Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
harapnak a fiúk 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
no én félek de ez a pana 1 gólt tuti fog lõni!
ha félidõben nem akkor másodikra megrakom vmi 3as szorzó tuti lesz rá
govou-cissé-simao :S félek tõlük!
Gratkorn - St.Andra 3-2 3.15
dragon thx h megkérdeztél 😄D
admira - landskroma mit mondtam jönni fog! 😊
a többi bl meccs mostmár csak +-t hozhat a konyhára
kopkop remélem landskroma 3-0ról nem kurja el!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
NY Yankees (I Nova) TB Rays (M Garza) 1 2,34
ARI Diamondbacks (D Hudson) CIN Reds (T Wood) 1 2,45
és 2 elég biztos
CHI Cubs (R Wells) STL Cardinals(A Wainwright) 2 1.40
PIT Pirates (Z Duke) NY Mets (R Dickey) 2 1,5
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1. Talán poénnak is mondható, de talán bejön:
FC Köbenhaven-Rubin Kazan X 3,20
Bursaspor-Valencia X 3,20
Benfica-Hapoel TA X2 2,80
Az elsõ két meccs elég X szagú, és kevés gólt várok, az utolsó inkább megérzés, plusz remélem, hogy a Benfica hozza "idei formáját".
150>> 4300
2.
Barcelona-Panatinaikos (0-1) H 1,40
Benfica-Hapoel TA vendég csapat gólt szerez igen 1,57
Bursaspor-Valencia hazai csapat gólt szerez igen 1,38
Twente-Internazionale (1-0) H 1,64
Crystal Palace-Portmouth hazai csapat gólt szerez igen 1,28
Leicester City-Cardiff City hazai csapat gólt szerez igen 1,25
Middlesbrough-Burnley hazai csapat gólt szerez igen 1,30
Szerintem az elsõ meccset nem kell magyarázni, a másodikon ha az elsõ szelón nem is jönne az X2, egy gólt azért mindenképpen várok. Twente nagyon jó hazai pályán, az Inter meg nincs nagy formába, elég X gyanús mérkõzés szerintem ez is, de még egy Twente siker is benne van szerintem. Az utolsó 3 mérkõzésben pedig bízom Matt megérzésében, úgy láttam eléggé otthon van az angol II.-ben. Hát hajrá mindenkinek!😊
Vélemények?😊
200>>2070
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
fasza errõl beszéltem 😄
oster félidõben gólt lõ 2.15ért raktam meg igaz csak 500al...
de hát jött és ez a lényeg!
admira ne kurja el szóval mindenki drukkolja ki a gyõzelmet!
no admira löjjön már egyet mert én nem akarok izgulni egy esetleges 2-2 miatt :S
Östers IF - Jönköpings Södra
Félidõ vagy teljes játékidõ
Tipp: Osters IF 1.95
Félidõben 1-0-ra vezetnek, nem is kell tovább izgulnom 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
tavaly bl nyitányként mely csapat jászott?
arsenal-celtic és sima siker lett!
szóva most mu-rangers rohadtul tuti hazai,tutibb mint a barca sztem.
am jó erre ideérni ,hogy az öster már félidõben betalált!
mostmár ez a meccs tõlem bármi lehet!
de adminra és landkroma nekem hozza mert különben irgumburgum!
Bursaspor-Valencia 1x dupla esély (1.40) - én sem tartom valószinûnek, hogy a stabil törökök vereséget szenvednek elsõ bl meccsükön.
Mu-tól sima meccset várok: félidõ/vége:MU (1.53)
Én Barca meccset kihagyom, nekem megfekütte a gyomrom a hétvégi meccs, mikor is 0:1 nél raktam egy 2.5 overt és az lett ami :-).

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Togo válogatottja Bahreinben focizott és kikaptak 3:0-ra.
A meccs rendben lezajlott, egy gond van csak, Togoban senki nem tud arról, hogy az õ focicsapatuk kiment volna játszani. A focisták sem, a szövetség elnöke sem,... Egyes online fogadóirodáknál lehetett fogadni az eseményre...
LOOOL
most remélem jön az egyik szelóm, mert a videókarim behalt, wifivel tolom telóról... 😄
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Támogatnám az ötletet, csak egyelõre nem látom át a dolgot 😊
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
1 hete online fogadó azt nagy arányban jön is XDDDD
jó ne vedd sértésnek 😊 vicceltem
érthetõ, tárgyilagos, sallangoktól mentes, célratörõ -> pont elég.
Mintának tökéletes. <#eljen>#eljen>