Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem Monaco behúzza,poén szelómra kell! ^^

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

csaknem 😊
Forza Italia
egy hazai gól legyen

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Gyerekek,ez a Monaco - Lens meccs akkora 0-0 lesz mint egy ház 😞

rooney8
megraktam mind a 4et. köszi 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

loofy
sztem simán.fõleg hogy ha vmi kupa közelébe akar jutni a liga kupa lehet az egyik lehetséges esély.

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

dragon11
ja ték lol XD

dragon11
Ha megraktad szorítok érted 😊

rooney8
csak nem 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

dragon11
Mindennel egyetértek, de az Inter szerintem képes lehet egy döntetlenre is.😊

szomferi
nekem csak 3 gól kell a Barca és Chelsea meccsen 😊
na meg a másik 6 meccs 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ugylegyen xd

rooney8
chelseat kicsit lehúztam, de interrel mi a probléma? 😄
bár szerintem (legalábbis remélem) 2 góllal simán nyer mind2 csapat 😄

bazz ezek az elemzések mindig a frászt hozzák rám és kiráz tölük a hideg mint most pl chelsea- meg interröl -.- bah

rooney8
és akkor a mai tippjeim

208 1 Lierse - Anderlecht 6.30 / 3.60 / 1.48 V

anderlecht második, lierse utolsó elõtti. anderlechtnek kötelezõ a gyõzelem, még idegenben is. lierse otthon még nyeretlen, nem hiszem hogy pont az anderlecht ellen törne meg a széria

202 3 Kapfenberg - Innsbruck 2.75 / 3.15 / 2.32 V

itt a már említett innsbruck aki tavalyi másodosztályú szereplését követõen veretlenül vezeti a bajnokságot, 2 gólt kaptak eddig, eléggé összerakták ezt a csapatot, nem okozhatna gondot a hetedik helyen kullogó 5-3 gólkülönbségû kapfenberg.

227 1 Chelsea - Newcastle 1.30 / 4.75 / 9.40 H

lehet hülyén hangzik, de én a chelsea-tõl félek a legjobban 😄 az ilyen nagy csapatoknál nem egyszer volt már példa, hogy a kupasorozatban azt hitték hogy csukott szemmel nyernek, aztán leikszeltek, vagy belefutottak egy vereségbe. azt remélem, hogy a newcastle azért nem egy gyenge 2-3 osztályú csapat, így nem veszik félvállról a chelsea játékosai a mérkõzést.

218 1 Inter - Bari 1.43 / 4.00 / 7.20 H

még csak pár forduló telt el az olasz bajnokságból, de ha bajnok akar lenni az inter, nem engedheti meg magának hogy otthon pontot veszítsen a barittól. nem mondom, nem rossz csapat ez a bari, de internek nyernie kell. na meg 5 egymás elleni mérkõzés óta nem nyert az inter, így itt az ideje 😄

kispeki
szeretnék kérni egy békéscsaba - kecskemét livescore-t ha lehet 😊

127-es oddsal raktam mixet, szal matt 😄 vigyázz a koronádra 😄

SoF II: C4z0rla

köszönömistenem 😊

rooney8
az mi durva, hogy az innsbruck most jutott fel az osztrák 1. osztályba és veretlenül vezeti a bajnokságot 7 forduló után (6gy 1 d) 😄

Liverpool nyer ma??? Liga 2-es ellenfél ellen tolja.

bocs a "simán" erös tulzás - az ozirisnek ment 😄 simán persze hogy jók :d mindegy remélem jön a handy is :d

Persze csak viccelek, simába megtettem õket...

Rosenborg gól rendel

"simán" azért erös tulzás lol...jah amugy azzal tettem az kell mára inter gyözelem meg barca aztán hellosziaszevasztok -.-

Oziris666
Ettõl még simán lehet...

Na,még szerencse,hogy csak sima H-ra tettem..😄

Úgy tetted? Én már simába se merem lassan megtenni 😄😄

hát ebböl nemlesz handys gyözelem pff -.-

Cselzi várható kezdõ:

Possible starting XI: Turnbull; Bruma, Alex, Ivanovic, Van Aanholt; Zhirkov, Ramires, Benayoun; Kakuta, Sturridge, Borini.

én róma-milán-stuttgart-schalke gyõzelmek közül valamelyik kettöt rakom meg.
sztem legesélyesebb roma és schalke gyõzelem szép szorzóér van azér.
mind 2 önekl javitani kel románál edzõmenesztés lesz ha nem nyernek.
hát a roma most elég gyenge formában van
Forza Italia
valencia meccsbe benne van az x is a Roma meccsen meg sztem x2

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Catania - Cesena 1.csapat gólt lõ 1.25
A Cesena újoncként még veretlen, ráadásul 3 meccsen sem kapott gólt!Azért már illene!😊 Bár hozzá tartozik, hogy 4x találkoztak eddig...4 hazai siker...0! vendég gól!

Barcelona - Gijon 1. csapat mindkét félidõben szerez gólt 1.65
Múlt héten az Atletico ellen nem így történt. Pont ezért várom ezt, illetve a hazai pálya és gyengébb ellenfél is ezt mondatja. Bár nincs Messi...

Austria Wien - Red Bull Salzburg over 1.5 1.31
Salzburg legutóbbi 2 meccse 0 ill 1 gólos volt, és az Austria is 1 gólos meccset játszott legutóbb.

