Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem nyomás meg semmi ilyesmi, csak érdekel, hogy a tippek mellett megosztod ma velünk, hogy pontosan milyen kombinációban teszed meg a tippjeid, vagy ezt ne várjam? 😄

És köszi a választ. 😊
Matthew Prosac
mindenképpen 1x-nek érzem, de nem zárom ki a 0-0 lehetõségét se. azért egy 70%-ot adok a hazai gólnak. az meg már jó, nem? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Nem vagyok gondolatolvasó, hogy utalgatásokból kitaláljam ki mire fogadott.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lehet csak a törökre nyomok egy all int...

A manisaspor tökutolsó 6 meccsbõl 5-öt buktak,1x betli..nem sok jó vár rájuk! Trabzon jó formában van ha a Liverpool elleni vereségeket nem számoljuk akkor veretlen(és valjuk be a Pool ellen is jól játszottak!) Nálam a pénteki tuti!

Matt te elemezted a Jablonec meccset. Sznted is érik a hazai gól?
Indok: legutóbbi 2 vendégfellépésén nem kapott gólt a plzen
zsinórban 7 plzen gyõzelem
Legutóbb egymás ellen nem lõtt otthon gólt a jablonec

1.30ért jónak érzem.
Többiek véleménye is érdekel 😊
ya

shep:
"1 gólt azért hozzanak már össze "
ez a mondat vszínû arra utalt h még1 gól kell -.-

no mind1
ma RKC döntetlent rakok és kész
Shep
Miért már az sem mindegy hány góllal nyernek? Esetleg te megraktad az over 3,5-öt amit nekem kötelességem lett volna ebbõl a mondatodból kitalálni arról nem beszélve, hogy az igeidõk keverednek egy mondaton belül. Nem vagyok én gondolatolvasó? "a 3-0 majd emberelõnybe kerülnek és maradt a 3:0 😄 1 gólt azért hozzanak már össze"

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
mivan ember, serdülsz? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ez egy elég undorító hozzászólás volt részedrõl ,sztem.
Shep
Érdekel is engem ,hogy 3-0 után nem lett több gól, nyertek ez volt a lényeg 😊 jött a kombi.

Matthew Prosac
Grenoble Foot 38 - AC Troyes (A szerzett gólok száma páros) 1,88x (85%)
FK Jablonec - Viktoria Plzen (A szerzett gólok száma páros) 1,83x (80%)
Tours FC - Le Havre (A szerzett gólok száma páros) 1,85x (75%)
FC Volendam - AGOVV Apeldoorn (Hendikep 0:1 ) AGOVV Apeldoorn (65%)
Dijon FC - Evian Thonon Gaillard FC (Szerez gólt az 1-es csapat?) 1,34x (80%)
Clermont Foot - Nimes Olympique 2 esély (ha a rendes játékidõben döntetlen lesz, akkor a tét összege visszajár) Clermont Foot 1,5x (60%) - ez nagyon könnyedén lehet döntetlen is, de a vendéggyõzelmet kizárnám.
FC Union Berlin - Hertha BSC (Szerez gólt az 1-es csapat?) Igen 1.37x (70%)

Kb ezeket néztem ki a mai napra. A Holland másodosztályban szokás szerint düböröghet az over, a francia másodosztályban sok döntetlent várok. Elsõ körben ennyi.

Valami ilyet bepróbálok, bár lehet nem 1 szelón...

FC Zwolle - Telstar over 1,5
MVV Maastricht - Fortuna Sittard over 1,5
Cambuur Leeuwarden - BV Veendam over 1,5
Trabzonspor A.ª. - Manisaspor 1
1. FC Union Berlin - Hertha Berlin over 2,5

Odds: 3,25

Etoile FC v Balestier Khalsa FC
(Játékidõ eredménye) Etoile FC 1.25

3-0 majd emberelõnybe kerülnek és maradt a 3:0 😄 1 gólt azért hozzanak már össze
a Stadion gyepét úgy látszik igen:-D
Aris-Atletico 12(itt szerencsém volt hogy nem x2be raktam)
Lausanne-CSZKA 2
Besiktas-Sofia 1
Getafe-Odense 1
odds:3.56 tét:1035ft nyeremény:3684ft
én tegnap ezekt fogtam meg:
Salzburg-ManCity 2
Juventus-Poznan 1.5gól fölött
Lille-Sporting 1.5gól fölött
Debrecen-Harkov 1.5gól fölött
Porto-Rapid 1
Stuttgart-YoungB 1.5gól fölött
tét:920ft nyeremény:5474ft
CokeLair
Pénteki petting, bemelegítés<#nevetes1>:

Gaz Metan Medias v Universitatea Cluj
"Játékidõ eredménye": Gaz Metan Medias (2.10)
Kaposvári Rákóczi FC v Paksi FC
"mindkét csapat szerez gólt": igen (1.61)
Victoria Branesti v Pandurii Tg Jiu
"1. félidõ gólok": Alatt 1.5 (1.25)

eredõ: 4.23
500,- pénzzel rakom.

! Úgylátom, hogy a ZTE-Vidit-elhalasztották...

Forza Italia
egerszeget elöntötte a víz??😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

a zete meccs elmarad a pálya rossz állapota miatt ezt onnan tudom mivel egerszegi vagyok szal arra ne fogadjatok.
erre én mindkét gólt lõ opciót raktam mert a 2.5 overt azért nem választottam mivel kizártnak tartottam h egyik csapat nyerjen 3:0ra
most nézem h 2:0 lett :S hát ez van 😄
Ma ezekbõl válogatok össze valamit..

