Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zilina - Chelsea V
Milan - Auxerre A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb(H),vagy többgól(V) V
Real Madrid - Ajax A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb(H),vagy többgól(V) V
Arsenal - Braga H
Füchse Berlin - Melsungen H
Reménykedek😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Én ezt raktam meg 😊

Bayer-Roma: H
Zilina-Chelsea: V
Milan-Auxerre: H
Arsenal.Braga: H
Salzburg-Man.City: V
Arisz-Atl Madrid: V

vélemény? 😊

CokeLair
Külön-külön nézve minden meccs jó lehet mert mai napon bl-ben ez a papír amit leirtál, viszont nagyon ritka az mikor minden perfect -> valahol valamely meccsen mindig van bibi. Tegnap MU-pl.

Shep
Mert függõ vagy 😊 Komlyra fordítva elvileg jönnie kellene, de hát ez ugye BL meg foci ettõl már csak az EL+foci kombi a gyilkosabb sportfogadási szempontból.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kispeki
... -.- 😄 nyílván nem fogom abbahagyni, csak nagyon ideges voltam 😊

SoF II: C4z0rla

Shep
Nem véleményezzük olyan ember szelvényét aki abbahagyta a játékot 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kispeki
168 1 *(1-0) Bayern München - Roma 1.14 / 4.90 / 10.45
172 1 Zilina - Chelsea 7.85 / 4.10 / 1.35
179 1 *(1-0) Marseille - Szpartak Moszkva 1.15 / 4.85 / 10.30
183 1 Milan - Auxerre 1.40 / 3.95 / 7.10
188 1 Real Madrid - Ajax 1.33 / 4.25 / 7.95
198 1 Sahtar Doneck - Partizan Belgrád 1.38 / 4.00 / 7.50

Eredõ: 4,54774
Tét: 1 * 1.000,-Ft
Várható nyeremény: 4.550,-Ft

Vélemény? 😊

SoF II: C4z0rla

CokeLair
Elnézést, ezt kifelejtettem:
oddsok: bet365.

CokeLair
Így elõzetesen ezt a szelvényt rakom ma, minden mást majd live:

< kézilabda, magyar bajnokság >

Veszprém KC vs Erdi VSE (nõk,nb1) 1/1.25 - 3 vereséget követõen meg fogja szerezni elsõ gyõzelmét a Veszprém hazai környezetben a hasonló képességû ellenféllel szemben.

Tatabánya vs Kecskemét KKSE (ffi,nb1) 1/1.12 - A 4 közé igyekvõ hazaiaknak, nem fog gondot okozni az "alsóházi" csapat elleni gyõzelem.

Csurgói KK vs Balatonfüredi KSE (ffi,nb1) 1/1.75 - Rangadó!, mindkét együttes az 1-6-ban szeretne végezni viszont a vendégcsapat több kulcsjátékosát is nélkülözni kényszerül.., a hazaiak idén már buktak egy rangadót hazai pályán igaz kis különbséggel, ezt most szerintem nem fogják!

össz.:2.45

CokeLair
Bet365: miért nincs Lettország-virsliga mai fordulóhoz kínálat??? <#fejvakaras>

csabeda
lass helyén a madridba is valszeg khedira lesz...😄

jólvan nem para 😄 helyette viszont ott lesz Squillaci 😄 csak gondoltam szólok,nah...
Forza Italia
ez volt a várható kezdõ 11-be most ez nem az én hibám

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Vermaelen sérült,szóval fals infot adtál meg 😄
CokeLair
Meghát úgy látom a többiek tegnapi elõzetes latolgatása sem volt túl veretes a végeredményeket tekintve.
Nem bántás, csak szimplán azt szûrõm le, hogy "Európa színpadán" egy-két kiscsapat "tuti" vereségét kivéve bármi benne van a meccsekbe, és teljesen függetlenül kell kezelni a bajnokságban nyújtott teljesítményt a bl produkciótól. -> én bl-ben csak "live-olok", kivárásra játszok.

