Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
Mai nap sajnos elég sokat hibáztam ( chievo, udinese gól, schalke ), ha este nem kap ki a benfica, akkor kb nullára visszahozom magam. Ezt csak poénból tettem meg kis pénzzel, de jött.

Hercules v Valencia V 2.30
Levante v Villarreal V 2.00
Atletico Madrid v Barcelona V 1.66

@7.66

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Várom a pirost 😄😄
Shep
És tényleg.

Dean
hát ja de akkor meg brutál"hülye"vagy 😄 miért nem a bónusz forgatásban játszod fõleg ha értesz is hozzá?
ja értem mert 2 tizeddel kevesebb a szorzó? mind1 tényleg nem értelek.
nekem ha függõ bónuszom van akkor elsõ körben a szorzótól függetlenül megpróbálom megforgatni és csak oda összpontosítok és ilyenkor leszarom azt a pár tizeddel kevesebb szorzót
Válasz 'Shep' üzenetére (#89470)

Shep ma 15:44 | privát | galéria | válasz erre | #89470
Az nem jutott eszedbe, hogy a lóversenyt nem ott játszom ahol függõ bónuszom van? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
jajj:S:S
pedig milyen szép lett volna

Effe88
Raktam egy piroslapra-bordeoux-lyon
1000*4,00

jAsOn VoOrHeEs
Egyetlen nyomorult gól a Stabaek-tõl. 😄 <#falbav>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Jaj,elnéztem az idõt..sorry.

Sampdoria-Napoli meccsel mi van am?

Nem lesz itt már semmi...

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

1 atletico gól

#89537: nem beszóltam csak felvetettem valamit...
Shep
Hát szerintem nem lesz gond

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én is, bár 1 gól még kéne a nyeréshez.😊

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Effe88
1500 am elment a heracles gólon:S:S
de visza is jött livbe a schalke-dortmundon(over 2.5 )0-1 nél
Matt,Dean vagy bárki más Anderlect-kortrijkra V-gól???

Shep
Most már én is.

tetrodotoxin
na én megvagyok az élõ fogadással 😄

Shep
Nem azért de te szóltál be elõször.

PSG v Rennes
(Játékidõ eredménye) Döntetlen 3.25

rooney8
hupsz egy kicsit elbasztam 😄 na mind1, 2. szelvényen twente, man city és barca siker... -.-"

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
ezt a két szelót írtam föl magamnak, persze hogy a másodikat raktam meg<#falbav><#falbav>

213 1 Feyenoord - Ajax 1.80 V
226 3 Kilmarnock - Celtic 1.43 V
236 1 Lille - Auxerre 1.83 H

217 3 Heracles - Twente 1.65 V
[szin=green231 1 Wigan - Man City 1.82 V[/szin]
242 1 Atl. Madrid -Barcelona 1.77 V

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

szomferi
3-2 a vendégeknek, Messi - Forlan duplával, és Villa is be fog találni 😊

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

rooney8
áá nem hiszem el 😄
lille helyett twente-t játszottam meg, twente leikszelt, lille meg jött -.-" máskor nem hallgatok rátok 😛

Am ki mit vár a mérkõzéstõl? Sima Barca lesz?

tetrodotoxin
na jöhet az élõ fogadás Barca meccsre ingyen ezresért (a real meccsre) unibeten 😊

Na akkor mindenkinek hajrá a Barca meccsre. Gonolom sokan kihasználjuk a bónuszt😊.

Matthew Prosac
hihetetlen miket úszott meg a Valencia

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Hercules kapufa :CCCCCC

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

rooney8
twente te büdös csicska szégyen 😄

Grat Twentenek is!

Matthew Prosac
Huelva mit csinál? Azon kívül hogy õk is kaptak egy pirosat.. Kéne oda egy hazai gól!

Matthew Prosac
mit védett a Valencia kapusa 😮OO
Dean: HAHAHAHHA <#idiota>

Forza Italia
hahahah😄
meglepõdtél mi??? 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

nevessetek ki de én nem is tudtam,hogy Trezeguet D. a Herculesben játszik 😮
Matthew Prosac
Mata le, Dealbert fel. Asszem ezzel a Valencia fel is adta egy további gól szerzésének lehetõségét 😊

bazdmeg juve most mikor rakok ellenük akkor egy kibaszott gólt nem képesek kapni??????
ma még ezek az eredmények kellenek és egy kurva nagy mákkal lesz 10esem:
06 St. Pauli - Hamburg 1X
07 Leverkusen - Nürnberg 1
08 Schalke - Dortmund 1
Hát komolyan mondom befosok 😄 Ma két szelóm volt egyiket elvitte PSV, aki frankó 0-0 játszott, másikat el fogja vinni twente, aki szintén 0-0-ra gyúr. Hollandoktól ez nem megszokott....

bazdmg olvasd már el
"honnan a faszból tudjam hol van függõ bónuszod?" kurvárva nem érdekelsz -.-
tényleg nem szólók hozzád mert egy apró csontot még akkor is rágsz mikor már a kutyának sem kell
Forza Italia
jönni fog az x😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
Valencia piroslap...

Twente nem akar betalálni emberelõnybe?? Hollandok ma nagyon gagyik...

Nem fogja leadni😄😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Matthew Prosac
1-2, meglesz az az X 😉 Valencia is leadja majd, mint a Roma 😊

Matthew Prosac
Hercules tizi!

szomferi
jön még ma Essien gól is, szerintem rakhatjátok bátran 😊

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Forza Italia
Ott a Drogba gólom😄

Matthew Prosac
Tarantino-t <#vigyor> kiállították az Albacetébõl = jönnie kell a Huelva gólnak!
#89508: messze még a vége!

hercules-valencia...0-2...méghogy poénszelora jo lesz..ezt jol elkurtam...

róma 2-0 ról 2-2 ez vicc😄😄
Forza Italia
srácok sportingbettel mi a tököm van???? Élõ fogadás teljesen halott. Még mindig azok a meccsek vannak ott amik már 3 kor végetértek

és ott a valencia gol is kiváncsi vagyok nyernek e hercules ellen amit irtam hogy szerintem igen...meglátjuk...

chelsea igen aláz ebben a szezonban :d

Sokat kellett várni a Chelsea gólra😊