Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de baszki mondtam h átvitt értelemben értsed és nem a szó szoros értelmében -.-
mlb 3/3 de csak azért mert 2 napi bukó után most nem raktam meg a tippedbõl , de grat!
Kérnék 3 esélyes tippeket mára...köszi Mindenki <#taps><#taps>
Mai tippjeim:

Stoke City - West Ham 2. csapat lõ gólt 1.48
WBA - Birmingham City 1. csapat lõ gólt 1.30
Ipswich - Cardiff 1. csapat lõ gólt 1.33
Leicester - QPR 1.csapat lõ gólt 1.33
Middlesborough - Reading 1.csapat lõ gólt 1.25
Karlsruhe - Paderborn DNB H 1.37
Oberhausen - Vfl Bochum 2. csapat lõ gólt 1.25
Espanyol - Almeria 1.csapat lõ gólt 1.22
AS Nancy - Brest 1.csapat lõ gólt 1.25
sniper jónak tûnik csak hát a milan 1x ilyen 1x meg olyan, de a 4,7 az nem olyan nagy szorzó
Milan - Catania 1.35 / 4.40 / 8.50 H
Real Sociedad - Real Madrid 7.20 / 4.00 / 1.43 V
Chelsea - Blackpool 1.11 / 7.85 / 16.00 H
Sunderland - Arsenal 4.95 / 3.40 / 1.69 V
S. Mosley - S. Mora 1.32 / 22.50 / 3.20 H

@4.7

szerintem elég jónak tünik:d szerintetek? d

Ha nem lenne újonc a Brest akkor szntem meg is lenne! 😊
Matthew Prosac
egész jó, bár 1,3-al jobban nézne ki.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Megtaláltam asszem a nap egyik tutiját, de cáfoljon meg nyugodtan bárki!

AS Nancy - Stade Brestois 1. csapat lõ gólt 1.25!!

Indok: A Brest újonc csapat, de már megvan az elsõ gyõzelme + 2 draw is mellette
Ennél fontosabb, a Nancy otthon 2 meccs 2 vereség 0-5 gk
Míg a Brest a legutóbbi 2 meccsén nem kapott gól!

Emellett a sima vagy DNB hazai se rossz 1.95 ill.1.38!
Gimnasia gólja akkora tuti volt 1.33ért...
A csapat nem lõtt gólt az eddigi 5 forduló<#wow1> alatt...hát már illett...3-0ra nyertek mellesleg <#taps>
Shep
Hát egyrészt nem veszek mindent komolyan, sõt. Na de ilyen kijelentést, hogy zseniális vagyok ebben a topicban senki nem tett eddig még olyan sem akire esetleg de tényleg csak esetleg rá foghatná valaki mert õ sem az csak ...(na majd ha van rá igény leírom). Ez a "ha te mondod" ez meg kurvára lekezelõ hozzászólás volt.
Éjjeli MLB: 3/3

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dragon11
230 1 Manchester Utd. - Liverpool 1.74 H
157 1 Everton - Newcastle 1.64 H

@2,8

vélemény srácok?

tõlem elférsz csak néha írok valamit akkor jössz és kötekedsz,ma is én lezártam egy "ha te mondod" hsz-al ,erre mit csinálsz? csak öntesz rá olajat , ezzel van bajom csak! (meg a gáz,hogy mindent kurvára komolyan veszel
dragon11
Ma everton és stuttgart gyõzelmek ?

Csak, hogy a tegnapi napot még szebbé tegyem magamnak! 😄😄
Megjegyzem, ezt is beírtam:

<#eljen>
Am köszi Dean a kiemelést!<#hamm>
valenciennes-lens? szerintetek? a lens most gyenkécske, és a valencinnenes ixelt lyonban. pont ezért lessz meglepi?? ezt a meccset megakarom játszani
hali. van 1-2 tippem a mai meccsekre. egy két meglepivel fûszerezve: bremen-mainz, 0-1 röl, :v blackburn-fulham: v , sochaux- nice: v, 500 assal, több mint 100000 a hozam..
Matthew Prosac
akit érdekel írtam a betway-re szombati tippeket, habár inkább csak félpoénszelvényekbe illõeket.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Chelsea, Real, Bayern, Milán gyõzelem. Szerintetek milyen lenne megfogadni? Sérültek, eltiltás, egyéb informáci?

w77d
én mondjak neked tuti tippeket? XXXXXXXD

Hétvégére valaki ajánlhatna 1 Szelót 😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Effe88
elsõ blikkre ezekbõl fogok majd válogatni holnap...
arle-marseille h gól
nancy-brest h gól
mallora-osasuna h gól
sociedad-madrid h gól
willem II-ado h gól
vélemény?!

Matthew Prosac
nekem ma egy jött, egy ment, egy meg nullszalósra jött ki, de összességében -1500. túlélem 😊

Shep
Engem meg marhára nem érdekel ki mit ír be ide, mert mindenkinek szíve joga eldönteni ,hogy megosztja-e a tippjeit másokkal. Na de hogy legyen számodra valami jó hírem is nemsokára nem nagyon fogok ide írogatni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Köszi. Estére is tettem egy ilyet:

NY Yankees - Baltimore H 1.67
Gimnasia - Huracan 1. csapat lõ gólt 1.33
Ipatinga - Sao Caetano 1.5 over 1.20
a zseniálist átvitt értelemben kellett volna értened...
az egy kurva dolog h megraktad de nem írtad ide be!most én is sorolhatnám h ez meg amaz bejött de a hangsúly a tipp megosztáson van!
megraktál sok meccset és pont az jött...
én ide ma 1et irtam be ami be is jött erre írtam amit...
ebben az értelemben ma andreash is kurvajó volt hiszen beírta mivel száll ma harcba és jött is!
Shep
A vesszõ lemaradt a Nem után.

