Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként kurva meglepõ h a barca nem volt képes verni a milant :S
fulham meg a vártnál is jobban teljesített :S pipa? 😄
newcastle nyerne örülnék...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
REAL MADRID
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ajax ne kapjon ki annyit kérek :S de egy megnyugtató gól jót tenne :S
sztem a vendégek lövik az elsõ gólt és majd aztán fognak észheztérni 😄 a tegnapi nap anderlechtje ma az ajax lesz
köbenhavn is fasza :S bazz ne már,hogy ajaxon nem jön a 1.5 over 😮
Ajaxot nézi valaki, mit csinálnak?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
no barcan jöjjön már a 1.5 over
egyébként élõbe raktam duót (kijev+zenit gólt lõ)
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Adriano álbálálbláhábálá 😄
egyébként fasza,múltkor is pont 2-5 a félidõben csak akkor hazai-nál piros lap...(persze más meccs)
Svebolle 2 - 4 Koge
itt is félidõ 2-4 és kész :S
ilyet se láttam még 😮
tehát ha iksz akkor cumi :S ez fura én a vendég gyõzelmet kizárom mindenképp...
de a szelód tetszik
az én szelvényemhez meg a fulham 1.5 overt is hozzálehetne venni,de mind1 mostmár
Atys: thx, sztem már félidõben jönni fog a 1.5 overem
FC Koppenhága - Rosenborg
Kétesély speciális fogadás (ha a rendes játékidõben gyõz a vendégcsapat, a tét visszajár)
Tipp: FC Koppenhága 1.38 x
Tottenham - Young Boys Bern
Hány gólt szerez az 1. csapat?
Tipp: Több mint 1,5 1.30x
Ajax - Dinamo Kijev
Ki jut tovább?
Tipp: Ajax 1,35x
2,42x
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Na erre nem szamitottam <#wow2>#wow2>
REAL MADRID
FC Copenhagen - Rosenborg
Over 1.5 (1,20)
Ajax - Dinamo Kijev
Over 1.5 (1,20)
Tottenham - Young Boys
Over 1.5 (1,10)
FC Barcelona - AC Milan
Over 1.5 (1,12)
Teljes nyereményszorzó táblázat: 1,77
Auxerre-Zenit
itt 3.5 undert hozzá akartam csapni de én az ilyen undertõl félek 😄 pedig nem várok 1 gólnál többet ezen a meccsen!
0:0 v 0:1
"hisz akkor is nyersz ha nyernek az úgyúsok, és akkor is ha döntetlent játszanak"
mivel hendi V az azt jelenti,hogy adsz egy gólt a vendég csapatnak.
de FAQ-ban benne van,onnan sem érthetõ?:S
Monoton.: thx, neked is sz*r volt akkor jól sejtem
szerk.: jó
REAL MADRID
Még valami:ha már 0-2 lenne az Arsenálnak,akkor viszont buktam ugye?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyébként én is most nézem,hogy ma játszik a barca :S bazz siman hozzákelett volna a tegnap beírt szelómhoz..
azon meg a 2.5 over is ajándék sztem,de a barca siker garantált!
Lenne egy handicap-es kérdésem:
Van két csapat pl Barcelona - Arsenal
(0-1) V-t teszek az Arsenalra,akkor is megkapom a nyereményt,ha pl 2-2 lesz az állás?
AJAX WIN
TOTTEN over 1,5
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
egyébként Mido elvileg az ajaxban játszik,tehát már most játszhat ma este?
mert ha igen akkor tõle várok egy gólt 😄