Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
de én ezt már komolyan nem hiszem el 😄 ez hogy a g*cibe lehet? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

w77d
nna eddig 3 meccs lent le, 3 hiba XXXD

mindkét oldalon piros :S
mostmár ne legyen több gól baszki :S páros gól most jönne :S ez kéne és fasza minden + juve meccsen 1 gólócska kell,de sztem az nem lesz akadály :S mondom most a getafetõl félek :S nehogy 9.mérkõzésük is páratlan gólszámot eredményezzen már :S
getafe piros, és 0-2 a kurva életbe

dragon11
juve 2v3 gól
getafe 2v3gól
villarreal gyõzelem
sevilla gyõzelem

Te?

mit tettél?

kispeki
everton - liverpool amin elmehet...

SoF II: C4z0rla

dragon11
nem lesz 1-0, remélem..

kraawz
tökéletes lesz arra a meccsre az x2 😊

villarreal nyerjen és maradhat a getafe x is felõlem 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

erre a Palermo gólra nem kellett sokat várni

a palermo gól is már pipálva
getafe 1.5 over meg nem fog jönni,sõt 1-0 lesz és én ezzel jól szopok :S
rooney8
még lehet iksz az Östers meccs 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hát errõl kéne vmi bõvebb gondolatmenet a megvalósításról..

86 Östers 2 - 0 Väsby
azért szép kis meccset éreztem a legbíztosabbra 😊 1.9es szorzó melyért én kb 1.3at adtam volna 😛

getafe 1-1 legyen , gyors gólváltást követõen 😛
de a 2-0 is megfelelne 😄
nemáá 😄

MrSpock
Én többször buktam már 0:0-s hokimeccsen!Most is bukom valszeg,amire én rakok az tuti nem jön be:-( Farjestads-Frölunda H ,és természetesen 1:2-re áll. Direkt nem választottam magasabb szorzót,erre persze hogy simán jött volna pl.a finneknél.

Go Jeff Go!!!!

w77d
nekem is kéne, ha lehet még az eslõ félidõben 😊

na nem pörög a topik...
régebben még felmerült egy ötlet, hogy lehetne olyan menü a topikban, ahol meccsek vannak, és lehet voksolni, meg bekerül hogy ki mit rak mára stb... olyan nem lesz ?😊

Getafe gól rendel

w77d
gyerekek ez hihetetlen.. HV71 jégkorong meccsen vége a második ahrmadnak és még 0-0... ilyet még nem láttam... 1 gólost már láttam, de az is ritka..

Dánia-Németország 0:6 szép kis kezdés 😊
Srácok! Egy SG-re nem regisztrált barátom kérdez titeket,hogy mi a véleményetek az alábbi meccsekrõl!

*city - chealsea
*fulham - everton
*liverpool - sunderland
*blackpool - blackburn
*wolwes - aston villa
*westham - tottenham

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

w77d
háát úgy néz ki hogy már az elsõ meccsem a Jokerit elmegy...

sevilla amugy is egy kalap szar remélem kikapnak és ki is esnek aztán mehetnek vissza lipótmezöre focizni -.- szo mi szó remélem kikapnak egységben az erö hisz weed is megtette 😄

kraawz
juve meccsen x2 kétszeres pénzt fizet, nekem is tetszik nagyon.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Juventus - Palermo
Over 1.5 1,20
Getafe - Malaga
Over 1.5 1,28
Östers IF - Väsby United
Hazai csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem)
1 1,15
<<< 1,77 >>>
Mai elemzéseim,tippjeim!

Juventus - Palermo
a múltkor beindult a Juve,ezek után sokan sima gyõzelemre számítanak annak tükrében,hogy a palermo idén nem remekel!
Sztem most megszerzi az elsõ pontját a palermo , és 9 egymás elleni mérkõzés után hozni fogják az X-et !
utóbbi 3 talákozójukon mindig csak az egyik csapat rugott gólt (nem mellesleg pont 2õt rugott)
tavaly oda-vissza a palermo nyert , azelõtt meg a juve.
sztem most mindkét csapat gólt fog lõni!

Osters - Väsby United
2010-06-16-n az oster idegenben 1-0ról fordítva nyert 1-3ra 😊
ha akkor tudott nyerni akkor sztem a kupában sem fog akadályt jelenteni a vasby elintézése!

Sevilla - Santander
5 mérkõzés óta nem nyert sosem a pályválasztó! (mármint az egymás elleni eredményeket tekintve)
de félek az X lehetõségétõl hiszen a santander egy döntetlenre akárkivel akármikor jó lehet és ebben a sevilla "személyében" simán társra is talál 😊szóval akár 0:0 is lehet 😄
1X nálam
megjegyzés: santander 3 bajnoki meccsén sosem volt olyan,hogy mindkét csapat gólt lõjjön 😊 szal akár most ez is jöhet! (talán 1.gólt a santander lövi de ez csak egy halvány megérzés)

Getafe - Malaga
egymás ellen 8 mérkõzés óta nem ikszeltek,ugyanez igaz a gólók száma páratlan opcióra is,azaz a legutóbbi 8 mérkõzésük alkalmával mindig páratlan volt a gólók száma!
Döntetlen / 1.5 over / páros a gólók száma /