Shep
Ja és mielõtt jönne a leszóltam mindenkit duma. Nem egyszerûen csak egyszerû fogadók vagyunk és nem zseniálisok. Zseniális a Dragon Ball-ban volt 😊

gratula, te is 100%os voltál ma 😄 <#eljen>
Shep
Hát de én nem is írtam magamra ilyet, hogy zseniális vagyok (egyébként megraktam a Craiovat), tehát szerintem nincs is mirõl tovább beszélni de amúgy igazad van 50% esély a baseballt eltalálni és tényleg fel lehet vinni 33,33%-ról de ettõl még nem leszel zseniális, attól igen messze áll itt mindenki.

már megint a furakodás-kötözködés 😄DDDD

beírtad ide a Craiova ikszet? ha beírtad és eltaláltad akkor szép teljesítmény,de én is tudom mondani,hogy eltaláltam a trabzonspor vereséget és a wisla krakow döntetlent mégsincs benne semmi zseniális (miközben nem is raktam meg)... baseballra is mondhatom h nem nagy szám eltalálni hiszen 50%esélyes van rá h bejön 😄

"egymás után sokszor megcsinálod akkor már beszélhetünk róla"
muúlthét csütörtökön 1 X-et mondtam,pénteken megint, most a mai napra megint 1 meccs volt amit mondtam az is jött 😄 nem akarok elszállni magamtól de szvsz kurva jó teljesítmény volt!

egyébként a 33.33%-ra azt mondom nézd meg a 21 las vegas ostroma címû filmet ,ott a magyarázat ,hogy erre nekem 66.66% esélyem volt 😄
tudod ha van valami alap egy adott meccs mögött akkor az a 33.33% esélyt fellehet vinni 90%ra is!
az eddiekhez képest a különbség az volt,hogy ma nem indoloktam a döntetlen tippemet!
Effe88
grat

Effe88
még ma volt egy mixem is
3/4 400ft
wisla-korona D 3,40 2-2
grenoble-troyes D 2.95 na ez elment 0-2
tours-le havre D 3.00 0-0
villareal 2-las palmas V 3.10 eddig 0-2
4bõl 3 400ra-3100 jönne

szomferi
eddig 0:1 a cseheknek, és ha most nyer Berdich akkor 0:2 a cseheknek 😄
bár már mindegy mert a Wisla x-elt otthon... pedig olyan jó kis 124x szelót tettem 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Mai nap is +os <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
Shep
PIT Pirates 2.22

NY Mets 2.18

CIN Reds 1.88

NY Yankees 1.63

TB Rays 1.62

SEA Mariners 1.99

Shep
Miért? 3 lehetõségbõl egyet eltalálni bárkinek 33,333.% esélye van, ha ezt egymás után sokszor megcsinálod akkor már beszélhetünk róla 😊
Én is eltaláltam ,hogy a Craiova x-el mégsincs benne semmi zseniális.

ott is minimum 2 vagy 3 gyõzelemig tart...holnap folytatódik.
szomferi
hát beszarok rajtad 😄😄

akkor mi van ha a Davis-kupa szerb meccse 1-1 lesz? tippmixen csak H és V volt...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

rooney8
miután megláttam én is elbizonytalanodtam, de még mindig bízok benne egy kicsit 😄

mu ikszet meg nem merem megrakni, mert kéne nyernem és vmi tutibb kellene 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

weed állj le tarts egy kis szüntet mint most én mindenben poker rulett tippmix 😄 pihend ki magad utazz el valahova megteheted két prostival aztán majd 1-2 honap mulva ujra indulhat a buli 😄

w77d
nna a szokásos volt ma is.. 4/3-ason 2 találat XXXD

És utolsó mozzanat a meccsen...troyes góóól..megvan a páros .. mondkét szeló pipa 😄😄...zsinórban 3. nap nyerek 😄
hát elõször én is ,de aztán vki írta itt hogy ha az arsenal vert 6ot a blackpoolnak akkor a chelsea is megtömi 😄

mu-pool tipped adom!
elég szar mindkét csapat, egymás ellen meg rég ikszeltek, sztem is jönni fog!
rooney8
még egy 😄

chelsea - blackpool
ez csak amolyan nagyon poén, mert nem látok rá sok esélyt, de én egy gólos chelsea gyõzelmet várok (odds: 4,75)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
másik

manchester - liverpool
tekintve, hogy se a mu se a pool nincs túl jó formában és mivel elég régen ikszeltek én egy döntetlenre is gondolnék... de hát nekem ezek az elemzéseim nem nagyon szoktak jönni, szval remélem nyer a mu 😄

rooney8
hnapra egy kis érdekesség 😄

fulham utolsó 3 meccsén (4 meccsük volt eddig) mindig szerzett gólt a hajrában (85+ perc)
nem tudom ezzel mit lehetne kezdeni, csak gondoltam megosztom 😄

még 1 gólt a grenoble meccsen 😄
Ajaccio gól pipa...1. szelvény pipa 😄
ha te mondod...
Shep
Hát ez azért messze van a zsenialitástól 😊