*(1-0) Zilina - Chelsea 3.15 / 3.70 / 1.70 V
Milan - Auxerre 1.40 / 3.95 / 7.10 H
Real Madrid - Ajax 1.33 / 4.25 / 7.95 H
Arsenal - Braga 1.29 / 4.50 / 8.65 H
@4.08
nah nekem azthiszem ez a végleges :d

hagyd ki 😄

CokeLair
No én meg nem rakok a saját csapatom ellen, de valószínû rá sem, viszont, hogy gólt szereznek az Allianz arénában az vállalható megoldás, ilyen 0:0, 1:1 körüli dolgot várok egyébként.

Tegnap nagyon befürödtem a BL elõzetes tippjeimmel:
MU-t gondoltam a legbiztosabbnak -> no comment.
Bursaspor -> "stabil törökök otthon nem kapnak ki" -> 0:4 <#idiota>
Twente-Inter -> "nagy kockázatot nem fognak vállalni-2,5 alatt -> 2:2 pfff...,
Barcával, Benficával kételyeim voltak -> simán nyernek
úh. egyenlõre nem tudom mit kezdjek ma a BL-el.

Shep
Na akkor reméljük nyernek.

w77d
nem

reméljük...

Shep
w77d a Realra ugye nem raktál?

<#eljen>

hallod haver tényleg légyszi ne vedd bántásnak meg senkise
de leírtam miért nem rakok a bayernre ez mellé jön,hogy te is rájuk raksz +
robben és ribery se játszhat szóval nálam a papír az X2 de inkább a vendég siker!
sztem roma gólt lõ is vállalható!
no most olvasom a többiek "regényét"
Forza Italia
Egy kis elemzés tõlem a mai BL-re

Milan - Auxerre

Milan a hétvégi kínos vereség után javítana. Nem szabad elfelejteni,a Milan támadó szekcióját. De vegyük azt is figyelembe h a védelem egyik alappillére Thiago Silva sérülés miatt nem játszik. Auxerre a francia pontvadászatba sem valami acélos, így mindenképp hazai gyõzelmet várok. De ami nálam még biztosabb erre a meccsre az 1.5 over. Tipp: 2-0, 2-1

Probable Starting XI: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Nesta, Antonini; Ambrosini, Pirlo, Seedorf; Pato, Ibrahimovic, Ronaldinho

Probable Starting XI: Soirn; Hengbart, Coulibaly, Mignot, Grichting; Pedretti, Ndinga; Oliech, Le Tallec, Birsa; Jelen

Arsenal - Braga

Az Arsenal remek formában van, és tapasztalt BL résztvevõ, ennek ellenére sem mondom azt h könnyû dolguk lesz ma este portugál ellenfelükkel szemben. Braga selejtezõn keresztûl jutott el a fõtáblára és nem kis ellenfelet hanem a spanyol Sevilla együttesével szemben jutott el idáig. Az Arsenal védelmébe visszatér Vermaelen és ott lesz Chamakh is akitõl legjobban várják a gólokat. Az 1.5 over itt is simán jönni fog. Tipp: 3-0

Possible Starting XI: Almunia; Sagna, Koscielny, Vermaelen, Clichy; Rosicky, Song, Fabregas, Nasri; Chamakh, Arshavin.

Possible Starting XI: Felipe; Silvio, Moises, Rodriguez, Miguel Garcia; Vandinho, Luís Aguiar, Alan; Lima, Paulo Cesar, Matheus.

Bayern München - Roma

Nálam ez a mérkõzés a nap rangadója. 3 esélyes mérkõzés. Tudjuk h a müncheni alakulat mire képes, de az olaszokat soha sem szabad leírni. Robben hiányozni fog a hazai csapatból és ez nagy érvágás ha a tavalyi bl-t nézzük. Nagy valószínûséggel a csapat másik ásza Ribery is hiányozni fog. A románál a sérülés lista hosszabb Mirko Vucinic, Rodrigo Taddei, Stefano Okaka, John Arne Riise és Philippe Mexes is hiányozni fog. Szoros hazai gyõzelmet tippelek. Tipp: 2-1

