Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
hajrá Salzburg!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

No,hajrá Auxerre!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

CokeLair
na inter, barca, fener gólokat azonnal!
nem az utolsó percben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kispeki
igen, de én bízom a burnleyben 😊

SoF II: C4z0rla

jAsOn VoOrHeEs
Carlos Eduardo-val úgy néz ki jó üzletet csinált a Kazan.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Matthew Prosac
most nézem hogy nem is kell nekem Santander gól! az a másik szelvényen volt, ami már elment. Ponferradina és Lille gólok kellenek már "csak", és akkor jönn egy kisebb poénszelvény.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
az a gáz, hogy az a meccs nagyon x-szagú volt kezdés elõtt, gondolkodtam is a pároson.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Forza Italia
az h megint nagyképûsködnek. Xavi, Alves, Pedro cserepad, Messi olyan mint egy kalap szar Iniestaval az élen.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
raktam egy vicces kis poénszelvény az 5 perc múlva kezdõdõ francia meccsekre, kíváncsi vagyok mi lesz belõle 😊 két góllövõt is tettem 😊

kispeki
azt hszem már most elkezdek siránkozni és imádkozni a burnley gólokért, és akkor nyerni fog a burnley 90 perc környékén lõtt góllal...

megyek, elvonulok imádkozni/szurkolni 😛

CokeLair
nézitek a barcát, mi a baj ott????

Forza Italia
meg ha a barca fordít és nyer😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

CokeLair
barca b@+ de saar!

Matthew Prosac
Kellene nekem egy Ponferradina és egy Santander gól a második félidõkben. Megoldható?

Matthew Prosac
Hamburg is! Pedig bennük is nagyon bíztál.

Forza Italia
nekem nem kell a hendis gyõzelem csak egy sima 2-1 is jó lenne.
Amúgy meg attól h bl lesz egy BArcelonától elvárható h hazai pályán megverjen egy Herkulest

Matthew Prosac
hát ecsém, Burnley 1 - 2 Preston :|

kispeki
Burnley - Preston 1-2 :'(

dragon11
Kedden BLezik a Barca, a gyõzelmük is kétséges, nem még a hendis gyõzelem..

ahogy este a Real is..

UI.: City Xelt, ejj dejó hogy kihagytam a hétvégét..

banok
Salzburg gyõzelem kéne.

kispeki
Burnley - Preston 1-1 :\ bár még sok van hátra, azért remélem nyer a Burnley 😊 még ha egy 89'-ben lõtt góllal is, de nyerjen 😊

Forza Italia
nekem nagyon kellene a Barca gyõzelem

szöglet 8:0 😄 ez se piskóta,de a lényeg félidõben jött 1 gól
most bayernen kéne félidõre 1 gól +
Kayserispor gól
CokeLair
Barcelona v Hercules over 2.5 1.25
SK Sturm Graz v SV Matterersburg over 1.5 1.20
Kayserispor v Fenerbahce over 0.5 1.20
Inter Milan v Udinese over 2.5 1.12
össz.:2x kb
live

kispeki
az egyik szevlényen: Burnley, Ath. Madrid, Auxerre és Porto,
míg a másikon: Milan, PSV 2 góllal, AZ Alkmaar, Auxerre, Genoa

és még ezen kívül van egy szelvényem, de azok csa vasárnapi meccsek, csakúgy mint a második szelvényen a Genoa...

de ha az elsõ bejön, az 300-ból 21525 Ft. 😊

CokeLair
Én inkább szarom a Bayernt,
Auxerre-t rakom (2.00), Alkmaart rakom (1.53)
össz.kb 3x
tét.1000
még nem nyertek, majd most!

Forza Italia
Vezet a Herkules ezt nem hiszem el:S
Ha ezen megy el kurva ideges leszek

Matthew Prosac
értettem 😊

Matthew Prosac
aztageccc!!!!!! közben le kellett mennem, mert felköszöntött a családom, szóval most nézem még csak hogy a Nottingham kiegyenlített, a West Ham gólt rúgott, a Fulham meg nyert. Nagyon szép, él még a szelvényem <#eljen>

Tigristank
Oké, már nem aktuális. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

CokeLair
over 1,5 elmegy rá?

Tigristank
Fradi piros, 1-0 az Újpestnek, 1.25-ös szorzó van rájuk, megfontolandó.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Na,akkor hajrá! 😄 <#eljen>

banok
eddig bejött a Chelsea, a Celtic és Cardiff. Most a Kazany kéne.

leírnád h mi is kell neked még?😄
bayern-bremen
9 mérkõzés óta nem nyert a hazai csapat egymás ellen! (elõtte 7 meccse meg a vendég nem nyert)
sztem most hozni fogja a bayern
kispeki
megtettem a Tiédet az én kettõm mellett, szóval nekem 2 tippmixem úszott volna el, szal együtt izguljuk végig a másik 5 meccset is, bár Genoa csak holnap lesz 😊

Baszki,komolyan leizzadtam itt a nagy örömködésben. Már csak 5meccs kell és lesz nagy öröm meg bódottá' 😄

kispeki
váááááááááá 😄😄😄😄 nyert a fulham!!! huhh, meleg volt 😄 dembele mostmár az egyik kedvencem 😄 2 gólt lõtt 😊😊

MrSpock
Angolok meddig játszanak?:-DMert azért dúrva hogy 10perces hosszabbítások vannak.Vagy amíg talán nem rúg gólt a hazai csapat? Mondjuk Citynek nem is sikerült:-D Már nevetek itt,mert legalább a gladbach után ez is elment:-)

Go Jeff Go!!!!

kispeki
jézusom mi mehet azon a meccsen 😄 wolves piros lap 😄 fulham be is került szimpatizánsok közé 😄😄

Az 1X biztos! 😄

+1...összekulcsolt ujjakkal ücsörögtem itt...😄 És 2-1 YEAAAH!!!

kispeki
nah mostmá viszont akkor fújják le 😄

Forza Italia
Gyerekek egy biztos ez a City akármennyit költ nagy szar egy csapat😄

kispeki
szerintem jelen pillanatban mi vagyunk a legboldogabb emberek 😄

kispeki
de kurvára örülök most 😄 jézusom 😄 matt, ne merd még1swzer blogodba írni, hogy az imádkozás nem segít 😄

newcastle lövés/talált
11/10
blackpool 6/3
végeredmény 0:2
😮

és ott a fulham gyõzelem is 😄D
FULHAM GÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!
ÚRISTEEEN!!!! 😄DDDD

Velem is kibaszott a Fulham :/ Igaz csak 200-al játszottam,de akkoris idegesítõ...