Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Egyébként jut eszembe mikor lesznek ott a BL döntõben? 😊 (á nem hagyhattam ki bocs)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Remélem Raúl majd jól rád cáfol és ontja majd a gólokat a szezonban!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kispeki
Azt hiszem akkor kitárgyaltuk, innentõl bízzuk az illetékesekre, hamarosan kiderül, kinek volt jó a megérzése 😊

SoF II: C4z0rla

Matthew Prosac
Jelentõsebb távozók a Schaléknál: Kuranyi, Asamoah, Zé Roberto, Westermann, Bordon, Rafinha.
Érkezõk: Raúl, Huntelaar, Jurado, Sarpei, Metzelder.

Jelentõsebb távozók a Hoffenheimnél: Carlos Eduardo, Hildebrand.
Érkezõk: Rudy, Sigurdsson.

A Hoffenheim gyakorlatilag változatlan, õk azzal erõsítettek, hogy pl Demba Ba-t megtartották, a Schaléktól meg elhúztak a tapasztalt nagy öregek. Helyette jött 3 ex-Real-os akiknek ki tudja mikor volt utoljára egy jó meccsük.. Továbbra is úgy érzem, hogy a Schalke nem erõsödött, még ha jól csengõ neveket is igazolt.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kispeki
A Hoffenheim sem erõsõdött sokat, emellett a megérzés is játszik, plusz ha belegondolsz, a Hoffenheim tavaly 11. lett, míg a schalke ezüstérmes. Ha úgy kalkulálunk, hogy a schalke gyengült, a hoffenheim erõsödött, akkor vélhetõleg egy szinten vannak(?). Az lehet, hogy most a Hoffenheim a 2. és a Schalke a 15., de ez még csak a bajnokság eleje. Emellett a Schalke legutóbbi 2 meccsén amikor a Hoffenheim stadionjában játszott, nem kapott ki! Igaz, nem is nyertek, két X lett. Lehet, hogy X2-õt kellett volna rakni, de hogy a Hoffenheim nem fog nyerni, én ebben biztos vagyok. Legalábbis 70%-ig /igaz Dean?😛/.

Matthew Prosac
amúgy a Schalke összességében gyengült a tavalyi csapathoz képest. Elment Westermann, elment Rafinha is, elõre meg érkezett egy formán kívüli Raúl és Huntelaar. Mire õk összeszoknak és belejönnek, lemegy a fél szezon. Már ha... mert Raúl szerintem óriási melléfogás lesz.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
"vélhetõleg nyerni szeretnének, sõt nyerniük kell." - ez úgy általánosságban minden csapatról minden forduló elmondható, szóval nem oszt nem szoroz. volt szerencsém látni a Hannover elleni otthoni produkciójukat és hát pff.. nagyon vérszegények.

kispeki
én is remélem, hogy Te fogod bukni 😄 a feljutó csapatokból 2 jó, 1 szar, esetünkben ez történhetett, st. pauli ki fog esni (A) 😄 és attól hogy brémát megverték, meglepetések lehetnek, és bár a hoffenheim jól szokott szerepelni, nekik is össze kell szokniuk valamennyire, plusz õk nem is nagyon akarnak bajnokok lenni (persze, tudom, hogy mindenki bajnok akar lenni, de õk inkább az elsõ négyben való egyik helyet szeretnék kibérelni maguknak), míg a schalke ha bajnok akar lenni, akkor itt a lehetõség annak bizonyítására, hogy megérdemelHETik azt a címet...