Cambuur - Veendam
Zwolle - Stormvogels/Telstar
Trabzonspor - Manisaspor
Shelbourne - Finn Harps
Union Berlin - Hertha BSC

Shep
Egyelõre ez is jól áll (3-0)
Etoile FC v Balestier Khalsa FC
(Játékidõ eredménye) Etoile FC 1.25
Newcastle Jets v Perth Glory
(További összesített gólok - ázsiai) Felett 1.5 1.40 Nyert

Hazai gólt akartam rá, de nem volt ilyen opció Bwinen😞
Üdv!

Everton - Newcastle United 2 5.50x
Aston Villa - Bolton Wanderers X 3.30x
Stoke City - West Ham United 2 3.70x
Blackburn Rovers - Fulham 2 3.55x

238.40x

100 forintos hátha bejön fogadás

fotográfik kolomp edisön :D

Shep
Newcastle Jets v Perth Glory
(Játékidõ eredménye) Newcastle Jets 2.80

CokeLair
Én is agyalok ezen, de vszinû, hogy DNB 2-es be tolom -> döntetlen esetén tét visszajár.
Hasonlóképpen:
Gaz Metan - Universitatea Cluj DNB/1 (1.44-ért)
- hazai csapat 2 vereség és 1 döntetlen, az újonc vendégek 4 gyõzelem! után várják a mai találkozót. Valószinû, hogy itt a sima 1-es is megállja a helyét.

Komoly szelvényre én sem raknék rá magyar focit soha. Rengetegszer megszopatott már.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SimonUUUR
Gondoltam 😊 Én is nagyon 3 esélyesnek érzem!
Magyar meccsekre nem szoktatok rakni? Soha nem
tudom eltalálni az nb1-et, kurvára nem látom át... 😞

Chelsea FC

jAsOn VoOrHeEs
Valószínûleg elmarad a meccs, a stadionban ugyanis áll a víz.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Én arra a meccsre egy forintot sem raknék.

SimonUUUR
Sziasztok!
ZTE-Vidi 2???

Ti hogy érzitek, szerintetek bemerjem tolni?

Chelsea FC

Hát,a mai nap nem egy nagy durranás...:S Mindenesetre egy 200-as poénszelvénnyel bepróbálkozok.

Hämeenlinna - Ilves H 1.63
Slavia Praha - Litvínov H 1.56
Kaposvár - Paks H 1.83 (Kaposvárt kötelezõ megraknom..😄)
Zwolle - Telstar H 1.38
Emmen - Helmond D 3.15
Bohemians - Bray H 1.34
Shamrock Rovers - Galway Utd. H 1.47
Trabzonspor - Manisaspor H 1.36

200 --> 10.837

Forza Italia
léci a mostani hétvégét hagyd ki😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

w77d
nnna ma melyik csapat reményeit zúzzam porrá lássuk csak XXXD

Shep
Tegnapi baseball: 3/2 így hát megint plusz.

rájöttem éjjel csak elolvastam... am köszi :-) hát nem tudom megérné e befizetni rá
Fabio Capello
megduplázzák az elsõ tétedet max 25 fontig.

Unibet akció 😮
elég kemény és minimális feltétel van,szóval ezt tuti megjátszom !

Fogadjon az Unibetnél ÉLÕBEN Live Betting az Atlético Madrid - FC Barcelona (élõközvetítés Live Streaming ) spanyol labdarúgómékõzésre és cserébe megajándékozzuk egy 1.000Ft-os kockázatmentes fogadással, amit a keddi Real Madrid - Espanyol meccsre írunk jóvá a játékosoknak. Nincs minimum tét, csak élõben szükséges fogadnia legalább egyszer!
a dallas döntetlen jött és ez a lényeg!
bár a dallas emberhátrányban is képes volt vezetést szerezni de végül 2-2 lett!
nagyon jó!
w77d
I am awesome XXXD

Shep
Na ezért nem járok én focimeccsre.

Shep
KELLLLL!

w77d
a bunyó is amiatt volt már, mert kínukban az ultrák nem tudtak mit csinálni.. elõttünk elkezdték az öklözést aztán ráestek a mi sorunkra... én azt egyik állatot letoltam magamról amjd fordulóból kaptam egyet a szemem alá... azé onnan én is megszórtam a mocskot majd hátráltunk kifelé míg megjönnek a biztonságiak ...

w77d
a loki magát intézte el.. ilyen 0 játékkal nem hogy nemzetközi porondon, de még a magyar bajnokságban is szégyen játszani... az ukránok a második félidõben gyakorlatilag edzõmeccset játszottak ellenünk, rúgták is a szép gólokat.. egy senki ez a csapat, profiknak semmi képpen nem mondanám õket...

Matthew Prosac
jól elintézted szegény lokit :C (meg a juvét 😄)
weed for president!!!!!

w77d
gyerekek viszont faja kis bunyó volt a stadionban én is kaptam a pofámra...

w77d
vesztettem, mert a loki gólt lõ szelvény volt megtéve 40ezerrel, az X2 meg 5ezerrel...

sziasztok

tudtok angolul? 😊
nekem nem esett le teljesen... akkor most hogy ezt a bónuszt megkapjuk kell befizetni vagy sem?

http://www.williamhill.com/promotions-popup/generic-f25-help-page-en/
szintén 😄

sao és newell dnb

illtve
dallas döntetlen
ill. dallas páros gólók száma