Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Rosenborg - Molde
Háromesélyes fogadás
Tipp: Molde 5,5x
Apró érvek: a Rosenborgnak jövõhéten életbevágóan fontos mérkõzése lesz Koppenhágában (Bl visszavágó), ezért vagy fejben "nem lesznek ott" a bajnokin, vagy testben (gondolom az edzõ pihentet majd pár kulcsembert, a bajnokságot úgyis 9 ponttal vezetik). A Molde 8 mérkõzés óta nem nyert a hazai pontvadászatban, ennek elõbb utóbb meg kellene szakadnia -> most annyira esélytelenek, hogy az már esély 😊
Tényleg csak kalandorok kövessenek 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
szerinted jönni fognak? 😄
a gólok simán szerintem, de a Rapid meccstõl kurvára félek valamiért<#conf>#conf>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"Szombatra már egy fokkal jobb a kínálat, így elsõ körben:
Notts County - Dag & Red --- Hazai --- 1,8x (közepes tét)
West Brom - Sunderland --- 1-es csapat szerez gólt --- 1,3x (nagytétes?!)
Preston - Portsmouth -- 1-es csapat szerez gólt --- 1,34x (közepes tét)
Zulte-Waregem - Cercle Bruges --- DNB Hazai --- 1,48x (közepes tét)
Lierse - Kotrijk --- 1-es csapat szerez gólt --- 1,34x (közepes tét)
FC Slovacko - FK Usti nad Labem --- Szerzett gólok száma Páros --- 1,88x (fél-poén)
Aalborg BK - Esbjerg fB --- Hazai --- 1,95x (poén)
Lyon - Brest --- Hazai --- 1,37x (nagytétes)
Freiburg - St. Pauli --- 2-es csapat szerez gólt 1,37x VAGY Köln - Kaiserslautern --- 2es csapat szerez gólt 1,4x (nem tudom eldönteni melyik a biztosabb... ha felcserelnénk a hazaiakat, egyszerû lenne: Lautern)
Astra Ploiesti - Universitatea Craiova -- 1-es vagy 2-es --- 1,29x (valamelyiknek mostmár nyernie kell, bátrabbaknak sima hazai poénra)"
holnapra pedig ezek maradtak:

Rosenborg vs. Molde - Rosenborg gól (1,06)
Club Brugge vs. Mechelen - Club Brugge gól (1,08)
Young Boys vs. Zürich - Young Boys gól (1,16)
Celtic vs. St. Mirren - Celtik gól (1,04)
Sporting Lisbon vs. Marítimo - Sporting Lisbon gól (1,15)
Rosenborg vs. Molde - 1,5 felett (1,12)
Neuchâtel Xamax vs. Bellinzona - 1,5 felett (1,18)
Rubin Kazan vs. Saturn - 3,5 alatt (1,20)
Tavriya vs. Metalurh Zaporizhya - 3,5 alatt (1,20)
Alaniya Vladikavkaz vs. Anzhi Makhachkala - 3,5 alatt (1,20)
Newcastle United vs. Aston Villa - 1,5 felett (1,33)
Häcken vs. Elfsborg - 1,5 felett (1,25)
Sibir Novosibirsk vs. Amkar Perm - 3,5 alatt (1,20)
Atlético Paranaense vs. Flamengo - 2,5 alatt (1,78)
Young Boys vs. Zürich - 1,5 felett (1,14)
Viking vs. Start - 1,5 felett (1,14)
Lechia Gdañsk vs. Jagiellonia Bialystok - 3,5 alatt (1,16)
Karpaty vs. Sevastopol - 3,5 alatt (1,20)
Tampere United vs. Inter Turku - 1,5 felett (1.31)
Kongsvinger vs. Haugesund - 1,5 felett (1,18)
Modena vs. Piacenza - 1,5 felett (1,40)
Frosinone vs. Empoli - 1,5 felett (1,25)
\"Ohhhhhh Newcastle We Love You\" :)
meg 2004 óta nem volt rá példa hogy ne rúgjon gólt a Sporting a Maritimonak
és most is fognak, ne lombozz már le baszod 😄
ha ezek jönnek, akkor 600ft -> 5k 😄
bár megvárom Forzát úgy is, de érdekel.😄
Ma 100%-os voltam...remélem holnap is !😊 Na sziasztok!
78 Sporting CP - Marítimo: Sporting CP szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.13
98 Dinamo Kijev - Dnipro: Dinamo Kijev szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.12
69 Rapid Wien - Mattersburg H 1.17
csak ennyit kérek holnapra<#duma>#duma>
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Tavaly ugyanilyen pályválasztással 3-0ra nyert a Fulham!
én is jócskán +ban vagyok most😄 ritka az ilyen hétvége ahogy igy jönnek😄
hnap mit lehet nevezni papírformának?😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
most átéreztem amit ferrari megint 😄
érted 89.perc úgy néz ki minden veszik erre 90.perc INiesta nem önzözik és lepasszolja Messinek és Messi ott folytatja ahol tavaly abbahagyta !
Mesterhármas <#worship>#worship>
dragon, majd átnézem mi lesz. valószínû reggel fele gyors átnyálazom és beírom de ha nem jön a barcan még1 gól akkor nem fogok rakni semmit se 😄
mivel all int raktam a 3.5 overre
hiszen jött iniesta meg villa ill. nyom a barca arányálag szal remélem jönni fog 😊
MU gól 1,14ért elég tuti, nem ?
Newcastle meccsen mindkettõ gól esetleg?
érted 6/2 a lövés , vendégoldalon meg 0/0 😄
sztem vagy 4-1 lesz minimum,rendes játékidõben elfog dõlni a kupa sorsa!
Mai összes tippem jött és még nyertem is egy kicsit!
Olyan boldog vagyok! <#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.