Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milan - Auxerre A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb(H),vagy többgól(V) V
Real Madrid - Ajax A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb(H),vagy többgól(V) V
Arsenal - Braga H
Füchse Berlin - Melsungen H
Reménykedek😄
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Bayer-Roma: H
Zilina-Chelsea: V
Milan-Auxerre: H
Arsenal.Braga: H
Salzburg-Man.City: V
Arisz-Atl Madrid: V
vélemény? 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
172 1 Zilina - Chelsea 7.85 / 4.10 / 1.35
179 1 *(1-0) Marseille - Szpartak Moszkva 1.15 / 4.85 / 10.30
183 1 Milan - Auxerre 1.40 / 3.95 / 7.10
188 1 Real Madrid - Ajax 1.33 / 4.25 / 7.95
198 1 Sahtar Doneck - Partizan Belgrád 1.38 / 4.00 / 7.50
Eredõ: 4,54774
Tét: 1 * 1.000,-Ft
Várható nyeremény: 4.550,-Ft
Vélemény? 😊
SoF II: C4z0rla
< kézilabda, magyar bajnokság >
Veszprém KC vs Erdi VSE (nõk,nb1) 1/1.25 - 3 vereséget követõen meg fogja szerezni elsõ gyõzelmét a Veszprém hazai környezetben a hasonló képességû ellenféllel szemben.
Tatabánya vs Kecskemét KKSE (ffi,nb1) 1/1.12 - A 4 közé igyekvõ hazaiaknak, nem fog gondot okozni az "alsóházi" csapat elleni gyõzelem.
Csurgói KK vs Balatonfüredi KSE (ffi,nb1) 1/1.75 - Rangadó!, mindkét együttes az 1-6-ban szeretne végezni viszont a vendégcsapat több kulcsjátékosát is nélkülözni kényszerül.., a hazaiak idén már buktak egy rangadót hazai pályán igaz kis különbséggel, ezt most szerintem nem fogják!
össz.:2.45
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nem bántás, csak szimplán azt szûrõm le, hogy "Európa színpadán" egy-két kiscsapat "tuti" vereségét kivéve bármi benne van a meccsekbe, és teljesen függetlenül kell kezelni a bajnokságban nyújtott teljesítményt a bl produkciótól. -> én bl-ben csak "live-olok", kivárásra játszok.
Milan - Auxerre 1.40 / 3.95 / 7.10 H
Real Madrid - Ajax 1.33 / 4.25 / 7.95 H
Arsenal - Braga 1.29 / 4.50 / 8.65 H
@4.08
nah nekem azthiszem ez a végleges :d
Tegnap nagyon befürödtem a BL elõzetes tippjeimmel:
MU-t gondoltam a legbiztosabbnak -> no comment.
Bursaspor -> "stabil törökök otthon nem kapnak ki" -> 0:4 <#idiota>#idiota>
Twente-Inter -> "nagy kockázatot nem fognak vállalni-2,5 alatt -> 2:2 pfff...,
Barcával, Benficával kételyeim voltak -> simán nyernek
úh. egyenlõre nem tudom mit kezdjek ma a BL-el.
de leírtam miért nem rakok a bayernre ez mellé jön,hogy te is rájuk raksz +
robben és ribery se játszhat szóval nálam a papír az X2 de inkább a vendég siker!
sztem roma gólt lõ is vállalható!