Probable Lineup (4-2-3-1): Butt, Lahm, Van Buyten, Badstuber, Contento; Van Bommel, Schweinsteiger; Mueller, Kroos, Altintop; Olic

Probable Lineup (4-3-1-2): Julio Sergio, Cassetti, N. Burdisso, Juan, Rosi; Perrotta, Pizarro, De Rossi; Menez; Totti, Borriello

Cluj - Basel

Nálam ez a meccs a tuti X. Tipp: 1-1

Probable Starting XI: Stancioiu; Panin, Cadu, Piccolo, Edimar; Muresan, E. Kone, Costa, Bastos, Culio; Sforzini

Probable Starting XI: Costanzo; Inkoom, Abraham, Çagdaº, Safari; Tembo, Huggel, Yapi, Shaqiri; Frei, Streller

Marseille - Spartak Moszkva

Ez is jó meccsnek ígérkezik. Az oroszokat sosem szabad leírni, mennek hajtanak mint a gép. Ennek ellenére azt mondom h a Marseille rutinosabb és megnyerni a meccset. Tipp: 2-1

Probable Starting XI: Mandanda; Azpilicueta, Hilton, Heinze, Taiwo; Cisse, Cheyrou; Valbuena, Lucho, A. Ayew; Brandao

Probable Starting XI: Pesyakov; Parshivlyuk, Suchy, Pareja, Ivanov; Mcgeady, Ibson, Alex, Sheshukov, Kombarov; Welliton

Real madrid - Ajax

Egyértelmû h jobb csapat a Real és idén nagyon rá fognak menni a BL-re. Az egyik nagy fegyvere a Realnak az Jose Mourinho. Bármilyen taktikát elõ tud húzni amivel siker garantált. Ajaxnál Suarez az akire figyelni kellene, de mivel vagy valószínûséggel nem játszik így könnyebb dolga lesz a madridi védelemnek. Tipp: 3-1

Probable Lineup (4-2-3-1): Casillas, Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo; Alonso, L. Diarra; Ronaldo, Oezil, Higuain; Benzema

Probable Lineup (4-3-3): Stekelenburg, Van der Wiel, Alderweireld, Ooijer, Anita; De Zeeuw, De Jong, Enoh; Sulejmani, El Hamdaoui, Emanuelson

Sahtar - Partizan

Sima hazai gyõzelmet várok. Tipp: 2-0

Probable Lineup (4-2-3-1): Pyatov, Srna, Chizkov, Rakytski, Rat; Stepanenko, Hubschman; D. Costa, Mkhitaryan, Willian; M. Moreno

Probable Lineup (4-4-2): R. Ilic, Stevanovic, Jovanovic, Krstajic, Lazevski; Tomic, Petrovic, Smiljanic, S. Ilic; Iliev, Cleo

Zilina - Chelsea

Sztem kommentálni nem nagyon kell h mért várok vendég gyõzelmet. Tipp: 0-3

Possible starting XI: Krnac; Angelovic, Placek, Pecalka, Mraz; Poliacek, Jez, Vittor, Vladavic, Bello; Ceesay.

Possible starting XI: Cech; Ivanovic, Alex, Terry, Zhirkov; Benayoun, Mikel, Essien; Sturridge Malouda, Anelka.

Remélem azzal, h betettem a várható kezdõ 11 eket és írtam véleményt segíteni tudtam a fogadásban.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

w77d
én ma rakok egy Bayernt egy Alconcónt és egy Aarhus gyõzelmet...

*(0-1) CFR Cluj - Basel 4.35 / 3.35 / 1.55 V
ez se rossz...azért baselt nemkéne leirni szerintem elverik öket...

