Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megérzés, illetve idegenben is verték a galatát 2-0ra...
sokszor volt már példa,hogy x csapatnak tökmind1 volt a meccs mégis õk nyertek. persze legjobban ide döntetlent várok de semmiképpen sem galata gyõzelmet és ezért is mondtam h inkább 1x ez...
kb mint tegnap az oly-arsenal
vki írtan nekem pm-ben h ajándék kategória az x2 ?! mondom fenét az, arsenal ki fog kapni, szóval az 1x a jó oda... aztán jött 😄 persze itt most lehet tévedek de nah gondoltam leírom hátha segítek ezzel.
demonsss
Elrabolták Hulk testvérét , mi van ott Oroszországba 😄 ( megmenekült )

demonsss
XD Hát ha szarul játszik akkor ez történik nem tudom , miért van ennyire oda , észrevehetné magát már

http://www.fourfourtwo.hu/hirek/egyeb-europa/premjer-liga/zenit-szentpetervar/hulk-begozolt-spalletti-kezfogasat-sem-fogadta-el-video

Bet365 már megint egy rakás fos. Rámegyek sport, labdarúgás azt bejön semmi.

Shep
Miért? Braganak tök mindegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ilves Tampere 1-0 Tappara Tappara
2. harmad - 3'

finneknél megint alakul a mérkõzés
braga inkább 1X mint sem x2...
WuFraZselic
89 Chelsea - Nordsjaelland: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,38
224 *(0-1) Braga - Galatasaray V 1,43
207 *(1-0) Celtic - Szpartak Moszkva H 1,11

ezen gondolkodom estére

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ennyi volt.....

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

az ilyen a szép mikor húzzák az ember agyát és hagyják reménykedni 😞
részvétem
WuFraZselic
4-4 baszki, 5 perce van a Kazannak

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

3-2 meg van a vezetés
Shep
Köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

3-4 ez az......

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Egymás ellenik..

Am kazan csoda hogy 5. emberelõnyét kihasználta
GÓ KELLLL

banni-n a félidõ hazai gól tippem nem jött volna 😄 viszont érdekes,hogy most is a 10.percben az állás 0-1 aztán marad is az eredmény, pedig õk azért szokták hozni a fi overeket könnyedén..
3-3
2-2 ismét egyenlítetek most-már átvehetnék a vezetés is
Shep
Na pontegyenlõségnél mi számít a továbbjutást illetõen?

Mai tutinak Celtic gól érzem

Latva itt az eselylatolgatasokat kezdek rosszul lenni 😄D Barcara ket szelvenyem is van...:S

Shep
Szerintem az igazán jó reklám az lenne ha mondjuk a hétvégi meccset, már ha lesz akkor kiraknád meccs elõtt kicsivel ide és ha bejön akkor láthatná mindenki ,hogy mi a helyzet, mert tele a net csalókkal és emiatt mindenki 2x is meggondolja kinek ad akár 1000Ft-ot is nem hogy 110 jurót.

1-2 ez sem lesz sima
WuFraZselic
idegtépõ 3. harmad lesz

Shep
Hogy van most a BL-ben, pontazonosságnál mi számít?

WuFraZselic
kezdetnek nem rossz, de a fordítástól még messze...

2-3 szépítés megvan
SZKA Szentpétervár 1-1 Atlant Mitiscsi Atlant Mitiscsi
Szünet
sajna mennem kell melózni,se tv,se gép
2.harmad megmondja,ha kihozza x-re,akkor meglesz
igen,innen nehéz lesz,ennyire nem gyenge a szibir,talán,ha 2-3 lesz a harmad,lehet vmi durva kiállítás volt
WuFraZselic
1-3, ma ismét viselhetem a szopóálarcot

ajjaj,ez az adok-kapok nem jó irányba mozdult a kazanynál
WuFraZselic
ha azt nézem, hogy eddig mindkét meccs hátrányból lett meg, akkor jó jel, hogy a Kazan 0-1el kezdett 😄

bl-re tippjeim
celtic nyer
messi gólt lõ
braga x
shaktar nyer
dnb shakatar (1.75)
shaktar-juventus féidõ 0.5 over (1.5)
nekem végleges fel is adtam remélem nem lesz nagy meglepetés és akkor jõnn a nyeremény