no most olvasom a többiek "regényét"
Milan - Auxerre
Milan a hétvégi kínos vereség után javítana. Nem szabad elfelejteni,a Milan támadó szekcióját. De vegyük azt is figyelembe h a védelem egyik alappillére Thiago Silva sérülés miatt nem játszik. Auxerre a francia pontvadászatba sem valami acélos, így mindenképp hazai gyõzelmet várok. De ami nálam még biztosabb erre a meccsre az 1.5 over. Tipp: 2-0, 2-1
Probable Starting XI: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Nesta, Antonini; Ambrosini, Pirlo, Seedorf; Pato, Ibrahimovic, Ronaldinho
Probable Starting XI: Soirn; Hengbart, Coulibaly, Mignot, Grichting; Pedretti, Ndinga; Oliech, Le Tallec, Birsa; Jelen
Arsenal - Braga
Az Arsenal remek formában van, és tapasztalt BL résztvevõ, ennek ellenére sem mondom azt h könnyû dolguk lesz ma este portugál ellenfelükkel szemben. Braga selejtezõn keresztûl jutott el a fõtáblára és nem kis ellenfelet hanem a spanyol Sevilla együttesével szemben jutott el idáig. Az Arsenal védelmébe visszatér Vermaelen és ott lesz Chamakh is akitõl legjobban várják a gólokat. Az 1.5 over itt is simán jönni fog. Tipp: 3-0
Possible Starting XI: Almunia; Sagna, Koscielny, Vermaelen, Clichy; Rosicky, Song, Fabregas, Nasri; Chamakh, Arshavin.
Possible Starting XI: Felipe; Silvio, Moises, Rodriguez, Miguel Garcia; Vandinho, Luís Aguiar, Alan; Lima, Paulo Cesar, Matheus.
Bayern München - Roma
Nálam ez a mérkõzés a nap rangadója. 3 esélyes mérkõzés. Tudjuk h a müncheni alakulat mire képes, de az olaszokat soha sem szabad leírni. Robben hiányozni fog a hazai csapatból és ez nagy érvágás ha a tavalyi bl-t nézzük. Nagy valószínûséggel a csapat másik ásza Ribery is hiányozni fog. A románál a sérülés lista hosszabb Mirko Vucinic, Rodrigo Taddei, Stefano Okaka, John Arne Riise és Philippe Mexes is hiányozni fog. Szoros hazai gyõzelmet tippelek. Tipp: 2-1
Probable Lineup (4-2-3-1): Butt, Lahm, Van Buyten, Badstuber, Contento; Van Bommel, Schweinsteiger; Mueller, Kroos, Altintop; Olic
Probable Lineup (4-3-1-2): Julio Sergio, Cassetti, N. Burdisso, Juan, Rosi; Perrotta, Pizarro, De Rossi; Menez; Totti, Borriello
Cluj - Basel
Nálam ez a meccs a tuti X. Tipp: 1-1
Probable Starting XI: Stancioiu; Panin, Cadu, Piccolo, Edimar; Muresan, E. Kone, Costa, Bastos, Culio; Sforzini
Probable Starting XI: Costanzo; Inkoom, Abraham, Çagdaº, Safari; Tembo, Huggel, Yapi, Shaqiri; Frei, Streller
Marseille - Spartak Moszkva
Ez is jó meccsnek ígérkezik. Az oroszokat sosem szabad leírni, mennek hajtanak mint a gép. Ennek ellenére azt mondom h a Marseille rutinosabb és megnyerni a meccset. Tipp: 2-1
Probable Starting XI: Mandanda; Azpilicueta, Hilton, Heinze, Taiwo; Cisse, Cheyrou; Valbuena, Lucho, A. Ayew; Brandao
Probable Starting XI: Pesyakov; Parshivlyuk, Suchy, Pareja, Ivanov; Mcgeady, Ibson, Alex, Sheshukov, Kombarov; Welliton
Real madrid - Ajax
Egyértelmû h jobb csapat a Real és idén nagyon rá fognak menni a BL-re. Az egyik nagy fegyvere a Realnak az Jose Mourinho. Bármilyen taktikát elõ tud húzni amivel siker garantált. Ajaxnál Suarez az akire figyelni kellene, de mivel vagy valószínûséggel nem játszik így könnyebb dolga lesz a madridi védelemnek. Tipp: 3-1
Probable Lineup (4-2-3-1): Casillas, Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo; Alonso, L. Diarra; Ronaldo, Oezil, Higuain; Benzema
Probable Lineup (4-3-3): Stekelenburg, Van der Wiel, Alderweireld, Ooijer, Anita; De Zeeuw, De Jong, Enoh; Sulejmani, El Hamdaoui, Emanuelson
Sahtar - Partizan
Sima hazai gyõzelmet várok. Tipp: 2-0
Probable Lineup (4-2-3-1): Pyatov, Srna, Chizkov, Rakytski, Rat; Stepanenko, Hubschman; D. Costa, Mkhitaryan, Willian; M. Moreno
Probable Lineup (4-4-2): R. Ilic, Stevanovic, Jovanovic, Krstajic, Lazevski; Tomic, Petrovic, Smiljanic, S. Ilic; Iliev, Cleo
Zilina - Chelsea
Sztem kommentálni nem nagyon kell h mért várok vendég gyõzelmet. Tipp: 0-3
Possible starting XI: Krnac; Angelovic, Placek, Pecalka, Mraz; Poliacek, Jez, Vittor, Vladavic, Bello; Ceesay.