Kapfenberg - Wacker Insbruck 1. csapat lõ gólt 1.35
A Kapfenberg 2 meccse nem lõtt gólt, míg az Innsbruck 4! meccse nem kapott gólt ráadásul még veretlen! Érik a hazai gól!

AS Nancy - Bordeaux 1. csapat lõ gólt 1.40
A Nancy 3 hazai bajnokiján nem tudott betalálni...hátha most sikerül,fõleg h ez kupa 😊

Monaco - Lens 12 1.30
A Monaco 6 bajnokijából 5 döntetlennel ért véget...ez csak nem 😊

Arles - Caen 1. csapat lõ gólt 1.44
Az Arles hazai 3 meccsén nem lõtt még gólt. Míg a caen leguróbbi idegenbeli meccsén sem kapott gólt.

Kicsit kockázatos, de nem lehetetlen meccs ez a 2 belga bajnoki

Lierse - Anderlecht 1. csapat lõ gólt 1.60
Az Anderlecht 6! meccse nem kapott gólt...lehet pont a Lierse töri meg!

Kortrijk - Westerlo 2. csapat lõ gólt 1.60
A Kortrijk 3 hazai meccsén 3 gyõzelem és 0 kapott gól. Legutóbbi 2 kortrijki fellépésén lõtt gólt a Westerlo.

Biztos elmegy 1-2, de több nem hiszem. Sok sikert 😊

ez a nyerõ szelvény:
helsinki-inter turku: h
st etienne- nice:h
valencia- atletico madrid: h
és brescia-roma:h na mit a vélemény?
sziasztok mai szelvényem :

Örembro-Gelfe H
Barca-Sp.Gijón H
Standard l.-Charleroi H
Inter-Bari H
Chelsea-Newcastle H

szerintetek ?😄
Na hazaértem...elkezdek tippeket összeállítani és tegnapihoz hasonló hozzászólást írni 😄
CokeLair
Na jó azért ez így sarkos volt... a Schalke mellett szól azért a játékoskeret minõsége, az edzõ személye és az a rossz sorozat ami nem tarthat örökké és ennek megszakításához egy Freiburg mint ellenfél ideálisnak tûnik.

CokeLair
Ez így van, gyakorlatilag semmi nem szól mellette <#smile>

idegenben schalke-ra all in?:S hát elég bátor vagy
egymás ellen a hazai 4 meccse nem nyert
tavaly a schalke gólt se lõtt a freiburgnak ellenben a frei idegenben nyert 1-0ra. Ugye tudjuk tavaly milyen formában volt a schalke és most milyenben van...
ez a meccs nálam erõs hazai de gyenge iksz is lehet 😊
schalke gyõzelmet kizárom,de drukkolok neked és így csak hazai gólra rakok vagy félidõ freiburg
CokeLair
Tegnapi tippmix nyereményem ( 500->3045 ) ugyanis rápakoltam 2.28 ért,
3000->6840 lehet.
Ma nálam: hajrá Schalke! - semmi más.

9csöves9
szerintem igen.a Freiburgtól is túlzás lenne már ha nem kapnának ki

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

CokeLair
Schalke végre nyer ???

lacio félidõ
sampdoria kikap
genoa X
atletico kikap
kb ezeket raktam
még dortmund nyer

4/3as kombóm:
monaco
valencia
bologna
lazio félidõ
6255 Ft max. nyeremény
9csöves9
Cassano nem játszik ma a Sampdoriában,Cagliari nagyon húzható,az óvatosaknak DNB-vel.
az Udinese végre nyerni fog,az Inter és a Roma is hozza a meccsét,amúgy meg X-ek tömkelege,ahogy a hétközi serie a meccseken szokás.Lazio-Milan,Genoa-Fiorentina,Lecce-Parma,Catania-Cesena is ikszes nálam

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Ma ezekbõl válogatok...

Liverpool - Northampton
Ajax - Maastricht
Psv - Sparta
Follo - Rosenborg
Barcelona - Sp. Gijon
Chelsea - Newcastle
FC Bruges - Eupen

tegnapi szelom nekem is 1 meccsen ment el,
mára seria-ra mit tippeltek?
Shep
Azt kellene végre megérteni, hogy 100%-os meccs nincsen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sabbyz
figyeltem én elhiheted !még a betbrain oldalt is,a beten vagyok 1 éve ,tipp mixel már régebben játszok.

Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.

1 év az semmi
nem elég fogadni , figyelni is kell ...
sabbyz
Sziasztok úgy döntöttem nem játszok tovább sem tipp mixel,sem a bet365-ön,elegem van abból,hogy a 100%-os meccsek sem jõnek be ,de mikor már az sem,hogy legalább 1 gól lesz hál istenek nem nyerõ gépezek nem is próbálnám ki ,de lehet több esélyem lenne az a 100%-os tipp ha nem rakok fel és megmarad a pénzem és nem gazdagítom a ,sportfogadó irodákat mert amit megnyerünk örülünk de a másik meccsen már el is ment,eddig csak ráfizetés volt pedig már mindent ki próbáltam góloktól kezdve a szögletekig 1 év elteltével.!

Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.

szomferi
éééééés megint egy meccsen megy el a szelóm, hogy a jó isten baszná szájba az Arsenalt is

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB