Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mekkora Arisz gól...:|

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

VEZET AZ ARIS GRAT GRAT

kispeki
kijev 2-2 :\

SoF II: C4z0rla

ez az etletico meccs olyan mint nemrégiben a sevilla hazai pályán depor ellen...hányinger -.-

kispeki
így van <#eljen>

Lever over 2,5 pipa yes 😄

Gyerekek,de jó,hogy végül Atletico meccsre nem raktam semmit...én meg eredetileg 2,5 overt akartam 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

vazz aris igen jol játszik kapuralövések minden még szögletet is löttek 😄D atletico még egyet se 😄D uramisten...

Szntetek kap 1 sárga lapot a Napoli a 2. félidõben??..szntem olaszokban ez igencsak benne van...és ...1.55 <#wow1>
áhh kell az atleticc góól 😄

kraawz
juve 2-2 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

hát ugylegyen!! de jelenleg nagyobb az esélye az ötösömnek a lotton...ugy hogy nem is lottozom -.-

kispeki
nah, juve 2-2 😊

De az Aris ilyen Atletico teljesítmény mellett sem tudott eddig gólt lõni, remélem edzõbácsi lepofozza az Atleticót a félidõ szünetébe, és észhez térnek.....vagy nem.

at madrid nyer 0:2-re most beindulnak szerintem hajrá!

bazz annyira kéne most az atletico gól mint egy falat kenyér...

kispeki
😄 remélem azért megnyerik, hátha nem megy el a 9 meccses poén szellám 😄 ha megint egy rohadékon megy el szétszaggatok valamit a környékemben 😄 (és az nem a szelvény lesz)

hát a juve szempontjából a Lech poznan=Újbuda SE 😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

kispeki
így is van 😄

ohh bocsc gecc 😄 Köszi az infót 😉

Forza Italia
vezet is😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

kispeki
Kijev egyenlített, helyes!

zotja jol kiütöttél amugy kevered a meccseket arisz-atl madrid és az 0-0 salz man city meg 0-1
jolvan de nemértem hogy mertetek juvére rakni érted nemvéletlenü dobáloztunk itt párszor azzal a kifejezéssel hogy "nehogy eljuvéskodják ezt is..." hát most -.- jove atletico más sulycsoport azért...

kispeki
én is tettem, 2,5 overes szellát megint 😄

juve, leverkusen, suttgart, psv, sevilla meccseken kell, ebbõl juven már megvan 😊

// van egy másik szella is amin juve gyõzelem van :\ //

nekem hendis juve gyõzelem kéne remélem delpiero villani fog 2-3mat:-)
Arisz-Man city meccs mennyi?
és a Salzburg-atl.madrid?

nah félidõ elõtt jött ennek a meccsnek a Juve sikerével kell végzõdnie

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

kispeki
nem kell azt kidobni 😄

juve megvan 😄 no másik kettõért drukkoljatok és akkor nem fog érdekelni az atletico 😄
1-2 nah végre 😄

jólvan szerintem örülj hogy még 0-0 nem úgy mint a Juventus
ilyen csapat vmi csoda hogy ittvan az Európa ligába -_-

de komolyan annyira feltudja baszni néha az agyam ez...érted alig van náluk a labda és ha náluk is van 3. labdaérintésböl olyan szinten eladják hogy az valami undorito hányinger...nemértem...

zagreb-juve-lill
+
juve-lille
még1 gól kell ezeken a meccseken!
ez az atletico nyete meg az EL-t? szégyen :/

Forza Italia
szar atletico meccsen ne mtud gól lenni:S

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Shep
Az csak valami bug.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kispeki
lech poznan-nak 11.00-es oddsa van... -.-

tetrodotoxin
ez ki is ment a fejembõl, pedig az elõbb én emlékeztettem a többieket...na mindegy 😄 igazából én kombiba raktam, szóval nekem a többi még jöhet 😄

Ezaz Kijev pipa

Leverkusen 2

kispeki
😄😄😄😄D

Shep
Rúghatnának ha weed nem rakta volna meg a Juve gólt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Szerintem mindannyian jobban járnánk ha weed-et befizetnénk valami ûrutazásra.

tetrodotoxin
azért ki nem dobnám, nem 45 perces a meccs, akár a 80 és 90-ik perc között is rúghatnak annyi gólt, hogy nyerjenek

kispeki
társulok... már a szelvénykidobásba, többibe inkább nem 😄

nah ha félidõbe nem lsez min 1-2 akkor dobom ki a 2 szelvényemet és fürdök és nézem a lokit :S vicc az egész

dragon11
Köszönöm Istenem, hogy nem adtam fel..

hát reméljük azért forlan alkot megint valamit mondjuk 1-2 gólt...nagyon remélem :/

0-2 ez vicc :S

Te jó ég, most atletico miatt élhetek egy hétig száraz kenyéren meg vizen 😊
A csapatból kispadra tették a komolyabb játékosokat a következõ meccsre? Valakit bemozgathatna az edzõbá