Possible starting XI: Cech; Ivanovic, Alex, Terry, Zhirkov; Benayoun, Mikel, Essien; Sturridge Malouda, Anelka.
Remélem azzal, h betettem a várható kezdõ 11 eket és írtam véleményt segíteni tudtam a fogadásban.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ez se rossz...azért baselt nemkéne leirni szerintem elverik öket...
1 Arisz - Atl. Madrid 3.30 / 3.25 / 2.00 V
kettes odds? szerintem elég jó :o bár lehet ma azért chelsea arsenalt megrakom
(Nyereményszorzó) (Ivan Nova és Matt Garza kezdenie kell) NY Yankees
Dobó adatai 2.35
ARI Diamondbacks @ CIN Reds
(Nyereményszorzó) (D Hudson és Travis Wood kezdenie kell) ARI Diamondbacks
Dobó adatai 2.45
PIT Pirates @ NY Mets
(Nyereményszorzó) (Zach Duke és R Dickey kezdenie kell) NY Mets
Dobó adatai 1.50
CHI Cubs @ STL Cardinals
(Nyereményszorzó) (R Wells és Adam Wainwright kezdenie kell) STL Cardinals
Dobó adatai 1.43
CFR Cluj - Basel:
Na erre aztán nem rakok semmit,az biztos. Abszolút 3 esélyes...
Bayern München - Roma:
Bayern talán behúzza,de én szerintem 2 vagy 3 gólt fogok rakni...
Zilina - Chelsea:
Chelsea lazán hozni fogja,talán még hendivel is. Én mindenesetre sima Chelsea gyõzelmet rakok.
Marseille - Szpartak Moszkva:
Ebbõl a meccsbõl kinézek bármit. A Marseille van olyan hülye,hogy otthon kikap a Moszkvától,a Moszkva meg van olyan jó,hogy idegenben lealázzon egy Marseillet. De ennek az ellentettje is igaz. Én 0-1-es Hendivel rakok a Moszkvára. 1.96-os odds-ért elég finom 😊
Real Madrid - Ajax:
Realnak otthon szinte kötelezõ,hogy megverje az Ajaxot,mert idegenben bizony szarban lesznek. De ezek is vannak olyan hülyék,hogy döntetlent játszanak,vagy simán kikapnak. Nálam ez a meccs 1X. 1,5over vagy bátrabbaknak a 2,5 over mehet. Én erre inkább nem teszek semmit.
Arsenal - Braga:
Újabb necces meccs,bár az odds nem errõl tanúskodik. Braga idegenben simán okozhat meglepetést. Én 1,5overt raknék HA lenne számlám internetes fogadóirodáknál,tippmixen meg csak 2,5 over van...azt meg nem vállalom be.
