Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
megint 1 overes szelót írok be és az is jön 😄
Dvilla7: áááh semmi olyasmi 😄
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezzel az a gáz, ha elbukom, akkor legalább magamra legyek mérges ne másra.
Így most kerülöm az itteni tippeket.
Ma megtettem két poén szelót, amibõl a második ultrapoén volt! És bejött mindkettõ. 😊
Az egyik 4x, a másik 10x -es szorzójú volt. De csak 120 Ft volt a tét.
River Plate 0 - 3 Central Espanol
félidõben 😄
bár erre nem gondoltam volna...
vmi 2-1re gondoltam
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ez van😊
Majd legközelebb😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
de mondjuk én mondtam,hogy ne most akarj nyerni amikor nincs semmi értelmes meccs...
meg fõleg ne kurva sok pénzt rakj ilyenekre..
Strommen - Ranheim 1. csapat lõ gólt 1.13
Granada - Valladolid over 1,5 1.3
Houston Dynamo - San Jose Earthquake 1. csapat lõ gólt 1.222
EredÕ:1,79
És néztem a Celta Vigo meccsen az over1,5-et 1.363ért...de nem raktam <#falbav>#falbav>
Nekem egy hazai is elég lett volna😞
Pápá bónusz is😊
Barcelona B - Xerez
Over 1.5 (1,35)
CA River Plate (Uru) - Central Español
Over 2.5 (1,80)
Teljes nyereményszorzó táblázat: 2,43
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Brentford 1 - 0 Sheffield Wed. H 2.90
1000-->2900
Syrianska Botkyrka IF v Grondals IK Over/Under 1.5 Goals Over 1.166
Az is lehet most kikapnak, de az is simán nyernek 3-0-ra, majd meglátjuk...
hazai kurva rég kapott ki , vendég régen nyrt 😄 elvileg sima de én erre nem tolnék semmit
inkább 1.5 over
de sok sikert
Sarpsborg - Bryne over 2,5
Syrianska FC - Östers 1
Azt tudtam hogy valaki itt valakit nagyon gyõzködött a sportingbetrõl😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Élõ fogadásokat kötésbe rakva is forgatásnak minõsül?
Ez természetes hogy a felelõsség engem illet.
Nem az a fajta vagyok hogy ha bukok valaki tippjén akkor azt számon kérjem rajta😊
o Machida Zelvia 1.10
Lok. Moscow 2 v Tekstilshchik
o Lok. Moscow 2 1.35
* FC Vestsjælland v Skive Döntetlen: tét visszajár (DN😎
o FC Vestsjælland 1.20
Ez mehet elsõ forgatásnak?
#86306: hát , lehet már 2 hónapja kb nem voltam náluk fogadni,csak eredményt nézni 😄
#86313: mennyit akarnál rátenni?
egyébként én nem kommentálom mert érdemleges meccs nincs ma sztem...
Elõre is köszönöm!
Elõször is kellene akkor egy logó😊
Másodszor meg jóváírták a bónuszt segítenél megforgatni?
224 Szváziföld - Ghána V 1.30
214 Törökország - Franciaország H 1.19
236 Atalanta - Frosinone H 1.45
209 D. Nalbandian - F. Verdasco V 1.98
Eredõ odds: 8.21666
apróval szerintem rakható ;]
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
REAL MADRID
Csak mivel ugye ott van hogy a bónusz elõtt meg kell forgatni a befizetett összeget felrakom egy "biztosra"😊
De miért is ne a 85. perc után egyenlítettek volna ki😞
azért 1.01re felrani 5-kt elég kemény dolog 😄
én vok régóta sportingbeten (ettõl független Shep is lehet) de én mgszoktam,és nem vészes,tök egyszerû a kezelõfelület sztem
Jól van nya😞
Amúgy nekem elég fura a kezelõfelülelete ennek az oldalnak.
Ja és mentségemre legyen szólva hogy kb fél év után elõször ittam alkoholt és kicsit zúg a fejem éjszaka pedig még a hatása alatt voltam😊
Amúgy Shep azt hiszem Te is itt vagy fent neked sikerült megszokni?
Esetleg van pár tipped trükköd az oldallal kapcsolatban?
A segítségedet elõre is megköszönöm!
5.000 HUF Botafogo RJ v GremioMatch PricesBotafogo RJ 1.01 Vesztes
Végülis elvileg ettõl függetlenül járnia kell a bónusznak nem?
"Ígéretes, amit láttam" - Mezey György a svéd-magyarról
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20100905-igeretes-amit-lattam-mezey-gyorgy-a-svedmagyarrol.html
Részvételi feltételek
1. Az ajánlat csak új ügyfeleknek érvényes.
2. Ajánlatunk 2010. augusztus 23-tól érvényes.
3. A bónusz megszerzéséhez fizessen be számlájára minimum 2 500 Ft-ot (ha valutában van a számlája, akkor USD 12.-, EUR 10.- összeget kell minimum befizetnie) és mi 100% bónusszal jutalmazzuk az Ön által befizetett összeget.
4. A maximálisan igényelhetõ bónusz összege személyenként 10 000 Ft.(EUR 35.-, USD 47.-)
5. Hogy a bónuszt kivehesse számlájáról, minimum 3x kell megforgatnia, legalább 1,5x, vagy magasabb nyereményszorzójú fogadásokon.
6. Miután egyszer megforgatta a befizetett összeget, igényelje bónuszát a "FDBónusz" és Sportingbetes "Felhasználói azonosító" számának elküldésével a [email protected] email címre.
7. Ha ez 30 napon belül nem teljesül, akkor a bónusz visszavonásra kerül.
8. A bónusz megítélése kizárólag a Sportingbet hatásköre. A többszörös számla kizáró ok, bónusz kizárólag a kedvtelési célokból fogadó ügyfeleknek jár.
9. Az ajánlat egyszer érvényes ügyfelenként, háztartásonként, IP címenként. Az összejátszás tilos, a bónusz érvénytelenítését eredményezi.
10. A promócióban csak 18 éven felüli játékosok vehetnek részt.
11. Az Interactive Sports (CI) fenntartja a jogot, hogy az akció feltételeit bármikor elõzetes indoklás nélkül megváltoztassa, vagy megszüntesse.
12. Bármilyen vitás kérdésben az Interactive Sports (CI) döntése az irányadó. Ellenvetésnek helye nincs.
13. Ez az ajánlat nem vonható össze más promóciókkal.
14. Az Interactive Sports (CI) általános szabályai érvényesek.
15. Ezzel a promócióval kapcsolatban további információt kaphat a [email protected] címen.
ez is kemény
megraktam meccs elõtt az X-et
hazai piros na mondom 2 gól ugyis jönni fog a 2.félidõben -> megraktam 😄 csak reménykedtem h 1-1 legyen minimum.
most nézem eredményt 😮
88.perc 1:0 majd 90ben 1:1 hát nem kis mákom volt

A Sportingebten van egy akció hogy 10000ig megduplázzák az elsõ befizetést!
Én feltoltam 5k-t de at írja a játékszabály hogy elõször meg kell forgatni a befizetést és utána kell küldeni egy emailt.
És utána a bónuszt még 3-szor minimum 1.5-ös szorzóval.
Az egész 5000 forintot kell megforgatni a bónuszért és ha igen mindegy a szorzó?
A válaszokat elõre is köszönöm!