egy magyar bajnokiba kosár-hoki
sírás kerülget olyan gagyiD:😄😄
mondjuk a magyar foci is szar ez is tény
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
nem hinném. sõt ha megtudják kitiltanak lakcimmel mindenestül
te lennél a legnagyobb kussban, ha látnál egy rendes meccset élõben, és rájönnél mennyire jó
ja hogy kanapéról tekered át tévében a külföldi szarokat, bocs nem oltalak tovább
ja hogy kanapéról tekered át tévében a külföldi szarokat, bocs nem oltalak tovább
😄DDDDDDDD te szerencsétlen faszkalap menj el nézd meg élõben a helyi csapatot és rájössz
Rosario Central - San Lorenzo
Hazai 4 hazai meccse óta nem kapott gólt.
San Lorenzo gól - 1,5x
Hazai 4 hazai meccse óta nem kapott gólt.
San Lorenzo gól - 1,5x
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
megtaláltam 😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://tevenezo.net/2013/09/08/elo-forma-1-olasz-nagydij-futam-hd-online/
Ráadásul most meg melózok és egyetlen esélyem, hogy nézzem az F1-et az a stream 😊
(m1-hd lenne az igazi)
(m1-hd lenne az igazi)
Gondolom a tippmix gyér kínálata és a hihetetlen eredmények miatt sokunknak elmnet a kedve a játéktól.
Tegnap is bepróbáltam 2.000 , persze el is ment ... Tunézia, Elefántcsontpart...
Ennyi 😛
Tegnap is bepróbáltam 2.000 , persze el is ment ... Tunézia, Elefántcsontpart...
Ennyi 😛
Utoljára ennél a témánál pörgött jól a topik, most meg fél nap alatt egyetlen hozzászólást szült. Csalódás 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
hali !
Tudna valaki adni egy m1 hd stream-et a most kezdõdõ F1 - Olasz nagydíjra ?
A múltkor ez jó volt, de sajna most nincs:
http://webtv.at.ua/load/magyar_online_tv_csatornak/m1_hd/1-1-0-71
köszi
Tudna valaki adni egy m1 hd stream-et a most kezdõdõ F1 - Olasz nagydíjra ?
A múltkor ez jó volt, de sajna most nincs:
http://webtv.at.ua/load/magyar_online_tv_csatornak/m1_hd/1-1-0-71
köszi
"amik sokkal látványosabbak mint a foci" látom még mindig balfasz vagy , mi látványos van ezekbe a sportokba , mint a kézilabda vagy a jégkorong , legalább ha hülye vagy ne irkálj be faszságokat
rendes kézilabda liga kell, és rendes jégkorong, mert ezek az alulértékelt sportok, amik sokkal látványosabbak mint a foci.
kosárlabdáról ne is beszéljünk. az is iszonyat jó lehetne, és vonzaná az embereket. nem csak a majmok amerikából a tv elé...
kosárlabdáról ne is beszéljünk. az is iszonyat jó lehetne, és vonzaná az embereket. nem csak a majmok amerikából a tv elé...
úszást ja, meg a vizilabdát.
a kutya nem nézi, csak ha világverseny van.
a kutya nem nézi, csak ha világverseny van.
mintha vatert hallanám 😄DD
Tegnap " ezeknek stadion, minek??? " az úszást kéne inkább pénzelni, de nem ezeket....
Egyébként sajnálom, hogy ennyi volt a magyar válogatott. Egy szemerkényi tüzet se láttam bennük, a gyõzni akarás szikráját sem látni... szomorú
Még az kell,hogy az észtek is elverjenek aztán a 2.helybõl lesz egy gyönyörû negyedik.....
Tegnap " ezeknek stadion, minek??? " az úszást kéne inkább pénzelni, de nem ezeket....
Egyébként sajnálom, hogy ennyi volt a magyar válogatott. Egy szemerkényi tüzet se láttam bennük, a gyõzni akarás szikráját sem látni... szomorú
Még az kell,hogy az észtek is elverjenek aztán a 2.helybõl lesz egy gyönyörû negyedik.....
1 a baj 10 cm-es víz áll a a pályán 😄 Szerintem meccs se lesz 😄
Én mondtam már, hogy be kellene tiltani a magyar focit, de akkor leszóltál, hogy milyen magyar vagyok én 😄😄😄 Örülök, hogy mostmár te is így látod 😄😄
azért ilyenkore kedvem lenne 1-2ezer magamfajtával összeverõdni és porig rombolni a pénznyelõ stadionjainkat... minek ezeknek???
Csak a szokásos, semmi meglepõ nincs ezen.
Idegenben 7 meccse azaz 7*90 perce nem lõttek gólt, ennyire balfékek nem lehetnek akármilyen gyenge csapat. Kazakok meg azért szeretnek bekapni gólokat. 😄 Erre alapoztam, semmi másra.
mibõl gondoltad hogy lõnek majd gólt? én arra tettem volna hogy nem fognak 😄

szar csapat ellen 7-0 nem dicsõség , de az már sugal valamit h az atlticonak még csak gólt sem tudtak lõni otthon
A Real játékát a Betis ellen nézegettem,tényleg köze nem volt a tavalyihoz,a Barca 7-0-ás gyõzelme nem azt sugallja nekik,hogy olyan szarok lennének,bár magát a meccset nem láttam.
3/3-at nyert mindkettõ,eddig nincs gond.<#nevetes1>#nevetes1>
3/3-at nyert mindkettõ,eddig nincs gond.<#nevetes1>#nevetes1>
Kis mai, nem sok mert mixen nincs nagy kínálat, meglepikre megyünk, ez van!
087 Ljungskile - GAIS: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 2.95
089 Brentford - Wimbledon D 3.35
121 Wolverhampton - Walsall V 5.05
125 (3) Ballinamallard Utd. - Glenavon H 2.25
126 (3) Ballymena Utd. - Portadown V 2.00
128 (3) Glentoran - Ards H 1.43
FantaszTIPPek
087 Ljungskile - GAIS: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 2.95
089 Brentford - Wimbledon D 3.35
121 Wolverhampton - Walsall V 5.05
125 (3) Ballinamallard Utd. - Glenavon H 2.25
126 (3) Ballymena Utd. - Portadown V 2.00
128 (3) Glentoran - Ards H 1.43
FantaszTIPPek
szerintem mindenkinél lesz egy szezonnyi szoktatás és tapogatózás aztán visszatér minden a régibe
Real , Bayern , Barcelona , Mu ritka balfaszok lettek az edzõ váltás után kiváncsi leszek mi lesz ebbõl
hát azért felkészülési meccseket ne vegyük alapul. meg am is szezon eleje van, Ferginél is kb. 2szer ha volt olyan jól kezdtünk egy szezont.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Az MU már csak árnyéka egykori önmagának az egyértelmû az elmúlt hónapok szereplése alapján... ennyi volt, talán majd egyszer megint...
Nem.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Na a nagy MU második meccse, hogy még gólt sem lõ. Elment az öreg, kidurrant a lufi?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!