én lehet kihagyom mai napot és holnapra csak egy
1 Arisz - Atl. Madrid 3.30 / 3.25 / 2.00 V
kettes odds? szerintem elég jó :o bár lehet ma azért chelsea arsenalt megrakom

Shep
Hát ilyen ez a bézbóll (csak az egyik ment el) de a nagy szorzó jött az a lényeg, mert így + a dolog😊NY Yankees @ TB Rays
(Nyereményszorzó) (Ivan Nova és Matt Garza kezdenie kell) NY Yankees
Dobó adatai 2.35

ARI Diamondbacks @ CIN Reds
(Nyereményszorzó) (D Hudson és Travis Wood kezdenie kell) ARI Diamondbacks
Dobó adatai 2.45

PIT Pirates @ NY Mets
(Nyereményszorzó) (Zach Duke és R Dickey kezdenie kell) NY Mets
Dobó adatai 1.50

CHI Cubs @ STL Cardinals
(Nyereményszorzó) (R Wells és Adam Wainwright kezdenie kell) STL Cardinals
Dobó adatai 1.43

Fú gyerekek,ma nagyon fos meccsek lesznek....

CFR Cluj - Basel:

Na erre aztán nem rakok semmit,az biztos. Abszolút 3 esélyes...

Bayern München - Roma:

Bayern talán behúzza,de én szerintem 2 vagy 3 gólt fogok rakni...

Zilina - Chelsea:

Chelsea lazán hozni fogja,talán még hendivel is. Én mindenesetre sima Chelsea gyõzelmet rakok.

Marseille - Szpartak Moszkva:

Ebbõl a meccsbõl kinézek bármit. A Marseille van olyan hülye,hogy otthon kikap a Moszkvától,a Moszkva meg van olyan jó,hogy idegenben lealázzon egy Marseillet. De ennek az ellentettje is igaz. Én 0-1-es Hendivel rakok a Moszkvára. 1.96-os odds-ért elég finom 😊

Real Madrid - Ajax:

Realnak otthon szinte kötelezõ,hogy megverje az Ajaxot,mert idegenben bizony szarban lesznek. De ezek is vannak olyan hülyék,hogy döntetlent játszanak,vagy simán kikapnak. Nálam ez a meccs 1X. 1,5over vagy bátrabbaknak a 2,5 over mehet. Én erre inkább nem teszek semmit.

Arsenal - Braga:

Újabb necces meccs,bár az odds nem errõl tanúskodik. Braga idegenben simán okozhat meglepetést. Én 1,5overt raknék HA lenne számlám internetes fogadóirodáknál,tippmixen meg csak 2,5 over van...azt meg nem vállalom be.

Sahtar Doneck - Belgrád meccsre meg nem mondok és nem is rakok semmit. Egyik csapatot sem ismerem igazán,soha nem fogadtam rájuk.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

b+ a tuti elment a bátrabbaknak meg jött <#sir>
azért kössz
Shep
Remélem a Rays is meg a Reds is 😊

kössz. a bíztosat megraktam 😄
mostmár reméljük jönni fogsz.
egyébként amit linkeltem szelvényt simán leírhatod szted melyik fog elmenni 😊 (mrt azt csak hasraütés szerûen raktam)
Alcorcón - Ponferradina
Alcorcón Ponferradina 2:0 2.20 3.06 3.21 részletek 2010-09-05

ha pár napja tudtak nyerni akkor sztem ez most sem fog gondot okozni!

Bodø/Glimt - Fredrikstad
12
sorban 3 ikszet követõen sztem 4.mérkõzésük nem fog X lenni!

Malmö - Helsingborg
nagyon nagyon nehéz mérkõzés!
malmö hazai pályán veretlen és hát a helsingborgot tekinthetjük a mumusnak is hiszen 6 egymás elleni meccsük alkalmával egyszer sem tudott nyerni a malmö!
szóval 3 esélyes a mérkõzés ,de mivel a malmö-nek drukkolok így hazait mondok! (no meg itt az esély 3 pontra növelni az elõnyt)
utóbbi 10 mérkõzésük statja.: 7-1-2 VS 5-2-3 ---- 17:10 VS 16:13as gk

Kolding - Aarhus
statra ránézve vendég siker de csak DNB-be!

