Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sokszor volt már példa,hogy x csapatnak tökmind1 volt a meccs mégis õk nyertek. persze legjobban ide döntetlent várok de semmiképpen sem galata gyõzelmet és ezért is mondtam h inkább 1x ez...
kb mint tegnap az oly-arsenal
vki írtan nekem pm-ben h ajándék kategória az x2 ?! mondom fenét az, arsenal ki fog kapni, szóval az 1x a jó oda... aztán jött 😄 persze itt most lehet tévedek de nah gondoltam leírom hátha segítek ezzel.
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/egyeb-europa/premjer-liga/zenit-szentpetervar/hulk-begozolt-spalletti-kezfogasat-sem-fogadta-el-video
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2. harmad - 3'
finneknél megint alakul a mérkõzés
224 *(0-1) Braga - Galatasaray V 1,43
207 *(1-0) Celtic - Szpartak Moszkva H 1,11
ezen gondolkodom estére
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
részvétem
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Am kazan csoda hogy 5. emberelõnyét kihasználta
GÓ KELLLL
Szünet
celtic nyer
messi gólt lõ
braga x
shaktar nyer
dnb shakatar (1.75)
shaktar-juventus féidõ 0.5 over (1.5)
Futball, Olasz kupa
Cagliari - Pescara
Dupla esély : Cagliari vagy Döntetlen (Nyereményszorzók : 1,18)
Jégkorong, Finn SM Liga
Ilves Tampere - Tappara Tampere
Meccs gyõztes : Tappara Tampere (Nyereményszorzók : 1,35)
Jégkorong, Orosz KHL
SZKA Szentpétervár - Atlant Mytishi
Meccs gyõztes : SZKA Szentpétervár (Nyereményszorzók : 1,22)
Tét 33,00 €
Nyereményszorzó 1,94
Lehetséges nyeremény64,02 €
mindent bele sok szerencsét mindenkinek szerintem bl nem érdemes fogadni lesznek meglepetések )))
Hogy miért?
Egy "x"-el mindkét csapat továbbjut
A mérkõzés szorzója a kezdetektõl 1,9x körül mozog
A Shakhtar-ból hiányozni fog meghatározó játékos
Egyik csapatnak sem érdeke, hogy kinyíljon és kockáztasson
A hazaiaknak elég egy "x" a csoport elsõséghez
Mindezen érvek ellenére megkérek minden fogadót, hogy kezelje ezt a mérkõzést óvatosan, mert már sokan írtatok nekem, hogy nagy téttel akartok erre a mérkõzésre "x"-re fogadni.
A tanácsom, hogy hagyjátok ki ezt a mérkõzést, de ha minden áron "x" a megérzésetek, akkor legalább ne nagy téttel fogadjatok rá.
szerintem ma 3 gólt szerezni fog a barca!
félidõ 1.5 over 2.05
1-es csapat 2.5 gól fölött
2.25
Ilves Tampere - Tappara Tampere
Meccs gyõztes : Tappara Tampere
1,35
SZKA Szentpétervár - Atlant Mytishi
Meccs gyõztes : SZKA Szentpétervár
1,22
Összes tét: 33.00€
Nyeremény: 54.35€
6-4 ill 6-2 a másik 2 meccs, azok szerintem megvannak. már csak Kazan gyõzelem kéne, de nagyon!
SZKA Szentpétervár - Atlant Mitis... 1.44 4.84 5.34