Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1-1😊

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

fasza 0-1

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

#86333 ez bejött
megint 1 overes szelót írok be és az is jön 😄

Dvilla7: áááh semmi olyasmi 😄
valaki rakott egyiptomra ??

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Shep
Tudnám mit csinál a North Carolina.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kirol
Hát én mostanában tökre elbizonytalanodtam. Hallgattam az itteni tippeket, és elbuktam egy csomót.
Ezzel az a gáz, ha elbukom, akkor legalább magamra legyek mérges ne másra.
Így most kerülöm az itteni tippeket.

Ma megtettem két poén szelót, amibõl a második ultrapoén volt! És bejött mindkettõ. 😊
Az egyik 4x, a másik 10x -es szorzójú volt. De csak 120 Ft volt a tét.

river plate 2.5 over 1.8ért azért szépen jön
River Plate 0 - 3 Central Espanol
félidõben 😄
bár erre nem gondoltam volna...
vmi 2-1re gondoltam
Attila8805
Ja és köszi a logót😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Hát jah😊
Ez van😊
Majd legközelebb😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

hazaira felraktad az egészet?:SSSSS
de mondjuk én mondtam,hogy ne most akarj nyerni amikor nincs semmi értelmes meccs...
meg fõleg ne kurva sok pénzt rakj ilyenekre..
Én ezt tettem ma:

Strommen - Ranheim 1. csapat lõ gólt 1.13
Granada - Valladolid over 1,5 1.3
Houston Dynamo - San Jose Earthquake 1. csapat lõ gólt 1.222
EredÕ:1,79

És néztem a Celta Vigo meccsen az over1,5-et 1.363ért...de nem raktam <#falbav>
Attila8805
Sarpsborg 0 - 0 Bryne😞
Nekem egy hazai is elég lett volna😞

Pápá bónusz is😊

egy ilyen játszik nálam.:

Barcelona B - Xerez
Over 1.5 (1,35)
CA River Plate (Uru) - Central Español
Over 2.5 (1,80)
Teljes nyereményszorzó táblázat: 2,43
szépen belenyultál a 2.5 overbe :S
😄DDDDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Banano007
Akkor nem csodálom hogy bejött neki xDD

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Mer' az odds-ot nézted má' megen xD

w77d
én V-re vettem.....

No,mára csak ez volt. Jól ráéreztem ^^

Brentford 1 - 0 Sheffield Wed. H 2.90
1000-->2900

73' Syrianska FC 3 - 0 Östers

Attila8805
ment pm!

Attila8805
Ez így épp hogy 1.5 fölött van,majd kiderül hogy sikerül-e az elsõ forgatás😊

Attila8805
Sarpsborg 08 v BryneMatch:Sarpsborg 08 1.363
Syrianska Botkyrka IF v Grondals IK Over/Under 1.5 Goals Over 1.166

Ilyen ez a fogadás, vagy bejön vagy nem ennyi 😄

Az is lehet most kikapnak, de az is simán nyernek 3-0-ra, majd meglátjuk...

Syrianska FC - Östers 1
hazai kurva rég kapott ki , vendég régen nyrt 😄 elvileg sima de én erre nem tolnék semmit
inkább 1.5 over
de sok sikert
Tettem egy ilyet mára

Sarpsborg - Bryne over 2,5
Syrianska FC - Östers 1

Attila8805
Akkor biztos Deannel kevertelek össze.
Azt tudtam hogy valaki itt valakit nagyon gyõzködött a sportingbetrõl😊

Shep
Tudtommal igen, csak 1,5 legyen a szorzó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem játszok a sportingbeten, mert nem tud olyat felmutatni amit máshol nem kapok meg legalább ugyanolyan színvonalon. régen játszottam egyébként én is de ennek már legalább 3-4 éve.

kérdezd meg az ügyfélszolgálatot - emailben válaszolnak - engem is érdekel de én ugytudom h élõ fogadás nem játszik :S (bár lehet másik oldalnál olvastam )
Attila8805
És egy újabb hülye kérdés tõlem😊
Élõ fogadásokat kötésbe rakva is forgatásnak minõsül?

Attila8805
OKok
Ez természetes hogy a felelõsség engem illet.
Nem az a fajta vagyok hogy ha bukok valaki tippjén akkor azt számon kérjem rajta😊

Attila8805
Machida Zelvia v Tokyo Verdy
o Machida Zelvia 1.10

Lok. Moscow 2 v Tekstilshchik
o Lok. Moscow 2 1.35

* FC Vestsjælland v Skive Döntetlen: tét visszajár (DN😎
o FC Vestsjælland 1.20

Ez mehet elsõ forgatásnak?

tippjeim eddig is beírtam , szal álltalában 2-es szorzós overes szelóim jönnek újabban (kop-kop-kop) most vagy megrakod vagy sem 😄 nem vállalok garanciát semmiért 😊

#86306: hát , lehet már 2 hónapja kb nem voltam náluk fogadni,csak eredményt nézni 😄

#86313: mennyit akarnál rátenni?

egyébként én nem kommentálom mert érdemleges meccs nincs ma sztem...
Attila8805
Bár a második kérés mások felé is irányul!
Elõre is köszönöm!

