Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
SoF II: C4z0rla
Érkezõk: Raúl, Huntelaar, Jurado, Sarpei, Metzelder.
Jelentõsebb távozók a Hoffenheimnél: Carlos Eduardo, Hildebrand.
Érkezõk: Rudy, Sigurdsson.
A Hoffenheim gyakorlatilag változatlan, õk azzal erõsítettek, hogy pl Demba Ba-t megtartották, a Schaléktól meg elhúztak a tapasztalt nagy öregek. Helyette jött 3 ex-Real-os akiknek ki tudja mikor volt utoljára egy jó meccsük.. Továbbra is úgy érzem, hogy a Schalke nem erõsödött, még ha jól csengõ neveket is igazolt.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
szóval kivételesen remélem hogy Te buksz 😛 😄
szóval max 1 gólt lõnek és azzal is elõrébb lesznek 😄
én a döntetlentõl félek de a schalke gyõzelmet kizártnak tartom ! ha hazai pályán játszanának raulék akkor sem lennék biztos a 04 gyõzelmében , idegenben meg pláne ,szóval remélem bukni fogod mert én 2.4 ért nem hagyom ki a hoffenheim gyõzelmet.
hazai gólt szerez mindét félidõben is csábító de ezt nem játszom meg..
Nem titkoltan, le akarják taszítani a Bayernt a trónról. Tehát el kéne kezdeni gyûjteni a pontokat. Két meccs két vereség. Elõször a Hamburg-tól 2-1-re kaptak ki, ami azért benne volt a pakliban. Majd hazai pályán a Hannovertõl 2-1-re. Ez már nem nagyon fér bele. És mivel elszántak, a bajnoki címet akarják, vélhetõleg nyerni szeretnének, sõt nyerniük kell.
A Hoffenheim remekül kezdte a szezont. Elsõre a Brement verte hazai pályán ragyogó játékkal 4-1-re. Majd a St. Pauli otthonából rabolt 3 pontot (0-1). Még is úgy érzem megszakad mind két fél sorozata. Ebben benne lehet egy döntetlen is. Bár én szerintem a Schalke elviheti a három pontot. Raúlal és Huntelaaral felálló csatár sor akár nyerõ is lehet.
Remélem elégedett vagy a magyarázatommal, nem véletlen tettem rájuk 😊
am azt hittem,hogy már elbuktam a bónuszt de nem! szóval ma hoffenheim nyer akkor sínen leszek ha bukik a hoffenheim akkor elment a 2650ft-os betclick bónusz 😞
069 H 1.87 Vasas - Kaposvár
070 V 2.28 Gyõr - Debrecen
077 V 2.61 Hoffenheim - Schalke /Dean: pont a seattle mintájára fog a schalke nyerni 😊 /
086 H 2.25 Rapid Bukarest - CFR Cluj
105 H 2.03 (0-1)* Bohemians - UC Dublin
114 V 1.69 Guimaraes - Benfica
a schalke döntetlenen gondolkoztam sokat, de végül a tegnapi csomó döntetlen miatt nem mertem megtenni :
Tét: 300Ft
Eredõ: 85,89784
Várható nyeremény: 25.770Ft
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
141 Everton - Manchester Utd. V 1.83
144 Fulham - Wolverhampton H 1.79
148 West Bromwich - Tottenham V 2.00
149 West Ham - Chelsea V 1.31
Eredõ:8,58
1000ft -> 8580
Vélemények? bejöhet? 😄
Arsenal - Bolton 1.23 / 5.00 / 10.00 H
Manchester City - Blackburn 1.33 / 4.25 / 7.95 H
West Ham - Chelsea 8.35 / 4.35 / 1.31 V
@2.7
nah meg is van az új szelo xd
New Orleans - Minnesota 1.45 / - / - H
kössz a tippet shep
Meccs eredmény : Real Madrid (Nyereményszorzók : 1,16)
Salzburg - LASK Linz
Meccs eredmény : Salzburg (Nyereményszorzók : 1,25)
Vízilabda, Európa-bajnokság ffi.
Spanyolország - Románia
Meccs eredmény : Spain (Nyereményszorzók : 1,52)
Vélemény?
01110000 01110010 00110000
St. Patricks - Shamrock
vendég régen kapott ki,hazai csapatnak meg illene nyernie ha bajnok akar lenni! A gond az ,hogy egymás ellen 8 meccs óta nem ikszeltek. Szóval ezért X is lehet...