Villarreal - La Coruna
8 egymás elleni mérkõzés óta nem ikszeltek viszont veszélyes hiszen a depor 3 bajnoki meccsén 3 döntetlenre volt képes eddig! A kérdés vajon 4.jére is hozni fogja a döntetlent vagy végre meglepetést fog okozni és nyer? õszintén szólva ezt kizárom,szóval marad a hazai siker,de csak DNB-ben! (5 utóbbi egymás elleni találkájuk alkalmával sosem lõtt mindkét csapat gólt! - most ez csak azért nem merem bekockáztatni mert a múltkori getafe elleni találkozón is csak büntetõbõl volt képes gólt lõni a depor...
Juve-Palermo H vagy over 2,5?

Shep
Nem igaz a Sevillat mondom megrakom csak nyernek 1-et otthon, de ezek után?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

elvileg akkor 3hibád lesz?
hokikat nem vágom, max a sevilla mehet el sztem :S bár nekik is hozniuk kéne a meccset!
Húú,pont nem raktam meg azokat a hokikat,amit te! ^^ 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

szomferi
na az isten áldjon akkor meg 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

w77d
nem voltam me már telefonon összevesztünk.. taszítjuk egymást a házsártos öreggel rendesen XXD

ez nekem is tetszik!
weed engem is érdekelne mire raksz 😄 reméljük ma törik meg az átok és ma végre kaszálsz 😊
w77d
nna ma tettem:

Jokerit - Lukko H
AIK - Södertalje H
HV 71 - Linköping H
Getafe meccsen 2 vagy 3 gól
Sevilla - R.Santander H

ezt egy 5/3-as kombiba...

Hát nem egy álom ez a mai nap!

Talán, ami megfontolással bír:

Juventus - Palermo 2. csapat lõ gólt 1.48
Villareal - Deportivo H 1.60

Weed kérlek 1 órán belül írd be, hogy mit teszel 😄
szomferi
ja amúgy mára tettem eegy Sion & Getafe & Sevilla gyõzelmet és egy Villareal & Juve overt 5/4-be, 5*100ft a tét

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
voltál már faternál? 😄

hát persze mi más miatt kaptak volna ki...?nem is értettem mifolyik a pályán forditott a newcastle meg minden mondom wtf...este olvastam hogy weed megtette öket aztán akkor minden megvilágosodott 😄 😊

Shep
A Chelsea miatta nem jött? ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

firetree
Akkor nekem is mondhatnál tippmixre jo tippeket😄

épp elég kárt okoztál mindenkinek azzal hogy megtetted a chelsea-t szoval inkább semmit 😄

w77d
nna lássuk mit rakjon mára weed bácsi XXD

ehh... -.-

szomferi
az miért baj? nem kell nézni azt jóvan

najovan digitv...digisporton megjelent a Real Madrid TV-kurvajo...megyek is le hozzájuk lemondom az egészet pfejj -.-

firetree
Holnapra meg hétvégére akarok megrakni 2 tippmix szelot. Egyiket nagyobb pénzzel másikat kisebbel.Szeretnék a nagy énzes szelora jo tippket a kisebbel nem kell olyan tuti tipp. Várom a tippeket!
Köszi!

sabbyz
Hát igen én is eszt mondom igen csak elgondolkoztató a dolog,mikor a híres szuper csapat a Barcelona ilyet játszik a Sporting Gijon elen !!tiszta szégyen 1-0 a másik jobbikról nem is beszélve Liverpool v Northampton 1-1 , lehet olyan bundák vannak ezeken a meccseken mint a nyavalya.
<#fejvakaras>

Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.

Élettörténet: már régóta tippmixel voltak nyereményeim is. de ami a z elmult idõszakban történik az már kicsit durva. hetente kb 8-10 szelvényt dobok fel és hát az az igazság hogy már 4-5 hónapja nem jön semmi legutóbb májusban nyertem piti 1500 forintot, lottózni nem nagyon szoktam ill ritkán( 2 havonta 1) és a mult hévég dobtam 1 lottót és 2 találatom volt rajta.😊 akkor most a lottón nagyobb a nyerési esély? akkor inkább lottózom.. ja de uez történt velem kb 3 éve akkor sem jött semmi a tippmixen utolsó 200 forintomat lottóra tettem..és 3 taláklatom volt( 18000 ft),, ezekután mit is játszak?..
jó hát tényleg nem valami nagyszám akár angolul is kezelni hiszen tökre alap dolgok vannak amit simán megérthet az ember 😄 énsejátszok náluk csak furcsa volt nah...
Shep
Mert gondolom a kutya nem játszik náluk így ráfizetés nekik fenntartani + 2 nyelvet. Igazából érthetõ is hiszen nem túl jó iroda. A bónuszuk a forgatási feltételek miatt komolytalan, az oldal kezelhetõsége vicc kategória és nem is áll szándékukban módosítani rajta. Mondjuk engem amúgy sem zavar egy oldalnál sem a magyar nyelv hiánya. Mikor elkezdtem játszani a neten egyedül a sportingnak volt magyar nyelvû felülete.