Futball, Olasz kupa
Cagliari - Pescara
Dupla esély : Cagliari vagy Döntetlen (Nyereményszorzók : 1,18)
Jégkorong, Finn SM Liga
Ilves Tampere - Tappara Tampere
Meccs gyõztes : Tappara Tampere (Nyereményszorzók : 1,35)
Jégkorong, Orosz KHL
SZKA Szentpétervár - Atlant Mytishi
Meccs gyõztes : SZKA Szentpétervár (Nyereményszorzók : 1,22)

Tét 33,00 €
Nyereményszorzó 1,94
Lehetséges nyeremény64,02 €

mindent bele sok szerencsét mindenkinek szerintem bl nem érdemes fogadni lesznek meglepetések )))
bosszú és babona,nehogy összeakadjanak velük még 1x,otthon is kínlódtak ellenük,ezt látom a meccsben
tippmix945
Tud valamit,nem lesz X

tippmix945
Minden jel arra mutat, hogy a Shakhtar-Juventus mérkõzés egy békés kis döntetlenre végzõdhet.

Hogy miért?

Egy "x"-el mindkét csapat továbbjut
A mérkõzés szorzója a kezdetektõl 1,9x körül mozog
A Shakhtar-ból hiányozni fog meghatározó játékos
Egyik csapatnak sem érdeke, hogy kinyíljon és kockáztasson
A hazaiaknak elég egy "x" a csoport elsõséghez

Mindezen érvek ellenére megkérek minden fogadót, hogy kezelje ezt a mérkõzést óvatosan, mert már sokan írtatok nekem, hogy nagy téttel akartok erre a mérkõzésre "x"-re fogadni.

A tanácsom, hogy hagyjátok ki ezt a mérkõzést, de ha minden áron "x" a megérzésetek, akkor legalább ne nagy téttel fogadjatok rá.

elmúlt 5 benfica elleni találkozóból kétszer 0-0ra végzett a barca, vszont maradék 3 találkozón rendre csak két gólt tudott lõni a barca !
szerintem ma 3 gólt szerezni fog a barca!
félidõ 1.5 over 2.05
1-es csapat 2.5 gól fölött
2.25
levitték a barca oddsát,számomra tuti a benfica gyõzelem
csak jön!!!!
én meg ezt adom fell

Ilves Tampere - Tappara Tampere
Meccs gyõztes : Tappara Tampere
1,35

SZKA Szentpétervár - Atlant Mytishi
Meccs gyõztes : SZKA Szentpétervár
1,22

Összes tét: 33.00€
Nyeremény: 54.35€

WuFraZselic
na, örülök, hogy a Traktort nem raktam meg, meglepetést éreztem oda!

6-4 ill 6-2 a másik 2 meccs, azok szerintem megvannak. már csak Kazan gyõzelem kéne, de nagyon!

5-2 vége elég sima lesz
szerintetek ez vállalható

SZKA Szentpétervár - Atlant Mitis... 1.44 4.84 5.34
nyereménybõl teszek egy ilyent én hagyom a bl 33euró val
Debrecen kuvra régen nem ikszelt! egert idegenben verik 3-1re most meg hazai pályán kikapnak? ráadásul kettõs emberhátrányban meg marad a 0-0 ? 😄DD vicc egy eredmény
4-2 szerintem már megvan most bánom hogy elnéztem és nem bírtam megraknia Szalavat Ufa
tippmix945
minek?kikapnak,mint a picsa
Sahtar Doneck - Juventus V 4
Celtic - Szpartak Moszkva H 1.7
*(0-1) Barcelona - Benfica H 2.13