szóval kivételesen remélem hogy Te buksz 😛 😄

elégedett de tudod a hannover ellen is nyerni akartak hazai pályán és az ikszre sem voltak képesek! a hoffenheim képes a bajnokság elején jól szerepelni és mivel a a jó formában levõ brémát kiütötték majd jött a feljutó st. pauli (ugye feljutó csapatok jók az elején) elleni gyõzelem idegenben így kétség sem fér,hogy a schalke most nem fog 3 pontot szerezni! szokjanak még össze a csatárpárosok és majd 2-3 forduló múlva akarjanak nyerni 😄
szóval max 1 gólt lõnek és azzal is elõrébb lesznek 😄
én a döntetlentõl félek de a schalke gyõzelmet kizártnak tartom ! ha hazai pályán játszanának raulék akkor sem lennék biztos a 04 gyõzelmében , idegenben meg pláne ,szóval remélem bukni fogod mert én 2.4 ért nem hagyom ki a hoffenheim gyõzelmet.
hazai gólt szerez mindét félidõben is csábító de ezt nem játszom meg..
THeArrow
ügyi fiú :p

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

kispeki
Hogy miért nyer a Schalke?

Nem titkoltan, le akarják taszítani a Bayernt a trónról. Tehát el kéne kezdeni gyûjteni a pontokat. Két meccs két vereség. Elõször a Hamburg-tól 2-1-re kaptak ki, ami azért benne volt a pakliban. Majd hazai pályán a Hannovertõl 2-1-re. Ez már nem nagyon fér bele. És mivel elszántak, a bajnoki címet akarják, vélhetõleg nyerni szeretnének, sõt nyerniük kell.

A Hoffenheim remekül kezdte a szezont. Elsõre a Brement verte hazai pályán ragyogó játékkal 4-1-re. Majd a St. Pauli otthonából rabolt 3 pontot (0-1). Még is úgy érzem megszakad mind két fél sorozata. Ebben benne lehet egy döntetlen is. Bár én szerintem a Schalke elviheti a három pontot. Raúlal és Huntelaaral felálló csatár sor akár nyerõ is lehet.

Remélem elégedett vagy a magyarázatommal, nem véletlen tettem rájuk 😊

Beraktam Matt blogjának a címét az egyéb gomb alá
remélem,hogy nem!
am azt hittem,hogy már elbuktam a bónuszt de nem! szóval ma hoffenheim nyer akkor sínen leszek ha bukik a hoffenheim akkor elment a 2650ft-os betclick bónusz 😞
kispeki
mai poénszella, tegnapi mintájára:

069 H 1.87 Vasas - Kaposvár
070 V 2.28 Gyõr - Debrecen
077 V 2.61 Hoffenheim - Schalke /Dean: pont a seattle mintájára fog a schalke nyerni 😊 /
086 H 2.25 Rapid Bukarest - CFR Cluj
105 H 2.03 (0-1)* Bohemians - UC Dublin
114 V 1.69 Guimaraes - Benfica

a schalke döntetlenen gondolkoztam sokat, de végül a tegnapi csomó döntetlen miatt nem mertem megtenni :

Tét: 300Ft
Eredõ: 85,89784
Várható nyeremény: 25.770Ft

THeArrow
<#puszis>

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

betway.blog.hu

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

THeArrow
matt blogjának miis a címe?😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

tens1on
Hétvégi szelvénynek ez jó lenne szerintetek?
141 Everton - Manchester Utd. V 1.83
144 Fulham - Wolverhampton H 1.79
148 West Bromwich - Tottenham V 2.00
149 West Ham - Chelsea V 1.31
Eredõ:8,58
1000ft -> 8580
Vélemények? bejöhet? 😄

C. Wozniacki - V. Zvonareva 1.28 / --- / 3.00 H
Arsenal - Bolton 1.23 / 5.00 / 10.00 H
Manchester City - Blackburn 1.33 / 4.25 / 7.95 H
West Ham - Chelsea 8.35 / 4.35 / 1.31 V
@2.7
nah meg is van az új szelo xd

Shep
Majd a jutalékot küldjed 😊

S. Wawrinka - M. Youzhny - / - / 1.66 V
New Orleans - Minnesota 1.45 / - / - H

kössz a tippet shep

GAthersw
Real Madrid - Osasuna
Meccs eredmény : Real Madrid (Nyereményszorzók : 1,16)

Salzburg - LASK Linz
Meccs eredmény : Salzburg (Nyereményszorzók : 1,25)

Vízilabda, Európa-bajnokság ffi.
Spanyolország - Románia
Meccs eredmény : Spain (Nyereményszorzók : 1,52)

Vélemény?