Mjällby - Häcken
X
7 egymás elleni meccsük alkalmával 0 iksz született! +
Mjallby hazai pályán 4 gyõzelem mellett 5 alkalommal pontosztozkodásra kényszerült a 2 vereség mellett
odavágót a mjallby nyerte 1:0ra! szóval ha iksz nem lesz akkor hazai!

összességében,holnapra az alcorcon gyõzelmet várom a legjobban!
ebbõl kifolyólag Alcorcon gólt lõ opció a napi tuti! (igaz ezt csak 1.25 ért árulják)

Bayern-Roma
ugye bayernt várja a papírforma de forma alapján nem olyan bíztos ez
ha hozzávesszük,hogy német csapat akkor pláne
és ha azt vesszük,hogy a bwinesek 84%ra a bayernra rak no igy mégtutibb 😊
weed is bayern drukker tehát sztem õ is rakni fog a bayernre
szóval nálam ez X2 - 2:2 õt várok itt is de a 0:0-s eredményen sem lepõdnék meg!

Arsenal simán fogja hozni! 3:1re nyernek a fiúk 😊 (elfogult vagyok,mert a realitás az kb 2-1)

Baselben érzek némi potenciált egy gólra!

Milan-Auxerre hatalmas talány! elvileg a milannak siman kéne nyernie de akár egy vendég siker se lehet túl meglepõ számomra!

Real-Ajax mint mndtam iksz is lehet

Chelsea meg 2 góllal minimum hozni fogja a meccsét!

Shakhtar - Partizan
talán hazai de a vendégen sem lepõdök meg
Marseille - Szpartak Moszkva
talán hazai de iksz is lehet , lövésem sincs :S
Shep

Matthew Prosac
kösz, de azért attól még messze vagyok. hétfõn két bérletet kellett vennem 10-ért... megint nem jutok egyrõl a kettõre.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

igen azt olvastam de én nem találtam :S
most olyan nehéz lett volna belinkelnie ?:S
mintha olyan sürün kértem volan ilyet tõle ...
egy ilyet már raktam.:
Matthew Prosac
azt mondta hogy már beírta és keresd vissza

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

?

shep.: na mondod vagy sem?
szomferi
az a kurva nem dj, ne viccelj már, én minõségi dj-kre gondoltam 😄
na mentem aludni, Matt neked meg grat, lassan meglesz a 2. félévre is a tandíj 😄😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

kraawz

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Tigristank
Meg az íreken is. Úgy voltam vele, hogy 99,99%, hogy meg fogják nyerni, és összességében +200Ft-ot jelentett volna. 😄D

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

rooney8
tudtam hogy ki kellett volna hagyni 😄 bl elsõ forduló sose jó. semmibõl se jó az elsõ forduló, de hát saját kárán tanul az ember 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tigristank
Áhh, dehogy, végülis egyik legtutibb meccsnek gondoltam, aztán elcseszték. 😄
Mondjuk a skótok a 97. percben nyerték meg a meccset 1.05-ért + osztrákok és dánok is a 90. perc környékén szerezték csak meg a vezetést. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Matthew Prosac
a végén csak azon izgultam, hogy vesszen már össze 2 játékos lapot érdemlõen 😄 mondjuk lökdösõdjenek, vagy valami 😄

😄😄

Burdi
ii, látom neked se..
Németeken meg Svédeken jó nagy szorzó volt😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Biztos nem vagy ideges 😄

Tigristank
Denmark v Iceland Denmark 1.25 Nyertes
Ireland v Andorra Ireland 1.01 Nyertes
Scotland v Liechtenstein Scotland 1.05 Nyertes
Sweden v San Marino Sweden 1.01 Nyertes
Netherlands v Finland Netherlands 1.10 Nyertes
Albania v Luxembourg Albania 1.25 Nyertes
Germany v Azerbaijan Germany 1.01 Nyertes
Austria v Kazakhstan Austria 1.25 Nyertes
Barcelona v Panathinaikos Barcelona 1.125 Nyertes

MU v Rangers MU 1.166 Vesztes
Zilina v Chelsea Chelsea 1.25

ezt nevezik k***a nagy máknak? 😄DD