Sahtar Doneck - Belgrád meccsre meg nem mondok és nem is rakok semmit. Egyik csapatot sem ismerem igazán,soha nem fogadtam rájuk.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
azért kössz
mostmár reméljük jönni fogsz.
egyébként amit linkeltem szelvényt simán leírhatod szted melyik fog elmenni 😊 (mrt azt csak hasraütés szerûen raktam)
Alcorcón Ponferradina 2:0 2.20 3.06 3.21 részletek 2010-09-05
ha pár napja tudtak nyerni akkor sztem ez most sem fog gondot okozni!
Bodø/Glimt - Fredrikstad
12
sorban 3 ikszet követõen sztem 4.mérkõzésük nem fog X lenni!
Malmö - Helsingborg
nagyon nagyon nehéz mérkõzés!
malmö hazai pályán veretlen és hát a helsingborgot tekinthetjük a mumusnak is hiszen 6 egymás elleni meccsük alkalmával egyszer sem tudott nyerni a malmö!
szóval 3 esélyes a mérkõzés ,de mivel a malmö-nek drukkolok így hazait mondok! (no meg itt az esély 3 pontra növelni az elõnyt)
utóbbi 10 mérkõzésük statja.: 7-1-2 VS 5-2-3 ---- 17:10 VS 16:13as gk
Kolding - Aarhus
statra ránézve vendég siker de csak DNB-be!
Mjällby - Häcken
X
7 egymás elleni meccsük alkalmával 0 iksz született! +
Mjallby hazai pályán 4 gyõzelem mellett 5 alkalommal pontosztozkodásra kényszerült a 2 vereség mellett
odavágót a mjallby nyerte 1:0ra! szóval ha iksz nem lesz akkor hazai!
összességében,holnapra az alcorcon gyõzelmet várom a legjobban!
ebbõl kifolyólag Alcorcon gólt lõ opció a napi tuti! (igaz ezt csak 1.25 ért árulják)
Bayern-Roma
ugye bayernt várja a papírforma de forma alapján nem olyan bíztos ez
ha hozzávesszük,hogy német csapat akkor pláne
és ha azt vesszük,hogy a bwinesek 84%ra a bayernra rak no igy mégtutibb 😊
weed is bayern drukker tehát sztem õ is rakni fog a bayernre
szóval nálam ez X2 - 2:2 õt várok itt is de a 0:0-s eredményen sem lepõdnék meg!
Arsenal simán fogja hozni! 3:1re nyernek a fiúk 😊 (elfogult vagyok,mert a realitás az kb 2-1)
Baselben érzek némi potenciált egy gólra!
Milan-Auxerre hatalmas talány! elvileg a milannak siman kéne nyernie de akár egy vendég siker se lehet túl meglepõ számomra!
Real-Ajax mint mndtam iksz is lehet
Chelsea meg 2 góllal minimum hozni fogja a meccsét!
Shakhtar - Partizan
talán hazai de a vendégen sem lepõdök meg
Marseille - Szpartak Moszkva
talán hazai de iksz is lehet , lövésem sincs :S
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
most olyan nehéz lett volna belinkelnie ?:S
mintha olyan sürün kértem volan ilyet tõle ...
egy ilyet már raktam.:

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
shep.: na mondod vagy sem?
na mentem aludni, Matt neked meg grat, lassan meglesz a 2. félévre is a tandíj 😄😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mondjuk a skótok a 97. percben nyerték meg a meccset 1.05-ért + osztrákok és dánok is a 90. perc környékén szerezték csak meg a vezetést. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Németeken meg Svédeken jó nagy szorzó volt😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Ireland v Andorra Ireland 1.01 Nyertes
Scotland v Liechtenstein Scotland 1.05 Nyertes
Sweden v San Marino Sweden 1.01 Nyertes
Netherlands v Finland Netherlands 1.10 Nyertes
Albania v Luxembourg Albania 1.25 Nyertes
Germany v Azerbaijan Germany 1.01 Nyertes
Austria v Kazakhstan Austria 1.25 Nyertes
Barcelona v Panathinaikos Barcelona 1.125 Nyertes
MU v Rangers MU 1.166 Vesztes
Zilina v Chelsea Chelsea 1.25