01110000 01110010 00110000

jöjjenek az ír mérkõzések!

St. Patricks - Shamrock
vendég régen kapott ki,hazai csapatnak meg illene nyernie ha bajnok akar lenni! A gond az ,hogy egymás ellen 8 meccs óta nem ikszeltek. Szóval ezért X is lehet...
DNB hazai talán

Drogheda - Dundalk FC
mindkét csapat nagyon régen szerezett 3 pontot! a drogheda az elmúlt 9 mérkõzésbõl 1szer nyert a dundalk ellen,szóval kétesélyben 12

Bray - Galway
csak,hogy ezt se hagyjam ki a sorból 1.5 over

Bohemians D. - UC Dublin
hazainak kell lennie ha a bohemians nem akar lemondani a bajnoki címrõl

Sligo - Sporting Fingal
erre se tudok nagyon mint mondani,de nem akarom kihagyni a sorból ezért legyen hazai , de isz is lehet -> nehéz meccs
na van egy kép 😄 " német bajnokira soha "
majd
"Német meccsrõl lévén szó nem árt az elõvigyázatosság, így ezt is csak biztonsági DNB (draw no bet) módon merem megtenni. "

akkor csak fogadsz németekre? 😛

mára én a Hoffenheim [i]sikert várom kb annyira mint hajnalban a Seattle gyõzelmet! Mindenképp megrakom a sima hazai sikert de ezek után nem lepõdök meg ha ezek is játszanak egy 0:0-t! -.-[i]

St. Truiden - Anderlecht
hazait várok,ezért inkább a hazai gólra fogadok!
anderlecht a bajnoki nyitány óta eltelt 4 mérkõzésén egyszer sem kapott 1 gólt sem!

Liberec - Ostrava
hazai szeret ikszelni vendég meg alig.
most X lesz ez a meccs!
4 mérkõzés óta 0 v 1 gól volt mindig a párharcuk alkalmával,most 1.5 over jönni fog sztem!

Jihlava - Caslav H
hazai jobb formában van + tavaly is rohadt siman nyert a mostani ellenfele ellen,ez nálam a napi tuti!

Lahti - Tampere Utd
X
de csak mert a vendégek régen ikszeltek
hazaiak azért manapság sokat remiztek,szóval hazai is lehet.

RKC X-re teszem
mint mondtam 5 forduló alatt vártam tõlük minimum 2 X-et a tavalyi 0 iksz után.
hát már 3nál járnak,sztem jönni fog a 4. és akkor a hazai csapatnak meg jönni fog az elsõ döntetlenjük 😊
RKC-ra érdemes rakni ebben az évben mert számításaim szerint a 34 mérkõzésbõl 10 X tuti jönni fog ! (szóval duplázós elven is csak +ba jöhet velük az ember)

Guimaraes - Benfica
X
Biel - Vaduz
X

Häcken - Halmstad
6 meccse egymás ellen a hazai csapat sose nyrt , sztem most jönni fog.

Bursaspor - Eskisehirspor
sima hazai siker!
ez a 2.tuti!

Vasas - Kaposvár
12 mérkõzés óta 0 X az egymás elleni mérlegük...

összességében a döntetlennekkel óvatosan srácok mert ennyi közül tuti 2-3 elfog menni,kérdés melyik lesz a nyerõ!?
seatle is ,hogy basza meg :S
pedig milyen vicces :S azt is mondtam,hogy az nem lesz vendég, avai kurva ikszet jól megérzem ugye 70%-ra írtam :S
erre amit kurvávra várok az a Seattle és játszanak egy fasza 0:0át... <#falbav>
kispeki
independiente döntetlen lett :'(

dragon11
köszi szépen, jeleztem kérésem kommentben!

