Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am a stat alapján meg amiket írtam max west ham gólt várok,de ez már marad 1-1nek :S
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de mondom kurvára nem érdekelt h buktam 500at csak
volt 2 meccs amit bátrabbaknak ajánlottál- ugye nagy szorzó ,veszélyesebb mondom nem rakom meg
alatta irtal 2 tippet ami elég bíztos kategória címszó alatt futott!
szóval itt én nem válogattam a 4 közül hanem az általad írt "tuti-ra" raktam mondom mivel megcímkézted abban a kettõben bíztos vagy ezért is raktam azt 😊
csak megjegyeztem,hogy a cubbs a kedvenc csapatom (és pont ellenük kellett raknom mert te azt favoltad.
ennyi volt 😄 de mondom nem izgat az az 500 ft , csak többet ilyet ne csinálj h biztosabb, ha meg az akkor vállald érte a felelõsséget 😄
na remélem szent a béke 😛
stoke-west ham meccsre még1 gól kéne
ha nem jön akkor kurva mérges leszek
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
150 1 Rangers - Dundee Utd. 1.40 / 3.95 / 7.00 H
166 1 Leicester - QPR 2.55 / 3.10 / 2.51 V
161 1 Sunderland - Arsenal 4.95 / 3.40 / 1.69 V
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
amugy boxra senki nem rak? vén roka shane mosley-ra? eddig kb 10 raktam boxra amikor volt mindig bejött 😄
Azért még bízom benne,de elsõ félidõ utolsó 10-12percét nézve lófa**t sem csinált a Stoke. Jones ér egyedül valamit abban a csapatban.
Sunderland - Arsenal 2 - 1.69
Milan - Catania 2 - 1.35
Real Sociedad - Real Madrid 2 - 1.43
Chelsea - Blackpool 1 - 1.11
@4.52
*(1-0) Real Sociedad - Real Madrid 2 - 1.91
*(0-1) Milan - Catania 1 - 1.75
Levante - Villarreal 2 - 2.06
@6.88
Real Sociedad - Real Madrid 7.20 / 4.00 / 1.43 V
Sunderland - Arsenal 4.95 / 3.40 / 1.69 V
Milan - Catania 1.35 / 4.40 / 8.50 H
nah nekem ez a végleges... :d
no de mondom mind1 , meg is érdemlem,hogy nem a szívemre hallgattam mert baseballban a chicago cubbs a kedvencem 😄 (hogy miért azt ne kérdezd 😄)
mindjart lõ egy gólt a west ham tuti!
Everton v Newcastle
(Játékidõ eredménye) Everton 1.61
Wolfsburg v Hannover 96
(Játékidõ eredménye) Wolfsburg 1.53
Szolnoki v Gyõr Eto FC
(Nincs fogadás döntetlenre) Gyõr Eto FC 1.57
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
20ezer hoz, ha egy megy el.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Blackburn v Fulham
2-es csapat 0.5 gól fölött/alatt
Fölött 1.40
Kavala v Panathinaikos
Panathinaikos 1.50
Real Sociedad v Real Madrid
Real Madrid 1.35
forrás: sportingbet
REAL MADRID
Everton:
Az Everton 4 meccsébõl kétszer játszott idegenben mindkétszer 1:0-ra kapott ki(Aston Villa,Blackburn) és kétszer játszott otthon a Wolwerhapton ellen 1:1 ahol vezettet csak nem jött ki a lépés és a MU ellen meg 3:3 ahol simán partiban voltak a Manchesterrel(mondjuk a végén örülhettek az X-nek)és nem játszottak rosszul tehát 0-2-2 állnak és már otthon kéne a gyõzelem,mert az Everton egy jó kis csapat elég jó játékosokkal!
Newcastle elsõ meccs 3:0-ás zakó MU-ban utána bomba játék 6:0 otthon az Aston Villa ellen(itt roppant meggyõzõek voltak) utána 1:1 a Wolwermapton ellen ami közepes viszont utána kikaptak otthon a Blackpooltól 2:0-ra!!!
Az Evertonnak peche volt és jön felfelé és most már megnyeri az idei elsõ Premier Ligue meccsét!!!!
Stuttgart:
Egyik meccs sem egyértelmû miután minden meccs 3 eélyes,mint például a Barcelona-Hercules vagy a Cesena-Milan,de amiket írtam azok otthon játszanak az ellenfélnél jobb játékosaik vannak és még mindhárom hazai csapat nyeretlen!!!
Egy gond van csak,hogy egyik sincs bomba formában viszont a Stuttgart már életjelet adott magárol mikor elkalapálta a Young Boys-ot,a Wolfsbur jó volt Münchenben akár nyerhetett is volna,de Peches volt utána 3:0-ra vezetett a Mainz ellen utána valamit nagyon elrontott és a Dortmund elleni meccse volt csak roppant gyenge,de most megint otthon játszik Diego,Dzeko,Grafite,Stb ma be kell húzniuk!!!!
AZ AUGSBURG SEM FOG MINDEN MECCSÉN NYERNI AHOGY A HERTHA SEM!!!!
Figyelj én ma úgy érzem a németeknél eddig nagyon sok meglepetés volt és ma a papírforma hazaiak,mint Stuttgart,Wolfsburg,Bayern,Bremen,Leverkusen mégha nehezen is ezek most behuzzák!
Tehát ha a helyedben lennék és játszanék valamit nagy pénzért akkor a Stuttgart,Wolfsburg,Everton hármast játszanám nagy pénzért!
GONDOLD ÁT ÉS RAKJÁL AZ ÉRZÉSED SZERINT!
HAJRÁ!