DNB hazai talán
Drogheda - Dundalk FC
mindkét csapat nagyon régen szerezett 3 pontot! a drogheda az elmúlt 9 mérkõzésbõl 1szer nyert a dundalk ellen,szóval kétesélyben 12
Bray - Galway
csak,hogy ezt se hagyjam ki a sorból 1.5 over
Bohemians D. - UC Dublin
hazainak kell lennie ha a bohemians nem akar lemondani a bajnoki címrõl
Sligo - Sporting Fingal
erre se tudok nagyon mint mondani,de nem akarom kihagyni a sorból ezért legyen hazai , de isz is lehet -> nehéz meccs
majd
"Német meccsrõl lévén szó nem árt az elõvigyázatosság, így ezt is csak biztonsági DNB (draw no bet) módon merem megtenni. "
akkor csak fogadsz németekre? 😛
mára én a Hoffenheim [i]sikert várom kb annyira mint hajnalban a Seattle gyõzelmet! Mindenképp megrakom a sima hazai sikert de ezek után nem lepõdök meg ha ezek is játszanak egy 0:0-t! -.-[i]
St. Truiden - Anderlecht
hazait várok,ezért inkább a hazai gólra fogadok!
anderlecht a bajnoki nyitány óta eltelt 4 mérkõzésén egyszer sem kapott 1 gólt sem!
Liberec - Ostrava
hazai szeret ikszelni vendég meg alig.
most X lesz ez a meccs!
4 mérkõzés óta 0 v 1 gól volt mindig a párharcuk alkalmával,most 1.5 over jönni fog sztem!
Jihlava - Caslav H
hazai jobb formában van + tavaly is rohadt siman nyert a mostani ellenfele ellen,ez nálam a napi tuti!
Lahti - Tampere Utd
X
de csak mert a vendégek régen ikszeltek
hazaiak azért manapság sokat remiztek,szóval hazai is lehet.
RKC X-re teszem
mint mondtam 5 forduló alatt vártam tõlük minimum 2 X-et a tavalyi 0 iksz után.
hát már 3nál járnak,sztem jönni fog a 4. és akkor a hazai csapatnak meg jönni fog az elsõ döntetlenjük 😊
RKC-ra érdemes rakni ebben az évben mert számításaim szerint a 34 mérkõzésbõl 10 X tuti jönni fog ! (szóval duplázós elven is csak +ba jöhet velük az ember)
Guimaraes - Benfica
X
Biel - Vaduz
X
Häcken - Halmstad
6 meccse egymás ellen a hazai csapat sose nyrt , sztem most jönni fog.
Bursaspor - Eskisehirspor
sima hazai siker!
ez a 2.tuti!
Vasas - Kaposvár
12 mérkõzés óta 0 X az egymás elleni mérlegük...
összességében a döntetlennekkel óvatosan srácok mert ennyi közül tuti 2-3 elfog menni,kérdés melyik lesz a nyerõ!?
pedig milyen vicces :S azt is mondtam,hogy az nem lesz vendég, avai kurva ikszet jól megérzem ugye 70%-ra írtam :S
erre amit kurvávra várok az a Seattle és játszanak egy fasza 0:0át... <#falbav>#falbav>
Valencia - R. Santander 1.45 / 3.70 / 6.55 H
gyerekek ezeket rakja valaki? szerintem krvajo oddsok vannak rá azért szoval nemrosszak.... :d de lehet tévedek -.-
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
pls help:S
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
AMG jöht a 1.5 over hiszen 1-1 esetleg 1-2 lesz
Santos - Botafogo 2.5 over
Vasco - Atletico MG 1.5 over
145 Manchester City - Blackburn 1.33 H
182 *(0-1) Barcelona - Hercules 1.26 H
@2,94
Ez mehet nagypénzzel? 10k lenne..
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
sztem idegenben nem nyernek 😞 1-0 lesz megint.
seattle-
odavágón idegenben kétszer is vezetett de a 90.percben lõtt salt lake góllal 2:2 lett ,sztem ez most sima lesz (-ezt tuti megrakom!)
Vasco - Atletico-MG
2X
szal ez jöhet.
Prudente - Avai Florianopolis
1 - 5%
X - 70%
2 - 25%
023 1 Gremio Prudente - Avai 2.08 / 3.10 / 2.90
031 3 Vasco da Gama - Atletico MG 1.68 / 3.25 / 4.10
035 1 Argentinos Juniors - Independiente 2.15 / 3.10 / 2.75
041 1 Seattle - Salt Lake 2.18 / 3.10 / 2.75
alakul.. 😊
ha nem 500al rakom meg akkor tuti a 90ben 1-0 vagy 0-1 lett volna 😄
kivi vok vajon a 4.napon is 100%os leszek? XD
magyarok meg a faszkivan hozzuk ikszre és egybõl kapjuk a gólt 😞
igy nem nyerjük meg a meccset sose
olaszok 2-0ra mennek :S innen megnyerjük? még3 negyed van de én feladtam 😞
mind1,azért örülnék ha avégén nyernénk akár 1 góllal is!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB