Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol :S sajnálom h ezért nem nyersz de igy a karpaty meg sztem simán megérdemli! idegenben 2-2õt kiharcoltak most meg emberhátrányban is egyenlítenek ,hát szép teljesítmény...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"hiszen ha 3-1 akkor összesítésben 3-3 amivel a zagreb megy tovább idegenben lõtt góllal:S mirõl beszél? "
vágod ,ezt mondta félre a kommentátor ezen akadtam ki és nem a 3 gólón -.-
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
odavágó 0-2 zagreb két gól - gyõr 0 gól
ha most 1:3 lesz akkor - zagreb 1 gól - gyõr 3 gól
összesítés 3:3 ergo a gyõr idegenben 3 gólt lõtt mig a zagreb 2õt. tehát most neked kellett volna gondolkoznod <#idiota>#idiota>
ha nincs igazam elnézést kérek!
mondom over utan rakok a rapid gyõzelemre 10es szorzóért 😞
no mind most raktam az 5.5 overre 500at :S remélem lesz 3-3 és nem fogok annyira szomorkodni

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
--
ki lõtte a büntetõt? 😮OO
PSV v Sibir Novosibirsk 1.5 felett @ 1.18
FC Utrecht v Celtic H DNB @ 1.53
Man City v FC Timisoara 1.5 felett @ 1.14
@ 2.53 szorzó jött szépen, lokomotiv moszkvát éreztem,hogy necces lesz...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
WTF???
hiszen ha 3-1 akkor összesítésben 3-3 amivel a zagreb megy tovább idegenben lõtt góllal :S mirõl beszél? 1-3nál a gyõr megy tovább hiszen õk több gólt lõttek idegenben, nem?:S
lille-n 1 gól kéne
másik szelót most cisnáltam, mivel várok egy celtic gólt igy 2.3ért raktam az utrecht 4.5 over+2.5 over a rapid meccsen (itt meg vendég gólt várok még)
szerintetek nyerni fognak????
Hendikep 1:0
Tipp: SKN St. Pölten 1.35x
US Boulogne - FC Istrès
Háromesélyes fogadás
Tipp: US Boulogne 1.80x
Dijon FC - Nimes Olympique
Dupla esély
Tipp: Dijon FC vagy Nimes Olympique 1,3x
Holnapra csak ezeket találtam, és ebbõl is csak az utolsó az, amit nagy pénzzel megraknék (és fogok is 5000-el, de még valamit találnom kell mellé)
2/6 system fogadás
Lokomotiv Moszkva v Lausanne Sports
(Elsõ gólt szerzõ csapat) Lausanne Sports 4.33 Nyert
PSV v Sibir Novosibirsk
(Elsõ gólt szerzõ csapat) Sibir Novosibirsk 6.50 Vesztett
FC Porto v Genk
(Elsõ gólt szerzõ csapat) Genk 4.75 Nyert
Man City v FC Timisoara
(Elsõ gólt szerzõ csapat) FC Timisoara 7.00 Vesztett
A nyertes kombó 20,58-as szorzó.
ott a rapid egyenlítés! na még1et!
Macabi meccsen meg mivan?<#wilting>#wilting>
3-3 a 90.percben majd egybõl 4:3 😮
belese merek gondolni 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
stuttgart mostmár ne nyerjen,komolyan drukkolok a slovannak!
city timisoara is legyen akkor 0-2 és jusson tovább a timisoara 😄
na most meg hajrá ETO!
azért a debrecen meglepett engem! idegenben nyerni nem semmi volt...
HA-HA-HA!!