Matthew Prosac
hú gecc, marhasok idõm fog elmenni ezzel a bloggal. beírtam a hétvégi tippeket, elég sokáig tartott ...

Sevilla - Deportivo 1.49 / 3.55 / 6.25 H
Valencia - R. Santander 1.45 / 3.70 / 6.55 H
gyerekek ezeket rakja valaki? szerintem krvajo oddsok vannak rá azért szoval nemrosszak.... :d de lehet tévedek -.-

Forza Italia
Nem tom én még a hétvégit nem néztem

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

dragon11
Toulouse sztem hozni fogja, de helyette rakjak egy Genoa gyõzelmet? vagy esetleg Hamburg/Köbenhavn?

pls help:S

Forza Italia
Hát city, barca jó de én a franciáktól mindig tartok.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

elvileg de én a santosra nem érzek semmit sem!
AMG jöht a 1.5 over hiszen 1-1 esetleg 1-2 lesz
Forza Italia
Estére mehet????

Santos - Botafogo 2.5 over

Vasco - Atletico MG 1.5 over

dragon11
197 Toulouse - St-Etienne 1.76 H
145 Manchester City - Blackburn 1.33 H
182 *(0-1) Barcelona - Hercules 1.26 H
@2,94

Ez mehet nagypénzzel? 10k lenne..

Holnapi jégkorong mérkõzésekrõl valakinek vélemény, ötlet?

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

independente odavágón 9. percben lõtt góllal 1:0ra nyert és kész.
sztem idegenben nem nyernek 😞 1-0 lesz megint.

seattle-
odavágón idegenben kétszer is vezetett de a 90.percben lõtt salt lake góllal 2:2 lett ,sztem ez most sima lesz (-ezt tuti megrakom!)

Vasco - Atletico-MG
2X
szal ez jöhet.

Prudente - Avai Florianopolis
1 - 5%
X - 70%
2 - 25%
mindjart utánuk nézem és leírom a tippjeim 😊
kispeki
hát még a 3.05ös 😊 csak jöjjön a maradék három is, ha bejön, életem szelvénye 😄

kispeki
019 1 Örgryte - Sundsvall 2.28 / 3.05 / 2.61
023 1 Gremio Prudente - Avai 2.08 / 3.10 / 2.90
031 3 Vasco da Gama - Atletico MG 1.68 / 3.25 / 4.10
035 1 Argentinos Juniors - Independiente 2.15 / 3.10 / 2.75
041 1 Seattle - Salt Lake 2.18 / 3.10 / 2.75

alakul.. 😊

jaja azért se vártam tovább inkább megraktam félidõben 😄 bár bánom h 0-0nál raktam de mind1 igy is jó az a 2.85ös szorzó...
kispeki
látod-látod Örgryte 0-0 lett 😛😛 már csak három éjjeli meccs kell 😄

ez is bejött!
ha nem 500al rakom meg akkor tuti a 90ben 1-0 vagy 0-1 lett volna 😄
kivi vok vajon a 4.napon is 100%os leszek? XD
magyarok meg a faszkivan hozzuk ikszre és egybõl kapjuk a gólt 😞
igy nem nyerjük meg a meccset sose
fasza
olaszok 2-0ra mennek :S innen megnyerjük? még3 negyed van de én feladtam 😞
mind1,azért örülnék ha avégén nyernénk akár 1 góllal is!
szomferi
hát az alapján tettem õket, hogy most nagyon jó formában vannak, hátha sikerül gyõzniük 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Forza Italia
Estére valakinek valami jó tippje????

firetree
Mindegyik tetszik csak a 185 nem, de attól még bejöhet.😊

dragon11
Matt: Amint fenn vannak a tippjeid, pls írd le ide.

köszi

ettõl félek én is ezért most megrakom 500al aztán ha vezet vki még 500al...
w77d
persze hogy x lett a vége, hosszabbításban emg jött az amit tettem,, csak már a seggem törölhetem ki vele....