Attila8805
És akkor fordulhatnék 2 kéréssel hozzád?
Elõször is kellene akkor egy logó😊
Másodszor meg jóváírták a bónuszt segítenél megforgatni?

túl sok túl nagy el fog menni.

szomferi
221 Ciudad Real - Barcelona H 1.85
224 Szváziföld - Ghána V 1.30
214 Törökország - Franciaország H 1.19
236 Atalanta - Frosinone H 1.45
209 D. Nalbandian - F. Verdasco V 1.98

Eredõ odds: 8.21666

apróval szerintem rakható ;]

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
szerintem is, egyáltalán nem bonyolult

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Viszont mostanában többször lehal, és lassú is.

REAL MADRID

Attila8805
Ez még nem a bónusz volt😊

Csak mivel ugye ott van hogy a bónusz elõtt meg kell forgatni a befizetett összeget felrakom egy "biztosra"😊
De miért is ne a 85. perc után egyenlítettek volna ki😞

1.01 ???? 1.5ös szorzóra kell játszani ugytudom nem?
azért 1.01re felrani 5-kt elég kemény dolog 😄
én vok régóta sportingbeten (ettõl független Shep is lehet) de én mgszoktam,és nem vészes,tök egyszerû a kezelõfelület sztem
Attila8805
😛
Jól van nya😞
Amúgy nekem elég fura a kezelõfelülelete ennek az oldalnak.
Ja és mentségemre legyen szólva hogy kb fél év után elõször ittam alkoholt és kicsit zúg a fejem éjszaka pedig még a hatása alatt voltam😊
Amúgy Shep azt hiszem Te is itt vagy fent neked sikerült megszokni?
Esetleg van pár tipped trükköd az oldallal kapcsolatban?
A segítségedet elõre is megköszönöm!

Shep
Igen, de ha sokáig kérdezel még hülyeségeket akkor nem 😊

Attila8805
Sõt tegnap jól meg is forgattam az elsõ befizetésem😄
5.000 HUF Botafogo RJ v GremioMatch PricesBotafogo RJ 1.01 Vesztes
Végülis elvileg ettõl függetlenül járnia kell a bónusznak nem?

Attila8805
Igen ezt én is elolvastam😊

HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ

"Ígéretes, amit láttam" - Mezey György a svéd-magyarról

http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20100905-igeretes-amit-lattam-mezey-gyorgy-a-svedmagyarrol.html

nem csináltam mást csak klikkeltem a jobb alsó sarokban levõ "részvételi feltételek" linkre...

Részvételi feltételek
1. Az ajánlat csak új ügyfeleknek érvényes.
2. Ajánlatunk 2010. augusztus 23-tól érvényes.
3. A bónusz megszerzéséhez fizessen be számlájára minimum 2 500 Ft-ot (ha valutában van a számlája, akkor USD 12.-, EUR 10.- összeget kell minimum befizetnie) és mi 100% bónusszal jutalmazzuk az Ön által befizetett összeget.
4. A maximálisan igényelhetõ bónusz összege személyenként 10 000 Ft.(EUR 35.-, USD 47.-)
5. Hogy a bónuszt kivehesse számlájáról, minimum 3x kell megforgatnia, legalább 1,5x, vagy magasabb nyereményszorzójú fogadásokon.
6. Miután egyszer megforgatta a befizetett összeget, igényelje bónuszát a "FDBónusz" és Sportingbetes "Felhasználói azonosító" számának elküldésével a [email protected] email címre.
7. Ha ez 30 napon belül nem teljesül, akkor a bónusz visszavonásra kerül.
8. A bónusz megítélése kizárólag a Sportingbet hatásköre. A többszörös számla kizáró ok, bónusz kizárólag a kedvtelési célokból fogadó ügyfeleknek jár.
9. Az ajánlat egyszer érvényes ügyfelenként, háztartásonként, IP címenként. Az összejátszás tilos, a bónusz érvénytelenítését eredményezi.
10. A promócióban csak 18 éven felüli játékosok vehetnek részt.
11. Az Interactive Sports (CI) fenntartja a jogot, hogy az akció feltételeit bármikor elõzetes indoklás nélkül megváltoztassa, vagy megszüntesse.
12. Bármilyen vitás kérdésben az Interactive Sports (CI) döntése az irányadó. Ellenvetésnek helye nincs.
13. Ez az ajánlat nem vonható össze más promóciókkal.
14. Az Interactive Sports (CI) általános szabályai érvényesek.
15. Ezzel a promócióval kapcsolatban további információt kaphat a [email protected] címen.
Chicago 1 - 1 Los Angeles
ez is kemény
megraktam meccs elõtt az X-et
hazai piros na mondom 2 gól ugyis jönni fog a 2.félidõben -> megraktam 😄 csak reménykedtem h 1-1 legyen minimum.
most nézem eredményt 😮
88.perc 1:0 majd 90ben 1:1 hát nem kis mákom volt
Attila8805
Hali Mindenkinek!
A Sportingebten van egy akció hogy 10000ig megduplázzák az elsõ befizetést!
Én feltoltam 5k-t de at írja a játékszabály hogy elõször meg kell forgatni a befizetést és utána kell küldeni egy emailt.
És utána a bónuszt még 3-szor minimum 1.5-ös szorzóval.
Az egész 5000 forintot kell megforgatni a bónuszért és ha igen mindegy a szorzó?
A válaszokat elõre is köszönöm!