Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocs de kicsit se vigasztal 😄DD max akkor ha nyer a milan 😄 de azért értékelem 😄

Ott a baseli gólom 😄
Matthew Prosac
ha ez vígasztal én egészen az utolsó pillanatig a cluj-basel meccsre akartam rakni a 3,5 overt, aztán meggondoltam magam és végül a bayern -romára raktam. meg lehet nézni jó döntés volt-e..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

CokeLair
Arsenal v Braga Felett: 2.5 (1.33)
Bayern München v Róma (Elsõ félidõ eredmény) Döntetlen (1.83)
Marseille v Spartak Moszkva (Elsõ félidõ eredmény) Döntetlen (1.90)
@4.62

eddig f@sza a bl...

Cluj Basel 2-1 -.-" Na,asszem ezzel úszott is a max. 3 gól...-.-

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Matthew Prosac
CFR Cluj 2 - 1 Basel

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hogy lehettem ekkora barom amikor milan helyett mondom inkabb megrakom arsenal handy-t de hogy miért nem azt raktam amikor végig arsenal mellett voltam csak isten tudja :/

ez a milan meccs 1 rakás szar
és jogosan fütyülnek a nézõk

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Matthew Prosac
most egyiknél sem tanácsolom 😄
tegnap a Valencia is leszarta a szabályunkat 😄

Kaput eltaláló lövés

cselzi 5 kapuralövés, 3 gól
arsenal 4/3
real 10/1........... 😄

kispeki
a normál szelvényem félideinél a milan-on és a shaktar-on ment volna el, remélem változni fog a játékuk és rúgnak párat 😊

mint ahogy azt is remélem, hogy az összes meccsen 3 vagy annál több gól esik 😊

SoF II: C4z0rla

Hát ma se nyerek nagyon úgy tûnik...

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Reméelm,hogy a Milan a félidõben kap egy alapos fejmosást és összeszedi magát a 2. félidõben...

CokeLair
3:0 után jön a 3:1 mert jól fizet mindkét esetben ??? <#vigyor0>

Matthew Prosac
az irammal nincs nagy baj, de igazán nagy helyzetek nincsenek. elõbb a Roma elõtt volt egy nagy lehetõség. necces még az 1,5 over is. még jó hogy én 3,5 overre raktam 😄 esélye sincs a szelvényemnek. minimális sem.

kispeki
fenéket, ponthogy õk kapjanak!!!

1 shots on target?? nah leszophatnak ha megint ilyenen megy el a szeló....

Hát milan eddig MU 2 😄😄 44 perc alatt 1 kaput eltaláló lövés ibra, pato, ronaldinho kombóval... 😄

25 perce nézem nem láttam kapura lövést a milantól:s

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

valaki?

am roma vezethetne ám félidõben 😄 no meg auxerre is verjen már egyet
elég gyatra egy meccs...

mûesés lehet volt kézimunka de feldobta magát😄

elsö félidö vége elötti milan gól jolesne :d

tetrodotoxin
a bayern - roma meccsen mekkora az iram? lesz 1,5 over?

pato elesett nincs tizi:S

kispeki
malmö - hesingborg 11 lövés össz-vissz, 1 gól, és 2,5 overre tettem :\ remélem begyötörnek még 2-t a hátralévõ 25 perc alatt, meg hát a bl-ben is mind 2,5 felett lesz ugyebár 😄

hát én kinéztem volna, Arsenal rúgott már a Portónak is gólokat😄

am az Auxerre kontrára építenek és létszámfölényes szitukba mennek a milanra csak õk hát a befejezés

rooney8
az igen az szép 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kispeki
real gól 😊

szomferi
nekem mára Bayern 1x - Milan - Chelsea hendi és Arsenal - Real over 2.5 kell 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Matthew Prosac
érdemes megnézni a Shakhtar meccs statisztikáját. 68-32% a labdabirtoklás, a szerbeknek még kapuralövésünk sincs. a pályán sincsenek

Matthew Prosac
4 kaput eltaláló lövés/3 gól. Így kell a helyzeteket kihasználni (Arsenal)

ha vkinek azt mondom 35' percben az arsenal 3-0ra megy van aki elhiszi? 😄 sztem senki...
én is max 1 gólós sikert vártam volna.
no
auxerre-braga-alcor gól kéne 500ra 3k -t hozna..

sportingbet van akinél jó? mert fogadni akarok és kiirja h nem tett meg tétet :S
istenem sose biztam a milanba...remélem most adnak rá okot hogy igen és lönek 2-3-t meg az a gyökér ibra is csinálhatna már valamit

3-0 arsenal öcsém én is ritkán rakok gólokra de akkor faszául milan-_-

Milan is bevághatna már 2-3 gólt szépen lassan....

Shep
Hát a Braga nem nõtt fel a feladathoz ahogy itt valaki írta, ez csúnya lehet így végén.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Arsenal 3 - 0 Braga

Shep
A kajla orrától nem látta :9

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Istenem ez a hülye Real is túlcifrázza szarrá passzolgatják a büntetõ területen belül mikor már rég lõhetett volna akármelyik,

Lófaszt 😄

öcsém ibra lese tudja kezelni a guróló labdát :S

Shep
Hát ha úgy pörögnek akkor jó lenne egy 2-3 a végére

Amúgy Cluj-Basel meccs nagyon,de nagyon jó! Pörögnek a srácok! Viszont remélem,hogy így marad az eredmény. Még max. 1 gól jöhet,de aztán tényleg álljanak meg ^^

nah valami végre még a realon 2 gólt meg a milanon és nekem elég

Shep
Na végre Real 1-0

kraawz
milantol viszont egyre jobban parázok.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

MADRID MEG ARSENAL MILESZ MÁR MILAAAN?? -.-

Real vezet! Fuckyeah! Arsenal 2-0 HMMM!!! <#taps><#eljen><#eljen>

én ebben a chelsea handyben eddig is 110%ig biztos voltam amugy de azért bekaphatják...tippmixen csak 1.7 -.-